Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που το έχει ανεβάσει?

Εγώ δεν το βλέπω πουθενά!:(

εδω θα το βρεις. το εχει ανεβασει στα pocket pc!!

με απογοητευσε λιγο η τιμη. προσωπικα την περιμενα λιγο κατω απο τα 500€. επιβαλεται πλεον να βρουμε καποιον με i-mate sp5 για να δουμε τελικα τι γινεται με τo ελληνικο T9 και αν στελνει 70 ή 160 χαρακτηρες στα sms....

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κι εγω το βρισκω καπως ακριβο αλλα τι να κανουμε.το κινητο παντως θα ειναι διαθεσιμο μεχρι το τελος του μηνα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

οχι και υπερτιμημενα,ενταξει το 8310 ειναι καπως ακριβο,αλλα ολα τα υπολοιπα της εταιρειας εχουν αρκετα καλες τιμες,ασε που την ποιοτητα κατασκευης τους δεν την εχει και κανενα αλλο smartphone.

ασε που την ποιοτητα κατασκευης τους δεν την εχει και κανενα αλλο smartphone.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω: έχεις ακουστά για τα joystick των 8020? :(

Namasté,

george

Θα φερει καποιο απο τα 2 μοντελα ο γερμανος η βοντα?η παλι κανενα πλαισιο?

Έστειλα μαιλ στη βοντα να ρωτήσω αν θα το φέρει και μου είπαν ότι φέρνει qtek κατόπιν παραγγελίας αλλά δεν ξέρανε ημερομηνία για το 8310.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω: έχεις ακουστά για τα joystick των 8020? :(

σωστη η διαφωνια σου φιλε μου,μονο που εμενα το joystick του 8020 δεν μου ειχε κανει ποτε καποιο παραξενο κολπακι και παντα ηταν προθυμο :) ημουν τυχερος φαινεται.

σωστη η διαφωνια σου φιλε μου,μονο που εμενα το joystick του 8020 δεν μου ειχε κανει ποτε καποιο παραξενο κολπακι και παντα ηταν προθυμο :) ημουν τυχερος φαινεται.

oute emena pali exei kolisei ,alla apo tote tou ebala to joistick tou sony ericsson t68i exo sothei!!einai poio teleio apo pote!!toso akrives kai toso ipakouo den nomizo na einai kanenos. :) :D axizei na tin kanete tin metatropi paidia.den ginete kamia esoteriki parembasi :cool:

oute emena pali exei kolisei ,alla apo tote tou ebala to joistick tou sony ericsson t68i exo sothei!!einai poio teleio apo pote!!toso akrives kai toso ipakouo den nomizo na einai kanenos. :) :D axizei na tin kanete tin metatropi paidia.den ginete kamia esoteriki parembasi :cool:

Όταν λες ότι έβαλες το joystick του t68i, εννοείς ότι το άλλαξες από την πλακέτα ή απλά χρησιμοποίησες το πάνω μέρος του t68i;

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

to kapaki alaxa.tairiazei akrivos!na min sou pio kala oute mpalatzarei oute pezei kai stis kiniseis tou poio akrives den ginotan. :) apo tha blepeis stis photo to exo limarei ligo kai to exo stroggilepsei kai etsi edese mia xara einai alli aisthisi.kai ayti i mple san mpilitsa pou blepeis pano sto joistick den glistraei katholou apo ta xeria.

Έκανα post στα newgroups της Microsoft για τα ελληνικά στα Windows 2005 Mobile και να η απάντηση:

>Does anybody that tested them, can tell me if they have embedded support

>> for greek (Greek menus, greek T9, e.t.c)

Yes they have. That is one of the languages in WM5.0.

-- Stephan Schmidt Webmaster http://www.smartphone-web.com Microsoft MVP - Mobile Devices

Απορία! :geek:

Τα Windows 2005 Mobile Smartphone Edition ειναι διαφορετικά από PocketPC, όπως είναι τώρα με τα 2003SE?

Νόμιζα ότι η καινούρια έκδοση είναι κοινή για Smartphone και PPC.

Δηλαδή πάλι δεν θα τρέχουν τις ίδιες εφαρμογές? :(

:D

Απορία! :geek:

Τα Windows 2005 Mobile Smartphone Edition ειναι διαφορετικά από PocketPC, όπως είναι τώρα με τα 2003SE?

Νόμιζα ότι η καινούρια έκδοση είναι κοινή για Smartphone και PPC.

Δηλαδή πάλι δεν θα τρέχουν τις ίδιες εφαρμογές? :(

Και ομως αν και θα εχουν αλλο GUI θα τρεχουν τις ιδιες εφαρμογες, εχω δει εικονες με το 8310 να τρεχει skype για ppc!

• 3 weeks later...
Έμαθα ότι θα γίνει πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του 8310 στη Comdex, αληθεύει;;

Υπηρχε και στην infosystem, αλλα δεν ξερω μηπως κανουν κατι ποιο επισημο ή ακομα καλυτερα ανακοινωσουν την επισημη κυκλοφορια του στην comdex.

to kinito ksekinise poliseis kikloforise germania me timi 380-420euro.

distixos i qtek de poulaei kala stin germania logo ton antistoixon T-mobile SDA II siskevon pou einai ta idia kinita me stampa kai poliiiiii fthinotera... milame gia 50euro sto mikrotero simvoleo...

Το είδα στην comdex... μου ειπαν οτι έχει ξεκινησει ηδη κυκλοφορια στην Ελλαδα (μονο αυτοι ξερουν που!!) με τιμη 545€.

Το είδα στην comdex... μου ειπαν οτι έχει ξεκινησει ηδη κυκλοφορια στην Ελλαδα (μονο αυτοι ξερουν που!!) με τιμη 545€.

και πως σου φανηκε φιλε μου?ειδικα η οθονη αν την ειδες.παντως απο το play247 πόυ μου ειχαν πει οτι θα ερθει το πρωτο δεκαημερο του μηνα δεν ειδα καποιο σημειο ζωης του κινητου.

και πως σου φανηκε φιλε μου?ειδικα η οθονη αν την ειδες.παντως απο το play247 πόυ μου ειχαν πει οτι θα ερθει το πρωτο δεκαημερο του μηνα δεν ειδα καποιο σημειο ζωης του κινητου.

Καταπληκτική!

Είναι πραγματικά ωραίο να την βλέπεις, έχει τρελή ευκρίνεια :)

Γενικά συμπαθητικούλι το κινητάκι... άμα πέσει και λίγο η τιμή του :worry:

Το παιδι στο περιπτερο μου ειπε οτι ειναι διαθεσιμο απο το ezshop.gr οπου δεν το βλεπω να υπαρχει. Παντως και να υπηρχε 525 για το 8310 και με το service οπως ειναι τωρα, χλωμο το κοβω. Να δωσω 525 και να με κοροιδευει η teleservice; Αν σας πω τι τραβαω με ενα 8010 θα τρελλαθειτε. Απο δε ποιτητα κατασκευης σε σχεση με το Κ750 μου, θελει ακομα ψωμια να φαει.

Λοιπόν... Αρκετα στιβαρό τηλεφωνάκι από άποψη κατασκευής. Η οθόνη πολύ καλή! Φοβερή ευκρίνεια και σαφώς καλύτερη από του 8020 αλλά σε σχέση με sharp κατώτερη (έλειπαν τα 262k χρώματα ίσως...) Παρόλα αυτά το τηλεφωνο λίγο που το χρησιμοποίησα μου φάνηκε ότι θα ήταν καλύτερο να είχε μπει ένας ισχυρότερος επεξεργαστής, δηλαδή παρατήρησα μια καθυστέρηση στο μενού. Η τιμή αρκετά υψηλή βεβαια...

η τιμη του οντως ειναι καπως υψηλη.

φιλε redcon εννοεις οτι το k-750 εχει καλυτερη ποιοτητα απο τα qtek?γιατι δεν το νομιζω αν το εννοεις ετσι,τα χω παρει ολα τα qtek σχεδον και ξερω να κρινω τις ποιοτητες κατασκευης σε σχεση με αλλη κινητα.

Πολυ καλη συσκευη αν και νομιζω με αρκετα τσιμπημενη τιμη για Ελλαδα.

Συμφερει λετε να γινει αγορα απο εξωτερικο και αν "κουφια ωρα" παθει κατι να το παμε στην εδω αντιπροσωπια?

Ποσο κοστος θα ειχε εαν θελαμε να περασουμε την Ελληνικη εκδοση σε συσκευη που εχει αγοραστει απο το εξωτερικο?

iphone 14 pro

η τιμη του οντως ειναι καπως υψηλη.

φιλε redcon εννοεις οτι το k-750 εχει καλυτερη ποιοτητα απο τα qtek?γιατι δεν το νομιζω αν το εννοεις ετσι,τα χω παρει ολα τα qtek σχεδον και ξερω να κρινω τις ποιοτητες κατασκευης σε σχεση με αλλη κινητα.

Εγω θεωρω τα qtek μετριοτατης ποιοτητας και φυσικα το κ750 ειναι καλυτερο. Τα 8010, 8020 ειναι σαν τσιγκινα. Ψευτικα. Και βεβαια για 500+ ευρω, καμμια σχεση. Και τα S100 ψευτικα ειναι σε σχεση με ενα Ρ910. Το 8310 καπως καλυτερο ειναι παο τα παλια αλλα τα πληκτα ειναι παλι πλαστικουρες και οχι τοσο σταθερα.