jimsakpt3 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Τότε το iOS σαν λειτουργικό είναι αυτό που σου χρειάζεται.Το iPhone 11 θεωρώ πως αξίζει για την μεγάλη του μπαταρία αλλά και τις απίστευτες του κάμερες,επιπλέον θα πάρει πολλά χρόνια αναβαθμίσεων λόγω του πρόσφατου chip (A13 bionic).Όσον αφορά τις συγκρίσεις που έκανες δεν θεωρώ πως το XS φτάνει το 11 καθώς το 11 είναι μεγαλύτερο και με καλύτερη μπαταρία από το xs.Τα pro μοντέλα προφανώς και είναι καλύτερα από το 11 (όχι γενικά,απλώς σε κάποια κύρια σημεία) αλλά για τη χρήση σου θεωρώ πως δεν θα σε ενδιαφέρουν καν αυτά τα extras που προσφέρουν τα pro μοντέλα Η διαφορά του 11 με το 11pro είναι μόνο η τρίτη κάμερα και η Amoled οθόνη, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Η διαφορά του 11 με το 11pro είναι μόνο η τρίτη κάμερα και η Amoled οθόνη, σωστά? Και η μικρότερη μπαταρία και οθόνη του 11pro σε σύγκριση με το 11 Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Έχει κι άλλες διαφορές υπέρ του το Pro, απλώς δεν ξέρω αν είναι τόσο εμφανείς στην καθημερινότητα σου. Κι εγώ ως κάτοχος του Pro, προτείνω να πας στο «απλό» 11. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Και εγώ ως κάτοχος του 11 προ προτείνω το 11αρη vfm και πολύ τίμιο με εξαιρετική οθόνη. Παίρνεις και μια καλή θήκη και ένα τζαμάκι σπιγκεν να προστατεύεις και το notch και είσαι άρχοντας. Μην πάρεις σε έκδοση τη μικρότερη σε χωρητικότητα. Πάνε στην αμέσως επόμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Και εγώ ως κάτοχος του 11 προ προτείνω το 11αρη vfm και πολύ τίμιο με εξαιρετική οθόνη. Παίρνεις και μια καλή θήκη και ένα τζαμάκι σπιγκεν να προστατεύεις και το notch και είσαι άρχοντας. Μην πάρεις σε έκδοση τη μικρότερη σε χωρητικότητα. Πάνε στην αμέσως επόμενη έκδοση. Το πήρα τελικά την προηγούμενη βδομάδα... το 11 σε λευκό με 128gb... δεν πρόλαβα ακόμα να κάνω την αλλαγή βέβαια αλλά ελπίζω αυτή τη βδομάδα να τα καταφέρω... αν μπορείς δώσε κανένα λινκ για το τζαμάκι που λες, γιατί είμαι στο ντεμί αν θα βάλω ή όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 3) Για την μεταφορά όλων σου των δεδομένων από Android σε iOS υπάρχει η επίσημη εφαρμογή με όνομα Move To iOS,την οποία θα πρέπει να την τρέξεις κατά την διάρκεια του set up του iPhone και θα στα μεταφέρει όλα αυτόματα (μέχρι και τις εφαρμογές εκτός από αυτές που είναι επι πληρωμή) αν έχω ολοκληρώσει το set up ( το έκανα στα γρήγορα για να "παίξω" λίγο με το κινητό) πως μπορώ να το ξανακάνω για να τρέξω την εφαρμογή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 αν έχω ολοκληρώσει το set up ( το έκανα στα γρήγορα για να "παίξω" λίγο με το κινητό) πως μπορώ να το ξανακάνω για να τρέξω την εφαρμογή??? πρεπει να κανεις full reset to iphone και στο αρχικο στησιμο να επιλεξεις μεταφορά δεδομενων απο android συσκευη μεσω move to ios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 πρεπει να κανεις full reset to iphone και στο αρχικο στησιμο να επιλεξεις μεταφορά δεδομενων απο android συσκευη μεσω move to ios. δηλαδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος??? έστω για τις επαφές? αυτές με ενδιαφέρουν κυρίως... πχ με κάποιο τρόπο να φορτώσω ένα αρχείο .vcf αφού δεν παίρνει memory card... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 8, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 έστω για τις επαφές? αυτές με ενδιαφέρουν κυρίως... Αν έχεις τις επαφές σου από το Android τηλέφωνο σου στο Gmail σου, με το που θα βάλεις το Gmail λογαριασμό σου στο iPhone, θα περαστούν κανονικά και στο νέο σου τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Αν έχεις τις επαφές σου από το Android τηλέφωνο σου στο Gmail σου, με το που θα βάλεις το Gmail λογαριασμό σου στο iPhone, θα περαστούν κανονικά και στο νέο σου τηλέφωνο. Σε ευχαριστώ! τις πέρασα μέσω gmail τελικά αλλά σας έχω 3 καινούριες ερωτήσεις! :p 1) πως μπορώ να τις κάνω backup τώρα στο icloud? (Μου περνάει μόνο αυτές που πρόσθεσα με το χέρι). 2) πως μπορώ να σταματήσω τον αυτόματο συγχρονισμό με το gmail? 3) Πως μπορώ να προσθέσω δεύτερο λογαριασμό email στην υπάρχουσα εφαρμογή? Ζητώ συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις (που κάποιες μπορεί να φαίνονται και χαζές) αλλά είναι η πρώτη μου φορά με iphone και ζορίζομαι λίγο στην αρχή! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Νέο account θα βάλεις από τα settings -> passwords and accounts. Εκεί θα δεις το add new account. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Σε ευχαριστώ! τις πέρασα μέσω gmail τελικά αλλά σας έχω 3 καινούριες ερωτήσεις! :p 1) πως μπορώ να τις κάνω backup τώρα στο icloud? (Μου περνάει μόνο αυτές που πρόσθεσα με το χέρι). 2) πως μπορώ να σταματήσω τον αυτόματο συγχρονισμό με το gmail? 3) Πως μπορώ να προσθέσω δεύτερο λογαριασμό email στην υπάρχουσα εφαρμογή? Θα σου συνιστούσα να συνεχίσεις να έχεις τις επαφές σου στο Gmail συγχρονισμένες και όχι στο iCloud γιατί να φύγεις ποτέ από το iOS, θα χρειαστεί να ψάχνεις πάλι τρόπο να τις περάσεις στο Gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Θα σου συνιστούσα να συνεχίσεις να έχεις τις επαφές σου στο Gmail συγχρονισμένες και όχι στο iCloud γιατί να φύγεις ποτέ από το iOS, θα χρειαστεί να ψάχνεις πάλι τρόπο να τις περάσεις στο Gmail. Σωστό αυτό που λες... σκεφτόμουνα να σταματήσω τον συγχρονισμό γιατί έχω τις επαφές στο επαγγελματικό gmail και όχι στο προσωπικό αλλά δεν μου δημιουργεί και πρόβλημα... θα ήθελα όμως να "ανεβάσω" τις επαφές και στο icloud... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Ποιοι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε? δεν κατάφερα να συνηθίσω το δικό του... πιο πολύ με ενοχλεί που δεν έχει προτεινόμενες λέξεις στα ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Μια χαρά είναι το δικό του και έχει κανονικά προτεινόμενες λέξεις στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Ποιοι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε? δεν κατάφερα να συνηθίσω το δικό του... πιο πολύ με ενοχλεί που δεν έχει προτεινόμενες λέξεις στα ελληνικα! Έχει και παρά πολύ καλή πρόβλεψη κιόλας Μόνο του σχεδόν γράφει Κάποιο λάθος κανείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Έχει και παρά πολύ καλή πρόβλεψη κιόλας Μόνο του σχεδόν γράφει Κάποιο λάθος κανείς ξαναέδωσα μια ευκαιρία στην αυτόματη διόρθωση αλλά και πάλι δεν με ικανοποιεί... αυτό το "προβλεπτικό" που έχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις δεν το υποστηρίζει στα ελληνικα, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Gboard η SwiftKey (τελευταίο το έχω σε όλα μου τα κινιτα με κοινό account) (ios/android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 ξαναέδωσα μια ευκαιρία στην αυτόματη διόρθωση αλλά και πάλι δεν με ικανοποιεί... αυτό το "προβλεπτικό" που έχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις δεν το υποστηρίζει στα ελληνικα, σωστα? Αν δεν κάνω λάθος και ισχύει όπως σε iPad, αν γράψεις 1-2 φορές τη λέξη που θες (αν δε στη βγάζει προτεινόμενη) πλέον θα στην βγάζει έτοιμη στις προτάσεις σε επόμενες πληκτρολογήσεις. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 ξαναέδωσα μια ευκαιρία στην αυτόματη διόρθωση αλλά και πάλι δεν με ικανοποιεί... αυτό το "προβλεπτικό" που έχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις δεν το υποστηρίζει στα ελληνικα, σωστα? Τι εννοείς δεν σε καταλαβαίνω Έχει αυτόματη πρόβλεψη Την ώρα που γράφεις εμφανίζει ένα υποπλαίσιο με την λέξη που αυτόματα θα σου διορθώσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Υπάρχει τρόπος να έχουμε τα νούμερα μόνιμα πάνω από τα γράμματα η πρέπει συνέχεια να κάνουμε τη εναλλαγή Στο gboard υπάρχει αυτό και είναι πολύ βολικό Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Τι εννοείς δεν σε καταλαβαίνω Έχει αυτόματη πρόβλεψη Την ώρα που γράφεις εμφανίζει ένα υποπλαίσιο με την λέξη που αυτόματα θα σου διορθώσει οντως το βγάζει αυτό το υποπλαίσιο αλλά πολύ "καθυστερημένα"... τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που είχα συνηθίσει... Υπάρχει τρόπος να έχουμε τα νούμερα μόνιμα πάνω από τα γράμματα η πρέπει συνέχεια να κάνουμε τη εναλλαγή Στο gboard υπάρχει αυτό και είναι πολύ βολικό Sent from my iPhone using Tapatalk Το έψαξα και εγώ λίγο αυτό αλλά δεν κατάφερα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 οντως το βγάζει αυτό το υποπλαίσιο αλλά πολύ "καθυστερημένα"... τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που είχα συνηθίσει... Το έψαξα και εγώ λίγο αυτό αλλά δεν κατάφερα κάτι... Δοκίμασε να γράφεις κανονικά και αυτό θα σε διορθώνει Δεν ξέρω τι είχες συνηθίσει παλαιότερα Πιθανόν εννοείς την επάνω μπάρα που εμφανίζεται στο Android και σου εμφανίζει προτάσεις λέξεων όσο εσυ πληκτρολογείς Εδώ δεν λειτουργεί έτσι. Λειτουργεί όμως παρά πολύ καλά Αρκεί να του δώσεις λίγο χρόνο Εγώ σχεδόν στα τυφλά γράφω με το iphone χωρίς λάθη. Στο Android απεναντίας δεν μπορώ να γράψω έτσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 οντως το βγάζει αυτό το υποπλαίσιο αλλά πολύ "καθυστερημένα"... τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που είχα συνηθίσει... Το έψαξα και εγώ λίγο αυτό αλλά δεν κατάφερα κάτι... Για αυτό ρώτησα εδω , γιατί κι εγώ δεν βρήκα κάτι. Ακόμα και το gboard να βάλεις , πάλι δεν δουλεύει όπως το είχα συνηθίσει στο pixel.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Πιθανόν εννοείς την επάνω μπάρα που εμφανίζεται στο Android και σου εμφανίζει προτάσεις λέξεων όσο εσυ πληκτρολογείς Αυτό εννοώ ναι! αν δεις στα Αγγλικά την εμφανίζει... τη δυνατότητα αυτή τη λέει "προβλεπτικό" στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου αλλά δεν είναι διαθέσιμο για τα ελληνικά! με βόλευε αρκετά αυτό! βέβαια όσο περνάνε οι μέρες το συνηθίζω οπότε θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts