Olsar Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 (edited) Το πήρα από Κωτσόβολο πριν μερικές μέρες. Δεν το έχω δοκιμάσει ουσιαστικά ακόμα γιατί έχω εκνευριστεί αφάνταστα με κάτι παρακαλώ να με βοηθήσετε αν γνωρίζετε: με slide right από την αρχική οθόνη πηγαίνω σε μια οθόνη της Google. Πώς μπορώ να την αφαιρέσω αυτήν τη οθόνη, να μην φαίνεται καθόλου όταν κάνω slide right; Από αυτά που διάβασα εδώ https://support.google.com/assistant/thread/2235809?hl=en δεν δουλεύει τίποτα... Αν βάλεις άλλο launcher από play store μπορεί να απενεργοποιηθεί. Άλλη λύση έψαξα και εγώ και δεν βρήκα. Κοίτα το βίντεο: Edited December 4, 2020 by Olsar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Αν βάλεις άλλο launcher από play store μπορεί να απενεργοποιηθεί. Άλλη λύση έψαξα και εγώ και δεν βρήκα. Κοίτα το βίντεο: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Ok, κατάλαβα, πρέπει να διαλέξω και να ρυθμίσω έναν άλλον launcher. Ξεκίνησα να το κάνω, όπως στο ινδικό:lol: βίντεο. Έτσι κι αλλιώς ο δικός του launcher δεν είναι αρκετά παραμετροποιήσιμος σε σχέση με εκείνους των κινητών που είχα μέχρι τώρα (δεν είμαι εξπέρ, αυτά τα 3-4 κινητά που είχαν πέσει στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια είχαν πολύ περισσότερες ρυθμίσεις από αυτό εδώ). Άιντε και θέλω να δοκιμάσω την νυχτερινή φωτογραφική! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Μπορει καποιος να μου πει εαν Η συσκευη εχει υπερυθρες για χρηση εφαρμογης χειριστηριων πχ τηλεκοντρολ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Μπορει καποιος να μου πει εαν Η συσκευη εχει υπερυθρες για χρηση εφαρμογης χειριστηριων πχ τηλεκοντρολ; Όχι δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Καλημέρα παιδια. Όσοι δεν έχετε βάλει την α.26 ακόμα, περιμένετε καλύτερα το επόμενο update. Σε μένα τουλάχιστον έγινε λίγο πιο αργό με λίγο περισσότερα hick ups που δεν έβλεπα προηγουμένως. Έκανα και ενα reset το σύστημα (δηλαδή την πρώτη επιλογή... όχι το ολικό fr) αλλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Χαίρετε. Εάν κάποιος το δουλεύει με bluetooth συνδεμένο, α) οι ειδοποιήσεις ακούγονται από το τηλέφωνο ή από το bluetooth; β) μπορεί κάποιος να επιλέξει ο ήχος από video ή εφαρμογές να έρχεται από τη συσκευή ή το bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Καλησπέρα παιδιά, Νέος κάτοχος και είμαι στο σκάλισμα των πρώτων ημερών. Έχω ένα θέμα όμως με την τελευταία έκδοση 24 βγάζει ειδοποίηση πάνω ότι έχει ανοίξει και τρέχει η κάμερα χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ. Σε τυχαίες στιγμές συμβαίνει ακόμα και όταν είναι idle το τηλέφωνο. Να θεωρήσω ότι είναι bug του λογισμικού; Επίσης στα στατιστικά της μπαταρίας έχω πρόβλημα. Ενώ το κλείνω και το βάζω για φόρτιση αυτό λέει πχ ότι έχουν περάσει 4 μέρες ενώ η φόρτιση έγινε σήμερα. Λάθος και οι ώρες φυσικά οθόνης. Ελπίζω σε απάντηση αν και δεν υπάρχει κίνηση γενικά στα φόρουμ για realme :( Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Εγώ τέτοιο θέμα δεν αντιμετωπίζω. Κάνε την επόμενη ενημερωμένη Α.26 και αν δεν στρώσει κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Λάθος μου την 26 έχω δεν ξέρω καν αν υπήρξε 24 μπερδεύτηκα. Άντε να στήνω ξανά και βαριέμαι. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Δοκίμασε πρώτα με μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή κάμερα. Τώρα αυτό με τη μπαταρία δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Εμενα μια φορά μου το έκανε και διαπίστωσα ότι ήτανε από την εναλλαγή χρήστη. Δηλαδή είχα προσθέσει και δεύτερο χρήστη στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Εμένα λέει 6 μέρες από την τελευταία φόρτιση (τότε που το αγόρασα) και 1 και μισή ημέρα ανοιχτή οθόνη ενώ έχω κάνει 3 φορτίσεις κλειστό. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Κάνε και μια φόρτιση ανοιχτό. Γιατί μόνο κλειστό; Δε βρίσκω λόγο να το φορτίζεις κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Έφαγε επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Θα δω πως θα συμπεριληφθεί τώρα. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Έφαγε επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Θα δω πως θα συμπεριληφθεί τώρα. Τι έγινε τελικά; Έστρωσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Τι έγινε τελικά; Έστρωσε; Το πρόβλημα με την κάμερα ναι (μέχρι τώρα). Η μπαταρία θα δούμε όταν θα το βάλω για φόρτιση. Έχω δύο κινητά είναι και σκύλος η μπαταρία οπότε θέλει δύο μέρες για να μπει φορτιστής. Φορτίζω πάντα 20 - 90 σε όλα τα κινητά. Πρέπει να είχε θέμα πριν γιατί γενικά το τηλέφωνο φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα. Πριν είχε και ο chrome θέμα. Την ώρα που τον είχα ανοιχτό και τον δούλευα στο προσκήνιο "έκλεινε" πήγαινε στο παρασκήνιο μόνος του. Το τηλέφωνο μέχρι τώρα είναι μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ever. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ωραία, χαίρομαι. Όντως η μπαταρία έχει πολύ καλή διαχείριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Αξίζει η αλλαγή από mi 9 lite? Κυρίως για μπαταρία και κάμερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Αξίζει η αλλαγή από mi 9 lite? Κυρίως για μπαταρία και κάμερες Άποψη μου "όχι" Εγώ θα το άλλαζα μόνο αν θα πήγαινα σε συσκευή 5g.Δε λέω....πολύ καλή συσκευή το 7 pro αλλά και με το 9 lite άλλον ένα χρόνο,μη σου πω δύο,πιστεύω είσαι καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Το 5g δεν θα είναι στις προτεραιότητες μου Αλλά μια καλύτερη μπαταρία και αναβάθμιση στην κάμερα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Καλησπέρα παιδιά, Νέος κάτοχος και εγώ μερικών ημερών. Έρχομαι από Redmi note 5 και δεν ήθελα να πάω στο note 9 pro ή το poco x3 λόγω μεγέθους, τα κάνει πολύ μεγάλα πια έχει ξεφύγει το μέγεθος στη xiaomi! Γενικά όλα ομαλά , φοβερή μπαταρία, υπέροχη οθόνη. Έλεγα να το ρουταρω αλλά φοβάμαι για την εγγύηση και γι'αυτό δεν το πείραξα τελικά. Sent from my RMX2170 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Άστο είναι κρίμα να χαθεί η 3ετης εγγύηση του. Απλά η γνώμη μου... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Καλησπέρα παιδιά, Νέος κάτοχος και εγώ μερικών ημερών. Έρχομαι από Redmi note 5 και δεν ήθελα να πάω στο note 9 pro ή το poco x3 λόγω μεγέθους, τα κάνει πολύ μεγάλα πια έχει ξεφύγει το μέγεθος στη xiaomi! Γενικά όλα ομαλά , φοβερή μπαταρία, υπέροχη οθόνη. Έλεγα να το ρουταρω αλλά φοβάμαι για την εγγύηση και γι'αυτό δεν το πείραξα τελικά. Sent from my RMX2170 using Tapatalk Δωστου μερικές μέρες. Με το καιρο θα δεις οτι δεν χρειαζεται roots/mods/roms κλπ. Εχει εξαιρετικό λογισμικό και αρκετά παραμετροποιήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Ψάχνω για αγορά το συγκεκριμένο κινητό, αλλά παρατηρώ ότι είναι σε έλλειψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Ψάχνω για αγορά το συγκεκριμένο κινητό, αλλά παρατηρώ ότι είναι σε έλλειψη. Στα media markt νομίζω είναι διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Και στο eshop διαθέσιμο μόνο το mirror silver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts