Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Παιδιά τι widevine είστε; Κάνατε το τελευταίο update? Εμένα έπεσε σε L3. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πριν ήμουν L1. Τι φάση; Τι είναι αυτό που χρειάζεται και πως το ελέγχουμε; Πρώτη φορά το ακούω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Τι είναι αυτό που χρειάζεται και πως το ελέγχουμε; Πρώτη φορά το ακούω.... Με L1 έχεις υψηλή ανάλυση σε βίντεο συνδρομητικών τύπου Netflix και Amazon. Διαφορετικά παίζεις κοντά 480p Αν έχεις περασμένο netflix, πας more->app settings->playback specification και δες τι γράφει στο widevine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Με L1 έχεις υψηλή ανάλυση σε βίντεο συνδρομητικών τύπου Netflix και Amazon. Αν έχεις περασμένο netflix, πας more->app settings->playback specification και δες τι γράφει στο widevine Ωραία,κατέβασα την εφαρμογή DRM info και τα λέει όλα. Έχω την τελευταία Α.28 και στο widevine γράφει security level L1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Ωραία,κατέβασα την εφαρμογή DRM info και τα λέει όλα. Έχω την τελευταία Α.28 και στο widevine γράφει security level L1 Τι σκατα; Στο ίδιο app εμένα λέει L3 https://photos.app.goo.gl/8QEf3GYPZAkQNDtp8 Δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader. Απλά έκανα τα updates μου. Τώρα διάβαζα στο τελεγκραμ ότι δεν είμαι ο μόνος και ότι σε αρκετούς τυχαίνει να πέφτει σε L3. Λένε ότι λύνεται με factory reset. Η απορία μου όμως είναι WHY??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Τι σκατα; Στο ίδιο app εμένα λέει L3 https://photos.app.goo.gl/8QEf3GYPZAkQNDtp8 Δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader. Απλά έκανα τα updates μου. Τώρα διάβαζα στο τελεγκραμ ότι δεν είμαι ο μόνος και ότι σε αρκετούς τυχαίνει να πέφτει σε L3. Λένε ότι λύνεται με factory reset. Η απορία μου όμως είναι WHY??? Κάτω από το security level εκεί που λέει Max number of sessions σε εμένα γράφει 20 και εκεί που λέει Μax HDCP level supported γράφει HDCP 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Κάμερα, τριετή επίσημη εγγύηση, αναβαθμίσεις, λογισμικό, οθόνη, ταχύτητα φόρτισης και ram. Από την άλλη το mi10t lite έχει δυνατότερο soc αλλά είναι φορτωμένο με miui με αρκετά χειρότερο multitasking. Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν και κατά πόσο πιο σβέλτο θα είναι στη καθημερινότητα το xiaomi παρά το soc. Τώρα για τα hz νομίζω περισσότερη διαφορά καταλαβαίνεις στο σκοράρισμα. Στα παιχνίδια δεν είμαι σίγουρος αν θα δεις διαφορά.. νομίζω εξαρτάται αν έχουν frame cap ή όχι. Από την άλλη, επειδή έχει καλύτερη gpu το mi10t lite, αν όντως σε ενδιαφέρον τα παιχνίδια ίσως καλύτερα να πας σε αυτό.δε παιζω παιχνιδια το θελω για social media youtube και φωτογραφιες που και που εχει screen recorder ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 4G+ με Cosmote ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Και το δικό μου L1 λέει στο widevine. Είμαι με την Α28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) 4G+ με Cosmote ;) Αυτό είναι σκέτο 4g. Το plus έχει το + ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δε παιζω παιχνιδια το θελω για social media youtube και φωτογραφιες που και που εχει screen recorder ? Έχει screen recorder αλλά δεν έχει ηχογράφηση κλήσης όπως το Xiaomi Edited January 15, 2021 by Olsar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Αυτό είναι σκέτο 4g το plus έχει το + ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει screen recorder αλλά δεν έχει ηχογράφηση κλήσης όπως το Xiaomiδε με πειραζει η ηχογραφηση κλησεις απλα θελω screen recorder να γραφω εικονα απο youtube καλυτερη οθονη το realme με amoled 60hz η του 10t lite ips με 120hz ?για social media οχι για παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 δε με πειραζει η ηχογραφηση κλησεις απλα θελω screen recorder να γραφω εικονα απο youtube καλυτερη οθονη το realme με amoled 60hz η του 10t lite ips με 120hz ?για social media οχι για παιχνιδια Τα είπαμε αυτά....AMOLED και ξέρω ψωμί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Παιδιά να το πάρω; Εχω ακούσει πολύ καλα σχολια. Η οθόνη για super amoled έχει έντονα χρώματα όπως τα θέλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Παιδιά να το πάρω; Εχω ακούσει πολύ καλα σχολια. Η οθόνη για super amoled έχει έντονα χρώματα όπως τα θέλω; Ακριβώς φίλε μου. Ζωντανή...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Συγκρίνεται φίλε με τις samsung super amoled οθόνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Το έβαλα δίπλα σε galaxy a50 και μπορώ να πω ότι διάφορα δεν είδα. Το τηλέφωνό αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Αυτό είναι σκέτο 4g. Το plus έχει το + ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει screen recorder αλλά δεν έχει ηχογράφηση κλήσης όπως το Xiaomi Η εικόνα με το 4G+ https://imageupload.io/FunUPJd8Hx.i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Αυτήν η εικόνα ναι Η προηγούμενη δεν είχε. Σε ποια περιοχή είσαι; 4g plus δεν υποστηρίζει μόνο στην Ευρώπη απ' ότι διαβάζουμε.Σε χώρες εκτός Ευρώπης υποστηρίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Κάποιο tempered glass καλό βρήκε κανείς ? Sent from my RMX2170 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) Κάποιο tempered glass καλό βρήκε κανείς ? Sent from my RMX2170 using Tapatalk Αυτό φοράω εγώ https://www.ebay.com/itm/Cristal-Templado-Completo-3D-REALME-X7-REALME-7-PRO-Protector-Curvo-Negro-p188/353244211607?hash=item523efee997:g:VgQAAOSw6u5fjpVP Δεν έχει τρύπα στην selfie camera και καλύπτει ακριβώς όσο και η εργοστασιακή μεμβράνη. Το ότι δεν έχει τρύπα στην κάμερα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε αυτην,ούτε στο δακτυλικό αποτύπωμα. Edited January 15, 2021 by Olsar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Αυτήν η εικόνα ναι Η προηγούμενη δεν είχε. Σε ποια περιοχή είσαι; 4g plus δεν υποστηρίζει μόνο στην Ευρώπη απ' ότι διαβάζουμε.Σε χώρες εκτός Ευρώπης υποστηρίζει κανονικά.αθηνα δλδ δεν πιανει 4g plus ? ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό φοράω εγώ https://www.ebay.com/itm/Cristal-Templado-Completo-3D-REALME-X7-REALME-7-PRO-Protector-Curvo-Negro-p188/353244211607?hash=item523efee997:g:VgQAAOSw6u5fjpVP Δεν έχει τρύπα στην selfie camera και καλύπτει ακριβώς όσο και η εργοστασιακή μεμβράνη. Το ότι δεν έχει τρύπα στην κάμερα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε αυτην,ούτε στο δακτυλικό αποτύπωμα.Ποσο καιρο εκανε να ερθει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) Όχι μόνο Αθήνα δεν πιάνει αλλά και πουθενά στην Ευρώπη. Συσκευές που προορίζονται για την Ευρώπη δηλαδή global δεν υποστηρίζουν 4g+.Αυτά διαβάζουμε και αυτά μεταφέρουμε. Τώρα αν ο φίλος πιο πάνω πιάνει κανονικά είναι η εξαίρεση μαζί με τον άλλον σε παλαιότερο post που πήγαινε και σφαίρα. Τα Τζαμάκια ηρθαν σε 20 ημέρες. Edited January 15, 2021 by Olsar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Όχι μόνο Αθήνα δεν πιάνει αλλά και πουθενά στην Ευρώπη. Συσκευές που προορίζονται για την Ευρώπη δηλαδή global δεν υποστηρίζουν 4g+.Αυτά διαβάζουμε και αυτά μεταφέρουμε. Τώρα αν ο φίλος πιο πάνω πιάνει κανονικά είναι η εξαίρεση μαζί με τον άλλον σε παλαιότερο post που πήγαινε και σφαίρα. Τα Τζαμάκια ηρθαν σε 20 ημέρες.αποκλειεται να το φτιαξουν πχ με καποιο update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Εάν αυτό είναι εφικτό να γίνει με update τότε ίσως το δούμε στο νέο realme ui 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 Εάν αυτό είναι εφικτό να γίνει με update τότε ίσως το δούμε στο νέο realme ui 2.0καθε ποτε περνει update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 καθε ποτε περνει update ? Ανά 25-30 μέρες. Νομίζω το ξαναεγραψε κιόλας πριν δύο σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts