djpar Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Φοβερή θήκη είναι αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/s/26075613/Nillkin-Camshield-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Mi-10T-Mi-10T-Pro.html Που προστατεύει και την κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Μου ήρθε η αναβάθμιση, V12.1.2.0.(EU) Την κάνουμε ή έχει battery drain? Γιατί μια χαρά είμαι τώρα με την 12.0.18, δεν θέλω μπελάδες... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.skroutz.gr/s/26082039/Spigen-Ultra-Hybrid-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-Matte-Black-Xiaomi-Mi-10T-Mi-10T-Pro.html Την περιμένω από το warp, και την ringke Πες μας εντυπώσεις όταν έρθουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Μου ήρθε η αναβάθμιση, V12.1.2.0.(EU) Την κάνουμε ή έχει battery drain? Γιατί μια χαρά είμαι τώρα με την 12.0.18, δεν θέλω μπελάδες...Μια χαρά είναι. Ούτε drain ούτε τίποτα περίεργο. Άσε που έφτιαξε προβλήματα που είχε με το tethering στα 5Ghz και το σπαστικό με το θέμα του ότι οι πρόσφατες εφαρμογές δεν εμφανιζόταν και δεν μπορούσα να κάνω switch ανάμεσα τους. Για να κάνω δουλειά είχα βάλει Poco launcher. Τώρα όλα φαίνεται να λειτουργούν ρολόι. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Εγώ μόνο θήκη του έχω βάλει, μέχρι στιγμής με ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό η δικιά του ζελατίνα. Έχω την παρακάτω σε μαύρο και η κόκκινη επίσης πολύ καλή, ειδικά για καλοκαίρι δίνει χρώμα ,τα παιδιά μου ενθουσιάστηκαν βαλμένη στο κινητό. Συνολικά έξι ευρώ και οι δύο . https://www.skroutz.gr/s/26081835/Xiaomi-Mi-10T-Σιλικόνη-Soft-Μαύρο-OEM.html Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Αύριο που θα πάρεις κάποια στιγμή το έχω. Δεν είναι τζαμί αλλά ζελατίνα. Ας γράφει τζαμί... Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Τότε δε το παραγγέλνω! Ευχαριστώ! Κάποια άλλη πρόταση? Για γυαλάκι κάμερας? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το σέτ έχω πάρει και είμαι ευχαριστημένος. https://www.amazon.de/gp/product/B08KXWGJQP/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 ΟΚ το ειδα, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Φοβερή θήκη είναι αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/s/26075613/Nillkin-Camshield-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Mi-10T-Mi-10T-Pro.html Που προστατεύει και την κάμερα Και εγώ την περιμένω αν και αυτή που είχε μαζί μια χαρά ήταν απλά ήθελα κάτι να προστατεύσει την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Εγώ φοράω αυτό που έχει τρύπα για την κάμερα και αντίστοιχο γυαλακι για τις πίσω κάμερες. https://www.mobilecenter.gr/3mk-flexible-glass-protection-xiaomi-mi-10t-mi-10t-pro.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 ήρθε η V12.1.2.0.(EU) και σε μένα. έχει κάποιες νέες επιλογές στα μενού, δεν τα έχω ψάξει ακόμα λόγω εργασίας. Αυτό όμως που παρατήρησα αμέσως είναι πως αν όχι σε όλες, σε πολλές εφαρμογές που δεν είχαν δικό τους dark theme (πχ facebook) πλέον δεν επιβάλεται το dark theme μέσω Miui. Δεν επηρεάζει τις εφαρμογές που έχουν δικό τους πχ whatsapp κλπ. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Το σίγουρο είναι ότι λύθηκε το θέμα με την μετάδοση σε tv. Συνδέεται αμέσως πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Εμένα ήρθε, περίμενα να την κάνω update σπίτι και τώρα χάθηκε. Έκανα restart... Τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Εμένα ήρθε, περίμενα να την κάνω update σπίτι και τώρα χάθηκε. Έκανα restart... Τίποτα έτσι την πάτησα και εγώ και την εκανα με τον τρόπο που εχω περιγράψει σε προηγούμενο post. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 (edited) Εμένα ήρθε, περίμενα να την κάνω update σπίτι και τώρα χάθηκε. Έκανα restart... Τίποτα :lol::lol: Τα ίδια κι εγώ αδερφέ, και μου έχει ξανά συμβεί και στο παρελθόν, λες και την απέσυραν ένα πράγμα! Πολύ περίεργο πάντως! Edited February 24, 2021 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μπορώ να κάνω ηχογράφηση κλήσης όπως έχω τώρα στο oneplus 5 γιατί είναι απαραίτητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 :lol::lol: Τα ίδια κι εγώ αδερφέ, και μου έχει ξανά συμβεί και στο παρελθόν, λες την απέσυραν ένα πράγμα! Πολύ περίεργο πάντως! Από το update του κινητού, με λήψη του τελευταίου λογισμικού, δεν το κατεβάζει ; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900386 Να ελέγξετε στο λινκ, συνήθως μετά από μέρες, τα ανεβάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μπορώ να κάνω ηχογράφηση κλήσης όπως έχω τώρα στο oneplus 5 γιατί είναι απαραίτητη Όχι με κανένα Xiaomi πλέον δυστυχώς....:( Βασικά δε νομίζω να έχει καμία εταιρεία στα καινούργια μοντέλα πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Καλα κανουν ειναι παρανομη η εγγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Καλα κανουν ειναι παρανομη η εγγραφη. Χρειαζεται ομως καποιες φορες.Σε καλουν για συνέντευξη για δουλεια,και σου λενε τοπο,ωρα και ποιον να ζητησεις.Ακους την ηχογραφησει αργότερα με προσοχή σε περιπτωση που δεν θυμασαι τι σου είπαν Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Καλα κανουν ειναι παρανομη η εγγραφη. Σωστος.... Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Με custom rom όπως την ελληνική xtrv rom έχεις ηχογράφηση γιατί χρησιμοποιεί τον xiaomi dialer αλλά μπλέκεις με ξεκλείδωμα bootloader και τα σχετικά... συν του ότι μπορεί να έχεις θέματα με εφαρμογές τραπεζών netflix και τα ρέστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Καλα κανουν ειναι παρανομη η εγγραφη. Ναι αλλά όταν είμαι στον δρόμο και πρέπει να σημειώσω κάτι που μου λένε και δεν έχω κάπου να το γράψω μου λύνει τα χέρια η ηχογράφηση. Σημασία έχει να μην την χρησιμοποιήσει για παράνομο σκοπό γιατί με την ίδια λογική πρέπει να καταργήσουμε τα μαχαιροπίρουνα γιατί μπορεί να γίνουν φονικά όπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Με custom rom όπως την ελληνική xtrv rom έχεις ηχογράφηση γιατί χρησιμοποιεί τον xiaomi dialer αλλά μπλέκεις με ξεκλείδωμα bootloader και τα σχετικά... συν του ότι μπορεί να έχεις θέματα με εφαρμογές τραπεζών netflix και τα ρέστα. Η εθνική δουλεύει και σε root, κακώς κατά την γνώμη μου. Ν26 δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Με custom rom όπως την ελληνική xtrv rom έχεις ηχογράφηση γιατί χρησιμοποιεί τον xiaomi dialer αλλά μπλέκεις με ξεκλείδωμα bootloader και τα σχετικά... συν του ότι μπορεί να έχεις θέματα με εφαρμογές τραπεζών netflix και τα ρέστα. Ευχαριστώ για την απάντηση με εφαρμογή από το play store παίζει ή μπα είναι το μόνο που με κρατάει να το αγοράσω από τότε που δεν ξανά αγόρασα Samsung το άφησα το σπορ με τις custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Ναι αλλά όταν είμαι στον δρόμο και πρέπει να σημειώσω κάτι που μου λένε και δεν έχω κάπου να το γράψω μου λύνει τα χέρια η ηχογράφηση. Σημασία έχει να μην την χρησιμοποιήσει για παράνομο σκοπό γιατί με την ίδια λογική πρέπει να καταργήσουμε τα μαχαιροπίρουνα γιατί μπορεί να γίνουν φονικά όπλα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Δοκίμασε με αυτό. Εγώ δεν ηχογραφώ, διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, δηλαδή φυλακή 100%. Πρέπει να συμφωνήσει και ο συνομιλητής.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 (edited) Σωστος.... Ρε μην ειστε κοροιδα...........παρανομα και βλακείες...........γιατι αμα παιρνεις τις εταιρίες σου λενε οτι ηχογραφείτε για διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιων....... και καλα........... και οταν με κορόιδευαν απο την wind στις χρεώσεις και με παίρνανε τηλέφωνο και τους ελεγα δεν πειραζει γιατι αυτα που μου λετε σας ηχογραφώ γιατι ήταν αφερέγγυοι λεγαν α δεν μπορειτε και δεν πιάνει καπου αυτο τοτε το δικο σας γιατι πιάνει επειδή ειστε εταιρεία ;; και ειστε λαμογια σε αυτα που λετε δεν τα εφαρμόζετε........ρε ουστ λαμογια.......οπως και με τις καμερες απαγορεύετε πρεπει να ειναι εκει μπροστα στην πορτα σου και οταν γινει κανας φόνος η κατι παράνομο μετα πανε να ψαξουνε και καλα να βρουνε στις καμερες τον ένοχο ενω η αρχη προστασίας δεδομένων απαγορεύει να πιανουν παντου η καμερες ....... sry για το προσωρινό off topic Edited February 25, 2021 by dukepapas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 (edited) Σε ενημερώνουν για την ηχογράφηση πριν σε ηχογραφήσουν. Αν δηλώσεις ότι δεν συνενεις σε αυτό, τότε τερματίζει την κλήση και δεν έχει καμία αξία νομικά η ηχογράφηση. Πρώτον αυτό. Δεύτερον, η ηχογράφηση σε αυτές τις κλήσεις γίνεται αφού έχεις ήδη ενημερωθεί για την πράξη αυτή (με το αντίστοιχο ηχητικό) για την διασφάλιση όλων αυτών που θα ειπωθούν στην κληση καθώς κατά την διάρκεια αυτής θα γίνει διαχείριση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του πελάτη (ΑΦΜ αριθμοί λογαριασμών κλπ κλπ) και είναι απαραίτητη η ηχογράφηση βάση νομοθεσίας, πρώτα για την διασφάλιση του πελάτη και μετά της εταιρίας φυσικά χωρίς ωστόσο αυτή να μπορεί να χρησημοποιηθει σε σχετικές νομικές επιδιώξεις. (Σε αντίθεση με ότι θα επιδειωκες ως πελάτης και όρθα σε ενημέρωσαν ότι δεν έχει νομική αξία) Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει καμία σχέση νομικά, η διαδικασία αυτή από πλευράς της εταιρείας με αυτό που προσπαθείς να κάνεις με την ηχογράφηση μιας κλήσης. Υπάρχει συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο που διαφέρει για τις δύο περιπτώσεις. Θα ζητήσω Συγνώμη αν χάλασα το τοπικ με το μακροσκελές ποστ μου. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Edited February 25, 2021 by sniper20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts