aesop Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Δεν θα ηθελα να μου αλλαξουν το παρπριζ. ειναι πολυ επιφοβο να περναει νερο μετα :( την εκατσα αν ειναι κατι τετοιο. το λινκ πρεπει να δουλευει τωρα. οσοι μπορειται να ελεγξετε και τα δικα σας golf αν εχουν κατι τετοιο θα σας ημουν ευγνωμων http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=lyninmltvtyjzmmb3t0b.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VWRulez Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Δεν θα ηθελα να μου αλλαξουν το παρπριζ. ειναι πολυ επιφοβο να περναει νερο μετα :( την εκατσα αν ειναι κατι τετοιο. το λινκ πρεπει να δουλευει τωρα. οσοι μπορειται να ελεγξετε και τα δικα σας golf αν εχουν κατι τετοιο θα σας ημουν ευγνωμων http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=lyninmltvtyjzmmb3t0b.jpg Φιλε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο :blink: Δε πρεπει παντως να ανησυχεις γιατι θα στο φτιαξουν με την εγγυηση. Και οσο αναφορα γιαυτο που ειπες δε νομιζω να περναει νερο μην ανησυχεις... Φιλος μου εχει το GTI και την πρωτη βδομαδα που το πηρε αλλαξε παμπριζ ( λογω ραγισματος ) και δεν εχει κανενα προβημα απολυτως εδω και μισο χρονο... μην αγχωνεσαι αυτα ειναι πταισματα :) Παράθεση TSI 140 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Δεν θα ηθελα να μου αλλαξουν το παρπριζ. ειναι πολυ επιφοβο να περναει νερο μετα :( την εκατσα αν ειναι κατι τετοιο. το λινκ πρεπει να δουλευει τωρα. οσοι μπορειται να ελεγξετε και τα δικα σας golf αν εχουν κατι τετοιο θα σας ημουν ευγνωμων http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=lyninmltvtyjzmmb3t0b.jpg[/QUOT το πιανεις με το χερι αυτο?αν το πιανεις ειναι ραγισμα και μπορει να μην στο βαλουν στην εγγυηση αλλα θα το βαλεις την ασφαλεια με θραυσει κρυσταλων.αν δεν το πιανεις φενετε να εχει φυγει το μαυρο χρωμα που εχουν τα κολητα τζαμια που προστατευει την κολλα που ειναι απο κατω.σε αυτην την περιπτωσει εισαι στην εγγυηση.μην φοβασε για νερα αν το προσεξουν λιγο δεν θα εχεις προβλημα.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 oxi den pianetai. einai katw apo to parpriz. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 paidia dokimaste ligo auto. prepei na douleuei. File deyan an mporeis pes mou an htan kapws etsi to sxisimo.... euxaristw http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=lyninmltvtyjzmmb3t0b.jpg Εγώ δυστυχώς δεν είχα δει το αυτοκίνητο του παιδιού άρα δε μπορώ να το συγκρίνω... Πάντως δε χάνεις τπτ να περάσεις μια βόλτα από την αντιπροσωπεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Φιλος μου εχει το GTI και την πρωτη βδομαδα που το πηρε αλλαξε παμπριζ ( λογω ραγισματος ) και δεν εχει κανενα προβημα απολυτως εδω και μισο χρονο... μην αγχωνεσαι αυτα ειναι πταισματα :) θεωρεις πταισμα να σου ραγισει το παρμπριζ χωρις λογο??:blink: :blink: :blink: απαραδεκτο για μενα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peyo Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 http://www.askaprice.com/torque-article.asp?article=New_Volkswagen_Golf_Sport_GT&item=3177 εντάξει, είναι ελαφρώς ομορφότερο, όμως για σκεφτείτε πως μία τέτοια μάσκα μπορεί να λειτουργήσει και σαν κράχτης για τους φίλους μας στα μπλόκα...(λέμε τώρα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] golf TSI first generation!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peyo Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Για τον φίλο kyprios που ρωτάει για το "περισσότερα", το εγραψα γιατι συνηθισμένος σε αυτοκινητο με τετρακίνηση, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του αυτοκινήτου σε δρόμους με κάποιες δυσκολίες (βλ. χωματόδρομος, χαλίκια κλπ.) όσοι εχουν οδηγήσει τετρακίνητα θα καταλαβαίνουν τι εννοώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] golf TSI first generation!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Εδώ και μερικές μέρες είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του TSI 140ps SportLine. Το πήρα από το Φιλοσίδη στο Βύρωνα. Άψογη εξυπηρέτηση. Extra ήλιοοροφή και υποβραχιόνιο. Είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα σχετικά με το ότι περίμενα. Σου δίνει την αίσθηση αυτοκινήτου πολύ μεγαλύτερης κατηγορίας. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίζει MP3. Ρώτησα στο Καλογερόπουλο για Add-on USB interface και μου είπε 270 ευρώ επομένως θα την βγάλω με CD μέχρι να βρεθεί κάτι ποιο φτηνό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros33 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Εδώ και μερικές μέρες είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του TSI 140ps SportLine. Το πήρα από το Φιλοσίδη στο Βύρωνα. Άψογη εξυπηρέτηση. Extra ήλιοοροφή και υποβραχιόνιο. Είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα σχετικά με το ότι περίμενα. Σου δίνει την αίσθηση αυτοκινήτου πολύ μεγαλύτερης κατηγορίας. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίζει MP3. Ρώτησα στο Καλογερόπουλο για Add-on USB interface και μου είπε 270 ευρώ επομένως θα την βγάλω με CD μέχρι να βρεθεί κάτι ποιο φτηνό. Αυριο παω να το παραλαβω...αν βρω καμια γρατζουνια καμια μαμουνια τι κανω παιδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Αυριο παω να το παραλαβω...αν βρω καμια γρατζουνια καμια μαμουνια τι κανω παιδια? Αναλόγως τη γρατσουνιά. Λογικά το αμάξι έχει περάσει από έλεγχο και έχουν σημειωθεί όλες οι αδυναμίες-προβλήματα τα οποία οφείλουν να έχουν επιδιορθωθεί πριν σου παραδοθεί. Να ξέρεις βέβαια ότι πολλοί εκεί έξω έχουν παραλάβει καινούργια αυτοκίνητα με ξαναβαμμένα π.χ. φτερά χωρίς φυσικά να το ξέρουν. Η μόνη συμβουλή που θα σου δώσω είναι να πάρεις κάποιο ψύχραιμο φίλο μαζί σου, αφού πάνω στον ενθουσιασμό παραλαβής νέου αυτοκινήτου συχνά δεν έχεις την ψυχραιμία να παρατηρήσεις τις μικροατέλειες. Καλοτάξιδο πάντως και μην αγχώνεσαι. Όλα εντάξει θα είναι. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 paidia telika phga sthn antiproswpia shmera kai mou eipane oti se ekeino to shmeio sto parpriz den perastike kala to astari kai den tha exei kanena provlhma... elpizw!:blink: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peyo Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ερώτηση: έχει αλλάξει κανείς σας τη γλώσσα του computer? υπάρχει κόστος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] golf TSI first generation!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Εδώ και μερικές μέρες είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του TSI 140ps SportLine. Το πήρα από το Φιλοσίδη στο Βύρωνα. Άψογη εξυπηρέτηση. Extra ήλιοοροφή και υποβραχιόνιο. Είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα σχετικά με το ότι περίμενα. Σου δίνει την αίσθηση αυτοκινήτου πολύ μεγαλύτερης κατηγορίας. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίζει MP3. Ρώτησα στο Καλογερόπουλο για Add-on USB interface και μου είπε 270 ευρώ επομένως θα την βγάλω με CD μέχρι να βρεθεί κάτι ποιο φτηνό. Καλορίζικο, Εχω πάρει και εγω το ίδιο αμάξι, με τα ίδια extras από τον Φιλοσίδη. Πρέπει να αναφέρω ότι ο Φιλοσίδης είναι ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και άψογος στην εξυπηρέτηση. Τον προτείνω ενεπιφύλακτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ερώτηση: έχει αλλάξει κανείς σας τη γλώσσα του computer? υπάρχει κόστος? thn exw allaxei egw se agglika. den uparxei kostos ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Αυριο παω να το παραλαβω...αν βρω καμια γρατζουνια καμια μαμουνια τι κανω παιδια? αν και ελπιζω να μην εχεις προβληματα φανταζομαι πως και μετα να δεις κατι θα στο φτιαξουν... (τουλαχιστον σε εμενα ετσι ειχαν πει...) και μαλιστα ετσι ειχε γινει (σε ενα σημειο δεν ειχε βγει το κερι καλα) τους το πηγα και μου το εφτιαξαν...plus μου αλλαξαν και τη γλωσσα του menu (χωρις χρεωση οπως λεει και ο aesop) αντε και καλοταξιδο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 υπαρχει κανεις που να εχει αλλαξει το ηχοσυστημα (RCD300 και μεγαφωνα) του GT και να εχει βαλει κατι πιο advance? ποια τα σχολια σας για το RCD300? Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pappous78 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Στο http://www.autotriti.gr υπάρχει μια ενδιαφέρουσα :confused: έρευνα για τις βλαβες που εμφανίζονται στα αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι λίγο :offtopic: αλλά νομίζω πως μας ενδιαφέρει όλους. Δεν γνωρίζω βέβαια πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η έρευνα, αλλά καλό είναι να τις ρίξουμε μια ματιά, μιας και από αυτήν προκύπτουν ορισμένα "ενδιαφέροντα" συμπεράσματα. Προσωπικά, ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η θέση της BMW. Παράθεση Golf GT Sport TSI 140PS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 paidia telika phga sthn antiproswpia shmera kai mou eipane oti se ekeino to shmeio sto parpriz den perastike kala to astari kai den tha exei kanena provlhma... elpizw!:blink: αυτο σου ειπα και γω.το ασταρι που σου ειπε ειναι για να προστατευη την κολλα απο τον ηλιο.ειναι θεμα δικο σου αν δεν σου αρεσει να το βλεπεις,αλλα δεν αξιζει τον κοπο να βγαλεις το τζαμι γιαυτο νομιζω.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Στο http://www.αutotriti.gr υπάρχει μια ενδιαφέρουσα :confused: έρευνα για τις βλαβες που εμφανίζονται στα αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι λίγο :offtopic: αλλά νομίζω πως μας ενδιαφέρει όλους. Δεν γνωρίζω βέβαια πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η έρευνα, αλλά καλό είναι να τις ρίξουμε μια ματιά, μιας και από αυτήν προκύπτουν ορισμένα "ενδιαφέροντα" συμπεράσματα. Προσωπικά, ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η θέση της BMW. δεν μπορω να ανοιξω την σελιδα καποιο προβλημα πρεπει να παρουσιαζει :blink: Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 δεν μπορω να ανοιξω την σελιδα καποιο προβλημα πρεπει να παρουσιαζει :blink:Με α (άλφα - ελληνικό) ήταν λίγο δύσκολο να ανοίξει... :p Για δοκίμασε και αυτό το link. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pappous78 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 δεν μπορω να ανοιξω την σελιδα καποιο προβλημα πρεπει να παρουσιαζει :blink: Φίλε Kyprios, Διόρθωσα το λάθος στο link. Τώρα δουλεύει σωστά. Δοκίμασέ το ξανά αν θέλεις http://www.autotriti.gr Φίλε aimilios, Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Όπως έγραψες, κατά λάθος είχα χρησιμοποιήσει α (ελληνικό) και όχι a (αγγλικό) στο link. Παράθεση Golf GT Sport TSI 140PS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ποια τα σχολια σας για το RCD300? Απλό RadioCD. Στο Manual που έρχεται μαζί με το αμάξι (μεταφρασμένο) αναφέρει σαφώς πως υπάρχουν 2 εκδόσεις του RCD300 η διαφορά τους είναι ότι το άλλο παίζει MP3. Έχω την υποψία ότι η διαφορά αυτή, αλλάζει με κάποιο τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Παιδια....θέλω καποιος που χρησιμοποιει cruise control να γραψει εντυπωσεις.Ειμαι στα προθυρα να το βαλω....αλλα θελω πρωτα καποιες αποψεις για να παρω την τελική αποφαση.....Τι λετε αξιζει τον κοπο? Ειναι βολικο?.... Για να μην γινουν παραξηγησεις το αυτοκινητο ...το εχω:lol: :lol: το cruise control θελω να βαλω...:lol: :lol: Υ.Γ. Για οσους ενδιαφεροντε για το usb stick.....to ακυρωσα!!!!!..γιατι σημερα που τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι θα κανει τουλαχιστον αλλον ενα μηνα να ερθει....Ημαρτον ρε ****το ...το ειχα παραγειλει απο τελος Απριλιου!!!!:mad: :mad: Θα περιμενω για κατι σε aftermarket ,οχι ομως σε dension ,γιατι ειναι ακριβο. Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Εγώ πάντως στα αυτοκίνητα μητέρας/πατέρα/αδερφής που έχουν όλα cruise control δε το έχω ενεργοποιήσει ποτέ. Ίσως είναι και ο τρόπος οδήγησής μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts