georgemv Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Wallet: πέρασε σχεδόν χρόνος , και δεν προστέθηκαν κάρτες από Πειραιώς και Εθνική .... αν έχουν πρόθεση φυσικά περίμενα πιο θερμή υποστήριξη από τις δυο μεγαλύτερες τράπεζες. Το μπράβο αξίζει και το παίρνει δίκαια η eurobank , που από την αρχή μπήκε στο παιχνίδι Μα η Eurobank δεν έχει Apple Wallet, τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Alpha Bank ... edit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Wallet: πέρασε σχεδόν χρόνος , και δεν προστέθηκαν κάρτες από Πειραιώς και Εθνική .... αν έχουν πρόθεση φυσικά περίμενα πιο θερμή υποστήριξη από τις δυο μεγαλύτερες τράπεζες. Το μπράβο αξίζει και το παίρνει δίκαια η eurobank , που από την αρχή μπήκε στο παιχνίδι Από πέρυσι έπρεπε να κάνεις την δουλειά σου με curve Εμείς έτσι κάναμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Σωστά... βάζεις curve και έχεις λες τις ελληνικές τράπεζες σε μια κάρτα. Ακόμα και να μπουν κανονικά οι τράπεζες, δεν την αλλάζω τη λύση της Curve. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Σωστά... βάζεις curve και έχεις λες τις ελληνικές τράπεζες σε μια κάρτα. Ακόμα και να μπουν κανονικά οι τράπεζες, δεν την αλλάζω τη λύση της Curve. Πχ εχεις στο πορτοφόλι μόνο την κάρτα την curve την πλαστική και δεν έχεις καμία άλλη Κάνεις συναλλαγές από μια κάρτα άσχετα άμα αλλάζεις κάθε φορά από μέσα από την εφαρμογή με ποια θα πληρώνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Να ειπωθεί όμως ότι χάνεις ότι προνόμια προσφέρει η κάθε τράπεζα αν κανείς συναλλαγές μέσω των δικών τους καρτών. Δηλαδή Yellows, επιστροφή Eurobank, πόντους στην εθνική τράπεζα κι όλα αυτά. Η ευκολία που προσφέρει η curve έχει το «κόστος» της. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Να ειπωθεί όμως ότι χάνεις ότι προνόμια προσφέρει η κάθε τράπεζα αν κανείς συναλλαγές μέσω των δικών τους καρτών. Δηλαδή Yellows, επιστροφή Eurobank, πόντους στην εθνική τράπεζα κι όλα αυτά. Η ευκολία που προσφέρει η curve έχει το «κόστος» της. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Τους πόντους στην alpha τους παίρνεις κανονικά απλά με αναλογία 1:1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 καλη η curve, δεν φερνω αντίρρηση αλλα για οσους εχουν καρτες της alpha bank ειναι αχρειαστη η curve. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 5G Σιθωνία Χαλκιδική... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 καλη η curve, δεν φερνω αντίρρηση αλλα για οσους εχουν καρτες της alpha bank ειναι αχρειαστη η curve. Αυτό το είπαμε παραπάνω Άμα ήταν όλες οι κάρτες δέκτες τότε δεν θα κάναμε κουβέντα για curve Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία για την κάθε μία και τον καθένα σας προσωπικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Χρόνια πολλά σε όλο το φόρουμ ... Μετά από 3 χρόνια (xs/11/12) δεν μπορώ να πω το παραμικρό για το iOS. Αυτό είναι το πιο δυνατό σημείο στα iPhone και όχι η premium αίσθηση ή το hardware. Ίσως είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τους προγραμματιστές ότι δεν έχουν πολλές και διαφορετικές συσκευές. Σε συσκευές όπως Lexmark & fritzbox τα app τους είχαν καλύτερη συμπεριφορά από το Android (έχω παράλληλα το note20 ultra). Παίρνω το Samsung στα χέρια μου , αλλά πολύ γρήγορα το αφήνω, για το iPhone. Συμπέρασμα : μπορεί να έχουν βελτιωθεί οι ανταγωνιστές του μηλόφωνου αλλά το μόνο σημείο που δεν κινδυνεύει ακόμη είναι το κορυφαίο iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Μπράβο xabos. Την επόμενη φορά θα σου βάλει η Apple ένα έξτρα αυτοκόλλητο με το δαγκωμένο μήλο για τα καλά σου λόγια. Καλή χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Χρόνια πολλά σε όλο το φόρουμ ... Μετά από 3 χρόνια (xs/11/12) δεν μπορώ να πω το παραμικρό για το iOS. Αυτό είναι το πιο δυνατό σημείο στα iPhone και όχι η premium αίσθηση ή το hardware. Ίσως είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τους προγραμματιστές ότι δεν έχουν πολλές και διαφορετικές συσκευές. Σε συσκευές όπως Lexmark & fritzbox τα app τους είχαν καλύτερη συμπεριφορά από το Android (έχω παράλληλα το note20 ultra). Παίρνω το Samsung στα χέρια μου , αλλά πολύ γρήγορα το αφήνω, για το iPhone. Συμπέρασμα : μπορεί να έχουν βελτιωθεί οι ανταγωνιστές του μηλόφωνου αλλά το μόνο σημείο που δεν κινδυνεύει ακόμη είναι το κορυφαίο iOS. Η δική μου άποψη είναι ότι ήδη εδώ και 2 χρόνια είναι ισάξια τα δύο λειτουργικά Κάπου κερδίζει το ένα κάπου το άλλο Αν τα μελετήσεις θα δεις ότι το ένα συμπληρώνει το άλλο Ξέρουν τι κάνουν αυτοί δεν αφήνουν άλλον να μπει μέσα στην πίτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Έτσι είναι. Πάντα θα σου λείπει είτε το ένα είτε το άλλο λειτουργικό. Για να είσαι ευχαριστημένος πρέπει να είσαι και στα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Δε μου λείπει τίποτα από το Android, αναμονή να μιλήσει και η Siri ελληνικά... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Δε μου λείπει τίποτα από το Android, αναμονή να μιλήσει και η Siri ελληνικά... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Youtube vanced έχεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 (edited) Youtube vanced έχεις; YouTube δεν έχω καλά καλά, αλλά όντως είναι χρήσιμο Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited January 1, 2021 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία αλλά ας μπει και η σειρά των iPhone 12 στα avatars Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία αλλά ας μπει και η σειρά των iPhone 12 στα avatars Να ήταν μόνο αυτό που πρέπει να γίνει αλλά τέλος πάντων. Για αυτό που ζητάς απευθυνόσουν καλύτερα στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία αλλά ας μπει και η σειρά των iPhone 12 στα avatars Εδώ είναι κάτω κάτω μαζί με iPhone 5c εσυ περιμένεις avatar; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Να ήταν μόνο αυτό που πρέπει να γίνει αλλά τέλος πάντων. Για αυτό που ζητάς απευθυνόσουν καλύτερα στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232 Δε μπορείς να αναλάβεις ένα κομμάτι του φόρουμ; Δε νομίζω να στο αρνηθούν Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Δε μπορείς να αναλάβεις ένα κομμάτι του φόρουμ; Δε νομίζω να στο αρνηθούν Πολλοί μπορούν. Δεδομένων των συνθηκών... κανείς δε θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daglad Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους σας!!!´Εχω esim cosmote και vobafon sim..το έχω κάνει δίκαρτο πότε θα λειτουργήσει με 5G και η vobafon;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους σας!!!´Εχω esim cosmote και vobafon sim..το έχω κάνει δίκαρτο πότε θα λειτουργήσει με 5G και η vobafon;; Καλημέρα και χρόνια πολλά. Από το νέο έτος έχουν ανακοινώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts