ταξιδιωτης22 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 δυστυχως ναι φιλε μου μονο με 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα,της ace οπως εχει γραφτει και παραπανω θα χει κανονικα αποστολη 160 χαρακτηρων. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 δυστυχως ναι φιλε μου μονο με 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα,της ace οπως εχει γραφτει και παραπανω θα χει κανονικα αποστολη 160 χαρακτηρων. Δηλαδη τι θα κανει η ace, θα βαλει δικο της sms composer που θα χρησιμοποιει ascii αντι unicode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Δηλαδη τι θα κανει η ace, θα βαλει δικο της sms composer που θα χρησιμοποιει ascii αντι unicode? Δεν ξέρω τι θα κάνει στα νέα τηλέφωνα. Στα 8010 και 8020 είχε βάλει ένα προγραμματάκι, το "SMS160" που τρέχει στο background και μετατρέπει on-the-fly (κάθε φορά που ολοκληρώνεις το γράψιμο μιας λέξης) τους χαρακτήρες στο σωστό ASCI format ώστε να στέλνεις μυνήματα με 160 χαρακτήρες. Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Δεν ξέρω τι θα κάνει στα νέα τηλέφωνα. Στα 8010 και 8020 είχε βάλει ένα προγραμματάκι, το "SMS160" που τρέχει στο background και μετατρέπει on-the-fly (κάθε φορά που ολοκληρώνεις το γράψιμο μιας λέξης) τους χαρακτήρες στο σωστό ASCI format ώστε να στέλνεις μυνήματα με 160 χαρακτήρες. Μαλλον κατι τετοιο θα κανει και τωρα τοτε. Αληθεια μεσα στα μυνηματα αν ξετσεκαρεις το unicode, δεν στελνει με 160x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Μαλλον κατι τετοιο θα κανει και τωρα τοτε. Αληθεια μεσα στα μυνηματα αν ξετσεκαρεις το unicode, δεν στελνει με 160x? οχι, το μυνημα παει γεματο ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 οχι, το μυνημα παει γεματο ??????? Χμμ, αυτο μου εκανε και με το mpx200+le της paragon, μαλλον η microsoft εκανε πατατα και εχει βαλει μονο το αγγλικο ascii και για ολες τις αλλες γλωσσες χρησιμοποιει unicode. Υπαρχει και μια αλλη λυση, να βαζετε Ελληνικες λεξεις με λατινικους χαρακτηρες στο αγγλικο t9, ειναι ο πιο γρηγορος τροπος γραφης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Μαλλον κατι τετοιο θα κανει και τωρα τοτε. Αληθεια μεσα στα μυνηματα αν ξετσεκαρεις το unicode, δεν στελνει με 160x? Για δοκιμάστε να ξετσεκάρετε το unicode και να στείλετε μήνυμα με ελληνικά κεφαλαία.Δουλεύει στο 8020 με απενεργοποιημένο το SMS160! Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Για δοκιμάστε να ξετσεκάρετε το unicode και να στείλετε μήνυμα με ελληνικά κεφαλαία.Δουλεύει στο 8020 με απενεργοποιημένο το SMS160! Δυστηχώς δεν δουλεύει.....Βγάζει ερωτηματικά.Κρίμα θα περιμένουμε την ace hellas (αν βγάλει κάτι ) γιά να δουμε τι θα γίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Για δοκιμάστε να ξετσεκάρετε το unicode και να στείλετε μήνυμα με ελληνικά κεφαλαία.Δουλεύει στο 8020 με απενεργοποιημένο το SMS160! παιδια δε γινεται. δοκιμασα ολους τους συνδυασμους στην αρχη που πηρα το κινητο. το περιεργο ειναι οτι αν στειλεις μυνημα με αυτον τον τροπο οι καθαρα ελληνικοι χαραξτηρες(ΓΔΦΘΩ κτλ) φαινονται κανονικα, και με ερωτηματικα (?) εφμανιζονται οι υπολοιποι χαρακτηρες. οπως και να χει δεν με ενοχλει καθολου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 οπως και να χει δεν με ενοχλει καθολου!! Φαντάζομαι ότι δεν στέλνεις πολλά SMS γι αυτό δεν σ' ενοχλεί... Αν όμως κάποιος στέλνει πολλά σίγουρα δεν το συμφέρει να μετράει 1 για κάθε 70 χαρακτήρες...:worry: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Παιδιά μπορεί να postάρει κανείς μερικές καλές φωτογραφίες; Έχει ο φακός καμία σχέση με αυτόν του Κ750; Είδα μερικές φώτο σε μερικά reviews και απογοητεύτηκα... Σκεφτόμουν να το ανταλλάξω με το δικό μου αλλά προς το παρόν τέτοιον φακό εγώ δεν τον θέλω :X Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Φαντάζομαι ότι δεν στέλνεις πολλά SMS γι αυτό δεν σ' ενοχλεί... Αν όμως κάποιος στέλνει πολλά σίγουρα δεν το συμφέρει να μετράει 1 για κάθε 70 χαρακτήρες...:worry: αναγνωριζω οτι ειναι προβλημα για καποιους, απλα για μενα αυτη τη στιγμη δεν ειναι. η δυνατοτητα απλα να γραφω ελληνικα χωρις τη βοηθεια καποιας εφαρμογης με καλυπτει. το "πολλα sms" ειναι σχετικο. εγω στελνω πανω κατω 100-120 το μηνα και λεω οτι στελνω πολλα, για σενα μπορει να ειναι πολυ λιγα!! Παιδιά μπορεί να postάρει κανείς μερικές καλές φωτογραφίες; Έχει ο φακός καμία σχέση με αυτόν του Κ750; Είδα μερικές φώτο σε μερικά reviews και απογοητεύτηκα... Σκεφτόμουν να το ανταλλάξω με το δικό μου αλλά προς το παρόν τέτοιον φακό εγώ δεν τον θέλω :X βρε alex ειναι δυνατον να σκεφτεσαι να παρεις αυτο το κινητο για την καμερα? εγω ζητημα να εχω πατησει το κουμπακι της καμερας 5 φορες οσο καιρο το εχω.οποτε δεν εχει νοημα να ανεβασω φωτογραφιες. για τα δικα μου δεδομενα παντως ειναι μια χαρα και οι φωτογραφιες δειχνουν καλες στην απιστευτη οθονη της συσκευης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 βρε alex ειναι δυνατον να σκεφτεσαι να παρεις αυτο το κινητο για την καμερα? εγω ζητημα να εχω πατησει το κουμπακι της καμερας 5 φορες οσο καιρο το εχω.οποτε δεν εχει νοημα να ανεβασω φωτογραφιες. για τα δικα μου δεδομενα παντως ειναι μια χαρα και οι φωτογραφιες δειχνουν καλες στην απιστευτη οθονη της συσκευης!! Δεν διαφωνώ... Ίσα ίσα που συμφωνώ με χίλια... Οθόνη και λειτουργικό παίρνεις, δεν παίρνεις κάμερα. Αλλά επειδή με νοιάζει το κινητό να έχει και καλή κάμερα κολλάω. Βλέπεις, για αυτό το λόγο έχω το Κ750 τώρα :O Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logos Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 παιδια πειτε κανενα eshop που να πουλαει το tek 8310 ή το imate sp5 σε σχετικα φτηνες τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 αναγνωριζω οτι ειναι προβλημα για καποιους, απλα για μενα αυτη τη στιγμη δεν ειναι. η δυνατοτητα απλα να γραφω ελληνικα χωρις τη βοηθεια καποιας εφαρμογης με καλυπτει. το "πολλα sms" ειναι σχετικο. εγω στελνω πανω κατω 100-120 το μηνα και λεω οτι στελνω πολλα, για σενα μπορει να ειναι πολυ λιγα!! Κι εγώ τα θεωρώ πολλά τα 120 το μήνα. Απλά εμένα θα με πείραζε ένα μήνυμα που θα έπρεπε να το χρεωθώ για ένα να το χρεώνομαι για 2 ή 3. Κι αν για τα 100 που λες εννοείς SMS των 160 χαρακτήρων με 70 χαρακτήρες/μνμ πληρώνεις τουλάχιστον τα διπλάσια. Αυτό το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα του τηλεφώνου ειδικά απ' την στιγμή που δεν διορθώνεται (ακόμη) με κάποιο 3rd party software. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Βγήκε το πολυαναμενόμενο SmartFilter με υποστήριξη για wm5!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Πιστεύω να παρατηρήσατε το νέο μου avatar, έτσι; :rolleyes: :) Χθες έγινε η παραγγελία στο Expansys (όχι θα περίμενα την Ace), σήμερα και σε λιγότερο από 24 ώρες συνολικά, ήρθε στο γραφείο. Κόστος, 351€ (το πέρασα στην εταιρεία ;) ) +12€ τα μεταφορικά περίπου 200€ κάτω δηλαδή από τα λεφτά που (θα) ζητάει η Ace. Αν θεωρήσουμε ότι αυτό που θα κάνει η Ace - πέραν της έτσι κι αλλιώς κακής υποστήριξης - είναι να στέλνει το 8310 SMS στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες, τότε εγώ θα πρέπει να στείλω... τουκ τουκ τουκ γκλιν γκλον... 1869 διπλά SMS για να καλύψω τα 200 ευρώπουλα που ζητάει παραπάνω. Οταν θα το κάνω αυτό τότε μάλλον θα έχω πετάξει και το τηλέφωνο μετά από τέτοια χρήση. :p Τώρα το φορτίζω και περιμένω να πάω σπίτι το απόγευμα για να αρχίσω το σκάλισμα. Μέχρι τότε, ρίξτε κανά link (εδώ ή σε PM :rolleyes: ;) ) για να αρχίσω να δοκιμάζω τίποτα χρήσιμες εφαρμογούλες. Εν αρχήν λέω πάντως να αγοράσω το Xbar3 και το Smartfilter που, όπως έγραψε νωρίτερα και ο Spydoc, υποστηρίζει πλέον τα WM5. :) Αυτά, με γειά μου και περιμένω τη βοήθειά σας δίνοντάς μου χρήσιμα links. :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Εάν είχε touch οθόνη θα ήταν σίγουρα το επόμενο κινητό μου... Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Εάν είχε touch οθόνη θα ήταν σίγουρα το επόμενο κινητό μου... Αν ειχε touch screen, θα ηταν ppc, αρα καλυτερα να δεις κατι σε 9100, s200 κτλ. Ειναι τι προτιμας, αν θες κινητο πανω απ' ολα και μετα λειτουργιες smartphone, παρε το 8310, ειναι πιο ευχρηστο απο το να κουβαλας ενα ppc phone, αλλα αν θες κατι παραπανω στον smartphone τομεα παρε ppc που ειναι και κινητο. Κατα την δικη μου αποψη παρε smartphone και κανονικο ppc. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Συμφωνω με τον razor. Για καποιον που θελει καλες υπηρεσιες απο τηλεφωνο (μεγαλη μπαταρια, μικρο μεγεθος, ευχρηστο με πληκτρολογιο, κλπ) η χρηση 2 συσκευων ειναι η καλυτερη. Εγω με το 8310 εχω τα παραπανω και επιπλεον τα ραντεβου μου και τις εργασιες μου μαζι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Opera 8.5cr Για επεξήγηση εδώ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 PMRecorder Για ηχογράφηση των συνομιλιών.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Πιστεύω να παρατηρήσατε το νέο μου avatar, έτσι; :rolleyes: :) Χθες έγινε η παραγγελία στο Expansys (όχι θα περίμενα την Ace), σήμερα και σε λιγότερο από 24 ώρες συνολικά, ήρθε στο γραφείο. Κόστος, 351€ (το πέρασα στην εταιρεία ;) ) +12€ τα μεταφορικά περίπου 200€ κάτω δηλαδή από τα λεφτά που (θα) ζητάει η Ace. με γεια,ατρακαριστο και αγρατζουνιστο:) μια ερωτηση μονο speedy...το φπα πως το γλιτωνεις;;;απ'οσο ξερω βαζεις το ΑΦΜ μιας εταιρειας...δεν το ψαχνει κανεις ομως;;; λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα μας , αλλα με τρωει...:) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Καταρχάς ευχαριστώ για το καλορίζικο :) Κατά δεύτερον το ψάξει δεν το ψάξει κανείς, είναι απολύτως νόμιμο το να περάσεις οτιδήποτε ως δαπάνη της εταιρείας που εργάζεσαι (και φυσικά όχι οποιοδήποτε ΑΦΜ, οποιασδήποτε εταιρείας), από τη στιγμή που το δέχεται το λογιστήριο. Αυτό γίνεται ή με αιτιολόγηση ότι αυτό που αγοράζεις είναι απαραίτητο για την εργασία σου (πχ. developing σε Windows Mobile 5), είτε με κονέ στο λογιστήριο όπου σου το περνάνε ως δαπάνη κι εσύ πληρώνεις το κόστος στην εταιρεία γλιτώνοντας όμως το ΦΠΑ από την τιμή που θα το έπαιρνες ως απλός πελάτης... λιανικής. ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Καταρχάς ευχαριστώ για το καλορίζικο :) Κατά δεύτερον το ψάξει δεν το ψάξει κανείς, είναι απολύτως νόμιμο το να περάσεις οτιδήποτε ως δαπάνη της εταιρείας που εργάζεσαι (και φυσικά όχι οποιοδήποτε ΑΦΜ, οποιασδήποτε εταιρείας), από τη στιγμή που το δέχεται το λογιστήριο. Αυτό γίνεται ή με αιτιολόγηση ότι αυτό που αγοράζεις είναι απαραίτητο για την εργασία σου (πχ. developing σε Windows Mobile 5), είτε με κονέ στο λογιστήριο όπου σου το περνάνε ως δαπάνη κι εσύ πληρώνεις το κόστος στην εταιρεία γλιτώνοντας όμως το ΦΠΑ. ;) Τώρα βρήκς η μάνα μου να βγει στη σύνταξη;;;; 25+ χρόνια λογίστρια... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts