gre Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Φίλε konv καλορίζικο. Αν μπορείς ανέβασε και καμια φώτο από το πλάι και πίσω γιατι δεν το έχω δει σε λευκό και φαίνεται πολύ ωραίο στην φωτογραφία που έβαλες. Για το λευκό που δεν είναι μεταλλικό χρώμα πληρώνεις τίποτα επιπλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Παιδιά άλλες φωτογραφίες δεν πρόλαβα να βγάλω, αλλά αυριο σίγουρα θα στείλω! Δεν πληρώνεις extra για το λευκό, είναι απίστευτα όμορφο (υποκειμενικά) όταν το δεις πραγματικό και όχι φωτογραφία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 καλοριζικο και καλοταξιδο και απο μενα φιλε konv.... :) :) :) :) :) :) :) :) Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Φίλε konv καλορίζικο και καλοτάξιδο! Και εγώ σε λευκό GT έχω καταλήξει...Αν βάλεις και φιμεδάκι θα είναι τόμπανο!! Αλλα σιγά σιγά όλα... Το μόνο που περιμένω είναι να δώ τιμές για το πακέτο R-line που αναφέρω και πιο πάνω.Αν είναι κανα δυο χιλιάρικα παραπάνω το πολύ θα το παραγγείλω με το πακέτο αυτό...Ξέρει άραγε κάποιος τιμή και άφιξη του R-line πακέτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 konv καλά ταξίδια να 'χεις και να το χαρείς όσο γίνεται πιο πολύ.Πανέμορφο το λευκό όντως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis2006 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Καλορίζικο Konv και εύχομαι να έχεις καλά γκάζια! Περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις... Παράθεση Δεν πάμε να γκρεμίσουμε αυτούς που μας γκρέμισαν, πάμε να τους δείξουμε πως δεν πέσαμε. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο πείρας. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aneuthinos Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Καλοριζικο konv και καλες βολτες ! Πραγματικα πανεμορφο το λευκο, επαθα πλακα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Καλοταξιδο φηλε konv ποσο σου πηγε ολο το πακετο (αγορα-extra) Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια. 1.500 km με 3.000 - 4.000 rpm είναι πολλά ; (Είναι πολλά για ν'αρχίσω ν'ανοίγω το αμάξι :( :cry: :cry: :cry: ) Μια παρατήρηση που έκανα είναι ότι στο κουμπί που απενεργοποιεί το esp ανάβει η ένδειξη στο ταμπλω αλλά όχι το led στο κουμπί :worry: . Και σε σας έτσι είναι ή είναι καμμένο το led μου; Όσο για ξεκίνημα και σβήσιμο κινητήρα προτιμώ να καθυστερώ 2-3 λεπτά πριν τα κάνω... νομίζω ότι είναι καλύτερα! :happy: Μια ερώτηση για τέλος. Αν χρειαστεί να συμπληρώσω λάδι, θεωρείτε ότι είναι καλύτερο να ρωτήσω την αντιπροσωπεία που θα το πάω για service τι λάδι βάζουν ή να μαθω με τι λάδι ήρθε από Γερμανία και να βάλω το ίδιο; (Castrol) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Άντε ρε Konv επιτέλους! Μόλις είδα τη φωτό σου, βέβαια, ένα πράγμα μου ήρθε στο μυαλό: τι θα γινόταν εάν έβαφες τη μάσκα μαύρη (στα πρότυπα του GTI). Δε θα σου πάρει πάνω από 10λεπτά και 10 ευρώ... (το ESP θα έπρεπε να ανάβει, μάλλον κοίτα το ledάκι) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Άντε ρε Konv επιτέλους! Μόλις είδα τη φωτό σου, βέβαια, ένα πράγμα μου ήρθε στο μυαλό: τι θα γινόταν εάν έβαφες τη μάσκα μαύρη (στα πρότυπα του GTI). Δε θα σου πάρει πάνω από 10λεπτά και 10 ευρώ... (το ESP θα έπρεπε να ανάβει, μάλλον κοίτα το ledάκι) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Επιτέλους δε λες τίποτα... :D Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αυτό με τη μάσκα σχεδίαζα πολύ καιρό να το κάνω αλλά προς το παρόν επειδή είναι καινούριο λέω να το αφήσω. Όσο για το led στο κουμπί απενεργοποίησης του ESP ξέρεις πως μπορώ να το ελέγξω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια... 2 φωτογραφίες ακόμη: 1)http://img167.imageshack.us/img167/7800/tmp1384ys6.th.jpg 2)http://img167.imageshack.us/img167/7647/tmp9759tt0.th.jpg ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 konv καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! :) Το καλύτερο δώρο για το 2007! :D Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Konv καλοταξιδο με ποοοολλαααα ασφαλη και ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ χιλιομετρα... Ειναι κουκλι το αμαξακι!! (φτου φτου να μην το ματιαξω!!) Αν κανεις τιποτα με τα xenon που συζητουσαμε πριν απο λιγο καιρο ριξε μου ενα Pm και εμενα! Ειμαι στην γυρα και ψαχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmel Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 kalotaxido!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasandro Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Φίλε konv καλοτάξιδο. Περιμένουμε εντυπώσεις... Παράθεση http://iliasandro.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! Έβαλα αυτό πρίν απο λίγο καιρό στο tsi μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Μου πήγε 240 ευρώ με τα μεταφορικά και δένει πολύ όμορφα με το ταμπλό καθώς τα κουμπιά έχουν τον ίδιο φωτισμό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! Έβαλα αυτό πρίν απο λίγο καιρό στο tsi μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Μου πήγε 240 ευρώ με τα μεταφορικά και δένει πολύ όμορφα με το ταμπλό καθώς τα κουμπιά έχουν τον ίδιο φωτισμό. ;) Το πήρες στα χέρια σου; Gps μπορείς να έχεις στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Φίλε konv καλοτάξιδο. Περιμένουμε εντυπώσεις... Ευχαριστώ :lol: :happy: :lol: Οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι καλύτερες. Απ'ότι κατάλαβα με τις ταχύτητες η 3η και η 5η είναι οι πιο δυνατές. Με αυτές το αμάξι τα δίνει όλα... Φαντάζομαι ότι παίζεται κάτι με τα γρανάζια σ'αυτές... Βέβαια ακόμη δεν το έχω ανοίξει πάνω από 4.000 στροφές, απλά περιμένω να το ανοίξω διαδοχικά μετά τα 1.500 km. Επίσης σκέφτομαι να του αλλάξω λάδια στα 7.500 km ακόμη κι αν δεν έχει κάψει καθόλου. Πάντως ότι αναφέρθηκε στο forum σχετικά με κατανάλωση και οδηγική απόλαυση συμφωνώ κι έγω !!!:D Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό κι αξίζει τα λεφτά του! Μία ερωτησούλα προς όλους τους κατόχους...(ή τη γνώμη σας) Πριν ξεκινήσετε με το αυτοκίνητο ή φθάνοντας κάπου πριν σβήσετε τη μηχανή, την δουλεύει κανείς σας στο ρελαντί και πόση ώρα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μία ερωτησούλα προς όλους τους κατόχους...(ή τη γνώμη σας) Πριν ξεκινήσετε με το αυτοκίνητο ή φθάνοντας κάπου πριν σβήσετε τη μηχανή, την δουλεύει κανείς σας στο ρελαντί και πόση ώρα; Ευχαριστώ Σίγουρα μέχρι να πέσουν οι στροφές στο ρελαντί και ειδικά αν κάνει πολύ κρύο μέχρι να ανέβει λίγο και ο δείκτης θερμοκρασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ορίστε και μερικές photo... :happy: http://img364.imageshack.us/img364/6545/2bn7.th.jpg http://img364.imageshack.us/img364/5160/1ls8.th.jpg http://img364.imageshack.us/img364/2563/3si2.th.jpg http://img364.imageshack.us/img364/1366/4ou6.th.jpg http://img245.imageshack.us/img245/9886/5ul5.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aneuthinos Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Συμφωνω στην αλλαγη λαδιων στα 7500 km. Αν και πολλοι υποστηριζουν οτι ειδικα τα πρωτα λαδια καλο ειναι να μην μενουν τοσο πολυ μεσα. Αλλοι παλι θα πουν οτι θα κανουν ο,τι τους λεει η αντιπροσωπεια, δηλαδη πρωτη αλλαγη στα 15000 km. Ακρη δεν θα βγαλεις, παντως οι συχνοτερες αλλαγες λαδιων (σε λογικα πλαισια κ αναλογα το πορτοφολι) δεν νομιζω να εβλαψαν κανεναν κινητηρα. Εγω το αφηνω το πρωι μεχρι να πεσουν οι στροφες στο ρελαντι, 1-2 λεπτα συνηθως, και μετα ξεκιναω με χαλαρες αλλαγες. Πριν το σβησω προτιμω να το αφηνω να κρυωσει εν κινησει, παλι με λιγα λεπτα χαλαρη οδηγηση πριν φτασω στον προορισμο μου. Και αμα το εχω πιεσει λιγο παραπανω, αντε να το αφησω κανενα λεπτο στο ρελαντι. Εξαιρουνται βεβαια μεγαλες αποστασεις με εθνικη/βουνα κ λαγκαδια κλπ. που ισως του πιεις του αιμα... Νομιζω πως στο ρελαντι ανεβαζει θερμοκρασια ο κινητηρας, κ το οτι δεν μπαινει κρυος αερας απο μπροστα (αφου δεν κινεισαι) επιβαρυνει την κατασταση κ ειδικα την εισαγωγη. Οποτε μπορει να κανεις κ κακο με το να το αφηνεις στο ρελαντι παραπανω απ' οσο χρειαζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Συμφωνώ μαζί σου aneythinos και προσπαθώ να κάνω αυτά που λες. Το αμάξι ακόμη (έχω 200 km) δεν έχει ξεπεράσει τις 4.000 rpm εκτός από 1-2 φορές κι αυτές κατά λάθος. Όσο για τα λάδια, από την αντιπροσωπεία μου είπε ο πωλητής - και όχι από το συνεργέιο - ότι ήρθε με Castrol. Οι προδιαγραφές της VW στο βιβλιαράκι γράφουν για αυτοκίνητα με longlife service (φαντάζομαι είναι όλα τα GT στην Ελλάδα) λάδια VW 504 00, VW 503 01. Τώρα τα Castrol που λένε ότι έχει μέσα, ξέρει κανείς τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lafiera Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Option 2: Magkes parelava to parakato kai anamenete na to sindeso mexri tin alli ebdomada.Stoixise 100 Euros. Etsi sigoura RCD 300 me MP3 kai Line in. Rixte mia matia. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150058371238&sspagename=ADME:L:RTQ:US:1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Option 2: Magkes parelava to parakato kai anamenete na to sindeso mexri tin alli ebdomada.Stoixise 100 Euros. Etsi sigoura RCD 300 me MP3 kai Line in. Rixte mia matia. Δυστυχώς δε φορτώνουν όλες οι εικόνες από τη σελίδα. Περιμένω εντυπώσεις για: - το πως ακριβώς το χειρίζεσαι από το interface του RCD300 (προφανώς ακριβώς όπως και ένα cd-changer, αλλά θέλω επιβεβαίωση σε αυτό) - πως πρέπει να είναι η δομή μέσα στο usb flash drive (συγκεκριμένος αριθμός φακέλων/κομματιών μέσα στο φάκελο;) - που τοποθετείται ακριβώς; μπορεί να μπει μέσα στο υποβραχιόνιο και να μη φαίνεται; - ποιός θα το τοποθετήσει; το κάνει και κάποια επίσημη αντιπροσωπεία ή θα πουν ότι δεν είναι αυθεντικό αξεσουάρ και ότι χαλάει η εγγύηση και άλλα τέτοια; Άντε με το καλό γιατί μας άνοιξες την όρεξη τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts