Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2) Αφού επιτέλους έχω και εγώ pocket msn (χιχιχιχι), το πρόβλημα που είχα και πριν κάνω το reflash έγινε ακόμη μεγαλύτερο. Όταν δεν έχω ανοιχτό το Wi-Fi και ανοίξω browser ή messenger μου ενεργοποιήται το GPRS και φυσικά χρεώνομαι αρκετά. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως δηλώνω ότι όταν υπάρχει ζήτηση από τα προγράμματα για internet να μην ενεργοπιήται το GPRS?

Ευχαριστώ πολύ.

ενεργοποιησε πρωτα το wifi και μετα συνδεσου ;)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ενεργοποιησε πρωτα το wifi και μετα συνδεσου ;)

Έτσι το κάνω τώρα απλά ελεγα μηπως υπάρχει τρόπος να μην ενεργοποιήται καν και ας μην έχει Wi-Fi.

PANOS

Έτσι το κάνω τώρα απλά ελεγα μηπως υπάρχει τρόπος να μην ενεργοποιήται καν και ας μην έχει Wi-Fi.

Αν θες μπορείς να "χαλάσεις" τις ρυθμίσεις Gprs (Έναρξη-ρυθμίσεις-συνδέσεις-GPRS).

Έτσι ναι μεν θα σου ανοίγει το GPRS αλλά μετά από λίγο θα σου εμφανίζει σφάλμα και έτσι δεν θα χρεώνεσαι.

Έχει συνδέσει κανείς το κινητό σαν μόντεμ με Η/Υ μέσω Gprs δίκτυο?

Ενεργοποιώ την επιλογή σύνδεση modem αλλά όταν πάει να γίνει κάποια εγκατάσταση στο pc δεν μου βρίσκει ένα αρχείο και ζητάει να εισάγω cd.

Καμία ιδέα?

Έχει συνδέσει κανείς το κινητό σαν μόντεμ με Η/Υ μέσω Gprs δίκτυο?

Ενεργοποιώ την επιλογή σύνδεση modem αλλά όταν πάει να γίνει κάποια εγκατάσταση στο pc δεν μου βρίσκει ένα αρχείο και ζητάει να εισάγω cd.

Καμία ιδέα?

χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!:)

diliger εγώ όποτε χρείαζεται να κάνω κάτι τέτοιο (πολύ σπάνια πλέον), το κάνω μέσω bluetooth και λειτουργεί άψογα. με το καλώδιο δεν το έχω ψάξει πολύ, αλλά όντως πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στα wm5 και χρειάζεται driver για να το αναγνωρίσει σαν modem. δεν ξέρω αν υπάρχει στα cd της συσκευασίας γιατί έχω σταματήσει να τα ανοίγω, δες όμως στα παρακάτω links μήπως καταφέρεις κάτι.

http://www.geekzone.co.nz/chiefie/1924

http://www.spv-developers.com/forum/showthread.php?p=1683

Eγώ εδώ και μερικές μέρες έχω το Qtec 8310 και θέλω κάποιος να με συμβουλεύσει τι προγράμματα να βάλω και από που μπορώ να τα κατεβάσω!

Θέλω οπωσδήποτε Navigation program Qtec 8310.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

To νέο mofeu :)

κατα αρχας καλη χρονια σε ολους

σκεφτομαι να παρω νεο κινητο και εχω μπερδευτει λιγο, θα ηθελα την βοηθεια και την κριση οποιου δεν βαριεται να γραψει 2 σειρουλες.

ειμαι αναμεσα σε νοκια ν80 και 1240 (το επερχομενο ν95 το εχω αποκλεισει καθοτι φαινεται οτι η τιμη θα ειναι κοντα στο 900)

συμφωνα με το συγκριτικο αυτης της σελιδας http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=compareMobiles&comp_pid=prod2460005&comp_pid=prod2290040&comp_pid=

το 1240 δεν εχει ουτε καμερα , ουτε βιντεο ουτε wi-fi.Μαλλον κανουν λαθος σε ολα , ετσι?

τα θετικα για το 1240 κατ'εμε

+λειτουργικο, μπορεις να κανεις παπαδες !

+μεγεθος

τα αρνητικα

- υπο αποσυρση (?)

-θελει πολυ ψαξιμο και απασχοληση για να το φερεις στα μετρα σου

για ν80

+ πιο νεο κινητο

+ειναι νοκια (αν και τωρα τελευταια πολλα προβληματα εχω με τα νοκια)

+εμφανιση (υποκειμενικο τελειως)

αν καποιος εχει μια παρομοια εμπειρια ..αμφιταλαντευσης μεταξυ παρομοιων κινητων θα ηθελα να ακουσω μια γνωμη, ευχαριστω

Όλα κάνουν,ότι και να πάρεις το ίδιο είναι.Εγώ το έχω με ένα Bluetrek και συνεργάζεται άψογα.

Ενεργοποιεις τα bluetooth νομιζω!!! Για να στειλεις απλα πατας στη διακτινιση -> υπερυθρες

Όταν είσαι στη Διακτίνηση ενεργοποιούνται αυτόματα μόλις ευθυγραμμιστεί η άλλη συσκευή και η αποστολή αρχίζει αυτόματα.

προσπαθώ εδώ και καιρό να στείλω με bluetooth αρχεία σε άλλα κινητά αλλά δεν στελνει καθολου. Μπορώ και λαμβανω απο άλλους όμως... Τι μπορεί να φταίει;

[ f i l i p p o s ]

προσπαθώ εδώ και καιρό να στείλω με bluetooth αρχεία σε άλλα κινητά αλλά δεν στελνει καθολου. Μπορώ και λαμβανω απο άλλους όμως... Τι μπορεί να φταίει;

δοκίμασε να στείλεις με καποιον άλλον file manager. smart explorer ή resco explorer

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1228425#post1228425

το δοκίμασα με το resco και δούλεψε. γιατί όμως δεν λειτουργεί με τον explorer που έχει ήδη; υπάρχει πουθενά ****** για το resco?

[ f i l i p p o s ]

Αναφέρθηκε παραπάνω οτι qtek 8310 και HTC 1240 εχουν ίδιο hardware και γενικά είναι το ιδιο κινητό. Ο μοναδικός λόγος που θέλω να παρω το κινητο αυτό ειναι για να τρέχω πανω του το skype για mobile συσκευές. Ταξιδεύω πολύ στο εξωτερικό και μένω σε ξενοδοχεία που έχουν δωρεάν WIFI. Το λαπτοπ δεν ειναι πάντα εύκολο να το κουβαλάω μαζι μου για να χρησιμοποιώ skype. Θέλω να μου πει κάποιος που εχει ή που ξέρει αν το HTC 1240 μπορεί να φορτωσει skype και να δουλέψει σαν wifi συσκευή. Επισης θα ήθελα να ξέρω αν δουλεωει κανονικά το bluetooth και για μεταφορά δεδομένων και όχι μονο για το ακουστικό.

Μην μου προτείνετε να παω κατευθείαν σε 8310 γιατι η vodafone έχει επιδότηση και η vodafone πουλάει HTC 1240 και εγω δεν εχω 385€ για αγορά qtek.

Ευχαριστώ:)

syndeo to kin me to pc kai mou vgazei auto to minima

Κατάσταση σύνδεσης

*

Με περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία

Μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet ή σε κάποιους δικτυακούς πόρους. Αυτό το πρόβλημα προέκυψε επειδή το δίκτυο δεν έδωσε μια διεύθυνση δικτύου σε αυτόν τον υπολογιστή.

ti simainei auto?

telika to afisa kanena 10 lepto kai sundethike mono tou

κατα αρχας καλη χρονια σε ολους

σκεφτομαι να παρω νεο κινητο και εχω μπερδευτει λιγο, θα ηθελα την βοηθεια και την κριση οποιου δεν βαριεται να γραψει 2 σειρουλες.

ειμαι αναμεσα σε νοκια ν80 και 1240 (το επερχομενο ν95 το εχω αποκλεισει καθοτι φαινεται οτι η τιμη θα ειναι κοντα στο 900)

συμφωνα με το συγκριτικο αυτης της σελιδας http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=compareMobiles&comp_pid=prod2460005&comp_pid=prod2290040&comp_pid=

το 1240 δεν εχει ουτε καμερα , ουτε βιντεο ουτε wi-fi.Μαλλον κανουν λαθος σε ολα , ετσι?

τα θετικα για το 1240 κατ'εμε

+λειτουργικο, μπορεις να κανεις παπαδες !

+μεγεθος

τα αρνητικα

- υπο αποσυρση (?)

-θελει πολυ ψαξιμο και απασχοληση για να το φερεις στα μετρα σου

για ν80

+ πιο νεο κινητο

+ειναι νοκια (αν και τωρα τελευταια πολλα προβληματα εχω με τα νοκια)

+εμφανιση (υποκειμενικο τελειως)

αν καποιος εχει μια παρομοια εμπειρια ..αμφιταλαντευσης μεταξυ παρομοιων κινητων θα ηθελα να ακουσω μια γνωμη, ευχαριστω

Καλησπέρα στο forum,

Να τα πάρουμε ένα ένα...

cdcd_x το HTC 1240 και κάμερα και βίντεο και wi-fi έχει!!! Απλά όπως γνωρίζεις πολλές φορές είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο ένα site που σκοπό έχει απλά τη στοιχειώδη ενημέρωση να σου έχει επιπλέον στοιχεία για χρήστες με ψαγμένα ‘γούστα’! Τι κι αν είναι προς απόσυρση το HTC 1240 (ή Qtek 8310)? Πολλά τηλέφωνα ούτε σε 2 χρόνια δε θα έχουν αυτά που προσφέρει αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη συσκευή!!! Όσο για το ψάξιμο το forum του myphone.gr να είναι καλά! Μέσα εδώ θα βρεις πάρα πολλά όπως βρήκαμε όλοι μας!

Και κάτι τελευταίο wi-fi rules και υπάρχει διάσπαρτο παντού!!!!

:ninja:Κόκκινοι, Πράσινοι και Μπλε δεν έχετε καμία διαφορά από τους ομόλογους σας στη Βουλή, μόνο τη μάσα έχετε στο νου!!

Και συνεχίζω.... μια και έχω κέφια απόψε

filippos:

2 τρόποι υπάρχουν γι αποστολή:

(ο κυριλέ τρόπος) Από τις ρυθμίσεις του bluetooth κάνε προσθήκη συσκευής και εν συνεχεία στην αναζήτηση πρόσθεσε σαν αξιόπιστη συσκευή αυτή που θέλεις να στείλεις το αρχείο, δίνοντας σαν κωδικό τα τέσσερα 0000 αυτό θα κάνει και ο χρήστης της άλλης συσκευής. Μέσω του explorer του κινητού κάνεις κανονικά αποστολή αρχείου, πατάς διακτίνηση και περιμένεις να κάνει αναζήτηση συσκευών μόλις εμφανιστούν ολοκληρώνεις τη διαδικασία επιλέγοντας τον παραλήπτη που επιθυμείς πατώντας την επιλογή διακτίνηση.

(ο γρήγορος τρόπος) Μέσω του explorer του κινητού κάνεις κανονικά αποστολή αρχείου, πατάς διακτίνηση και περιμένεις να κάνει αναζήτηση συσκευών μόλις εμφανιστούν επιλέγεις τον παραλήπτη που επιθυμείς πατώντας την επιλογή διακτίνηση και στη συνέχεια θα ζητήσει εισαγωγή κωδικού που είναι πάλι τα τέσσερα 0000.

Απαραίτητη προϋπόθεση πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το bluetooth πριν από την όλη διαδικασία!!!!!

:ninja:Κόκκινοι, Πράσινοι και Μπλε δεν έχετε καμία διαφορά από τους ομόλογους σας στη Βουλή, μόνο τη μάσα έχετε στο νου!!

kai mia alli erotisi. san ixo klisis den mporei na einai kapoio mp3?

giorgosaslanidis, από τον explorer του κινητού πας στο mp3 (ή mid ή wav) που επιθυμείς (εφόσον το έχεις αποθηκευμένο στο κινητό) ή από το Microsoft ActiveSync (αν το έχεις συγχρονίσει το τηλέφωνο με PC) πατάς την επιλογή ‘Εξερεύνηση’ και το κάνεις αντιγραφή ή μετακίνηση (το mp3) στο folder Sounds (root: Smartphone->Application Data-> Sounds) της μνήμης του κινητού (όχι της Storage Card) τέλος επιλέγεις το mp3 από τις ρυθμίσεις των ήχων.

Τώρα αν θέλεις να χτυπάει για κάθε επαφή ξεχωριστό ringtone κάνει επεξεργασία στη συγκεκριμένη επαφή και στο πεδίο ‘Προσαρ. κουδούν.:’ [σ.σ. Προσαρ= Προσαρμογή (καμία σχέση με τα παλαιά προϊόντα περιποίησης για τον άντρα)] επιλέγεις τον ήχο που θέλεις!!

Αυτά προς το παρόν...

τα μελέ!!!