Tasos19s Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 ολα καλα πηγα πισω κ εγραψα χειροκινητα το ονομα του wifi κσι τον σωστο κωδικο κ το πήρε! Σας ευχαριστω για τη βοηθεια! Διαγραφή κάνεις το δίκτυο Μετά ξανά μπαίνεις για σου ζητάει πάλι κωδικό Βάζεις τον σωστό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Καλημέρα παιδιά ,γίνεται όταν έχω συνδεδεμένο Bluetooth hands free στο iPhone 12 ο ήχος από το YouTube να ακούγεται από το κινητό και όχι από το hands free; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Καλημέρα παιδιά ,γίνεται όταν έχω συνδεδεμένο Bluetooth hands free στο iPhone 12 ο ήχος από το YouTube να ακούγεται από το κινητό και όχι από το hands free; Sent from my iPhone using Tapatalk Σέρνεις με το δάχτυλο από κάτω προς τα επάνω για να εμφανιστεί το control center Εκεί δεξιά σου εμφανίζει τις συντομεύσεις για αναπαραγωγή μουσικής(play, pause), πατάς ένα βελάκι που έχει και αλλάζεις την επιλογή βάζοντας που θέλεις να στέλνει τους ήχους Αυτό μπορείς να το αποφύγεις μόνο με hands free που έχουν ειδικό αισθητήρα που βλέπει ποτέ τα έχεις στα αυτιά και πότε όχι και αναλόγως στέλνει και τους ήχους ή όχι σε αυτά Τέτοια ακουστικά είναι όλα τα airpods αλλά και κάποια ακουστικά τρίτων που όμως έχουν αυτή την ειδική υποστήριξη για απόλυτη συνδεσιμότητα με το iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Split Screen δεν υπάρχει, ορισμένες εφαρμογές όμως υποστηρίζουν PIP (δηλαδή είσαι στην εφαρμογή που θέλεις και σε μικρό παραθυράκι παίζει το Video). Καλησπέρα, Σχετικά με το spilit screen επειδη μου ειναι χρήσιμο, δηλαδη εγω που εχω youtube premium και μου επιτρέπει να τρέχω youtube παραλληλα σε μικρό παραθυρο δεν μπορώ να το κάνω με το iphone ? Εκεί θα κλείνει τελείως ? Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Καλησπέρα, Σχετικά με το spilit screen επειδη μου ειναι χρήσιμο, δηλαδη εγω που εχω youtube premium και μου επιτρέπει να τρέχω youtube παραλληλα σε μικρό παραθυρο δεν μπορώ να το κάνω με το iphone ? Εκεί θα κλείνει τελείως ? Μπορεί να τρέχει στο παρασκήνιο και να ακούς μόνο τον ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Καλησπέρα, έχει κάποιος κάτοχος iphone καταφέρει να συνδέσει το mi band του με το iphone; έχω κατεβάσει την εφαρμογή όλα καλά αλλά δε συνδέεται με τίποτα. Ομοίως και τα ακουστικά, με bluetooth δε συνδέεται τίποτα Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Σέρνεις με το δάχτυλο από κάτω προς τα επάνω για να εμφανιστεί το control center Εκεί δεξιά σου εμφανίζει τις συντομεύσεις για αναπαραγωγή μουσικής(play, pause), πατάς ένα βελάκι που έχει και αλλάζεις την επιλογή βάζοντας που θέλεις να στέλνει τους ήχους Αυτό μπορείς να το αποφύγεις μόνο με hands free που έχουν ειδικό αισθητήρα που βλέπει ποτέ τα έχεις στα αυτιά και πότε όχι και αναλόγως στέλνει και τους ήχους ή όχι σε αυτά Τέτοια ακουστικά είναι όλα τα airpods αλλά και κάποια ακουστικά τρίτων που όμως έχουν αυτή την ειδική υποστήριξη για απόλυτη συνδεσιμότητα με το iPhoneΣε ευχαριστώ φίλε μου ,ήθελα να μάθω και για την ασυρματη φόρτιση ,ποιος είναι καλύτερος φορτιστής και αν φορτίζει το κινητό μόνον όταν έχει επαφή η μπορώ να τον τοποθετήσω κάτω από το ξύλο του γραφείου μου και να δουλεύει; Μπορώ να τριμαρω το ξύλο στο σημείο μέχρι να έχει μέχρι και μερικά χιλιοστά πάχος Στάλθηκε από το SM-T725 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Σε ευχαριστώ φίλε μου ,ήθελα να μάθω και για την ασυρματη φόρτιση ,ποιος είναι καλύτερος φορτιστής και αν φορτίζει το κινητό μόνον όταν έχει επαφή η μπορώ να τον τοποθετήσω κάτω από το ξύλο του γραφείου μου και να δουλεύει; Μπορώ να τριμαρω το ξύλο στο σημείο μέχρι να έχει μέχρι και μερικά χιλιοστά πάχος Για να δουλέψει η ασύρματη φόρτιση χρειάζεται άμεση επαφή της συσκευής με το φορτιστή. Ακόμα και μια χοντρή θήκη στη συσκευή, μπορεί να κάνει μη εφικτή την ασύρματη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Καλησπέρα, τι ισχύει για τη φόρτιση? Να μην πέσει κάτω απο 20% και να το φορτίζω μέχρι 85% είναι καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Καλησπέρα, τι ισχύει για τη φόρτιση? Να μην πέσει κάτω απο 20% και να το φορτίζω μέχρι 85% είναι καλά? Μια χαρά είναι. Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα να το φορτίζεις όπως σε βολεύει, απλά να μη το αφήνεις συνέχεια να πέφτει πολύ χαμηλά η μπαταρία, όπως και να μη το αφήνεις με τις ώρες στο φορτιστή αφού έχει φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Μια χαρά είναι. Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα να το φορτίζεις όπως σε βολεύει, απλά να μη το αφήνεις συνέχεια να πέφτει πολύ χαμηλά η μπαταρία, όπως και να μη το αφήνεις με τις ώρες στο φορτιστή αφού έχει φορτίσει. Ευχαριστω! Θέλω να διαχειριστώ σωστά τη μπαταρία για να αντέξει όσο πιο πολύ γίνεται και στο ιντερνετ διαβασα πάρα πολλές απόψεις και συγκρουόμενες μεταξύ τους αλλά στο 20% εως 85% μπαταρία κατέληξα και εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Είμαι σε Vodafone και δεν βλέπω την επιλογή 5G στο κινητό ,τι κάνω λάθος ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Είμαι σε Vodafone και δεν βλέπω την επιλογή 5G στο κινητό ,τι κάνω λάθος ; Τίποτα, πρέπει να περιμένεις το επόμενο iOS για να ενεργοποιηθεί από τη Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Ευχαριστω! Θέλω να διαχειριστώ σωστά τη μπαταρία για να αντέξει όσο πιο πολύ γίνεται και στο ιντερνετ διαβασα πάρα πολλές απόψεις και συγκρουόμενες μεταξύ τους αλλά στο 20% εως 85% μπαταρία κατέληξα και εγω.. Φόρτιζέ το όπως σε βολεύει και μην ασχολείσαι με την μπούρδα του καθενός. Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο στο κομμάτι να μην το αφήνεις να αδειάζει. Για όλα τ’ άλλα απλά μην ασχολείσαι. Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο κέρδος στη ζωή της μπαταρίας είναι μικρό και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Φόρτιζέ το όπως σε βολεύει και μην ασχολείσαι με την μπούρδα του καθενός. Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο στο κομμάτι να μην το αφήνεις να αδειάζει. Για όλα τ’ άλλα απλά μην ασχολείσαι. Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο κέρδος στη ζωή της μπαταρίας είναι μικρό και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamerMisfitz1 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Ερωτηση , ποσες ωρες sot σας βγαζει συσκευη? Επισης σκεφτομαι να αγορασω απο aliexpress https://www.aliexpress.com/item/1005001804160447.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.34de1051b6zGnm&algo_pvid=760f6fb4-e62c-496d-94d7-52c605b99675&algo_expid=760f6fb4-e62c-496d-94d7-52c605b99675-2&btsid=0bb0623d16142613400267809ef2de&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ ( σορρυ αν απαγορευεται να βαζω λινκ) , αξιζει λετε ή να μην μπω καν στο κοπο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Κάπου στις 8 ώρες με βγάζει sot Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Επισης σκεφτομαι να αγορασω απο aliexpress https://www.aliexpress.com/item/1005001804160447.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.34de1051b6zGnm&algo_pvid=760f6fb4-e62c-496d-94d7-52c605b99675&algo_expid=760f6fb4-e62c-496d-94d7-52c605b99675-2&btsid=0bb0623d16142613400267809ef2de&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ ( σορρυ αν απαγορευεται να βαζω λινκ) , αξιζει λετε ή να μην μπω καν στο κοπο?? Μια χαρά είναι. Η μάρκα είναι γνωστή και δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2021 swipe εχει σε ελληνικο πληκτρολογιο?Επισης οταν παταω το μικροφωνο στο πληκτρολογιο δεν μπορω να του υπαγορευσω και να γραφει οπως εκανα στο android ,τι κανω λαθοσ? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Καλημέρα, έχω κατεβάσει την εφαρμογή gmail αλλά όποτε έρχεται νεο μειλ δε χτυπαέι το τηλ.. τι μπορεί να φταίει? και επίσης γενικά οι ηχοι ειδοποιήσεων ειναι πολύ χαμηλοί. Ξέρετε πώς μπορώ να τα φτιάξω αυτά τα θέματα με τον ήχο? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 swipe εχει σε ελληνικο πληκτρολογιο?Επισης οταν παταω το μικροφωνο στο πληκτρολογιο δεν μπορω να του υπαγορευσω και να γραφει οπως εκανα στο android ,τι κανω λαθοσ? γνωριζει κανεις? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 γνωριζει κανεις? Swipe μόνο σε αγγλικό πληκτρολόγιο. Στα ελληνικά δεν έχει. Έχεις ενεργοποιήσει το παρακάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 γνωριζει κανεις? Δοκίμασε το swiftkey από το App Store να δεις αν σου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Swipe μόνο σε αγγλικό πληκτρολόγιο. Στα ελληνικά δεν έχει. Έχεις ενεργοποιήσει το παρακάτω; ναι ενεργοποιημενο ειναι. το swiftkey από το App Store κανει αυτα που ζηταω? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 ναι ενεργοποιημενο ειναι. το swiftkey από το App Store κανει αυτα που ζηταω? Και μέσα στην ρύθμιση έχει επιλεγμένα τα αγγλικά και τα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts