Jump to content

Speedy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Speedy

  1. Απαγορευμένο είναι εδώ και χρόνια, άσχετα αν υπάρχει μια κάποια... ανοχή. :) Αυτό που μελετάται είναι να γίνει νόμιμη η πορεία ανάμεσα στα αυτοκίνητα, πράγμα που μάλλον είναι και λογικό να γίνει. Οτι αφορά την αύξηση των προστίμων, προσωπικά πιστεύω πως είναι απολύτως δικαιολογημένα : Αφού ο καθένας μας δεν μπορεί να βάλει μυαλό ή δεν έχει μυαλό ώστε να μην παρανομεί (και για να μην θεωρηθεί ότι κρίνω τους άλλους, εγώ μικρές αποστάσεις συχνά τις κάνω χωρίς κράνος) και χρειάζεται έναν μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι του ή μέσα στην τσέπη του, καλώς να αυξηθούν. Θα παρανομήσω μια-δυο, στην τρίτη που θα με τσούξει στο πορτοφόλι θα συμμορφωθώ. Δεν υπάρχει κανείς (που να έχει στοιχειώδες IQ) που θα συνεχίσει να κάνει κόντρες σε δημόσιους δρόμους ή να παρκάρει σε θέσεις ΑΜΕΑ, ή να αφήνει το αμάξι του όπου γουστάρει, αν του φύγει καμιά 300άρα σε πρόστιμα. Και στην τελική ας είμαστε εμείς σωστοί και νομότυποι και ας πάει και 1,000 ευρώ για τη κάθε παράβαση...
  2. Εγώ το 24 από τον ANT1 το γνώρισα, μια Κυριακή που έβαλε 2-3 επεισόδια της 1ης season μαζεμένα. Ευτυχώς αμέσως έκανα την παν-γατίσια κίνηση και πήγα και την αγόρασα την επόμενη ακριβώς ημέρα, γιατί αν περίμενα από τον ANT1... Τη μια το έβαζε Παρασκευή στις 12, μετά στη 1, μετά του άλλαξε ημέρα, μετά το σταμάτησε για 2 μήνες, μετά το ξανάρχισε, μετά το ξανασταμάτησε και δεν το συνέχισε ποτέ. Μετά αν θυμάμαι καλά διαφήμιζε τη 2η season, τρέλα σκέτη... :cool:
  3. Δυο (2) posts παραπάνω γράφει ότι πρέπει να το ξεκλειδώσεις. ;) Για το πως, ακολούθα τις οδηγίες που θα βρεις εδώ. (Το βήμα 5. που γράφει αγνόησέ το). :)
  4. Thanks για την πολύ καλή (και ταχύτατη) δουλειά που κάνετε. :) Σήμερα το πρόγραμμα λέει "Jack Bauer mini-marathon" με σύναξη πωρωμένων για την προβολή των επεισοδίων 9-10-11-12. :lol: Λογικά πρέπει να εννοεί αυτά εδώ ;)
  5. Αυτό έχω κατά νου όταν επιλέγω ποιο θα κατεβάσω. Πάντως 24 επεισόδια της 4ης saeason + τα 7 πρώτα της 5ης ήτανε μια χαρά. Τώρα πως έκατσαν τα δυο τελευταία να είναι μούφα, δεν ξέρω. Θα ξαναδοκιμάσω σήμερα πάντως (και για το 10). :)
  6. Δεν είσαι ο μόνος. Το 8 και το 9 που κατέβασα μεσοβδόμαδα ήταν έτσι.
  7. Άνθρωπέ μου. :lol: Με το κυάλι έψαχνα έναν που θα του άρεσε η 1η περισσότερο από τις άλλες. :) Τα τρια πρώτα (από τα τέσσερα) points που αναφέρεις είναι ακριβώς αυτά που με κάνουν να πιστεύω ότι η πρώτη season είναι η καλύτερη από τις 4 ολοκληρωμένες (για την 5η θα δείξει η συνέχεια ;) )
  8. Οι περισσότεροι δικοί μου λένε κι αυτοί για την 3η. Οσο για μένα πιστεύω πως η καλύτερη - και με διαφορά :rolleyes: - είναι η 1η. :X :)
  9. Αν και πιστεύω πως συνολικά δεν ήταν η καλύτερη season, συμφωνώ πως το τέλος της "παίζει" δυνατά να είναι το καλύτερο και από τις 4. (Δεν λέω ποιά season πιστεύω πως είναι μέχρι τώρα η καλύτερη συνολικά, γιατί όλοι οι γνωστοί μου διαφωνούν και δεν αντέχω να συναντήσω κι εδώ την ίδια μοναξιά. :p :lol: )
  10. Σε φυλλάδιο του 'Γερμανού' που είχα δει προ 10 ημερών, το είχε 200-210 ευρώ...
  11. Για βαλ'το στο Application Data\Sounds και δοκίμασε πάλι. Στο Options\Screen Saver, παίξε με τα "Font Size for clock", "Font Size for date" και "Font Size for notification". :)
  12. Αφού στο έγραψα καθαρά στο πρώτο μου post! ;) Λοιπόν, το προγραμματάκι το κατεβάζεις από εδώ. Πρέπει όμως να δώσεις προσοχή σε αυτό που σου έγραψα νωρίτερα για το "ξεκλείδωμα" του τηλεφώνου (καμία σχέση με το "ξεκλείδωμα" των πλήκτρων). Αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις το πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες για το πως γίνεται κάνε κλικ εδώ. :)
  13. Tube - Athens http://www.visualit.co.uk/images/ath_ani_SP.gif Ισως να μην χρειάζεται για την περιήγηση στο μετρό της Αθήνας, αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όσους ταξιδεύουν σε άλλες ευρωπαικές πρωτεύουσες με μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο. :)
  14. Leonard Maltin Movie Guide http://www.landware.com/movieguide/wmsp/tour/images/160/toplist.gif http://www.landware.com/movieguide/wmsp/tour/images/160/details.gif Απαραίτητο για τους φίλους του κινηματογράφου. :) Περιέχει πληροφορίες (cast, υπόθεση, βαθμολόγηση) για περισσότερες από 20,000 κινηματογραφικές ταινίες, όπως και φιλμογραφίες για τους αγαπημένους σας ηθοποιούς. :)
  15. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από την άθλια συμπεριφορά της Ace Hellas αλλά και την πολύμηνη καθυστέρηση διάθεσης του τηλεφώνου, είναι ότι (στην περίπτωση που όντως έχει 70 χαρακτήρες στα SMS) δεν πρόλαβαν* ( ; ) να φτιάξουν/προσαρμόσουν το software υποστήριξης 160 χαρακτήρων, έβγαλαν το τηλεφωνάκι στην κυκλοφορία για να μην μείνουν και πολύ πίσω και μελλοντικά θα βάλουν την εφαρμογή με update (για να δικαιολογήσουν και τα λεφτά που ζητάνε). *το να προλάβεις να φτιάξεις κάτι προϋποθέτει να ασχοληθείς με αυτό.
  16. Δυστυχώς δεν έχω δει τι ακριβώς βγάζουν τα 6230i & Κ750 στην αναμονή τους, αλλά μπορείς να δεις στο παρακάτω image τι βγάζει το Automatic Keylock πατώντας κάποιο πλήκτρο στην αναμονή. Εμένα πάντως με εξυπηρετεί ΑΠΟΛΥΤΑ. :) http://maniac.fschreiner.de/images/kl_scrsave_en.jpg Με το ίδιο πρόγραμμα μπορείς να κάνεις το 8310 να κλειδώνει (κατά συνέπεια και να κλείνει την οθόνη) μέχρι και σε 10 δευτερόλεπτα. Προφανώς αν δεν θες να κλειδώνει το 8310 και μόνο να εμφανίζει κάποιου είδους ρολόι, το προγραμματάκι δεν κάνει. Α, και αν τελικά θελήσεις να το εγκαταστήσεις θα πρέπει να έχεις υπ'όψιν ότι απαιτείται να είναι "unlocked" το τηλέφωνο - δες παλαιότερα posts για πληροφορίες. ;)
  17. Μπορείς αν "κλειδώσεις" τα πλήκτρα είτε αυτόματα (με το Automatic Keylock το οποίο σου δείχνει και άλλες πληροφορίες όπως % μπαταρίας και σήματος, όπως και αναπάντητες και SMS), είτε χειροκίνητα πατώντας παρατεταμένα το "κόκκινο ακουστικό". Εννοείται πως είτε αυτόματα, είτε χειροκίνητα, θα πρέπει μετά να πατήσεις κάποιο πλήκτρο για να ανάψει η οθόνη και να σου δείξει την ώρα. :)
  18. Στο Πλαίσιο στο The Mall είχε ένα με το οποίο μπορούσες να "παίξεις" κιόλας. Τιμούλα; 549 τελική με το κλειδί στο χέρι. Τζάμπα πράμα. (Με σύνδεση στο Voda 240 είχε νομίζω 380κάτι). Το αστείο; Μπαίνω στα μηνύματα να δω τι έκανε η Ace 4 μήνες που καθυστέρησε να το βγάλει στην κυκλοφορία, πάω να γράψω ένα μήνυμα... 70 χαρακτήρες στα ελληνικά! :lol: Δεν ξέρω αν θέλει κάποια ειδική ρύθμιση για την ενεργοποίηση των ελληνικών στα SMS, πάντως εμένα μου φάνηκε ότι δεν είχε καμία διαφορά από το δικό μου (εκτός βέβαια από τα 190 ευρώ που κάνει παραπάνω ;) )
  19. Μπα; Φιλοτιμήθηκε η Odeon να φέρει την 4η season; Θυμίζω ότι έξω έχει βγει από τον Αύγουστο... Ευτυχώς που υπάρχει και το Internet δηλαδή... (Τόσο χάλια είναι το 7ο επεισόδιο; Σήμερα είδα το 5 και το 6, πορώθηκα και αύριο με τον καφέ σκόπευα να δω το 7, αλλά μου το χαλάσατε :p )
  20. Ετσι ακριβώς. ;) Sanyo, ST26C. Τώρα αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε κατασκευαστές ή/και μοντέλα, θα σε γελάσω.
  21. Ναι, από αυτό το link το κατέβασα. Καλά την κατάλαβα τη λαλακία μου. :p :up: :yahoo: : respect :
  22. Εκανα ότι έλεγε το install.txt που υπήρχε μέσα στο rar αρχείο (δλδ copy όλων των folders/files στο root της SD, reboot κλπ), ξεκίνησε αυτόματα το setup μετά την επανεκκίνηση αλλά πέραν τούτου, ουδέν. Ούτε εγκατάσταση φάνηκε να έγινε, ούτε τίποτα αρχεία αντιγράφηκαν, ούτε τίποτα. Καμιά ιδέα; Μήπως κατέβασα καμιά έκδοση για PPC; (το πιθανότερο) Μπας και υπάρχει κανα link για την Mobile έκδοση (εδώ ή σε ΡΜ ;) ) για να δούμε καλύτερα τι παίζει;
  23. Θα τα δοκιμάσω σύντομα, thanx! :) Πράγματι το πρόγραμμα είναι απίστευτο. Δεν γνώριζα ότι υπήρχαν χάρτες για την Ελλάδα (έστω και όχι αναλυτικοί) και τώρα που το έμαθα... βουρ... για δοκιμές ;) Thanx! :)
×
×
  • Create New...