eagle1 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! Ηταν αμεσες και τις χρειαζομουν για να δω πως θα κινηθω απο αυριο πια! Ο ενισχυτης ειναι ο THA 475 PnP (plug n play) 10-30000Hz, 4x150W into 4 Ohms,4x75W RMS with Ub=14.4V at 4 ohms. Mεγαλο πλεονεκτημα το οτι υπαρχουν ειδικες extra πριζες για Golf,οποτε δεν χρειαζεται να κοψεις τιποτα πισω απο το RCD και φυσικα το οτι οι απαιτησεις σε ρευμα ειναι πολυ μικρες αφου ειναι ψηφιακος. Γεφυρωνεται σε 3 ή 2 καναλια,εχει LOW pass filter για χρηση SUB και μπορει να χρησιμοποιηθει σε ολα τα εργοστασιακα και μη ηχοσυστηματα.(Στα τελευταια με κλασσικα RCA). Eπισης δινει δυο extra εξοδους RCA για επιπλεον ενισχυτη,καθως και εισοδο jack-in για επιπλεον πηγες . Oπως καταλαβατε πιστευω,βγαινουν και φωτο,που μεχρι τελος της εβδομαδας θα ανεβασω,αφου πρωτα τελειωσουν οι εργασιες... Καλυτερα να μην δειτε τωρα το αμαξακι μου... Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ο ενισχυτης ειναι ο THA 475 PnP (plug n play) Mεγαλο πλεονεκτημα το οτι υπαρχουν ειδικες extra πριζες για Golf,οποτε δεν χρειαζεται να κοψεις τιποτα πισω απο το RCD και φυσικα το οτι οι απαιτησεις σε ρευμα ειναι πολυ μικρες αφου ειναι ψηφιακος. να σου πω σκεφτομουν τον πιο μικρο 275 (αν δεν κανω λαθος) ποσο κανει ο ενισχυτης και ποσο το καλωδιο για το golf?? (αν ξερεις και για τον 275 πες μου) thanks! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevezos2_1 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 pragmatika to Gt fisaei. an kai exei koder 260 me to zori pianei ta 230. alla apo epitaxinseis kai repriz to amaksi dn pianetai. exei ena megalo pleonektima epeidi einai liga kivika kai exei polla aloga(stin ellada forologise me vasi ta cc kai oxi ta ps)exei poli xamili forologia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
York Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 4. :dizzy: ( Με έστειλες ρε φίλε ) :lol::lol: Apla rotaw.... An exeis multimedia othoni den mpori kati tha iparxi, skliros diskos iparxi windows mporis na valis... Den ksero isos na mpeni kai auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 :lol::lol: Apla rotaw.... An exeis multimedia othoni den mpori kati tha iparxi, skliros diskos iparxi windows mporis na valis... Den ksero isos na mpeni kai auto Σου έστειλα pm .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 να σου πω σκεφτομουν τον πιο μικρο 275 (αν δεν κανω λαθος) ποσο κανει ο ενισχυτης και ποσο το καλωδιο για το golf?? (αν ξερεις και για τον 275 πες μου) thanks! O 275 απο οσο θυμαμαι εχει 199ε.Τα καλωδια ειναι δυστυχως extra και κοστιζουν 38ε ο μετατροπεας της πριζας,και 59ε το δευτερο για τον ενισχυτη.Σε αυτες τις τιμες υπολογισε 10-15% εκπτωση αναλογα τον dealer. Παρεμπιπτοντως Internet δεν εψαξα,σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο εκει (εδω δηλ)... Παντως ο 275 ειναι 2x75W και θα σου λυσει το προβλημα παραμορφωσης των μπροστινων ηχειων,σε πολυ μεγαλο βαθμο.Για μελλοντικη αναβαθμιση πισω χρειαζεσαι τον 475 στα 299ε. Παραδεχομαι παντως οτι ειναι πιο ακριβοι απο τους απλους αναλογικους (οχι τους κορυφαιους φυσικα) αλλα για τα χρηματα τους κανουν πολυ καλη δουλεια συν το οτι η νεα τεχνολογια δυστυχως πληρωνεται... Αποτελεσματα δοκιμων αυριο το απογευμα!!! Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 O 275 απο οσο θυμαμαι εχει 199ε.Τα καλωδια ειναι δυστυχως extra και κοστιζουν 38ε ο μετατροπεας της πριζας,και 59ε το δευτερο για τον ενισχυτη.Σε αυτες τις τιμες υπολογισε 10-15% εκπτωση αναλογα τον dealer. Παρεμπιπτοντως Internet δεν εψαξα,σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο εκει (εδω δηλ)... Παντως ο 275 ειναι 2x75W και θα σου λυσει το προβλημα παραμορφωσης των μπροστινων ηχειων,σε πολυ μεγαλο βαθμο.Για μελλοντικη αναβαθμιση πισω χρειαζεσαι τον 475 στα 299ε. Παραδεχομαι παντως οτι ειναι πιο ακριβοι απο τους απλους αναλογικους (οχι τους κορυφαιους φυσικα) αλλα για τα χρηματα τους κανουν πολυ καλη δουλεια συν το οτι η νεα τεχνολογια δυστυχως πληρωνεται... Αποτελεσματα δοκιμων αυριο το απογευμα!!! Να πανε όλα καλα με την τοποθέτηση .. και μην ξεχάσεις εαν όχι ένα DIY, τουλάχιστον κάποιες φωτογραφίες από την όλη διαδικασία. Κώστας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRRA Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 O 275 απο οσο θυμαμαι εχει 199ε.Τα καλωδια ειναι δυστυχως extra και κοστιζουν 38ε ο μετατροπεας της πριζας,και 59ε το δευτερο για τον ενισχυτη.Σε αυτες τις τιμες υπολογισε 10-15% εκπτωση αναλογα τον dealer. Παρεμπιπτοντως Internet δεν εψαξα,σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο εκει (εδω δηλ)... Παντως ο 275 ειναι 2x75W και θα σου λυσει το προβλημα παραμορφωσης των μπροστινων ηχειων,σε πολυ μεγαλο βαθμο.Για μελλοντικη αναβαθμιση πισω χρειαζεσαι τον 475 στα 299ε. Παραδεχομαι παντως οτι ειναι πιο ακριβοι απο τους απλους αναλογικους (οχι τους κορυφαιους φυσικα) αλλα για τα χρηματα τους κανουν πολυ καλη δουλεια συν το οτι η νεα τεχνολογια δυστυχως πληρωνεται... Αποτελεσματα δοκιμων αυριο το απογευμα!!! Μακαρι να εχεις το αποτελεσμα που θελεις, αλλα η εμπειρια μου στο αναλογο δεν ηταν τοσο θετικη οποτε η αλλαγη μοναδας επιβληθηκε (με ολα οσα δεν προκειται να προσφερει το εργοστασιακο). Η γνωμη μου ειναι να αλλαξεις τα μπροστινα ηχεια με καλα, και πισω μονο ενα sub (οπως εχω κανει εγω) και τοτε θα δεις διαφορα και οτι δεν χρειαζεται να μπεις καθολου στη διαδικασια και κοστος για πισω ηχεια. Φυσικα ο blaunpunκt σου θα αδικηθει πολυ με το 300αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bourasnik Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Μου έχουν πει απο τον Παζαρόπουλο ότι το αυτοκίνητο θα φτιαχτεί στις 9-11. Πόσο μετά να περιμένω ότι θα το έχω ? Και μια ερώτηση. Ξέρει κανείς αν το Touran (μετά το facelift) είναι συμβατό με Can-Bus (στο site της RossTech λένε συμβατότητα μέχρι 2006 - άρα άλλαξε κάτι απο τότε ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Μπορει καποιος υπευθυνα που εχει κανει την μετατροπη μασκα απο GTi σε GT 170 (οχι gt sport) να μας πει αν αλλαζουν μονο οι 4 γριλλιες (2 προβολλακια, 1 σημα, μια κατω απο το σημα), που το εχει κανει και ποσο στοιχισε? Ευχαριστω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Μακαρι να εχεις το αποτελεσμα που θελεις, αλλα η εμπειρια μου στο αναλογο δεν ηταν τοσο θετικη οποτε η αλλαγη μοναδας επιβληθηκε (με ολα οσα δεν προκειται να προσφερει το εργοστασιακο). Η γνωμη μου ειναι να αλλαξεις τα μπροστινα ηχεια με καλα, και πισω μονο ενα sub (οπως εχω κανει εγω) και τοτε θα δεις διαφορα και οτι δεν χρειαζεται να μπεις καθολου στη διαδικασια και κοστος για πισω ηχεια. Φυσικα ο blaunpunκt σου θα αδικηθει πολυ με το 300αρι. Thanks για τις συμβουλες και πραγματι συμφωνω μαζι σου Οτι και να κανεις δε μπορεις να προσθεσεις τις ευκολιες και τις δυνατοτητες ισοσταθμισης ενος after market συστηματος στο RCD300. To μονο που θελω να κανω ειναι να δωσω περισσοτερη ενταση σ'αυτο,να τοποθετησω πισω ηχεια και να το διατηρησω. Ο λογος που ειμαι πολυ σκεπτικος σε αλλαγη του,εχει να κανει με τον αυξημενο κινδυνο κλοπης μιας νεας κεντρικης μοναδας 2din που ως μονη προστασια εχει εναν απλο αντικλεπτικο κωδικο. Βλεπεις το αυτοκινητο το χρησιμοποιω δυο με τρεις φορες την εβδομαδα για βραδυνες εξορμησεις,οποτε θελω να εχω-οσο αυτο ειναι δυνατο-την ησυχια μου,οσον αφορα το θεμα αυτο. Σιγουρα το Kenwood ειναι αρκετα καλυτερο σε ολους τους τομεις...(Ισως στο μελλον...) Στο μετωπο της τοποθετησης τωρα...Ετοιμες οι καλωδιωσεις μεχρι πισω στο πορτ-μπαγκαζ,το ταμπλω ξαναβιδωθηκε και επιδιορθωθηκε το τριξιμο του κεντρικου-ανω αεραγωγου,ενώ στο τελικο σταδιο κατασκευης ειναι και η νεα ξυλινη εταζερα,η οποια θα φιλοξενεί με κρυφη τοποθετηση δυο οβαλ 6x9 ιντσων ηχεια της Pioneer TS-A6921,4 δρομων και ισχυος 380W (nominal:80W).Αυτα αγοραστηκαν μαζι με τον ενισχυτη χθες,μετα απο αρκετες ακουστικες δοκιμες... Επισης αυριο θα προμηθευτω καλωδιο με ακροδεκτη Jack για την τοποθετηση του στο υποβραχιονιο και τη συνδεση του με τον ενισχυτη.Ηδη δοκιμασα τη δυνατοτητα αυτη του ενισχυτη με ενα μικροτερου μηκους καλωδιο που ειχα και το MP3 player που εχω ακουστηκε για πρωτη φορα απο τα ηχεια του συστηματος.Μεχρι και ενα παλιο Walkman κασσετας που εχω δουλεψε μια χαρα! Επισης ισως-δεν το εχω παρει αποφαση ακομη-σε μελλοντικο χρονο,να τοποθετηθει ενας δευτερος ενισχυτης που εχω απο το προηγουμενο αυτοκινητο και να οδηγει καποιο SUB που θα επιλεγεί... Δυστυχως το προηγουμενο SUB που ειχα μου το ειχαν κλεψει οταν ενα βραδυ μου ειχαν ανοιξει το παλιο καλο μου 206...Ειχε χαλασει βλεπετε,πριν δυο μολις μερες ο συναγερμος... Υ Γ :Γνωριζετε αν υπαρχει καλωδιο που να μετατρεπει jack(καρφακι) σε USB?Ισως χρειαστει... Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfaki_tsi Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 paidia akouste praggeila to golf stis 3 augoustou k mou eipan treis mhnes allazw paraggelia 8 septembiou k mou lene allous treis mhnes..xthes pernw thl gia na mou poun akrivh hmeromhnia k mou lene allous treis mhnes..eleos dhladh 6 mhnes?asunepeis teleiws.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 paidia akouste praggeila to golf stis 3 augoustou k mou eipan treis mhnes allazw paraggelia 8 septembiou k mou lene allous treis mhnes..xthes pernw thl gia na mou poun akrivh hmeromhnia k mou lene allous treis mhnes..eleos dhladh 6 mhnes?asunepeis teleiws.. Προφανώς σε έχουν "συνδέσει με Κάϊρο", κοινώς σε κοροϊδεύουν. Τον μήνα αυτόν, υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα αυτοκίνητα στην αγορά και κάποια από ματαιώσεις παραγγελιών. Σου προτείνω να ρωτήσεις για ετοιμοπαράδωτο και θα διαπιστώσεις ότι κάτι θα υπάρχει διαθέσιμο κοντά σε αυτό που θέλεις. Πριν λίγες ημέρες πέρασα από αντιπροσωπεία με έναν φίλο και υπάρχουν πολλά. Εξαρτάται βέβαια και από το τί ζητάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 το ταμπλω ξαναβιδωθηκε και επιδιορθωθηκε το τριξιμο του κεντρικου-ανω αεραγωγου πως τα καταφερες απλα το ξαναβιδωσες??? :confused: Αυτα αγοραστηκαν μαζι με τον ενισχυτη χθες,μετα απο αρκετες ακουστικες δοκιμες... +1 :music: Στο μετωπο της τοποθετησης τωρα...Ετοιμες οι καλωδιωσεις μεχρι πισω στο πορτ-μπαγκαζ,το ταμπλω ξαναβιδωθηκε και επιδιορθωθηκε το τριξιμο του κεντρικου-ανω αεραγωγου,ενώ στο τελικο σταδιο κατασκευης ειναι και η νεα ξυλινη εταζερα,η οποια θα φιλοξενεί με κρυφη τοποθετηση δυο οβαλ 6x9 ιντσων ηχεια της Pioneer TS-A6921,4 δρομων και ισχυος 380W (nominal:80W).Αυτα αγοραστηκαν μαζι με τον ενισχυτη χθες,μετα απο αρκετες ακουστικες δοκιμες... Επισης αυριο θα προμηθευτω καλωδιο με ακροδεκτη Jack για την τοποθετηση του στο υποβραχιονιο και τη συνδεση του με τον ενισχυτη.Ηδη δοκιμασα τη δυνατοτητα αυτη του ενισχυτη με ενα μικροτερου μηκους καλωδιο που ειχα και το MP3 player που εχω ακουστηκε για πρωτη φορα απο τα ηχεια του συστηματος.Μεχρι και ενα παλιο Walkman κασσετας που εχω δουλεψε μια χαρα! Καλοριζικο!!! Πως ακουγετε ακριβως??? Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfaki_tsi Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Προφανώς σε έχουν "συνδέσει με Κάϊρο", κοινώς σε κοροϊδεύουν. Τον μήνα αυτόν, υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα αυτοκίνητα στην αγορά και κάποια από ματαιώσεις παραγγελιών. Σου προτείνω να ρωτήσεις για ετοιμοπαράδωτο και θα διαπιστώσεις ότι κάτι θα υπάρχει διαθέσιμο κοντά σε αυτό που θέλεις. Πριν λίγες ημέρες πέρασα από αντιπροσωπεία με έναν φίλο και υπάρχουν πολλά. Εξαρτάται βέβαια και από το τί ζητάς. Έτσι μου φαίνεται κ μενα μ'εχουν νευριάσει τόσο πολυ που θα την ακυρώσω..Εδώ μου είπαν οτι δεν υπάρχουν(Ηράκλειο)..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navajo Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Δείτε εδώ μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση! Golf vs Astra - οι αιώνιοι αντίπαλοι! Παράθεση Navajo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliaskoun Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 kalhspera sygnomi an enoxlo.apla mpaino gia proti fora kai tha ithela kapoies dieykrinhseis.mhpos mporeite na boithisete? eyxaristv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geore Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 δυστυχως δεν εχω scanner για να το ανεβασω. Αυτος λεει οτι αγορασε ενα GT αυτος, ενα ο φιλος του. Τον λενε Φωτη Νικολοπουλο και ειναι απο Αρτα. Παραλαμβανει ο φιλος του το αμαξι λεει και μετα απο λιγο καιρο του εκανε διακοπες το τουρμπο. Αφου μετα παραλαμβανει και αυτος το δικο του στα 5.000km ειχε το ιδιο προβλημα. Εμεινε 3 φορες στα 3.764km στα 5.128 και στα 6.518. Εχει αντικαταστησει μεχρι τωρα αισθητηραΝ70, αισθητηρα κλαπετων, αντλια βενζινης με τον εγκεφαλο της (εχει εγκεφαλο η αντλια????), βαλβιδα πολλαπλης εισαγωγης, εγκεφαλο κινητηρα 2 φορες οπου την δευτερη εγινε και αναβαθμιση του λογισμικου αλλα δεν απεδωσε και ποτενσιομετρο αυλου εισαγωγης. Και λεει ακομα οτι ρωτοντας αλλους κατοχους GT ολοι ειχαν καποιο προβλημα (ποτενσιομετρα, αντλιες βενζινης κτλ) λεει.... Ακομα λεει οτι ο φιλος του εχει αλλαξει στην αντιπροσωπια της Αρτας τα εξης: αισθητηρα Ν70, σκαστρα, και τουρμπο (εσπασε το ποδαρακι του τουρμπο λεει και επρεπε να αλλαχθει η τουρμπινα ολη). Ο δευτερος τα επαθε αυτα σε διαστημα km 10000 - 25000 περιπου. Sorry παιδια δεν εχω scanner να το ανεβασω. Ειναι 6 σελιδες εγραψα κατα την κριση μου τα πιο σημαντικα. Mετα ολη την αναφορα για ολες τις ζημιες των 2 GT δινει απαντηση ο αναπληρωτης διευθυντης service της kosmocar και λεει πως 1) Τα συγκεκριμενα αυτοκινητα ουδεποτε ακινητοποιηθηκαν 2) δεν μεταφερθηκαν ποτε με οδικη βοηθεια 3) δεν πραπραγματοποιηθηκε ποτε επιτοπου επισκευη Στο τελος λεει πως ολα τα εξαρτηματα ,αντικατασταθηκαν προληπτικα καθως ενω τα πηγαιναν συνεχεια στο συνεργειο για μειομενη αποδοση του κινητηρα,δεν διαπιστωναν κανενα προβλημα στον εγκεφαλο οι τεχνικοι. Τωρα τι να πιστεψεις?Αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να χαλασαν 2 GT 2 κολλητων και τα 2 στην Αρτα!!!Τοσα ατομα ειμαστε εδω μεσα κ δεν εχει αναφερθει καποια τοσο σημαντικη ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 kalhspera sygnomi an enoxlo.apla mpaino gia proti fora kai tha ithela kapoies dieykrinhseis.mhpos mporeite na boithisete? eyxaristv Καλωσήλθες, Παρακαλώ ..ελεύθερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 πως τα καταφερες απλα το ξαναβιδωσες??? :confused: +1 :music: Καλοριζικο!!! Πως ακουγετε ακριβως??? Ευχαριστω φιλε μου. Λιγο πριν ξανατοποθετησω τον αεραγωγο το τελευταιο κομματι-γριλια,απλωσα ενα πολυ λεπτο στρωμα αδιαβροχου γρασου στα σημεια που αυτο εφαπτεται με την κατω πλαστικη βαση.Προσοχη,οχι πολυ,ισα που να φαινεται γυαλιστερο το πλαστικο.Το ιδιο και στην ροδελλα ανοιγματος-κλεισιματος του αεραγωγου.Eλπιζω να αντεξει,αλλα τωρα ξερω και το κολπο...Δυο μερες τωρα το αυτοκινητο ειναι εντελως αθορυβο. Το τελευταιο βεβαια ειναι σχετικο,γιατι το ηχοσυστημα απο σημερα το μεσημερι σπαει πλεον τη μονοτονια. Επιτελους γεματος,ζωντανος ηχος με μπασα και δυναμη!!! Στο πισω καθισμα με το Volume στο 50% (και την ευαισθησια του ενισχυτη στο min προς το παρον) δεν "καθεσαι"-με την καλη έννοια-και αυτο χωρις ιχνος παραμορφωσης. Φυσικα δεν ειναι το πρωτο ηχοσυστημα που φτιαχνω και το προηγουμενο με κεντρικη μοναδα Pioneer DEH-P7700MP επαιζε σιγουρα πιο καθαρα και ρωμαλέα! Ομως μην παρανοήσετε το παραπανω. H προσθεση ενισχυτη και πισω ηχειων στο ηχοσυστημα,το κανει πλεον πιο τίμιο και δυνατο στην αποδοση του! Ιδίως στην περιπτωση που καποιος θελει να διατηρησει ως κεντρικη μοναδα το RCD300/500 αποτελει-πιστέψτε με-απλα μονόδρομο. Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Ποιος θελει να παρουμε πιστονια στο χερι??????? http://www.ziptuning.nl/chiptuning/Volkswagen-Golf-V-GT-1.4-16v-TSI-170-pk.html :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRRA Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ευχαριστω φιλε μου. Λιγο πριν ξανατοποθετησω τον αεραγωγο το τελευταιο κομματι-γριλια,απλωσα ενα πολυ λεπτο στρωμα αδιαβροχου γρασου στα σημεια που αυτο εφαπτεται με την κατω πλαστικη βαση.Προσοχη,οχι πολυ,ισα που να φαινεται γυαλιστερο το πλαστικο.Το ιδιο και στην ροδελλα ανοιγματος-κλεισιματος του αεραγωγου.Eλπιζω να αντεξει,αλλα τωρα ξερω και το κολπο...Δυο μερες τωρα το αυτοκινητο ειναι εντελως αθορυβο. Το τελευταιο βεβαια ειναι σχετικο,γιατι το ηχοσυστημα απο σημερα το μεσημερι σπαει πλεον τη μονοτονια. Επιτελους γεματος,ζωντανος ηχος με μπασα και δυναμη!!! Στο πισω καθισμα με το Volume στο 50% (και την ευαισθησια του ενισχυτη στο min προς το παρον) δεν "καθεσαι"-με την καλη έννοια-και αυτο χωρις ιχνος παραμορφωσης. Φυσικα δεν ειναι το πρωτο ηχοσυστημα που φτιαχνω και το προηγουμενο με κεντρικη μοναδα Pioneer DEH-P7700MP επαιζε σιγουρα πιο καθαρα και ρωμαλέα! Ομως μην παρανοήσετε το παραπανω. H προσθεση ενισχυτη και πισω ηχειων στο ηχοσυστημα,το κανει πλεον πιο τίμιο και δυνατο στην αποδοση του! Ιδίως στην περιπτωση που καποιος θελει να διατηρησει ως κεντρικη μοναδα το RCD300/500 αποτελει-πιστέψτε με-απλα μονόδρομο. Καλυψες σωστα και αντικειμενικα το θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ευχαριστω φιλε μου. Λιγο πριν ξανατοποθετησω τον αεραγωγο το τελευταιο κομματι-γριλια,απλωσα ενα πολυ λεπτο στρωμα αδιαβροχου γρασου στα σημεια που αυτο εφαπτεται με την κατω πλαστικη βαση.Προσοχη,οχι πολυ,ισα που να φαινεται γυαλιστερο το πλαστικο.Το ιδιο και στην ροδελλα ανοιγματος-κλεισιματος του αεραγωγου.Eλπιζω να αντεξει,αλλα τωρα ξερω και το κολπο...Δυο μερες τωρα το αυτοκινητο ειναι εντελως αθορυβο. Το τελευταιο βεβαια ειναι σχετικο,γιατι το ηχοσυστημα απο σημερα το μεσημερι σπαει πλεον τη μονοτονια. Επιτελους γεματος,ζωντανος ηχος με μπασα και δυναμη!!! Στο πισω καθισμα με το Volume στο 50% (και την ευαισθησια του ενισχυτη στο min προς το παρον) δεν "καθεσαι"-με την καλη έννοια-και αυτο χωρις ιχνος παραμορφωσης. Φυσικα δεν ειναι το πρωτο ηχοσυστημα που φτιαχνω και το προηγουμενο με κεντρικη μοναδα Pioneer DEH-P7700MP επαιζε σιγουρα πιο καθαρα και ρωμαλέα! Ομως μην παρανοήσετε το παραπανω. H προσθεση ενισχυτη και πισω ηχειων στο ηχοσυστημα,το κανει πλεον πιο τίμιο και δυνατο στην αποδοση του! Ιδίως στην περιπτωση που καποιος θελει να διατηρησει ως κεντρικη μοναδα το RCD300/500 αποτελει-πιστέψτε με-απλα μονόδρομο. Eυχαριστω φιλε μου για τις πολυτιμες πληροφοριες!! Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Στο πισω καθισμα με το Volume στο 50% (και την ευαισθησια του ενισχυτη στο min προς το παρον) δεν "καθεσαι"-με την καλη έννοια-και αυτο χωρις ιχνος παραμορφωσης. H προσθεση ενισχυτη και πισω ηχειων στο ηχοσυστημα,το κανει πλεον πιο τίμιο και δυνατο στην αποδοση του! Ιδίως στην περιπτωση που καποιος θελει να διατηρησει ως κεντρικη μοναδα το RCD300/500 αποτελει-πιστέψτε με-απλα μονόδρομο. και μια ακομα ερώτηση... τελικα το η ενδειξη fader είναι πλεόν ενεργη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliaskoun Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Καλησπέρα και πάλι. Costa ευχαριστώ.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το forum πρώτα, και μετά για το car μου. 1ον.Τώρα απαντάω μόνο σε σένα, ή γενικός; και 2ον.πρέπει να "τσιμπάω" κάποιον συνομιλητή για να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει(άσχετα αν είναι παλία η συνομιλία του)ή όχι;Τέλος πάντον ελπίζω costa να ξέρεις!!! Είμαι κάτοχος ενός GT( το πήρα πρίν περίπου 4 μήνες) και θα ήθελα να βάλω χειριστήρια στο τιμόνι του.O pazaropoulos μου το ξέκοψε (λόγω τιμής) να του βάλω τα χειριστήρια διότι λεέι οτι πρέπει να αλλάξω ολόκληρο το τιμόνι.Καμία άλλη πληροφορία?Γενικά έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να τις συζητήσω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts