Jump to content

Nick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nick

  1. παρήγγειλα το n2 με 199 EURO από την microland. πως είναι δυνατόν να έχει τέτοιες τιμές, την στιγμή που στο neonode.com κοστίσει το ίδιο τηλέφωνο 300 περίπου EURO??
  2. Για την διαφήμιση του ''ζαγόρι'' κανένας?
  3. Καλησπέρα. Ξέρει κανείς ποιο τραγούδι ακούγεται στη νέα διαφήμιση για το νερό "Ζαγόρι"? Ευχαριστώ.
  4. Μιλάω για τους μελλοντικούς TSI, που όπως φαίνεται θα αντικαταστήσουν τον TFSI.
  5. Δε μίλησα για 1.4TSi, αλλά για TSi. ;)
  6. Mήπως ξέρεις γιατί η Nissan δεν προχώρησε την τεχνολογία αυτή? Βλέπω πως έχεις κάποιο μένος με την VW... Anyway.... Μην ξεχνάς πως όταν η VW έβγαλε το πρώτο GTI (η Porsche του φτωχού) πριν 30 χρόνια, άλλες εταιρίες κατασκευάζαν σπιρτόκουτα. Ο TSI είναι ένας κινητήρας που μπορεί να συνδιάσει πολύ καλές επιδόσεις, με normal κατανάλωση καυσίμου κ απ' ότι διαβάζω αξιοπιστία (μέχρι στιγμής) Άσε που αν ο 1.8T είχε X περιθώρια βελτίωσης ο TSI έχει 2X!
  7. Καλησπέρα, Στο promo για μία νέα σειρά του Mega (Ήρθε κ έδεσε) ακούγεται ένα κλασικό τραγούδι "Σ` αγαπώ γιατί είσαι ωραία", αλλά σε κάποιου είδους dance remix. Γνωρίζει κανείς info για τον καλλιτέχνη? ΤΙΑ
  8. Τουλάχιστον για μένα, καλύτερα να μη ξέρω. Κι ας μου το έχουν "σκίσει" δε θέλω να το ξέρω, είναι θέμα ψυχολογίας καθαρά.
  9. Ποια είναι η μέγιστη πίεση που πιάνει το GTI?
  10. Πάντως δεν είναι λογικό. Υπάρχουν φοιτητές που είναι στο 7μο (κ βάλε :D ) έτος σπουδών. Με αυτούς τι θα γινόταν τότε?:confused:
  11. Καλά χαλαρώστε λίγο όλοι! Πολύ εύκολα κρίνετε, χωρίς ξέρετε τι ακριβώς έγινε. Αμέσως ο άλλος να τους χώσει όλους φυλακή, ο άλλος να ρίξει το φταίξιμο στους γονείς κοκ. Όλοι ψυχολόγοι κ δικαστές γίνατε. EOF
  12. Τι εννοείς πάει? Έμαθες κάτι νεότερο? Για ποια ιδρύματα?
  13. Είσαι λάθος. Μεγάλες εταιρίες tuning του VW Group έχουν βγάλει προγράμματα μέχρι και 250ps και δίνουν εγγύηση 3 χρόνια ή 100.000km και με TUV. Άρα ποιον θα κούσω? Εσένα ή την B&B που μου δίνει γι` αυτά που προανέφερα γραπτή εγγύηση?
  14. Αφού πήραν τη μισή Κύπρο...
  15. Δείτε όμως τι κάνει αυτό το SLK σε Enzo...:cool: http://users.teilam.gr/~sl55amg/slkr_vs_enzo.wmv
  16. Mhpws gnwrizei kaneis to tragoudi pou akougetai sti diafhmisi twn Kallistiwn gia Star Ellas (ANT1)? TIA
  17. 2€/ώρα... Μήπως κάνεις κάποιο λάθος?
  18. Θα ήθελα να αναφέρω τη γνώμη μου, για το πόσο βελτιώσιμος είναι ο κινητήρας. Πραγματικά δεν ξέρω και δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί να είναι, μπορεί και όχι. Αλλά για να πάμε 10+ χρόνια πίσω όταν εμφανίστηκε το Punto GT. 1400cc με Turbo και 136ps. Πόσα δεν είχαν ειπωθεί για την αξιοπιστία του... Αλλά τελικά τίποτε δεν ίσχυε. Αφήστε που το Punto GT, αποκαλείται (και όχι άδικα) ο βασιλιάς της βελτίωσης. (εννοείται πως πρέπει να το βελτιώσει κάποιος που ΞΕΡΕΙ) Μετά από 10 χρόνια η τεχνολογία και η τεχνογνωσία έχει αναβαθμιστεί τόσο, ώστε να βγαίνουν μοτέρ με λίγα κυβικά και με πολλά άλογα. Δηλαδή αποκλείεται ο κινητήρας να έχει τρομερές αντοχές και όρια? Εξάλλου δεν είναι και φθηνό αυτοκίνητο... 24k είναι αυτά. Με λίγα λόγια δεν πρέπει να είμαστε επικριτικοί και απόλυτοι... Ας αφήσουμε να κυκλοφορήσει με το καλό το αμάξι και ας εκφράσουμε ΜΕΡΙΚΗ άποψη μετά από 1-2 χρόνια.
  19. Δε μπορώ να καταλάβω την εμπάθεια που δείχνετε σχετικά με το νέο κινητήρα της VW. Η VW Group είναι ένας κολοσσός. Δλδ εσείς τι λέτε? Να σχεδίασε έναν κινητήρα και να τον έβγαλε έτσι απλά στην παραγωγή? "Παιδικές" ασθένειες είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν (όπως υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα παραγωγής), αλλά πιστεύω πως σαν σύνολο θα είναι πολύ καλό. Δείτε και ένα βίντεο... ;) http://rapidshare.de/files/14924916/MOV02381.MPG.html ~12MB
  20. Εδώ κάνεις λάθος. Πάρα πολλά συγκροτήματα που παίζουν Metal, εμφανίζονται και προοθούνται από τα μέσα των αντιστοίχων χωρών. Για παράδειγμα οι Dimmu Borgir (Black Metal band) εμφανίζονταν συχνά σε TV Shows, της κρατικής τηλεόρασης. Απλά οι άνθρωποι αυτών των χωρών είναι πιο ανοιχτοί και δεν είναι πουριτανοί, όπως εδώ... που αν βλέπανε κάτι τέτοιο θα ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ οι περισσότεροι "θρήσκοι" και "μη". Υ.Γ. Καλύτερα να βλέπω Borgir, Immortal, Emperor κοκ, παρά τους βλακο-τσοκο-μπάϊ-trendy που μας έχουν πρίξει το συκώτι.
  21. Το port πρέπει να είναι κλειστό. Για κοίταξε καλύτερα τις ρυθμίσεις στο router σου και δες αν συμπίπτει η πόρτα που έβαλες στο httpd.conf με αυτήν που ανοίγεις. Επίσης μην ξεχάσεις να επανεκινήσεις τον apache.
×
×
  • Create New...