drollAntonis Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 (edited) 16 ώρες πριν, koumis said: Μέχρι χθες έκανα back up &updates μέσω iTunes ένα iPhone XS σε MacBook Pro late 2010 (latest iTunes version) χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα σύνδεσης. Το νέο iPhone 13 από τη πρώτη στιγμή που το κούμπωσα για να περάσω το τελευταίο update κατά την αρχική διαμόρφωση δεν μπορεί να το αναγνωρίσει ή αν το δει αποσυνδέεται πριν ολοκληρώσει τη διαδικασία. δοκιμασα και στις 2 θύρες USB με αυθεντικά και μη καλώδια τα οποία όλα παίζουν απροβλημάτιστα στο Xs έκανα επαγκετασταση του iTunes χωρίς να βελτιωθεί η κατάσταση. από το system menu > usb φαίνεται ότι το διαβάζει εχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Ποια έκδοση έχεις; Γιατί με κινητά πλέον στα 1TB και με USB 2 που ακόμα υπάρχει στο iphone όλα ζορίζουν πλέον! Edited April 11, 2023 by drollAntonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 49 minutes ago, drollAntonis said: Ποια έκδοση έχεις; Γιατί με κινητά πλέον στα 1TB και με USB 2 που ακόμα υπάρχει στο iphone όλα ζορίζουν πλέον! To 128Gb Επίσης τώρα είδα ότι δεν το διαβάζει το coconut battery. Τουλάχιστον όχι όλες τις φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Στο game center έχω username του τύπου player_123456789 Δε θυμάμαι να το επέλεξα ο ίδιος. Αλλάζει το username αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsaki34 Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι καινούργιος εδώ και συγνώμη αν γράφω το πρόβλημα μου σε λάθος μέρος. Εχω ένα iPhone 12 Pro Max. Πρόσφατα το έκανα δίκαρτο με eSim μέσα (και τα δυο νούμερα COSMOTE). Έχω ονομάσει τον έναν αριθμό προσωπικό και έχω βαλει εκεί όλα τα νούμερα του προσωπικού αριθμού και της δουλειάς το νούμερο το έχω ονομάσει εταιρικό και εκεί αντίστοιχα έχω βαλει τα νούμερα της δουλειάς. Όλα τα νούμερα είναι κανονικά στον τηλεφωνικό κατάλογο, απλά το καθένα έχει μπει στην αντίστοιχη λίστα. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: εδώ και μια βδομάδα όταν πάω σε μια επαφη της δουλειάς να πατήσω κλήση, μου ανοίγει αυτόματα την εφαρμογή του Instagram και δεν καλεί. Ακατανόητο πραγματικά. Τι σχέση έχει το Instagram με τις επαφές του κινητού; Και αναγκάζομαι να κάνω αντιγραφή κάθε φορά το νούμερο και επικόλληση στην επιλογή πλήκτρα όπου γράφουμε χειροκίνητα έναν αριθμό; Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει;; Γενικά ακατανόητο το όλο σύστημα δυο αριθμών σε iPhone. Αν υπάρχει κάποιο σχετικό νήμα εδώ για να διαβάσω μπορείτε να μου στείλετε λινκ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όποια απάντηση - βοήθεια! Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 2 ώρες πριν, mitsaki34 said: Καλησπέρα σε όλους, Είμαι καινούργιος εδώ και συγνώμη αν γράφω το πρόβλημα μου σε λάθος μέρος. Εχω ένα iPhone 12 Pro Max. Πρόσφατα το έκανα δίκαρτο με eSim μέσα (και τα δυο νούμερα COSMOTE). Έχω ονομάσει τον έναν αριθμό προσωπικό και έχω βαλει εκεί όλα τα νούμερα του προσωπικού αριθμού και της δουλειάς το νούμερο το έχω ονομάσει εταιρικό και εκεί αντίστοιχα έχω βαλει τα νούμερα της δουλειάς. Όλα τα νούμερα είναι κανονικά στον τηλεφωνικό κατάλογο, απλά το καθένα έχει μπει στην αντίστοιχη λίστα. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: εδώ και μια βδομάδα όταν πάω σε μια επαφη της δουλειάς να πατήσω κλήση, μου ανοίγει αυτόματα την εφαρμογή του Instagram και δεν καλεί. Ακατανόητο πραγματικά. Τι σχέση έχει το Instagram με τις επαφές του κινητού; Και αναγκάζομαι να κάνω αντιγραφή κάθε φορά το νούμερο και επικόλληση στην επιλογή πλήκτρα όπου γράφουμε χειροκίνητα έναν αριθμό; Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει;; Γενικά ακατανόητο το όλο σύστημα δυο αριθμών σε iPhone. Αν υπάρχει κάποιο σχετικό νήμα εδώ για να διαβάσω μπορείτε να μου στείλετε λινκ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όποια απάντηση - βοήθεια! Δημήτρης Κάλεσε το support της Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Στο game center έχω username του τύπου player_123456789 Δε θυμάμαι να το επέλεξα ο ίδιος. Αλλάζει το username αυτό?Πας στις ρυθμισεις στο game center εχει επιλογη να το αλλαξεις. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 15 ώρες πριν, mitsaki34 said: Καλησπέρα σε όλους, Είμαι καινούργιος εδώ και συγνώμη αν γράφω το πρόβλημα μου σε λάθος μέρος. Εχω ένα iPhone 12 Pro Max. Πρόσφατα το έκανα δίκαρτο με eSim μέσα (και τα δυο νούμερα COSMOTE). Έχω ονομάσει τον έναν αριθμό προσωπικό και έχω βαλει εκεί όλα τα νούμερα του προσωπικού αριθμού και της δουλειάς το νούμερο το έχω ονομάσει εταιρικό και εκεί αντίστοιχα έχω βαλει τα νούμερα της δουλειάς. Όλα τα νούμερα είναι κανονικά στον τηλεφωνικό κατάλογο, απλά το καθένα έχει μπει στην αντίστοιχη λίστα. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: εδώ και μια βδομάδα όταν πάω σε μια επαφη της δουλειάς να πατήσω κλήση, μου ανοίγει αυτόματα την εφαρμογή του Instagram και δεν καλεί. Ακατανόητο πραγματικά. Τι σχέση έχει το Instagram με τις επαφές του κινητού; Και αναγκάζομαι να κάνω αντιγραφή κάθε φορά το νούμερο και επικόλληση στην επιλογή πλήκτρα όπου γράφουμε χειροκίνητα έναν αριθμό; Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει;; Γενικά ακατανόητο το όλο σύστημα δυο αριθμών σε iPhone. Αν υπάρχει κάποιο σχετικό νήμα εδώ για να διαβάσω μπορείτε να μου στείλετε λινκ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όποια απάντηση - βοήθεια! Δημήτρης Για αρχη κανε απεγκατασταση το instagram και δες αν δουλευουν κανονικα οι κλησεις. Αν ναι τοτε κανε εγκατασταση ξανα την εφαρμογη και ελεγξε ολες τις ρυθμισεις και της εφαρμογης αλλα και των κλησεων. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2023 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Υπάρχει η δυνατότητα μέσω κάποιου αυτοματισμού και έξυπνης πρίζας, να σταματάει η φόρτιση του κινητού σε συγκεκριμένο ποσοστό; Και αν ναι, πως; Στο Reddit βρήκα κάποιες διαδικασίες, αλλά μου φάνηκαν περιπλοκές Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 23 ώρες πριν, stapd_21 said: Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Υπάρχει η δυνατότητα μέσω κάποιου αυτοματισμού και έξυπνης πρίζας, να σταματάει η φόρτιση του κινητού σε συγκεκριμένο ποσοστό; Και αν ναι, πως; Στο Reddit βρήκα κάποιες διαδικασίες, αλλά μου φάνηκαν περιπλοκές Sent from my iPad using Tapatalk Δε χρειάζεσαι κανένα αυτοματισμό και καμία "έξυπνη" πρίζα. Το έχει σκεφτεί για εσένα πριν από εσένα η Apple με το optimised battery charging. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 On 15/8/2023 at 9:41 ΠΜ, stapd_21 said: Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Υπάρχει η δυνατότητα μέσω κάποιου αυτοματισμού και έξυπνης πρίζας, να σταματάει η φόρτιση του κινητού σε συγκεκριμένο ποσοστό; Και αν ναι, πως; Στο Reddit βρήκα κάποιες διαδικασίες, αλλά μου φάνηκαν περιπλοκές Δεν βρήκες οδηγίες βήμα προς βήμα; Αυτό το έχεις δει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 2 ώρες πριν, athanaso77 said: Δεν βρήκες οδηγίες βήμα προς βήμα; Αυτό το έχεις δει; όχι! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dishaleon Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 On 6/5/2022 at 4:41 ΜΜ, Billeridis said: Οκ ναι εννοούσα ότι παίζει χωρίς διαφημίσεις, παίζει στο background και έχει την λειτουργία αυξομείωσης έντασης και φωτεινότητας. Μέχρι εκεί τουλάχιστον εμένα μου έκανε την διαφορά το Vanced με το κανονικό. * Να αναφέρω σε αυτό το thread εάν και δεν είναι της παρούσης τον browser Aloha, με τον οποίο μπορεις να κατεβάσεις media περιεχόμενο που έχει μια σελίδα, απλά πατώντας πάνω στο περιεχόμενο και σου βγάζει επιλογή για λήψη. Vanced είναι απολαυστική εμπειρία - χωρίς διαφημίσεις, background playback και προσαρμογή έντασης/φωτεινότητας. Το Aloha browser προσθέτει αξία με τη δυνατότητα εύκολης λήψης πολυμέσων. Εξαιρετικά χρήσιμο! Παράθεση FmWhatsapp GB Whatsapp Apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheron Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Καλησπέρα, υπάρχει στο πληκτρολόγιο για ελληνικά πληκτρολόγηση slide, ευχαριστώ Καλησπέρα, υπάρχει στο πληκτρολόγιο για ελληνικά πληκτρολόγηση slide, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 54 minutes ago, pantheron said: Καλησπέρα, υπάρχει στο πληκτρολόγιο για ελληνικά πληκτρολόγηση slide, ευχαριστώ Καλησπέρα, υπάρχει στο πληκτρολόγιο για ελληνικά πληκτρολόγηση slide, ευχαριστώ Πρέπει να βάλεις άλλο πληκτρολόγιο. Κατέβασε το SwiftKey που είναι το κορυφαίο για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captaincringe Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 Hello there! I have an iPhone 13 from the last year. And yesterday I upgraded my device to the latest version of iOS which is iOS 17. First day it worked well and today I get to see the issues regarding applications. I mean, whenever I open up any application it just crashes after a few seconds. I searched for this issue on the internet. But unfortunately, I couldn't get any particular solutions for this. So, anyone here who has seen or experienced this issue before. Παράθεση GB Whatsapp Download 2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 Ξέρει μήπως κανείς αν υπάρχει τρόπος όταν μου έρχεται κάποιο μήνυμα από πx social να μην ανάβει οθόνη και να φαίνεται ειδοποίηση.Δεν θέλω να κόψω τελείως τις ειδοποιήσεις απλά δεν θέλω να ανάβει η οθόνη και να φαίνονται αυτή και όλες οι υπόλοιπες.Υπάρχει τρόπος;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 56 minutes ago, timkos40 said: Ξέρει μήπως κανείς αν υπάρχει τρόπος όταν μου έρχεται κάποιο μήνυμα από πx social να μην ανάβει οθόνη και να φαίνεται ειδοποίηση. Δεν θέλω να κόψω τελείως τις ειδοποιήσεις απλά δεν θέλω να ανάβει η οθόνη και να φαίνονται αυτή και όλες οι υπόλοιπες. Υπάρχει τρόπος; Sent from my iPhone using Tapatalk Πήγαινε ρυθμίσεις / ειδοποιήσεις και διάλεξε ότι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 Πήγαινε ρυθμίσεις / ειδοποιήσεις και διάλεξε ότι θες.Μα έτσι κόβω την ειδοποίηση. Εγώ δεν θέλω να κόψω τελείως την ειδοποίηση θέλω απλά να έρχεται αλλά να μην ανάβει οθόνη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 1 ώρα πριν, timkos40 said: Μα έτσι κόβω την ειδοποίηση. Εγώ δεν θέλω να κόψω τελείως την ειδοποίηση θέλω απλά να έρχεται αλλά να μην ανάβει οθόνη. Sent from my iPhone using Tapatalk Αν από εδώ βγάλεις το lock screen? Δεν το ξέρω αλλά δοκίμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Γεια σας. Στο ios17 υπάρχει τρόπος να βάλω φραγή σε μηνύματα τύπου Germanos, που δε φαίνεται νούμερο, εκτός από την επιλογή γνωστοί και άγνωστοι αποστολείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, hercoulis said: Γεια σας. Στο ios17 υπάρχει τρόπος να βάλω φραγή σε μηνύματα τύπου Germanos, που δε φαίνεται νούμερο, εκτός από την επιλογή γνωστοί και άγνωστοι αποστολείς; Για φραγή δεν γνωρίζω. Η "Απόκρυψη ειδοποιήσεων" δεν σε καλύπτει; Στο Germanos δουλεύει και ας μην έχει νούμερο. Έτσι το έχω εγώ. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, hercoulis said: Γεια σας. Στο ios17 υπάρχει τρόπος να βάλω φραγή σε μηνύματα τύπου Germanos, που δε φαίνεται νούμερο, εκτός από την επιλογή γνωστοί και άγνωστοι αποστολείς; 28 minutes ago, pavlidisc said: Για φραγή δεν γνωρίζω. Η "Απόκρυψη ειδοποιήσεων" δεν σε καλύπτει; Στο Germanos δουλεύει και ας μην έχει νούμερο. Έτσι το έχω εγώ. Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει. Δε θα σου έρχονται ειδοποιήσεις αλλά θα φαίνεται στη λίστα με τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Όχι δε με καλύπτει. Θα κάνω μια προσπάθεια στέλνοντας ένα email στην apple, μήπως και μελλοντικά υπάρξει κάποια λύση. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freegr Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Το αναφέρω κι εδώ. Γεια χαρά, Θέλω βοήθεια, έχω το ipad 10,2 9th gen 2021 αλλά δεν έχει το stage manager καθώς το πήρα από φίλο, τι φταίει και δεν το εμφανίζει; Υποτίθεται ότι το έχει, κατέβασα αντίγραφο που είχα στο icloud από παλιότερη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου Υπάρχει περίπτωση ο chrome να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία και data απ' τον safari? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts