admen Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 ειδα οτι βγηκε μια ενημερωση σημερα για την EU 12.0.6.4 λογικα το fix ειναι οποιος την βαλει ας μας πει εγω ειμαι ακομη με global android 10 οποτε δεν θα ερθει σε μενα θα περιμενουμε πολυ ακομη απ οτι φαινεται για android 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 ειδα οτι βγηκε μια ενημερωση σημερα για την EU 12.0.6.4 λογικα το fix ειναι οποιος την βαλει ας μας πει εγω ειμαι ακομη με global android 10 οποτε δεν θα ερθει σε μενα θα περιμενουμε πολυ ακομη απ οτι φαινεται για android 11 Την βρήκσ σε μια σελίδα λεω να την περάσω https://piunikaweb.com/2021/04/13/poco-x3-nfc-android-11-update-released-download-link-inside/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Την βρήκσ σε μια σελίδα λεω να την περάσω https://piunikaweb.com/2021/04/13/poco-x3-nfc-android-11-update-released-download-link-inside/Κατέβασε την από εδώ για να είσαι σίγουρος. https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/ Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Η ίδια ακριβώς είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Μετά λύπης μου αυτό το αξιόλογο μέχρι χθες τηλέφωνο θα είναι η αφορμή μετά από πάρα πολύ καιρό και αμετρητες συσκευές xiaomi να τη χαιρετήσω. Το ότι στην αρχή δεν έβρισκε recent apps gestures το βάζουμε στην άκρη. Το ότι μου έμπαινε στο αθόρυβο από μόνο του επίσης. Το να μου χάνει την κυρίως ειδοποίηση στο ξυπνητήρι και να χτυπαει τις επαναλήψεις οκ το φάγαμε. Επίσης να είναι τα airdots στη θηκη και να τα διαβάζει έξω με συνέπεια να μιλάς στο ακουστικό εσύ και να ακούγεται ο περιβάλλοντας ήχος από την τσέπη. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι και κατά τη διάρκεια φόρτισης έκανε μόνο του reboot νε αποτέλεσμα να χάσω κλήσεις που με καλούσαν από την εργασία. Να σημειωθεί τέλος το ότι update γίνεται το κάνω καθαρή εγκατάσταση. Κρίμα xiaomi πραγματικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Η ίδια ακριβώς είναιΝαι απλά το site είναι η ποιοτική διαφορά. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Μετά λύπης μου αυτό το αξιόλογο μέχρι χθες τηλέφωνο θα είναι η αφορμή μετά από πάρα πολύ καιρό και αμετρητες συσκευές xiaomi να τη χαιρετήσω. Το ότι στην αρχή δεν έβρισκε recent apps gestures το βάζουμε στην άκρη. Το ότι μου έμπαινε στο αθόρυβο από μόνο του επίσης. Το να μου χάνει την κυρίως ειδοποίηση στο ξυπνητήρι και να χτυπαει τις επαναλήψεις οκ το φάγαμε. Επίσης να είναι τα airdots στη θηκη και να τα διαβάζει έξω με συνέπεια να μιλάς στο ακουστικό εσύ και να ακούγεται ο περιβάλλοντας ήχος από την τσέπη. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι και κατά τη διάρκεια φόρτισης έκανε μόνο του reboot νε αποτέλεσμα να χάσω κλήσεις που με καλούσαν από την εργασία. Να σημειωθεί τέλος το ότι update γίνεται το κάνω καθαρή εγκατάσταση. Κρίμα xiaomi πραγματικά Άσε τα Poco λοιπόν, γύρνα στα Xiaomi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Δυστυχώς δεν την παίρνει μου γράφει πως είναι unofficial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Δυστυχώς δεν την παίρνει μου γράφει πως είναι unofficialΕίναι σε beta γιαυτό. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Απλά πρέπει να περιμένουμε το official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 (edited) Κατέβασε την από εδώ για να είσαι σίγουρος. https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/ Sent from my Mi 10 using Tapatalk Την κατεβασα. Πως την κανουμε εγκατασταση; ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την κατεβασα. Πως την κανουμε εγκατασταση; Οκ το βρηκα. Unofficial γραφει,δεν την κανει εγκατασταση. Edited April 14, 2021 by tasosdimas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Όπως έγραψα και πιο πάνω, είναι beta οπότε δεν θα εγκατασταθεί πάνω από stable. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Εμένα με το 11 (12.0.6.0) και ασύρματα και ενσύρματα παίζουν δυνατά. Κάτι άλλο θα έχει πειραχτεί που δεν το έχεις προσέξει. Μήπως είχες πειράξει τίποτα τιμές με το SetEdit; Για το μικρόφωνο μιλάω όχι είχα πειράξει μόνο την οθόνη την οποία την επανέφεραν στο 60 δεν νομίζω να έχω πειράξει κάτι άλλο μακάρι να ήξερα τι να πειράξω στο αρχείο αυτό δεν είμαι όμως ο μόνος που παθαίνει τέτοια πράγματα με το android άμα δείτε υπάρχουν και χρήστες OnePlus που παραπονιούνται για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Όπως έγραψα και πιο πάνω, είναι beta οπότε δεν θα εγκατασταθεί πάνω από stable. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Θα μας ερθει κι εμας κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Θα μας ερθει κι εμας κανονικα; Ναι κανονικά.Λιγο υπομονη.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Ναι κανονικά.Λιγο υπομονη.... Κάτι σαν "οι 2 επόμενες βδομάδες είναι κρίσιμες" ; :lol: Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 12.0.7.0 βγήκε σήμερα για EU version Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Άντε μπας και φτιάξουν τα ακουστικά μου Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 12.0.7.0 βγήκε σήμερα για EU version Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος αυτό έχει βγει το Δεκέμβριο και βασίζεται σε android 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος αυτό έχει βγει το Δεκέμβριο και βασίζεται σε android 10 Κι ομως γραφει 15/4/21 πρεπει να ειναι καινουρια. Την κατεβαζω τωρα. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 15/4 είναι. Λογικά είναι stable. Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 (edited) Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος αυτό έχει βγει το Δεκέμβριο και βασίζεται σε android 10 android 11 ειναι μονο για EU version αναβαθμιση απο 12.0.6.0 την προβληματικη εκδοση με τις τυχαιες επανεκκινισεις Edited April 15, 2021 by admen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Οι τελευταίες ROM για το Surya φαίνονται εδώ: https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/surya/ Είναι Stable beta. Αν δούμε τις προηγούμενες από εδώ: https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/surya/ και η "προβληματική" 12.0.6 (Α11) ήταν επίσης Stable beta, παρ'όλο που μας ήρθε ως Stable. Λογικά θα δώσουν ΟΤΑ την τελική Stable, απλά όσοι από εμάς δεχτήκαμε να δοκιμάσουμε την προσωρινή που ετοιμαζόταν θα έπρεπε να μας έρθει κάτι. Σε μένα δεν ήρθε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Οι τελευταίες ROM για το Surya φαίνονται εδώ: https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/surya/ Είναι Stable beta. Αν δούμε τις προηγούμενες από εδώ: https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/surya/ και η "προβληματική" 12.0.6 (Α11) ήταν επίσης Stable beta, παρ'όλο που μας ήρθε ως Stable. Λογικά θα δώσουν ΟΤΑ την τελική Stable, απλά όσοι από εμάς δεχτήκαμε να δοκιμάσουμε την προσωρινή που ετοιμαζόταν θα έπρεπε να μας έρθει κάτι. Σε μένα δεν ήρθε πάντως. Οντως σαν stable ηρθε. Μας ψιλοεχωσαν λιγακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 .. εμενα που γράφει 12.0.8.0 stable.. να ανησυχώ η οχι..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts