guy_fawkes Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Έχουμε κανέναν διαθέσιμο port της gcam για τη συσκευή μας; Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα; Πάντως εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/ μπορείς να βρεις gcam Μέλος απο reddit που έχει δοκιμάσει προτείνει version GV1i (2021-07-01) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sannad Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Παιδιά κάτοχος του κινητού εδώ και μια μέρα, ερχόμενος από xz3 το οποίο με άφησε. Για την ώρα το στήνω και προσπαθώ να συνηθίσω την οθόνη. Η οποία βέβαια είναι σούπερ. Επειδή βαριέμαι να κοιτάξω πιο πριν... ενημερώστε με όποιος έχει τη διάθεση για τα SOS σε αυτό το κινητό Παράθεση Vivere senza paura Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Καλορίζικο και απο εδώ λοιπόν. Να το χαρείς εύχομαι!:) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Καλοριζικο. Θηκη, τζαμι ή μεμβρανη ψαξε γιατι ειναι ειδη σπανια ειδικα ατην Ελλαδα. Το κινητο αφου ειχες ΧΖ3 (οπως και εγω) δεν θα σε δυσκολεψει σε τιποτα. Το προγραμμα φορτισης γιανπροστασια μπαταριας επελεξε συμφωνα με τις οδηγιες στις ρυθμισεις Και καλο διαβασμα στο παρον τοπικ προς τα πισω οπου θα βρεις πολλες πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Μολις ηρθε το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Πράγματι. Ξαναβάζω τις σιμ στο 5 και θα το τεσταρω μία μέρα, να δω αν όλα πάνε καλά. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 To φτιάξαν επιτέλους ναι...8 ωρες τώρα δεν με πέταξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Καλό αυτό! Σημαίνει ότι τελικά αυτό που σας απάνταγανε ότι το έχουν υπόψιν τους και ότι στο επόμενο update θα διορθωθεί, είχε νόημα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Αυτό το λένε εδώ και ενάμισι μήνα. Περισσότερο σαν bot φαινόταν, δυστυχώς. Τέλος πάντων. Δεύτερη μέρα και λειτουργεί κανονικά. Θα τσεκαρω σίγουρα και όλο το σ/κ, αλλά μοιάζει να επιλύθηκε το θέμα με το δίκτυο. Ας το τσεκαρει και κάποιος άλλος, αλλά έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε και η μπροστινή κάμερα. Σίγουρα έφυγε το λαγκ από τα προηγούμενα update. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Ερωτηση ....οταν το κινητο ειναι ας πουμε στο τραπεζι και περναω το χερι μου πανω απο τον proximity sensor αναβει η οθονη. Υπαρχει καποια ρυθμιση που εχω κανει καταλαθος η εχω προβλημα στον σενσορα? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Ερωτηση ....οταν το κινητο ειναι ας πουμε στο τραπεζι και περναω το χερι μου πανω απο τον proximity sensor αναβει η οθονη. Υπαρχει καποια ρυθμιση που εχω κανει καταλαθος η εχω προβλημα στον σενσορα? Όλα έτσι δουλεύουν, its a feature not a bug ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Αν εχεις την ambient οθονη ενεργη (στην εξυπνη ενεργοποιηση) , τοτε φυσιολογικα ενεργοποιειται η οθονη με το περασμα του χεριου σου απο τον σενσορα. Δειχνει την ambient οθονη Αν την απανεργοποιησεις,τοτε δεν γινεται τιποτα με το περασμα του χεριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Αν εχεις την ambient οθονη ενεργη (στην εξυπνη ενεργοποιηση) , τοτε φυσιολογικα ενεργοποιειται η οθονη με το περασμα του χεριου σου απο τον σενσορα. Δειχνει την ambient οθονη Αν την απανεργοποιησεις,τοτε δεν γινεται τιποτα με το περασμα του χεριου. δεν χρησιμποιω ambient οθονη. ο απο πανω λεει οτι ειναι φυσιολογικο εσυ λες οχι ...τελικα τι ισχυει? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 δεν χρησιμποιω ambient οθονη. ο απο πανω λεει οτι ειναι φυσιολογικο εσυ λες οχι ...τελικα τι ισχυει?Τι εννοείς; Είναι κλειδωμένη η συσκευή, σβηστή η οθόνη και ανοίγει όταν περνάς το χέρι από πάνω; Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 όχι δεν πρέπει να ανοίγει η οθόνη! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 όχι δεν πρέπει να ανοίγει η οθόνη! αρα προβλημα συσκευης? ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς; Είναι κλειδωμένη η συσκευή, σβηστή η οθόνη και ανοίγει όταν περνάς το χέρι από πάνω; Sent from my Pixel 5 using Tapatalk ακριβως,,,αναβει η οθονη (δεν ξεκλειδωνει ) αναβει η lock screen που δειχνει την ωρα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 αρα προβλημα συσκευης? ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακριβως,,,αναβει η οθονη (δεν ξεκλειδωνει ) αναβει η lock screen που δειχνει την ωραΠροφανώς δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά. Αυτό θα γίνονταν μόνο αν είχε κάποιο soli radar όπως είχε το Google Pixel 4 με το motion sense. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 δεν χρησιμποιω ambient οθονη. ο απο πανω λεει οτι ειναι φυσιολογικο εσυ λες οχι ...τελικα τι ισχυει? Το δοκιμασα πριν γραψω. Η οθονη ξυπναει και δειχνει μονο την ambient με το περασμα χεριου και οχι την lockscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Κι νομίζω πως είναι φυσιολογικό, ανάβει μόνο όταν περνάει το χέρι στον αισθητήρα εγγύτητας. Δεν με απασχόλησε ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Τι λέτε παιδιά? Ενώ το κινητό είναι ακουμπησμένο στο τραπέζι, με κλειστή την οθόνη, περνάτε απο πάνω το χέρι και ανάβει? Τι ρύθμιση έχετε βάλει? Έχει κάποιες ρυθμίσεις νομίζω για την ambient! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Smart activation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Οταν βρεθω αθηνα θα το παω απο το σερβις να δω τι θα μου πουν. δεν θελω να μεινω ανευ συσκευης. Δεν με ενοχλει απλα οταν το βαζω στο τσαντακι και κουνιεται διπλα στο πορτοφολι συνεχεια αναβει η οθονη του Να δω τι θα μου απαντησουν στο σερβις Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Οταν βρεθω αθηνα θα το παω απο το σερβις να δω τι θα μου πουν. δεν θελω να μεινω ανευ συσκευης. Δεν με ενοχλει απλα οταν το βαζω στο τσαντακι και κουνιεται διπλα στο πορτοφολι συνεχεια αναβει η οθονη του Να δω τι θα μου απαντησουν στο σερβις έχει δίκιο ο @Antonio27 Στην ambient έχει 4 ρυθμίσεις! "Παίξε" λίγο με αυτές πριν το πας στο service. Γιατί εκεί θα στο γυρίσουν σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αν το τους το αφήσεις και θα ξαναστήνεις απο την αρχή! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Αφου ειπε ο φιλος οτι δε χρησιμοποιει ambient αρα θα εμφανιζεται η lockscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Αφου ειπε ο φιλος οτι δε χρησιμοποιει ambient αρα θα εμφανιζεται η lockscreen Σωστα,παρολα αυτα ελεγξα ολες τις ρυθμισεις ακομα και του ambient που δεν το χρησιμοποιω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts