sniper20 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Η 12.0.8 είναι android 10. Η 12.0.7 ειναι android 11 Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Αν και λίγες ώρες χρήσης, η 12.0.0.7 είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη. Το κινητό αρχίζει να γίνεται όπως θα έπρεπε να είναι. Ακόμη δεν έχω καταφέρει βέβαια σε ακουστικό bt οι ειδοποιήσεις να ακούγονται από εκεί και όχι από το τηλ όπως είχα στο Android 10. Επίσης, ακόμη για κάποιο λόγο έχουμε τα παλιά εικονίδια της Google. Το τηλέφωνό πάντως, με τη νέα έκδοση έγινε σαφώς καλύτερο από κάθε άποψη. Άντε, και σε καλυτερα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Την περασα κι εγω. Προς το παρον δεν εχω δει καποια διαφορα. Ελπιζω να λυθηκε το θεμα με τις επανεκινησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Μήπως έχει παραπάνω battery drain; Ή ιδέα μου είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 (edited) Μήπως έχει παραπάνω battery drain; Ή ιδέα μου είναι; Στο δικο μου,απο τα μεσημερι που την περασα,το σκαλιζω συνεχεια με μιση ωρα you tube και αλλη μιση μουσικη και αρκετα παιχνιδια ολο το απογευμα ,εχει πεσει απο το 75% στο 65%,με φουλ φωτεινοτητα οθονη και 120hz ...Αρκετα καλα θα ελεγα εως αριστα.... Edited April 20, 2021 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 (edited) Πάρα πολυ καλή κατανάλωση έχεις, πάρα πολύ καλή Edited April 21, 2021 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Εγώ κατέβασα την έκδοση 12.07 EEA rom stable την περνάω η ου; Είμαι με global 12.08 Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frits Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Εγώ κατέβασα την έκδοση 12.07 EEA rom stable την περνάω η ου; Είμαι με global 12.08 Απο που την κατεβασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Απο που την κατεβασες ? Μέσω της εφαρμογής xiaomi downloader... Την πέρασα κιόλας πριν 20 λεπτά, μια χαρά δείχνει. Οπτικά πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα δω και πως θα τα πάει με την μπαταρία. Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frits Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Μέσω της εφαρμογής xiaomi downloader... Την πέρασα κιόλας πριν 20 λεπτά, μια χαρά δείχνει. Οπτικά πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα δω και πως θα τα πάει με την μπαταρία. Ευχαριστω τι μεγεθος ειχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Καλησπέρα σε όλους Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα σε ( POCO X3 NFC ) . Εντελώς ξαφνικά η πάνω μπάρα ενδείξεων στην ( φωτογραφική μηχανή και κάμερα ) εμφανίζεται αντεστραμμένη, με αποτέλεσμα φωτογραφίες και βίντεο, να εμφανίζονται ανάποδα ! ! ! Ευχαριστώ . Τελικά είμαι ο μοναδικός με αυτό το πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Τελικά είμαι ο μοναδικός με αυτό το πρόβλημα ?Κάνε ένα clear cache στη κάμερα καλού κακού Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Ευχαριστω τι μεγεθος ειχε? 2,4 gigabyte, έκανε μια ώρα περίπου να κατέβει Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Καλημέρα σε εμένα δεν έχει έρθει η αναβάθμιση miui 12.0.6 με Android 11 ξέρετε γιατί; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Καλημέρα σε εμένα δεν έχει έρθει η αναβάθμιση miui 12.0.6 με Android 11 ξέρετε γιατί; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στους περισσότερους δεν έχει έρθει ακόμα κατέβασε την 12.07 όπως έγραψα πιο πάνω και τέλος Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Στους περισσότερους δεν έχει έρθει ακόμα κατέβασε την 12.07 όπως έγραψα πιο πάνω και τέλος Και πώς γίνεται δεν το έχω κάνει ποτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Πάντως η 12.0.7 στο xiaomi updates φαίνεται ως stable beta. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Και πώς γίνεται δεν το έχω κάνει ποτέ; Στην οθόνη της έκδοσης λογισμικού μπες στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε της επιλογή recieve updates early και λογικά θα σου βγει αμέσως. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως η επιλογή download latest package εξακολουθεί να μη λειτουργεί και σε αυτή την έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 (edited) Έχω κάνει clear cache στη κάμερα . Ανεβάζω και φώτο του προβλήματος . https://ibb.co/3m7Dw40 https://ibb.co/2n3DhRH https://ibb.co/KyB6WZm Edited April 21, 2021 by stavai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 (edited) Έχω κάνει clear cache στη κάμερα . Ανεβάζω και φώτο του προβλήματος . https://ibb.co/3m7Dw40 https://ibb.co/2n3DhRH https://ibb.co/KyB6WZm Αυτό γίνεται όταν κρατάς το κινητό ανάποδα και απενεργοποιησεις το κλείδωμα προσανατολισμού σε μένα. Διόρθωση, συμβαίνει και με κλειδωμένο τον προσανατολισμό. Άρα το κινητό θεωρεί ότι απλά το κρατάς ανάποδα από τον αισθητήρα του.όπως περιστρέφεις το κινητό όλα αυτά που μας δείχνεις περιστρέφονται ανά 90 μοίρες Edited April 21, 2021 by Don_VitoCorleone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Μέσω της εφαρμογής xiaomi downloader... Την πέρασα κιόλας πριν 20 λεπτά, μια χαρά δείχνει. Οπτικά πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα δω και πως θα τα πάει με την μπαταρία. δηλαδη ησουν με global version 12.0.8.0 και κατεβασες την EEA Android 11 12.0.7.0 και την δεχτηκε; απιστευτο :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Από global σε eea δεν υπάρχει περίπτωση να την δεχτεί, για να γίνει αυτό θέλει ξεκλείδωμα bootloader και fastboot rom. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 γι αυτο λεω απιστευτο πιο πανω λεει οτι ηταν με global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Τι έγινε ρε παιδιά?Την απέσυραν πάλι?Χτες μου την εμφάνιζε για κατέβασμα πάω σήμερα και δεν υπάρχει.Ειμαι με 12.0.8.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Αναβάθμιση φάντασμα είναι αυτή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts