Morbidas Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 VWRulez poso peripou se kostise o pisw profilaktiras me ta mpouria kai pou ta egkatestises? An ginetai kai se aspro xrwma...? ...anti gia to mauro plastiko. Παράθεση Madness? This is TSI!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros33 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Παιδια μια ερωτηση το νεο GT SPORT 140 170 θα εχει την μασκα του GT η του GTi H θα μοιαζει του gt apanthste sto ervthma...ξερεικανεις αναμονη για το καινουριο GT SPORT 170? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Telika kamia foto tou golf VI exoume? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morbidas Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Παιδια μια ερωτηση το νεο GT SPORT 140 170 θα εχει την μασκα του GT η του GTi H θα μοιαζει του gt apanthste sto ervthma...ξερεικανεις αναμονη για το καινουριο GT SPORT 170? To Gt Sport tha exei tin maska apo to Gt,oso gia tin anamoni den nomizw na allaxei kati,se 3 mines legane se 4 mines erxotan,to idio kai twra. Παράθεση Madness? This is TSI!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morbidas Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Telika kamia foto tou golf VI exoume? http://golfstory.free.fr/php_historique/Histo_golf6.php Elpizw na voithisw.Sigoura autes den einai kai i teliki tou morfi. Y.G. to site auto mas to eixe deixei enas allos filos edw mesa prin kana 2mino. Παράθεση Madness? This is TSI!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ήταν να πάρω και εγώ το GT, αλλα τελικά δυστυχώς δεν θα το πάρω. Οι λόγοι: 1)κυρίως η πολύμηνη αναμονή(αν δεν υπήρχε αυτή παίζει να το είχα πάρει ήδη), 2)ότι σε ένα χρόνο βγαίνει νέο μοντέλο(αν και φοβάμαι ότι θα είναι χειρότερο) και 3)περιμένω να δω την αξιοπιστία των κινητήρων στον χρόνο. Μάλλον θα την βγάλω με κανα ταπεινό Citroen C2 1.1 VTR :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Off topic posts Απορίες με pm,δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Μόλις γύρισα από το πρώτο προγραμματισμένο service του GT μου. Το αυτοκίνητο έχει κάνει 14.300 χλμ σε 1 χρόνο (...+5 ημέρες :p ) και οι εργασίες που έγιναν ήταν η ακόλουθες: - Αλλαγή λαδιών (Longlife 5-30) - Αλλαγή φίλτρου λαδιών - Συμπλήρωμα υγρών (καθαριστικό παρμπρίζ + λίγο στο ψυγείο) - Σταύρωμα ελαστικών (εμπρός-πίσω). Το συνολικό κόστος (μαζί με την εργασία) ήταν 110 ευρώ. Προσωπικά μου φαίνεται λογικό το κόστος, δεδομένου ότι σε αυτό τον χρόνο που μας πέρασε πλήρωσα ΜΟΝΟ βενζίνη (και ένα χτυπημένο φτερό, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Το μόνο ανησυχητικό είναι η σχετικά μεγάλη φθορά των εμπρός ελαστικών, αλλά σε αυτό μάλλον φταίω κι εγώ, απ' ότι μου είπαν στο συνεργείο. ΥΓ: http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/208955/volkswagen_golf.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixnhlaths Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Μόλις γύρισα από το πρώτο προγραμματισμένο service του GT μου. Το αυτοκίνητο έχει κάνει 14.300 χλμ σε 1 χρόνο (...+5 ημέρες :p ) και οι εργασίες που έγιναν ήταν η ακόλουθες: - Αλλαγή λαδιών (Longlife 5-30) - Αλλαγή φίλτρου λαδιών - Συμπλήρωμα υγρών (καθαριστικό παρμπρίζ + λίγο στο ψυγείο) - Σταύρωμα ελαστικών (εμπρός-πίσω). Το συνολικό κόστος (μαζί με την εργασία) ήταν 110 ευρώ. Προσωπικά μου φαίνεται λογικό το κόστος, δεδομένου ότι σε αυτό τον χρόνο που μας πέρασε πλήρωσα ΜΟΝΟ βενζίνη (και ένα χτυπημένο φτερό, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Το μόνο ανησυχητικό είναι η σχετικά μεγάλη φθορά των εμπρός ελαστικών, αλλά σε αυτό μάλλον φταίω κι εγώ, απ' ότι μου είπαν στο συνεργείο. ΥΓ: http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/208955/volkswagen_golf.html εγω που το ειχα παει μονο για λαδια στην αρχη μου ειπαν 45Ε κ πηρα κ αλλο ενα λίτρο να χω για συμπληρωμα, οποτε σύνολο 60Ε. προσωπικά για τα 110 που έδωσες (κ που πιθανόν όλοι θα δώσουμε αν το παμε στην αντιπροσωπεια), πολλά μου φαίνονται για τόσο απλές 'εργασίες'... μαλλον πρεπει να σε χρεωνουν επίσκεψη κανα 30αρι!όπως ο γιατρός...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peyo Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 γεια σε όλους... οδηγώ το TSI εδώ και 2 εβδομάδες.. και ειναι περισσότερα από όσα περιμενα.. πάντως έχω να πω πως το πρώτο after sales accessory που μπήκε στο αυτοκίνητο ήταν ένα ματάκι.. γιατί πολλοί είναι αυτοί που το κοιτάζουν με μισό μάτι.. αν και μόλις πέρασα τα 900 χλμ. δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] golf TSI first generation!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pappous78 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 γεια σε όλους... οδηγώ το TSI εδώ και 2 εβδομάδες.. και ειναι περισσότερα από όσα περιμενα.. πάντως έχω να πω πως το πρώτο after sales accessory που μπήκε στο αυτοκίνητο ήταν ένα ματάκι.. γιατί πολλοί είναι αυτοί που το κοιτάζουν με μισό μάτι.. αν και μόλις πέρασα τα 900 χλμ. δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό!!! Φίλε peyo, Αν μπορείς δώσε μας περισσότερες λεπτομέρεις από την εμπειρία σου με το TSi. Για παράδειγμα αν είσαι ευχαριστημένος με τα φρένα του. Όσο για το "ματάκι" νομίζω πως έκανες σωστή κίνηση. Και εγώ σκοπεύω να βάλω ένα αμέσως μόλις πάρω το δικό μου TSi (GT Sport). Παράθεση Golf GT Sport TSI 140PS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peyo Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 όσον αφορά στα φρένα, λόγω εκτεταμένης εμπειρίας στο αυτοκίνητο του μπαμπά (2λιτρο με τετρακίνηση) περίμενα το golf να εχει ελαφώς μικρότερη απόδοση πέδησης πάντα συγκρινόμενο με το άλλο αυτοκίνητο. Πάντως αν και δεν τα έχω "ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ" μέχρι τώρα συν οτι ακόμα είμαι στο στρώσιμο, τα βρίσκω αρκετά ικανοποιητικά.. (προσωπική άποψη: σε περίπτωση ανάγκης σε συνδιασμό με το κιβώτιο θα είναι αποτελεσματικότατα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] golf TSI first generation!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 γεια σε όλους... οδηγώ το TSI εδώ και 2 εβδομάδες.. και ειναι περισσότερα από όσα περιμενα.. πάντως έχω να πω πως το πρώτο after sales accessory που μπήκε στο αυτοκίνητο ήταν ένα ματάκι.. γιατί πολλοί είναι αυτοί που το κοιτάζουν με μισό μάτι.. αν και μόλις πέρασα τα 900 χλμ. δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό!!! Φιλε peyo, Καλορίζικο το νεο σου Golf. Το ματάκι που έβαλες είναι πράγματι απαραίτητο. Θα σου πρότεινα βέβαια ένα πιο δυνατό φυλακτό: να οπλίσεις τον εαυτό σου με υπευθυνότητα και προσοχή στην οδήγηση. Ολοι μας πρέπει να είμαστε 2 φορές πιο προσεκτικοί, ιδιαίτερα με αυτοκίνητα που ενθουσιάζουν, διασκεδάζουν και προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση στην καθημερινότητά μας. Πολύ περισσότερο όταν μετά από μια περίοδο προσμονής παραλαμβάνουμε το νέο μας αυτοκίνητο και με καμάρι είμαστε έτοιμοι να επαληθεύσουμε στο δρόμο όλα όσα υπόσχεται ότι μπορεί να προσφέρει (επιδόσεις, καράτημα κλπ). Αφορμή για τα παραπάνω είναι μια αγγελία που διάβασα πρόσφατα και μου προκάλεσε ένα περίεργο συναίσθημα και μια αόριστη αναστολή για όσα κάνουν ένα TSI να ξεχωρίζει στον δρόμο. Η άλλη όψη των πραγμάτων λοιπόν είναι και αυτή ένα μέρος της ζωής, γι αυτό ας είμαστε προσεκτικοί. «VW GOLF TSi, Sportline, 1.400 cc, μοντ. '07, 800 χλμ., 140 ΗΡ, 5θυρο, τρακαρισμένο, τιμή 8.800 ευρώ » Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peyo Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Φιλε peyo, Καλορίζικο το νεο σου Golf. Το ματάκι που έβαλες είναι πράγματι απαραίτητο. Θα σου πρότεινα βέβαια ένα πιο δυνατό φυλακτό: να οπλίσεις τον εαυτό σου με υπευθυνότητα και προσοχή στην οδήγηση. Ολοι μας πρέπει να είμαστε 2 φορές πιο προσεκτικοί, ιδιαίτερα με αυτοκίνητα που ενθουσιάζουν, διασκεδάζουν και προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση στην καθημερινότητά μας. Πολύ περισσότερο όταν μετά από μια περίοδο προσμονής παραλαμβάνουμε το νέο μας αυτοκίνητο και με καμάρι είμαστε έτοιμοι να επαληθεύσουμε στο δρόμο όλα όσα υπόσχεται ότι μπορεί να προσφέρει (επιδόσεις, καράτημα κλπ). Αφορμή για τα παραπάνω είναι μια αγγελία που διάβασα πρόσφατα και μου προκάλεσε ένα περίεργο συναίσθημα και μια αόριστη αναστολή για όσα κάνουν ένα TSI να ξεχωρίζει στον δρόμο. Η άλλη όψη των πραγμάτων λοιπόν είναι και αυτή ένα μέρος της ζωής, γι αυτό ας είμαστε προσεκτικοί. «VW GOLF TSi, Sportline, 1.400 cc, μοντ. '07, 800 χλμ., 140 ΗΡ, 5θυρο, τρακαρισμένο, τιμή 8.800 ευρώ » πόσο τρακαρισμένο όμως;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] golf TSI first generation!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros33 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Αυτο που διαπιστωσα στο GT 170 στο τεστ drive ειναι πως το γκαζι εχει μικρη διαδρομη....Τι λετε ιδεα μου ηταν η ετσι ειναι?Σε ολα ετσι ειναι το γκαζι παντοφλα το σχημα?Επισης τερματιζει πολυ ευκολα....Στα θετικα ειναι οτι εχει πολυ καλη αποκριση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 πόσο τρακαρισμένο όμως;;; Nai ontos mathe leptomereies.GIa na to dinei toso fthina tha exei faei geri stouka Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 πόσο τρακαρισμένο όμως;;; ολική καταστροφή χωρίς δυνατότητα κάλυψης από ασφαλιστική (απλή ασφάλεια)-------> πώληση σε πολύ λίγα χρήματα :shifty: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VWRulez Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 VWRulez poso peripou se kostise o pisw profilaktiras me ta mpouria kai pou ta egkatestises? An ginetai kai se aspro xrwma...? ...anti gia to mauro plastiko. Ο προφυλακτηρας ειναι του GTI και γνησιος αφου τον εβαλα στην αντιπροσωποια 70 Ε. Τις μπουκες τις εβαλα σε εξατμισα και κοστισαν 60 Ε. Μπορεις να το βαψεις οτι χρωμα θελεις και οπως θελεις (εγω σκεφτομαι να βαψω τον μισο κοκκινο και τον αλλο μισο να τον αφησω μαυρο, εχει μια διαχωριστικη γραμμη) υπολογισε γυρω στα +100 Ε. Βεβαια στην αντιπροσωποια πιστευω να ειναι πιο ακριβω το βαψιμο... Παράθεση TSI 140 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 παιδια προβλημα :( :!: προσεξα σημερα το παρπριζ απο την μερια του οδηγου, και εχει κατι αυλακια στο μαυρο :( Εχει κανει χαρακια η κολλα μαλλον απο μεσα :mad: Εχει προσεξει κανενας κατι παρομοιο. Παραθετω φωτογραφια. Ειναι τα σημεια με τα κοκκινα βελακια : http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=lyninmltvtyjzmmb3t0b.jpg auto prepei na anoigei... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Το μόνο ανησυχητικό είναι η σχετικά μεγάλη φθορά των εμπρός ελαστικών, αλλά σε αυτό μάλλον φταίω κι εγώ, απ' ότι μου είπαν στο συνεργείο. τι ελαστικα φοραει ακριβως και γιατι φτες εσυ? μετρημα τιμονιου και ζυγισμα ελαστικων εχεις κανει προηγουμενος η ηταν η πρωτη φορα? Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 γεια σε όλους... οδηγώ το TSI εδώ και 2 εβδομάδες.. και ειναι περισσότερα από όσα περιμενα.. πάντως έχω να πω πως το πρώτο after sales accessory που μπήκε στο αυτοκίνητο ήταν ένα ματάκι.. γιατί πολλοί είναι αυτοί που το κοιτάζουν με μισό μάτι.. αν και μόλις πέρασα τα 900 χλμ. δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό!!! καλοριζικο και προσοχη στο δρομο περισσοτερα ως προς τι? εντυπωσεις? Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 τι ελαστικα φοραει ακριβως και γιατι φτες εσυ? μετρημα τιμονιου και ζυγισμα ελαστικων εχεις κανει προηγουμενος η ηταν η πρωτη φορα? Τα εργοστασιακά Bridgestone RE050. Ναι, έχω κάνει στους 3 μήνες περίπου. Φταίω επειδή προφανώς μου αρέσουν τα στροφιλίκια με απενεργοποιημένο το ESP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 παιδια προβλημα :( :!: προσεξα σημερα το παρπριζ απο την μερια του οδηγου, και εχει κατι αυλακια στο μαυρο :( Εχει κανει χαρακια η κολλα μαλλον απο μεσα :mad: Εχει προσεξει κανενας κατι παρομοιο. Παραθετω φωτογραφια. Ειναι τα σημεια με τα κοκκινα βελακια : http://us.f13.yahoofs.com/bc/466abba2_11409/bc/photos/golf+gt.jpg?bfmAsaGBPN5oMCit δεν ανοιγη η σελιδα φιλε:( Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 παιδια προβλημα :( :!: προσεξα σημερα το παρπριζ απο την μερια του οδηγου, και εχει κατι αυλακια στο μαυρο :( Εχει κανει χαρακια η κολλα μαλλον απο μεσα :mad: Εχει προσεξει κανενας κατι παρομοιο. Παραθετω φωτογραφια. Ειναι τα σημεια με τα κοκκινα βελακια : http://us.f13.yahoofs.com/bc/466abba2_11409/bc/photos/golf+gt.jpg?bfmAsaGBPN5oMCit Ούτε εμένα ανοίγει η σελίδα. Πάντως από την περιγραφή σου και μόνο η περίπτωσή σου μου θυμίζει ενός φίλου που έπαθε κάτι παρόμοιο. Αυτή η χαρακιά μεγάλωσε ανησυχητικά και μετά από λίγο καιρό πήγε για καλό και κακό και του αλλάξαν το παρμπρίζ με την εγγύηση βέβαια. Δεν θέλω να σε αγχώσω γιατί μπορεί εσένα να μην είναι κάτι τέτοιο απλά πήγαινε στην αντιπροσωπεία αν είναι να στο δούνε edit: Θυμάμαι του είχαν πει ότι ήταν μια ολόκληρη παρτίδα με Golf με αυτό το πρόβλημα. Αυτός πάντως έχει το FSI μοντέλο και το αγόρασε (και του συνέβη) πριν ένα χρόνο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 paidia dokimaste ligo auto. prepei na douleuei. File deyan an mporeis pes mou an htan kapws etsi to sxisimo.... euxaristw http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=lyninmltvtyjzmmb3t0b.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts