Jump to content

Nick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nick

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 1

Nick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παρήγγειλα το n2 με 199 EURO από την microland. πως είναι δυνατόν να έχει τέτοιες τιμές, την στιγμή που στο neonode.com κοστίσει το ίδιο τηλέφωνο 300 περίπου EURO??
  2. Για την διαφήμιση του ''ζαγόρι'' κανένας?
  3. Καλησπέρα. Ξέρει κανείς ποιο τραγούδι ακούγεται στη νέα διαφήμιση για το νερό "Ζαγόρι"? Ευχαριστώ.
  4. Μιλάω για τους μελλοντικούς TSI, που όπως φαίνεται θα αντικαταστήσουν τον TFSI.
  5. Δε μίλησα για 1.4TSi, αλλά για TSi. ;)
  6. Mήπως ξέρεις γιατί η Nissan δεν προχώρησε την τεχνολογία αυτή? Βλέπω πως έχεις κάποιο μένος με την VW... Anyway.... Μην ξεχνάς πως όταν η VW έβγαλε το πρώτο GTI (η Porsche του φτωχού) πριν 30 χρόνια, άλλες εταιρίες κατασκευάζαν σπιρτόκουτα. Ο TSI είναι ένας κινητήρας που μπορεί να συνδιάσει πολύ καλές επιδόσεις, με normal κατανάλωση καυσίμου κ απ' ότι διαβάζω αξιοπιστία (μέχρι στιγμής) Άσε που αν ο 1.8T είχε X περιθώρια βελτίωσης ο TSI έχει 2X!
  7. Καλησπέρα, Στο promo για μία νέα σειρά του Mega (Ήρθε κ έδεσε) ακούγεται ένα κλασικό τραγούδι "Σ` αγαπώ γιατί είσαι ωραία", αλλά σε κάποιου είδους dance remix. Γνωρίζει κανείς info για τον καλλιτέχνη? ΤΙΑ
  8. Τουλάχιστον για μένα, καλύτερα να μη ξέρω. Κι ας μου το έχουν "σκίσει" δε θέλω να το ξέρω, είναι θέμα ψυχολογίας καθαρά.
  9. Ποια είναι η μέγιστη πίεση που πιάνει το GTI?
  10. Πάντως δεν είναι λογικό. Υπάρχουν φοιτητές που είναι στο 7μο (κ βάλε :D ) έτος σπουδών. Με αυτούς τι θα γινόταν τότε?:confused:
  11. Καλά χαλαρώστε λίγο όλοι! Πολύ εύκολα κρίνετε, χωρίς ξέρετε τι ακριβώς έγινε. Αμέσως ο άλλος να τους χώσει όλους φυλακή, ο άλλος να ρίξει το φταίξιμο στους γονείς κοκ. Όλοι ψυχολόγοι κ δικαστές γίνατε. EOF
  12. Τι εννοείς πάει? Έμαθες κάτι νεότερο? Για ποια ιδρύματα?
  13. Είσαι λάθος. Μεγάλες εταιρίες tuning του VW Group έχουν βγάλει προγράμματα μέχρι και 250ps και δίνουν εγγύηση 3 χρόνια ή 100.000km και με TUV. Άρα ποιον θα κούσω? Εσένα ή την B&B που μου δίνει γι` αυτά που προανέφερα γραπτή εγγύηση?
×
×
  • Create New...