leongr18 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Για το άνωθεν δεν ξέρω να απαντήσω, δεν χρησιμοποιώ aod. Θέλω να ρωτήσω το εξής γτ δεν το βρίσκω με τπτ. Όταν βγάζω τον φορτιστή και όταν κλείνω ένα ξυπνητήρι βγάζει ήχο και δεν έχω βρει πουθενά από που απενεργοποιειται. Ξέρει κανένας; Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Παιδιά να ρωτήσω , ξέρει κάποιος να μου πεί εάν στο συγκεκριμένο μοντέλο οι ειδοποιήσεις ,το ρολόι ,οι κλήσεις που φαίνονται στην οθόνη( alwayw on display) μένουν για αρκετή ώρα να φαίνονται ή αν μετά το κλείδωμα της οθόνης χάνεται μετά απο κάποια δεύτερα και μαυρίζει η οθόνη;Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, συνεχίζουν και φαίνονται! Όμως είναι μόνο μικρά εικονίδια δεν έχουν περισσότερες πληροφορίες! Sent from my RMX2170 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Παιδιά τι ψηφιακό ζουμ έχει;x10; ευχαριστώ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, συνεχίζουν και φαίνονται! Όμως είναι μόνο μικρά εικονίδια δεν έχουν περισσότερες πληροφορίες! Sent from my RMX2170 using Tapatalk Ναί εννοώ οτι μετά το κλείδωμα της οθόνης και ενεργοποιημένο το aod να συνεχίζουν να φένονατι τα εικονίδια για πάντα(μέχρι το επόμενο ξεκλείδωμα) και να μην σβήνουν 10-15 δεύτερα μετά το κλείδωμα... Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Ναί εννοώ οτι μετά το κλείδωμα της οθόνης και ενεργοποιημένο το aod να συνεχίζουν να φένονατι τα εικονίδια για πάντα(μέχρι το επόμενο ξεκλείδωμα) και να μην σβήνουν 10-15 δεύτερα μετά το κλείδωμα...Ναι, συνέχεια φαίνονται... Sent from my RMX2170 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Όχι δυστυχώς δεν δουλεύει. Δεν υποστηρίζει την συσκευή η Vodafone. Γνωρίζουμε αν στο άμεσο μέλλον θα υποστηριχθεί το VOLTE καθώς και το WIFI Calling; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Γνωρίζουμε αν στο άμεσο μέλλον θα υποστηριχθεί το VOLTE καθώς και το WIFI Calling; Αυτό μόνο η Vodafone το γνωρίζει. Cosmote δουλεύει κανονικά και από ότι διάβασα και wind. Πολύ πιθανό να το υποστηρίξει και η κόκκινη εταιρεία κάποια στιγμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Για όποιον ενδιαφέρεται, οι ανέπαφες πληρωμές με το nfc του κινητού εκτελούνται κανονικά χωρίς προβλήματα ύστερα από εγκατάσταση σχετικής εφαρμογής τράπεζας! Sent from my RMX2170 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 Καλησπέρα,επειδή σκέφτομαι να το πάρω το κινητό, το δακτυλικο αποτύπωμα λειτουργεί καλά; έχει καλή απόκριση; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Καλησπέρα,επειδή σκέφτομαι να το πάρω το κινητό, το δακτυλικο αποτύπωμα λειτουργεί καλά; έχει καλή απόκριση; ευχαριστώ Ναι, αν και στην οθόνη, είναι σφαιρατο. Ήταν κάτι που με εξέπληξε θετικά προσωπικα και ένας από τους λόγους που δεν το αλλάζω Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Καλησπέρα,επειδή σκέφτομαι να το πάρω το κινητό, το δακτυλικο αποτύπωμα λειτουργεί καλά; έχει καλή απόκριση; ευχαριστώ Επιβεβαιωνω οτι εχει τελεια αποκριση και λειτουργει παρα πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Το widget της Google στην μέση της κεντρική οθόνης μπορώ να το αφαιρέσω; Το ρωτώ γιατί παλιότερα σε κάποιο κινητό με pure Android δεν είχα τέτοια δυνατότητα. Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2021 2 πραγματάκια θα ήθελα να ρωτήσω Πρώτον έχω κάνει κλωνοποίηση εφαρμογων το viber και οταν πάω να περάσω τον Google drive λογαριασμό για να επαναφέρω τα δεδομένα δεν το δέχεται :rocket::mad: γνωρίζουμε κάτι για αυτό; Επίσης μου κάνει μόνο του επανασύνδεση και σύνδεση με το bluetooth...έχω Huawei Talkband B6.:cry: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 2 πραγματάκια θα ήθελα να ρωτήσω Πρώτον έχω κάνει κλωνοποίηση εφαρμογων το viber και οταν πάω να περάσω τον Google drive λογαριασμό για να επαναφέρω τα δεδομένα δεν το δέχεται :rocket::mad: γνωρίζουμε κάτι για αυτό; Επίσης μου κάνει μόνο του επανασύνδεση και σύνδεση με το bluetooth...έχω Huawei Talkband B6.:cry:εχει θεμα η εφαρμογη αν πας μερικα ποστ ποιο πριν θα δεις οτι το εχω αναφερει και εγω θα δεις καποια στιγμη οτι θα σου κανει κολληματα το κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 εχει θεμα η εφαρμογη αν πας μερικα ποστ ποιο πριν θα δεις οτι το εχω αναφερει και εγω θα δεις καποια στιγμη οτι θα σου κανει κολληματα το κιν Εαν περασω την Α30 (εαν γινεται δηλαδη downgrade) θα ειναι καλυτερα ή θα εχω παλι τα ιδια θεματακια; Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Εαν περασω την Α30 (εαν γινεται δηλαδη downgrade) θα ειναι καλυτερα ή θα εχω παλι τα ιδια θεματακια; Τίποτα δεν θα αλλάξει και με την Α30. Χρησιμοποίησε το super clone από play store για διπλοτυπες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 Εαν περασω την Α30 (εαν γινεται δηλαδη downgrade) θα ειναι καλυτερα ή θα εχω παλι τα ιδια θεματακια;νομιζω δε γινετε να κατεβεις ρομ αλλα ουτος η αλλος και στην 30 το ιδιο θεμα ειχε οπως και στην 28 εχει αναφερθει το θεμα και στην επισημη realme και εχουν απαντησει οτι θα φτιαχτει με το ui 2,0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2021 νομιζω δε γινετε να κατεβεις ρομ αλλα ουτος η αλλος και στην 30 το ιδιο θεμα ειχε οπως και στην 28 εχει αναφερθει το θεμα και στην επισημη realme και εχουν απαντησει οτι θα φτιαχτει με το ui 2,0 Οκ ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα δεν θα αλλάξει και με την Α30. Χρησιμοποίησε το super clone από play store για διπλοτυπες εφαρμογές. Το Viber clone λειτουργεί κανονικά απλά δεν μου επιτρέπει την σύνδεση στο gmail-drive για να επαναφέρω το αντίγραφο ασφαλείας.Προφανως είναι bug του λογισμικού που ελπίζω να το διορθώσουν. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Ως υποψήφιος αγοραστής (δύο συσκευών) θα ήθελα να ρωτήσω, τι ακριβώς ισχύει με την εγγύηση; Απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Κάποια μαγαζιά δίνουν 1 Χρόνο Εγγύηση (δική τους, ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό), κάποια άλλα 3 Χρόνια (επίσης δική τους). Τι ισχύει τελικά; Αν παρουσιαστεί πρόβλημα, πού απευθυνόμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Ως υποψήφιος αγοραστής (δύο συσκευών) θα ήθελα να ρωτήσω, τι ακριβώς ισχύει με την εγγύηση; Απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Κάποια μαγαζιά δίνουν 1 Χρόνο Εγγύηση (δική τους, ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό), κάποια άλλα 3 Χρόνια (επίσης δική τους). Τι ισχύει τελικά; Αν παρουσιαστεί πρόβλημα, πού απευθυνόμαστε; Το έψαξα και εγώ και βρήκα ότι στη σελίδα της Realme δηλώνει ως επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα το κατάστημα techhut στο Ελληνικό Χαλδειας 52 το οποίο δίνει και 3 χρόνια εγγύηση... προφανώς αντιπροσωπείας. Edited April 14, 2021 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Καλό αυτό! Κάτι ακόμη... Έχει σημασία από πού θα αγοράσουμε τη συσκευή; Εννοώ, είτε από skroutz-ομάγαζο είτε από μεγάλη αλυσίδα (Πλαίσιο, Γερμανός, Media Markt κλπ), είμαστε καλυμμένοι; ...EDIT... Ώπα! Αυτό το TechHut είναι και skroutz-ομάγαζο! Το θυμήθηκα δότι τα έψαχνα πριν λίγο και το είχα ανάμεσα στα υποφήφια για την αγορά. Γι'αυτό στην σελίδα της συσκευής γράφουν 3 Χρόνια εγγύηση. Edited April 14, 2021 by Skakinen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Εγω παντως που το αγορασα απο e-shop.gr δινει 3ετη εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 https://smart4all.com.gr/ Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Με ένα τηλεφώνημα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να το επιβεβαιώσει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 https://smart4all.com.gr/ Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Με ένα τηλεφώνημα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να το επιβεβαιώσει.αυτη ειναι η αντιπροσωπεια οντως και αυτο https://t2p.gr/ το επισημο σερβις της Realme ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έψαξα και εγώ και βρήκα ότι στη σελίδα της Realme δηλώνει ως επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα το κατάστημα techhut στο Ελληνικό Χαλδειας 52 το οποίο δίνει και 3 χρόνια εγγύηση... προφανώς αντιπροσωπείας.το επισημο σερβις στην ελλαδα ειναι το https://t2p.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Πάντως αυτό το t2p.gr δεν έχει καμμία αναφορά για Realme. Για ZTE Smartphones κάτι αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts