bliet Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Ξεκίνα από μία εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Μετά σκέψου ότι σου λέει το ίδιο το τηλέφωνο ότι ήρθε η ώρα να του περάσεις gcam! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Σιγά να μην είναι και υποχρεωτικό το gcam! Στο δικό μου πχ γιατί δεν υπάρχει τέτοιο θέμα? Και σε τόσα άλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Ξεκίνα από μία εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Μετά σκέψου ότι σου λέει το ίδιο το τηλέφωνο ότι ήρθε η ώρα να του περάσεις gcam!Ούτε καν. Σιγά μη βάλει μια εφαρμογή που θα δουλεύουν ούτε τα μισά χαρακτηριστικά και τις περισσότερες φορές και με αμφίβολα αποτέλεσματα (στο ένα αντε δύο modes ουσιαστικά που θα δουλεύουν) Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 με έχεις τρελάνει στα restart και δεν έρχεται και καμία αναβάθμιση Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Ευχαριστώ όλους ! Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής με το ( CCleaner ) το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει . gcam ούτε είχα, ούτε θέλω να περάσω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Μόλις εσκασε αναβαθμιση MIUI 12.0.7.0 2.3GB. Για να δουμε τι θα δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 (edited) Μόλις εσκασε αναβαθμιση MIUI 12.0.7.0 2.3GB. Για να δουμε τι θα δουμε.. V12.0.7.0RJGEUXM Stable,Security patch Απριλιου....Εμενα ομως ειναι 742mb! Edited April 20, 2021 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Ευχαριστώ όλους ! Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής με το ( CCleaner ) το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει . gcam ούτε είχα, ούτε θέλω να περάσω !Μην χρησιμοποιείς τέτοια προγράμματα μόνο ζημιά κάνουν, gcam γιατί δεν περνάς;; Απογειώνει την κάμερα εκτός και δεν ασχολείσαι με φωτογραφίες. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Ποια gcam έχεις; Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 V12.0.7.0RJGEUXM Stable,Security patch Απριλιου....Εμενα ομως ειναι 742mb! Τα ίδια κι εμένα. Είχα ήδη Android 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 742 mb κ μένα για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 V12.0.7.0RJGEUXM Stable,Security patch Απριλιου....Εμενα ομως ειναι 742mb! Μάλλον επειδή εγώ ήμουν στο android 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Προσθεσανε μια λειτουργια που λεγεται "Λειτουργια εργασιας",μαζι με εικονιδιο στην κουρτινα.Πατωντας το παρατεταμενα σε παει σε μενου ρυθμισεων προφιλ εργασιας, αλλά δεν καταλαβα πως δουλευει και που αποσκοπεί....:wacko: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Η διαφορά στο μέγεθος του αρχείο μάλλον είναι λόγω της διαφορετικής έκδοσης που ήταν ο καθένας. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Προσθεσανε μια λειτουργια που λεγεται "Λειτουργια εργασιας",μαζι με εικονιδιο στην κουρτινα.Πατωντας το παρατεταμενα σε παει σε μενου ρυθμισεων προφιλ εργασιας, αλλά δεν καταλαβα πως δουλευει και που αποσκοπεί....:wacko: Τέρμα αριστερά πάνω κατεβάζεις τις ειδοποιήσεις , και τέρμα δεξιά την κουρτίνα του control center .. Αν εννοούμε το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Τέρμα αριστερά πάνω κατεβάζεις τις ειδοποιήσεις , και τέρμα δεξιά την κουρτίνα του control center .. Αν εννοούμε το ίδιο Mα και πριν την αναβαθμιση γινοταν αυτο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 (edited) Στο control center βλέπετε πουθενά την κατανάλωση δεδομένων σας; Σε μένα μόνο αν επιλέξω "παλιά έκδοση" τη βλέπω. Edit: Τα Gestures εννοείται δεν διορθώθηκαν με την 12.0.7... Edited April 20, 2021 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Στο control center βλέπετε πουθενά την κατανάλωση δεδομένων σας; Σε μένα μόνο αν επιλέξω "παλιά έκδοση" τη βλέπω. Edit: Τα Gestures εννοείται δεν διορθώθηκαν με την 12.0.7...Δεν έχουν πρόβλημα για να διορθωθούν. Είναι feature by design (όχι bug) . Αν εννοείς ότι δεν λειτουργούν με άλλους launchers. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Μην το ματιασουμε αλλά πάει τάπα το κινητακι με το update . Fingers crossed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Εγώ είμαι σε έκδοση android 10 ( MIUI 12.0.8.0 ) σταθερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Μην το ματιασουμε αλλά πάει τάπα το κινητακι με το update . Fingers crossed Ναι εγινε ακομα πιο snappy... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Εγώ είμαι σε έκδοση android 10 ( MIUI 12.0.8.0 ) σταθερή Κι εγώ και οι περισσότεροι φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Ολα καλα μεχρι τωρα αλλα μια γραμμη που εχει βγαλει κατω κατω τι ειναι; Μπορει να φυγει καπως;:D Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα το δακτυλικο αποτυπωμα ειναι πιο γρηγορο απο ποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Σε μένα ο αισθητήρας αργεί λίγο, το ίδιο με τις προηγούμενες εκδόσεις, πολλές φορές μάλιστα δεν αναγνωρίζει και απλά έχει τη δόνηση. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν λίγο πιο γρήγορος στο 10. Η γραμμή που λες δεν υπάρχει σε μένα, ούτε με Nova ούτε με Poco Launcher, ούτε με navigation bar, ούτε με gestures. Οπότε μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι; πχ στην προσβασιμότητα κλπ; Το κακό με τον Poco Launcher για τη δική μου χρήση είναι ότι δεν σ 'αφήνει να αυξήσεις το grid πάνω από 5 στο πλάτος, οπότε κάποια widgets είτε φαίνονται περίεργα/ τεράστια, είτε δεν χωράνε πχ 2 μαζί... Κρίμα γιατί και τα gestures προτιμώ, και τα animations μου φαίνονται πιο ωραία από του Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Ναι ήταν τελικά η ένδειξη προβολής πλήρους οθόνης! Πάντως σε μένα ο αισθητήρας είναι πολύ γρήγορος σε αντίθεση με πριν που είχε μια μικρή καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts