montoya_42 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Εγώ έχω σαν μέτρο σύγκρισης την φωτογραφική του pixel 3 xl,και λέω ότι το note 20 είναι καλύτερο και στην φωτογραφία και στο βίντεο. Συγκριτικά με pixel 4 που έχω δει είναι επίσης καλύτερο ειδικά σε βίντεο.Με iPhone 12 pro είναι εκεί και εκει Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή έχω και το 12 pro max, το Note είναι σαφώς καλύτερο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Επειδή έχω και το 12 pro max, το Note είναι σαφώς καλύτερο. Μεγάλη δήλωση... Σε βασική φωτογραφία είναι σαφώς καλύτερο το N20u; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Μεγάλη δήλωση... Σε βασική φωτογραφία είναι σαφώς καλύτερο το N20u; Τι εννοείς βασική. Την μέρα είναι όλα δυνατά. Ακόμα και φθηνότερες συσκευές. Το βράδυ όμως το Note υπερέχει και θα έλεγα άνετα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Όταν μπαίνουμε για κλήση στο τηλέφωνο, στη καρτέλα πρόσφατα δεν βγάζει τις επαφές με φωτογραφίες. Παλαιότερα γινόταν αυτό. Μπορούμε να το έχουμε ξανα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Όταν μπαίνουμε για κλήση στο τηλέφωνο, στη καρτέλα πρόσφατα δεν βγάζει τις επαφές με φωτογραφίες. Παλαιότερα γινόταν αυτό. Μπορούμε να το έχουμε ξανα;Δεν βρήκα κάτι. Λογικά άλλαξε με το Ui 3.1 και δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Μέχρι τώρα ούτε εγώ φίλε μου. Μόνο 3rd part εφαρμογη. Είμαι στο ψάξιμο πολύ καιρό. Εάν έχει βρει κάποιος άλλος κάτι ας μας πει, γιατί θεωρώ το κατάφεραν να το χαλάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Μέχρι τώρα ούτε εγώ φίλε μου. Μόνο 3rd part εφαρμογη. Είμαι στο ψάξιμο πολύ καιρό. Εάν έχει βρει κάποιος άλλος κάτι ας μας πει, γιατί θεωρώ το κατάφεραν να το χαλάσουν. True phone και τέλος.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 True phone και τέλος.... Δεν διαφωνω φιλε μου. Αυτό εχω, αλλα να εχουμε 200 δευτερες εφαρμογες για τις αντιστοιχες μαμα ειναι κριμα. Θα μπορουσαν απλα να τις εχουν σωστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Καλημέρα !Τo True Phone μεταμορφώνει το τηλέφωνο !!!Δεν υπάρχει κάτι που να μην το κάνει!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Δεν διαφωνω φιλε μου. Αυτό εχω, αλλα να εχουμε 200 δευτερες εφαρμογες για τις αντιστοιχες μαμα ειναι κριμα. Θα μπορουσαν απλα να τις εχουν σωστες. Η μαμά εφαρμογή δεν έχει καν Τ9. Απαράδεκτο και εντελώς επίπονο για όσους κάνουμε 100δες τηλέφωνα την ημέρα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 2 ερωτήσεις Έχει καταργήσει η SAMSUNG τη wide λήψη στο video recording της selfie camera ή μου φαίνεται; Το zoom στο video πάνω από x10 είναι για τα μπάζα ή μου φαίνεται; Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Παιδια καλησπερα το ξαναεγραψα αλλα δεν πηρα απαντηση .παρατηρησα μεγαλη καταναλωση οταν μπανιω στη φροντιδα μπαταριας εκει που λεει υπηρεσιες google play περιπου 20%. Το εχει δει κανεις ?υπαρχει καμια λυση?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Εμένα λέει 1%, φίλε μου. Θέλεις μάλλον είτε αναβάθμιση στα Google services ειτε clear cache τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROFOS Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Παιδια ερωτηση οταν κουνατε το κινητο (σαν shaker) ακουτε να "βραγκανάει" μέσα ? Παράθεση H ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30...ΜΕΤΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 ois καμερας! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Ναι ακούγεται αρκετά σε εμένα τουλάχιστον....δεν ακούγεται μόνο όταν ανοίξεις κάμερα... Εγώ και ελαφρά που το αφήνω στο τραπέζι ακούγεται ο χτύπος σαν να παίζει μπίλια μέσα..... είναι το ois Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 True phone και τέλος.... Δουλεύει και η καταγραφή κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Όχι, δεν δουλεύει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Για καταγραφη κλήσης ξερετε καμία εφαρμογή καλή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Για καταγραφη κλήσης ξερετε καμία εφαρμογή καλή ? 1.ACR 2.Cube Call Recorder ACR 3.Call Recorder Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 1.ACR 2.Cube Call Recorder ACR 3.Call Recorder Καμια που να δουλευει και με ο bluetooth σιγουρα ξερουμε? Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Καλησπέρα. Επειδή με κουρασε το Z fold 2 σκέφτομαι τη μετάβαση στ note. Κατά μέσο όρο πόσες ώρες οθόνης σας βγαζει η μπαταρία? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Ρε παιδιά μια βοήθεια έχω γιατί έχει σπάσει το στομάχι μου,έχω το s21 ultra. Όταν το κινητό το έχω αρκετή ώρα σε αδράνεια ή πρώτη κλήση που θα μου κάνουν δεν φαίνεται στο always on display η αναπάντητη. Όταν ανοίξω την οθόνη μου το εμφανίζει. Το ψάχνω 4 μέρες Κ δεν ξέρω τι φταίει μέχρι Κ από την βελτιστοποιηση έβγαλα την aod Κ τα ίδια . Τι φταίει ρε παιδιά....απάντηση από τα παιδιά που το έχουν δεν έχω πάρει γι αυτό απευθύνομαι εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Πες λίγο ακριβώς τα βήματα να το δοκιμάσω. Πόση ώρα να το αφήσω αδρανές; Και μετά τι, απλά να μου κάνω μια σύντομη αναπάντητη και να δω αν θα εμφανίζεται το εικονίδιο στην AOD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Ναι φίλε μου ακριβώς έτσι. Μετά όσες κλήσεις κ να κάνω αφού το ανοίξω το τηλέφωνο θα δουλέψει κανονικά. Κ δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να κάνω, μόνο επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι φίλε μου ακριβώς έτσι. Μετά όσες κλήσεις κ να κάνω αφού το ανοίξω το τηλέφωνο θα δουλέψει κανονικά. Κ δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να κάνω, μόνο επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων Περίπου 5 λεπτά με 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts