Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι είναι το "μισο-φλας"? :worry:

Εκτός απο την κανονική θέση του φλάς έχει και μια θέση που ίσα που ακουμπάς το μοχλό και επανέρχεται απευθείας στην αρχική του θέση.

Μισό-φλας το βάφτισα εγώ δεν ξέρω αν λέγεται έτσι.

Για αλλαγή της λωρίδας είναι αυτό;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ναι για αλλαγή λωρίδας είναι. Είναι κάτι αντίστοιχο με το σινιάλο με τους προβολείς (όσον αφορά στη λειτουργία του διακόπτη). Ίσως μια πιο "επίσημη" ονομασία είναι σινιάλο με φλας (sic) :p

Dj_aris: Epeidh eimai psiloporwmenos me to amaxi ginetai na anevaseis merikes foto tou se megalh analush?Kuriws apo to eswteriko kai ton kinhthra..:O

:up: :up: :oops:

Λοιπόν κοίτα να δεις σύμπτωση, σήμερα το απόγευμα είχα σκοπό να βγάλω μερικές φωτό. Ευχαρίστως να ανεβάσω, με μια διαφορά όμως: αποκλείεται να είναι καλύτερες σε ποιότητα από αυτές που κυκλοφορούν στο ιντερνετ! Εκτός αν θέλεις να το δεις σε μαύρο, γιατί κι εγώ όταν το πήρα το πρωτοείδα σε αυτό το χρώμα!

http://www.netcarshow.com/volkswagen/2006-golf_gt/ (οι καλύτερες αναλύσεις που έχω βρει)

To megalh analush htan upervolh.. Apla epeidh exw vrei liges(1 gia to kathena) eswterikou xwrou kai kinhthra..

Mexri ti analush mporeis na anevaseis?

Edit: twra eida to link pou edwses.. exei arketes fotos.Pantos an mporeis anevase!

Mexri posa bar to exeis dei na anevainei?

1) Αν παρατηρήσεις τις φωτό, το οργανάκι δεν έχει αριθμούς, άρα δεν μπορώ να σου πω πόσα

2) Εξάλλου, επιταχύνοντας το αυτοκίνητο δυνατά (τέρμα γκάζι) μέχρι να φτάσεις τις 2500 στροφές έχει ήδη πλήρη πίεση και είναι στο max (ακόμα και με 6η)...

3) Προσωπικά, θα προτιμούσα να είχε θερμόμετρο, πάντως. Όχι για να μην υπερθερμανθεί, αλλά για να ξέρω πότε ζεστάθηκε (χεχεχε). Το μπαρόμετρο είναι καλό για εφέ, αλλά πρακτικά είναι μάλλον άχρηστο. Δηλαδή τι πληροφορία σου παρέχει ώστε να την αξιοποιήσεις;

1) Αν παρατηρήσεις τις φωτό, το οργανάκι δεν έχει αριθμούς, άρα δεν μπορώ να σου πω πόσα

2) Εξάλλου, επιταχύνοντας το αυτοκίνητο δυνατά (τέρμα γκάζι) μέχρι να φτάσεις τις 2500 στροφές έχει ήδη πλήρη πίεση και είναι στο max (ακόμα και με 6η)...

1) swsta.. den to prosexa :O

2) H plhrhs piesh tou einai sta 2,5bar.. Pws antexei to ergaleio:blink: :blink:

Απο οτι φαίνεται έχουν ρίξει όντως πολύ δουλειά αλλά καλύτερα να περιμένουμε κανένα 6μήνο για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα.

Εχουν είδη βγεί και τα πρώτα προγράμματα για βελτίωση έμαθα οτι 2 GT το έβαλαν ήδη και το αμάξι τρελάθηκε ακόμα περισσότερο στις υψηλές στροφές αλλά περιμένω να πάνε οι τύποι εκεί που τα έβαλαν για τις δεύτερες εντυπώσεις.

1) swsta.. den to prosexa :O

2) H plhrhs piesh tou einai sta 2,5bar.. Pws antexei to ergaleio:blink: :blink:

2,5bar απόλυτη πίεση.Είναι 1,5bar υπερπίεση:) Αν ήταν 2,5bar υπερπ θα είμασταν ετοιμοι για dragster.:p

Σχετικά με το λάδι όλα τα turbo έχουν αυξημένη κατανάλωση λαδιού.:!:

1)Πιστεύετε να πέσει καθόλου η τιμή του σε 1 χρόνο κι αν ναι πόσο περίπου;

2)Έχετε ακούσει κάτι αν η vw θα βγάλει τέτοιον κινητήρα και στα 1600 cc και πότε;

3)Υπάρχει περίπτωση τον 1400 να τον δούμε και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας και πότε;

1)Πιστεύετε να πέσει καθόλου η τιμή του σε 1 χρόνο κι αν ναι πόσο περίπου;

2)Έχετε ακούσει κάτι αν η vw θα βγάλει τέτοιον κινητήρα και στα 1600 cc και πότε;

3)Υπάρχει περίπτωση τον 1400 να τον δούμε και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας και πότε;

Τον ίδιο κινητήρα αλλά με 140ps τον βάζει η VW στο Touran νομίζω. Για τα άλλα δεν ξέρω.:(

Σας διαβάζω και πολλές φορες μπερδεύομαι :worry: ... Να το πάρω ή όχι... (Αύριο κάνω test drive και μάλλον το κλείνω). Δείτε τα βιντεάκια σε αυτό το link... Ίσως φανούν χρήσιμα...

http://www.forum-auto.com/sqlforum/section1/sujet377991-70.htm

Σας διαβάζω και πολλές φορες μπερδεύομαι :worry: ... Να το πάρω ή όχι... (Αύριο κάνω test drive και μάλλον το κλείνω). Δείτε τα βιντεάκια σε αυτό το link... Ίσως φανούν χρήσιμα...

http://www.forum-auto.com/sqlforum/section1/sujet377991-70.htm

Afou exeis ta xrhmata parto!

Afou exeis ta xrhmata parto!

Μια κουβέντα είναι... Αν δεις και τι άλλο παίρνεις με τα ίδια χρήματα... Μην πάει ο νους σου σε κατι πιο γρήγορο. Με συντηρητικά αμάξια το συγκρίνω. Το GT είναι το πιο extreme για μένα (μου αρέσει το γκάζι αλλά αδιαφορώ για τις τελικές ταχύτητες).

Πάντως για την αναλογία ιπποδύναμης/κυβικών αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του...