drdino Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 (edited) Έχεις δίκιο, κι εμένα κάνει το ίδιο. Πρέπει να έχει μπει σε deep sleep, αν κάνεις αναπάντητη λίγο μετά το κλείδωμα που είναι ακόμα ξύπνιο τότε εμφανίζεται κανονικά. Το έκανα report στο Samsung members, αν πάρω απάντηση θα την μεταφέρω εδώ. Edited April 27, 2021 by drdino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Έχεις δίκιο, κι εμένα κάνει το ίδιο. Πρέπει να έχει μπει σε deep sleep, αν κάνεις αναπάντητη λίγο μετά το κλείδωμα που είναι ακόμα ξύπνιο τότε εμφανίζεται κανονικά. Το έκανα report στο Samsung members, αν πάρω απάντηση θα την μεταφέρω εδώ. Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά μετά από υπερβολικό ψάξιμο διαπίστωσα ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την τελευταία αναβάθμιση κ το έχουν αναφέρει στο εξωτερικό. Επειδή την συσκευή την έχω 5 μέρες είχα αρχίσει να ανησυχώ γιατί κ εχθές ανακάλυψα άλλη μια χαζομάρα με τα μηνύματα κ κυρίως το message. Κ πειραματιστκα με το κινητό της γυναίκας μου για να το ανακαλύψω. αφού έστειλα ένα σωρό μηνύματα. Η γυναίκα έχει ένα p30 κ Όταν είναι στο ίντερνετ συνδεδεμένη κ εγώ όχι τα μηνύματα δεν έρχονται εκτός κ βρεθώ σε ίντερνετ, όταν το κλείσει κ στείλει κανονικό sms όντως αλλάζει κ ο χρωματισμός της κ μου έρχονται κανονικά χωρίς να είμαι σε σύνδεση. Τι χαζομάρα είναι αυτο; θα ήθελα να υπάρχουν και οι 2 επιλογές ,να μην δεσμεύομαι αν ο άλλος είναι σε σύνδεση για να είμαι κ εγώ να λάβω το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Τι χαζομάρα είναι αυτο; θα ήθελα να υπάρχουν και οι 2 επιλογές ,να μην δεσμεύομαι αν ο άλλος είναι σε σύνδεση για να είμαι κ εγώ να λάβω το μήνυμα. Μηνύματα - τρείς τελείες επάνω δεξιά - Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις συνομιλίας - Ξανά. αποσ. συνομ. που δεν παρ. Βάλε : Ως μήνυμα κειμένου ή πολυμέσων Με αυτήν την ρύθμιση, εάν δεν σταλεί σας Μήνυμα Συνομιλίας (RC), μετά από λίγο θα πρέπει να σταλεί σαν SMS. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα συμβαίνει γιατί έτσι δουλεύει το iMessage της Apple εδώ και χρόνια. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Μηνύματα - τρείς τελείες επάνω δεξιά - Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις συνομιλίας - Ξανά. αποσ. συνομ. που δεν παρ. Βάλε : Ως μήνυμα κειμένου ή πολυμέσων Με αυτήν την ρύθμιση, εάν δεν σταλεί σας Μήνυμα Συνομιλίας (RC), μετά από λίγο θα πρέπει να σταλεί σαν SMS. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα συμβαίνει γιατί έτσι δουλεύει το iMessage της Apple εδώ και χρόνια. Φίλε μου πρέπει να έχεις δίκιο θα το δοκιμάσω. Μια χαζή ερώτηση γιατί δεν την είχα αυτή την εφαρμογή. Όταν στέλνω μηνύματα κ είναι στην επιλογή wifi τα μηνύματα είναι δωρεάν ή σε χρεώνει ο παροχος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Φίλε μου πρέπει να έχεις δίκιο θα το δοκιμάσω. Μια χαζή ερώτηση γιατί δεν την είχα αυτή την εφαρμογή. Όταν στέλνω μηνύματα κ είναι στην επιλογή wifi τα μηνύματα είναι δωρεάν ή σε χρεώνει ο παροχος; Ό,τι φύγει σαν "μήνυμα κειμένου ή πολυμέσων" (παραδoσιακό SMS η MMS δηλαδή) χρεώνεται σαν κανονικό μήνυμα. Ό,τι φύγει σαν "Μήνυμα Συνομιλία" (RSC) χρεώνεται σαν data. Τα παραπάνω με Cosmote. Δεν ξέρω τί γίνεται στους άλλους παρόχους. ΕΔΩ κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Έσκασε μύτη...η ενημερωση με 1η Μαΐου ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Έσκασε μύτη...η ενημερωση με 1η Μαΐου ασφάλεια.Πώς γίνεται εφόσον δεν έχει Μπει καν ο Μάιος.... Γερμανικό έχεις;; Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Ναι φίλε Γερμανικό είναι το 12/512 bronze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Μια χαρά...εγώ με Poland...XEO... πότε λες;;; Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει να δούμε site πότε βγαίνει για... XEO update;;;... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Μια χαρά...εγώ με Poland...XEO... πότε λες;;; Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει να δούμε site πότε βγαίνει για... XEO update;;;... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσένα συνήθως 18 με 20 ημέρες μετά τη γερμανική σου έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Εσένα συνήθως 18 με 20 ημέρες μετά τη γερμανική σου έρχεται.Κάτι για κάμερα γράφει.... είδες καμία αλλαγή;;; Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Κάτι για κάμερα γράφει.... είδες καμία αλλαγή;;; Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ασχολούμαι με κάμερες χαχαχα. Οπότε δεν ξέρω τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Χρονια πολλά , ξερει κανένας πληκτρολογιο σαν της Samsung με πληκτρα διπλά (γραμμα - συμβολο) το οποιο να υποστηρίζει και φωνητικη πληκτρολογηση στα Ελληνικά ? Το τρελο είναι οτι έρχομαι απο NOTE8 στο οποιο υποστηρίζονταν τα Ελληνικά στο Samsung και εδω οχι.......:confused: Βασικά αυτό οφείλετε γιατί στο NOTE8 πατώντας την φωνητική πληκτρολογηση σε παραπέμπει στην google ενω στο 20 ULTRA εχει δική του φωνητική το πληκτρολογιο της samsung που δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά . Το πα;λεψα αλλα δεν βρηκα τροπο αλλαγης γιαυτο και κοιτάω σε αλλη λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Απορία παρατηρώ το Note 20 Ultra όταν κάνω μπαίνω με edge και γενικά σερφαρο κάνα μισάωρο ζεστενετε αρκετά είναι φυσιολογικό? Πας και φταίει καμία εφαρμογή πχ Ymusic? Στάλθηκε από το note20ultra χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Χρονια πολλά , ξερει κανένας πληκτρολογιο σαν της Samsung με πληκτρα διπλά (γραμμα - συμβολο) το οποιο να υποστηρίζει και φωνητικη πληκτρολογηση στα Ελληνικά ? Το τρελο είναι οτι έρχομαι απο NOTE8 στο οποιο υποστηρίζονταν τα Ελληνικά στο Samsung και εδω οχι.......:confused: Βασικά αυτό οφείλετε γιατί στο NOTE8 πατώντας την φωνητική πληκτρολογηση σε παραπέμπει στην google ενω στο 20 ULTRA εχει δική του φωνητική το πληκτρολογιο της samsung που δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά . Το πα;λεψα αλλα δεν βρηκα τροπο αλλαγης γιαυτο και κοιτάω σε αλλη λυση Αν και νομίζω πως υπάρχει λύση, σε κάθε περίπτωση το SwiftKey είναι κορυφαίο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 SwiftKey και από μένα Στάλθηκε από το note20ultra χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Ναι αλλά μπορεί να γίνουν τα πλήκτρα και με σύμβολα (διπλά) όπως και στα άλλα πληκτρολόγια? (είναι μεγάλη ευκολία για μενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Ναι αλλά μπορεί να γίνουν τα πλήκτρα και με σύμβολα (διπλά) όπως και στα άλλα πληκτρολόγια? (είναι μεγάλη ευκολία για μενα) Εντάξει τελικά το βρηκα ... Γινεται κατεβάζοντας νέο "θέμα" και συγκεκριμένα εγω κατέβασα το "Carbon" . Επίσης μπορουν να παραμετροποιηθούν και τα πληκτρα συντομευσης πάνω-πάνω.:up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Και γω μετά μια βδομάδα πήρα το update μαϊου ασφαλείας.....κάτι για κάμερα έγραφε δεν είδα διαφορά.......430mb Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Και γω μετά μια βδομάδα πήρα το update μαϊου ασφαλείας.....κάτι για κάμερα έγραφε δεν είδα διαφορά.......430mb Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά θα έχει την ταυτόχρονη εγγραφή βίντεο και με τις δύο κάμερες (μπρος-πίσω}. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Δεν το βλέπω αυτό... μάλλον δεν το έχει..... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Λογικά θα έχει την ταυτόχρονη εγγραφή βίντεο και με τις δύο κάμερες (μπρος-πίσω}.Δεν θα το πάρει αυτό γιατί είναι θέμα hardware . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 To dual recording; Ήρθε κανονικά με το τελευταίο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Εγώ έχω σκαλώσει σε κάτι άλλο που δεν μπορώ να βρω στο android auto έχει ρύθμιση να του μιλάς στα ελληνικά; έχει κάπου να αλλάζεις την γλώσσα; το ψάχνω αλλά τίποτα. Σε ένα άλλο τηλέφωνο που το έχω κατεβάσει σπασμένο δουλεύουν τα ελληνικά κανονικά. Γνωρίζουμε το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Δεν θα το πάρει αυτό γιατί είναι θέμα hardware . Το έχουν ανακοινώσει. Θα το πάρουν note 20 κσι s20. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts