Jump to content

Dimis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Dimis

  1. bluetooth? Τώρα κατάλαβα, εγώ δεν έχω το C8+ αλλά το σκέτο C8. Χωρίς bluetooth και με 4GB. Αν και το + είχα παραγγείλει, τσπ έγινε μπέρδεμα. Αλλά και πάλι δε νομίζω να είναι αυτό το θέμα. Προβληματικό μου μυρίζει, εμένα η οθόνη είναι άψογη σε όλα. Αν το πήρες από merimobiles μίλα με το support είναι πολύ εξυπηρετικοί, λογικά θα στο αλλάξουν αν έχει όντως πρόβλημα. Η μνήμη 512 είναι απλά την υπόλοιπη τη δεσμεύει το λειτουργικό.
  2. settings > about device > build number Κάνεις unzip τα αρχεία στην εξωτερική sd κατά προτίμηση, το σβήνεις και μετά κρατάς πατημένο το κουμπί menu και ταυτόχρονα το power. Οδηγίες ->
  3. Στο menu είχα απο πριν, τώρα με την C8lean έχει και στο πληκτρολόγιο. Πριν είχε 2.3.1 0519 firmware, τώρα έχει 2.3.1 0607, εσένα;
  4. Εκτός απο το βαρύ που είπες, που όντως κουράζει μετά απο λίγο, τα άλλα που λές δε τα είδα. Ούτε πρίν βάλω το C8lean 0.8 είχε κάποιο θέμα. Τώρα είναι ακόμα καλύτερο και Ελληνικά έχει πλέον παντού.
  5. Μετά απο αρκετή ενασχόληση είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα ένα θεματάκι με τη RAM (άχρηστες εφαρμογές και κάποιες λειτουργίες που είναι για κινητό έτρωγαν αρκετή), αλλά του πέρασα αυτό το custom firmware και είναι πολύ καλύτερα πλέον. :) Τώρα έχει και στο πληκτρολόγιο Ελληνικά εκτός απ'το menu.
  6. Ελληνικά δεν έχει στο πληκτρολόγιο (έχει 40 άλλες γλώσσες :S). Google news κομπλέ διαλέγεις region Ελλάδα και είναι οκ. Market τι εννοείς, αν είναι στα Ελληνικά; (είμαι άσχετος είπαμε!). Όχι πάντως δεν είναι αλλά τις ελληνικές εφαρμογές τις βρίσκεις κανονικά. Απο μπαταρία μέχρι στιγμής μια χαρά φαίνεται. Βέβαια ακόμα δε του έχω περάσει κανα video να δω πόσο κρατάει εκεί. Με wi-fi πάντως συνέχεια για 3 ώρες και πολύ surfing, youtube, install apps κλπ. είναι στο 92%. Ζέστη βγάζει λίγο στο πίσω μέρος αλλά όχι κάτι το ανησυχητικό, βέβαια μιλάμε για περιβάλλον δωματίου. Έξω δε ξέρω αν θα ψήνει κανα λουκάνικο μετά από ώρα..
  7. Λοιπόν φίλε, με EMS είναι σίγουρα οκ, το επιβεβαίωσα και απο γνωστό μου που φέρνει συχνά πράγματα απο ΗΚ. Πλήρωσα με paypal, δε νομίζω πως γίνεται με αντικαταβολή. Τώρα τη διαδικασία για την επιστροφή δε τη γνωρίζω καθώς ασχολήθηκε ο κινέζος με αυτά. Μιλήσαμε μέ live chat (απο merimobiles όλα αυτά), του έδωσα κάτι τηλ. απο τελωνείο και DHL που ζήτησε και τα κανόνισε αυτός. :)
  8. Μόλις μου ήρθε το Herotab C8+ Πολύ καλό, παίζουν τα πάντα άψογα και ήρθε με 2.3.1 μέσα! Μια συμβουλή μόνο, προτιμήστε αποστολή με EMS μόνο. Στην αρχή μου το έστειλαν με DHL και μου ζήταγαν στο τελωνείο 120€!! :wacko: Φυσικά τους είπα δε τα πληρώνω και να το στείλουν πίσω. Μίλησα με τον κινέζο και κανονίσαμε να το πάρει πίσω και να το ξαναστείλει με EMS και δε με χρέωσε και τπτ. Τώρα είμαι στο ψάξιμο μιας και είμαι noob στο android.
  9. Περιμένω να μου έρθει. Από reviews που είδα πάντως καλό φαίνεται. Πλέον έχουν λυθεί ότι προβλήματα είχε, με το πιο πρόσφατο firmware.
  10. Για τους γνώστες ο Deadpool είναι απο τις πιο cult φιγούρες σε comic! Deadpool was ranked 182nd on Wizard magazine's list of the Top 200 Comic Book Characters of All Time[2] and ranked 45th on Empire magazine's list of The 50 Greatest Comic Book Characters.[3] Οι ατάκες του απίστευτες και ίσως ο μόνος που "σπάει" τον 4ο τοίχο.. Με λίγα λόγια ότι πρέπει για ταινία, τώρα πως θα αποδοθεί είναι άλλο θέμα. :) http://teaching.zachwhalen.net/comics/sites/teaching.zachwhalen.net.comics/files/images/DeadpoolBullseye.jpg
  11. Είχε μυστήριο τουλάχιστον!!! :p
  12. Μια χαρά επεισόδιο, δε ξέρω τι ακριβώς περιμένατε.. :rolleyes:
  13. Απο εδώ (http://www.gt505tools.tk/) που το κατέβασα είναι σε full screen!
  14. Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος .cbr viewer για το κινητό; :confused:
  15. Σύμφωνα με οδηγία της ΕΕ, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να σταματήσουν την προβολή των αναλογικών προγραμμάτων μέχρι το τέλος του 2012. :ninja:
  16. Δοκίμασε τα patches εδώ: http://www.ff7citadel.com/downloads/index.shtml
  17. Απο τις πιο αξιόλογες κωμωδίες τα τελευταία χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα καλύτερη.. :happy:
  18. Περίπου αυτό λένε. Όπως και σε ένα πιο πρόσφατο άρθρο που βρήκα. Βασικά καμία πλευρά δεν είναι απόλυτη οπότε όλοι δίκιο έχουμε. :lol: Όταν με το καλό βρούνε τι ακριβώς φταίει και βρούνε λύσεις τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Μέχρι τότε ας προσέχουμε το περιβάλλον όσο γίνεται.. ;)
  19. OK dude, τα διάβασα και δε βλέπω οτι διαφωνούν. Απλά λένε και οι ίδιοι πως δε μπορούν να προσδιορίσουν ακόμα το ποσοστό ευθύνης του ανθρώπου όχι όμως πως δεν υπάρχει. Βέβαια τα άρθρα είναι 12 και 9 ετών.. Δε καταλαβαίνω που διαφωνούμε, το ίδιο πράγμα λέμε. Οι λόγοι της αύξησης είναι συνδιασμός φύσης και ανθρώπου.
  20. Η απόλυτη αλήθεια είναι εδώ.. οντοπικ Το θέμα είναι πως έχει αποδειχθεί οτι φταίει σε ένα ποσοστό ο άνθρωπος, δε χρειάζεται βέβαια να είσαι επιστήμονας για να το καταλάβεις αλλά υπάρχουν και αποδείξεις.
  21. Μια μεσαία αγελάδα υπολογίζεται ότι εκλύει περίπου 542-600 λίτρα μεθανίου κάθε μέρα μέσω ερυγών και εκπνοής. Αυτό καθιστά τις αγελάδες υπεύθυνες κατά μεγάλο ποσοστό για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Το 95% του αερίου αυτού εκλύεται μέσω των ερυγών. Το γεγονός αυτό έκανε Αυστραλούς επιστήμονες να δημιουργήσουν εμβόλιο κατά της παραγωγής μεθανίου και για την ελαχιστοποίηση του μεθανίου που παράγεται από τις ερυγές των βοοειδών. Επίσης κάποιος είπε για "απουσία επιστημονικών δεδομένων". The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) concludes that anthropogenic greenhouse gases are responsible for most of the observed temperature increase since the middle of the twentieth century, and natural phenomena such as solar variation and volcanoes probably had a small warming effect from pre-industrial times to 1950 and a small cooling effect from 1950 onward. These basic conclusions have been endorsed by more than 40 scientific societies and academies of science including all of the national academies of science of the major industrialized countries. Από: http://en.wikipedia.org/wiki/Global_warming
  22. Μέτριο πράγματι, 2-3 σκηνές μέτραγαν.. http://nextround.net/wp-content/uploads/2009/01/zabka.jpg :lol:
×
×
  • Create New...