drdino Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Σε τι CSC είστε; Στο BTU έχει έρθει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Καλησπέρα σας! τα φώτα σας παρακαλώ! ΕΡΩΤΗΣΗ : όταν δέχομαι μηνύματα η στέλνω μόνο δόνηση υπάρχει! ότι ηχο κι αν βάλω,οσο δυνατά κι αν το έχω,μονο δονείται! τι κάνω λάθος τυχόν? Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Καλησπέρα σας! τα φώτα σας παρακαλώ! ΕΡΩΤΗΣΗ : όταν δέχομαι μηνύματα η στέλνω μόνο δόνηση υπάρχει! ότι ηχο κι αν βάλω,οσο δυνατά κι αν το έχω,μονο δονείται! τι κάνω λάθος τυχόν? Δες μέσα στην εφαρμογή τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Ελπίζω να κάνω λάθος και για αυτό παρακαλώ διορθώστε με. Παλιότερα οταν έβγαζες φώτο είχε την αναγνώριση περιεχομένου , δηλαδή αν έβγαζες κείμενο αναγνώριζε κατευθείαν ότι ήταν κείμενο και ρύθμιζε αυτόματα το φακό και τα σεταρρίσματα για να πάρεις τη καλύτερη φωτογραφία , το ίδιο αν έπερνες τοπίο, πρόσωπο, λουλούδι, φαγητό κτλ (sceene optimizer). Στη συνέχεια στη Συλλογή όταν διάλεγες μια από τις φωτογραφίες που είχαν αναγνώριση περιεχομένου, σου έδειχνε με μια μικρογρφία σε ποια από τις παραπάνω κατηγορίες περιεχομένου άνηκε και όταν πατούσες εκέι πάνω παρουσίαζε όλες τις φώτο της συλλογής σου με το ίδιο περιεχόμενο. Ετσι αν για κάποιο λόγο ε΄βγαζες πολυ συχνά τοπία θα σου έβγαζε το σύνολο των φωτογραφιών που έχει αναγνωρίσει σαν τοπίο.. Αυτό τώρα έχει καταργηθεί ( ; ) . Παρακαλώ Τα φώτα σας. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Ελπίζω να κάνω λάθος και για αυτό παρακαλώ διορθώστε με. Παλιότερα οταν έβγαζες φώτο είχε την αναγνώριση περιεχομένου , δηλαδή αν έβγαζες κείμενο αναγνώριζε κατευθείαν ότι ήταν κείμενο και ρύθμιζε αυτόματα το φακό και τα σεταρρίσματα για να πάρεις τη καλύτερη φωτογραφία , το ίδιο αν έπερνες τοπίο, πρόσωπο, λουλούδι, φαγητό κτλ (sceene optimizer). Στη συνέχεια στη Συλλογή όταν διάλεγες μια από τις φωτογραφίες που είχαν αναγνώριση περιεχομένου, σου έδειχνε με μια μικρογρφία σε ποια από τις παραπάνω κατηγορίες περιεχομένου άνηκε και όταν πατούσες εκέι πάνω παρουσίαζε όλες τις φώτο της συλλογής σου με το ίδιο περιεχόμενο. Ετσι αν για κάποιο λόγο ε΄βγαζες πολυ συχνά τοπία θα σου έβγαζε το σύνολο των φωτογραφιών που έχει αναγνωρίσει σαν τοπίο.. Αυτό τώρα έχει καταργηθεί ( ; ) . Παρακαλώ Τα φώτα σας.Σε μένα υπάρχει κανονικά! Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Σε τι CSC είστε; Στο BTU έχει έρθει κανονικά. σε eur ειμαστε οι περισσοτεροι..και εγω δεκεμβρη εχω ακομα patch! οσοι εχουν με snapdragon αυτην την εκδοση (SM-N9860) θα πιστοποιηθουν για 5G εδω?ξερει καποιος αν το εχει ενεργοποιησει? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. February 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2021 Σε μένα υπάρχει κανονικά! Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Μολις μου ηρθε ενα μικρο update.οχι το security patch.αυτο παραμενει στο Δεκεμβριο Εγώ δοκίμασα μόλις τώρα,(09/02--- 09.42),αλλά τίποτα ακόμα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 ενεργοποιείται το 5G σε Snapdragon αν βάλεις την κάρτα σιμ σε άλλη συσκευή 5G (πχ Note 20 exynos κτλ.) και στείλεις μήνυμα από αυτή. όταν την ξαναβάλεις στο snapdragon το 5g ενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Μου ήρθε ένα promo 5G μήνυμα από Vodafone για τις συσκευές που το υποστηρίζουν, δώρο 3 μήνες δωρεάν data. Εκτός από τις ρυθμίσεις-λειτουργία δικτύου, που έχω επιλέξει το 5G, πρέπει να κάνω και κάτι άλλο-μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 (edited) Το 5G δουλεύει κανονικά με τον Snapdragon με N78 έπιασα 680mbps στην Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη όταν ξαναπάω θα ανεβάσω screenshot!! Υπάρχει και τρόπος να ξεκλειδώσεις και τις μπάντες N3 και N28 για το 5G εγώ το έχω κάνει οπότε το 5G θα δουλεύει με πλήρη υποστήριξη στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!!!! Όπως επίσης με ένα modify άλλαξα και την γλώσσα στο One UI 3.0 με πλήρη υποστήριξη στα Ελληνικά. Μιλάμε πάντα για την έκδοση Snapdragon μοντέλο N9860 D/S (Hong Kong Firmware). https://i.ibb.co/P5NJ6RN/Screenshot-20210210-083155-Service-mode-RIL.jpg Edited February 10, 2021 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis72 Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Το 5G δουλεύει κανονικά με τον Snapdragon με N78 έπιασα 680mbps στην Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη όταν ξαναπάω θα ανεβάσω screenshot!! Υπάρχει και τρόπος να ξεκλειδώσεις και τις μπάντες N3 και N28 για το 5G εγώ το έχω κάνει οπότε το 5G θα δουλεύει με πλήρη υποστήριξη στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!!!! Όπως επίσης με ένα modify άλλαξα και την γλώσσα στο One UI 3.0 με πλήρη υποστήριξη στα Ελληνικά. Μιλάμε πάντα για την έκδοση Snapdragon μοντέλο N9860 D/S (Hong Kong Firmware). https://i.ibb.co/P5NJ6RN/Screenshot-20210210-083155-Service-mode-RIL.jpg Καλησπερα πως το εκανες? φανταζομαι να μην εχει να κανεις root την συσκευη. :):!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Το 5G δουλεύει κανονικά με τον Snapdragon με N78 έπιασα 680mbps στην Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη όταν ξαναπάω θα ανεβάσω screenshot!! Υπάρχει και τρόπος να ξεκλειδώσεις και τις μπάντες N3 και N28 για το 5G εγώ το έχω κάνει οπότε το 5G θα δουλεύει με πλήρη υποστήριξη στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη!!!! Όπως επίσης με ένα modify άλλαξα και την γλώσσα στο One UI 3.0 με πλήρη υποστήριξη στα Ελληνικά. Μιλάμε πάντα για την έκδοση Snapdragon μοντέλο N9860 D/S (Hong Kong Firmware). https://i.ibb.co/P5NJ6RN/Screenshot-20210210-083155-Service-mode-RIL.jpg Καλημέρα! αν έχεις χρόνο στείλε οδηγίες ή ένα link. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 καλησπέρα! παιδευόμαστε τόσο καιρό με ένα φιλαράκι μου πήρε το Note 20 Ultra Snapdragon SM-N9860 θέλουμε να του βάλουμε τη Hong Kong rom αλλα δε μπορούμε.Καμια ιδέα; Έτσι όπως του ήρθε, έχει φουλ Κινέζικα και κάνει κάτι κουλά με την τοποθεσία.. Καμιά ιδέα παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 κατεβασε την απο sammobile την ρομ και μολις κατεβει θα την φλασαρεις με odin και θα επιλεξεις σκετο CSC για να γινει πληρης σκουπιστε και καθαρη εγκατασταση https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-20-ultra-5g/firmware/SM-N9860/TGY/download/N9860ZSU1CUA3/1263931/ οχι Home CSC ΠΡΟΣΟΧΗ μονο για το μοντελο SM-N9860 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 κατεβασε την απο sammobile την ρομ και μολις κατεβει θα την φλασαρεις με odin και θα επιλεξεις σκετο CSC για να γινει πληρης σκουπιστε και καθαρη εγκατασταση https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-20-ultra-5g/firmware/SM-N9860/TGY/download/N9860ZSU1CUA3/1263931/ οχι Home CSC ΠΡΟΣΟΧΗ μονο για το μοντελο SM-N9860αυτήν ακριβώς βάλαμε με το όχι home csc δε ξέρω τι παίζει,παντα κολλάει εδώ και μετά λέει fail!!!Το κινητό το γνωρίζει κανονικά λέει added!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 (edited) αυτήν ακριβώς βάλαμε με το όχι home csc δε ξέρω τι παίζει,παντα κολλάει εδώ και μετά λέει fail!!!Το κινητό το γνωρίζει κανονικά λέει added!! Είσαι σίγουρος ότι έχεις κατεβάσει τη σωστή ROM, γιατί άλλη φαίνεται στο screenshot. Επιπλέον, δοκίμασε σε άλλη θύρα usb Edited February 16, 2021 by kastorakos84 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Kαλησπερα παιδια!:) χινισμενες καλησπερες! λοιπόν,στην πίσω κάμερα την κυρία,οταν τραβάω βίντεο slow motion (oχι super slow motion ) όταν μετά το βάζω για αναπαραγωγή κάνει κάτι ανεπαίσθητα λαγκαρισματα! κοιτάξτε κι εδώ!!:kill: https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S20/Slow-motion-videos-are-choppy/td-p/1443576 στην μπροστινή καμερα δεν το κάνει!:protest: το έχετε δει αυτό το θέμα εσείς?σήμερα το παρατήρησα τραβωντα νιφάδες χιονιού!!! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 αυτήν ακριβώς βάλαμε με το όχι home csc δε ξέρω τι παίζει,παντα κολλάει εδώ και μετά λέει fail!!!Το κινητό το γνωρίζει κανονικά λέει added!! σιγουρα βαζεις την σωστη ρομ?για δοκiμασε αυτο το odin https://forum.xda-developers.com/t/patched-odin-3-13-1.3762572/ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 σιγουρα βαζεις την σωστη ρομ?για δοκiμασε αυτο το odin https://forum.xda-developers.com/t/patched-odin-3-13-1.3762572/Ναι!Το δοκίμασε όμως με το 13.1 odin...Ειναι αλήθεια οτι επίτηδες εχουν κάτι στο λογισμικό ώστε να μην περνιέται; Έτσι μου είπε ένα παιδί..Αν ισχύει, μπορεί κάποιος να μου το στείλει αν το έχει κατεβασμένο από παλιά με gdrive; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Kαλησπερα παιδια!:) χινισμενες καλησπερες! λοιπόν,στην πίσω κάμερα την κυρία,οταν τραβάω βίντεο slow motion (oχι super slow motion ) όταν μετά το βάζω για αναπαραγωγή κάνει κάτι ανεπαίσθητα λαγκαρισματα! κοιτάξτε κι εδώ!!:kill: https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S20/Slow-motion-videos-are-choppy/td-p/1443576 στην μπροστινή καμερα δεν το κάνει!:protest: το έχετε δει αυτό το θέμα εσείς?σήμερα το παρατήρησα τραβωντα νιφάδες χιονιού!!! Μου τα έκανε κι εμένα...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Καλημέρα. Ξέρει κάποιος κάποιον ανταπτορα απο type c σε audio jack που να επιτρέπει και ταυτόχρονη φόρτιση που να δουλεύει εγγυημένα; Για να δουλέψει πρέπει να έχει ενσωματωμένο dac. Θ προτιμούσα από Ελλάδα Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 (edited) Μου τα έκανε κι εμένα...... αν διάβασες το άρθρο,πρεπει να είναι κόλλημα του 11,αρα είναι θέμα software που επιβαλλεται να διορθωθει!:mad: μάλιστα κι άλλου που έψαξα,ειναι πολλοί παιδιά με το ίδιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 11 Edited February 17, 2021 by NasosMazdaspeed6 Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Το θεμα με slow motion δείχνει να προκρίθηκε από την τελευταία αναβάθμιση Κ είναι γενικό το πρόβλημα Κ το έχουν αναφέρει στην μαμά εταιρεία με την απάντηση το εξετάζουν που λογικά θα δώσουν up date Κ θα λυθεί το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 αν διάβασες το άρθρο,πρεπει να είναι κόλλημα του 11,αρα είναι θέμα software που επιβαλλεται να διορθωθει!:mad: μάλιστα κι άλλου που έψαξα,ειναι πολλοί παιδιά με το ίδιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 11 Εγώ φοβάμαι μήπως σχετίζεται με την βελτίωση μπαταρίας...... Εννοώ να έριξαν την απόδοση ώστε να βελτιωθεί η αυτονομία οπότε υπάρχουν παρενέργειες..... Θα δούμε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts