Jump to content

Harm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Harm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, Καμμία καλή ιδέα για θήκη ή tempered glass? Ψάχνω να βρω της Nillkin κάτι αλλά δεν βλέπω να υπάρχει στην Ελλάδα. Για την buypeel τι έχετε να πείτε; Θενξ!
  2. Καλησπέρα Την αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει τα παρακάτω χαρακτηριστκά (όλα μαμά) Μοντέλο Huawei G525-U00 Έκδοση Android: 4.1.2 Έκδοση Emotion UI: 1.0 Έκδοση Kernel: 3.4.0-perf-gf909b34-00555-g803de68 Αριθμός έκδοσης: G525-U00V100R001C00B188 Παρατηρώ τα παρακάτω (αν θέλεις επαλήθευσε και εσύ με τη σειρά σου): Στο local storage (όχι δηλαδη σε sdcard) υπάρχει ένας φάκελος με όνομα e2fsck_log. Σε παρακαλώ δες αν τον έχεις και εσύ, και επιπλέον σε κάθε restart στον φάκελο αυτόν προστίθενται δύο αρχεία. Στο Emotion UI που τρέχει το κινητό, τα εικονίδια είναι ομαδοποιημένα σε κατηγορίες, π.χ. Εφ. Google είναι όλα τα του Google (youtube, hangouts κλπ). Παρατήρησε σε παρακαλώ αν μπορείς με κάποιον τρόπο (δοκίμασα ακόμα και customization του theme) να φύγει το ενοχλητικό γκρι περίγραμμα από τα εικονίδια π.χ. του youtube, και να γίνουν transparent. Περιμένω απάντηση σου! Ευχαριστώ.
  3. Παιδιά, καλημέρα, Μετά το update στην μαμίσια 2.3.5 έχει χαθεί η υποστήριξη 160 χαρακτήρων Ελληνικών. Με το που γράφω Ελληνικά, γυρίζει σε 60 (unicode sms κλπ.). Μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να έχω τους 160 χαρακτήρες; Όσο και αν έψαξα στα δύο θέματα που αφορουν το κινητό, το μόνο που βρήκα ηταν η εγγραφή του τύπου "υποστήριξη 160 χαρακτήρων(go sms pro, handsent sms" ... Επίσης παρατηρώ ότι η touchpal έκδοση που βρήκα στο forum (αυτή που υποτίθεται φοράει το μαμά με 2.2, της Wind), με Ελληνικό πληκτρολόγιο, όταν είναι γυρισμένη στα Ελληνικά, δεν έχει το χαρακτήρα "," (κόμμα) δίπλα από το spacebar, αλλά το εν λόγω κουμπί εμφανίζεται κενό. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη έκδοση, ή είναι bug;
  4. Με την χαμηλή ένταση τι έκανες;
  5. Αυτό με την σκόνη μέσα από την οθόνη μου έχει τύχει 3 συνολικά φορές. 1) Σε QTEK (η Ace Hellas πήγε να απομακρύνει την σκόνη, αλλά τελικά το γέμισε με περισσότερες σκόνες. Ο τεχνικός δήλωσε αδυναμία εργασίας σε περιβάλλον χωρίς σκόνη, και τελικά άλλαξαν την συσκευή με καινούργια σφραγισμένη) 2) Σε HTC (η Expansys το άλλαξε, ήταν μέσα στις πρώτες 14 ημέρες, αμφιβάλλω αν θα το άλλαζαν αργότερα) 3) Σε Jaga (Από WIND, έγινε την επόμενη ημέρα της αγοράς αντικατάσταση συσκευής - μάλλον έπεσα σε καλό κατάστημα Wind. Πίστεψε με σε καταλαβαίνω απόλυτα, και θα έπρεπε τόσο τα ελληνικά service, όσο και οι ίδιες οι εταιρείες να σέβονται τα χρήματα που παίρνουν από τους καταναλωτές και να μην τους ταλαιπωρούν.
  6. Ωχ μεγάλη βλακεία αυτό... Τουλάχιστον στα μενού είναι καλύτερο το αγγλικό κινητό; Είμαι προβληματισμένος... :wacko:
  7. Διακρίνω μία διχόνοια όσον αφορά την γλώσσα. Αφού διάβασα όλες τις σελίδες που είχα αφήσει αδιάβαστες. Κάποιοι που το πήραν στα ελληνικά ψάχνουν τρόπο να το κάνουν αγγλικό. Η ερώτηση είναι: Τελικά στο αγγλικό είναι όντως καλύτερο; Και τι συμβαίνει με τα μηνύματα (και τις περιπτώσεις των 160, 70 χαρακτήρων στην έκδοση του κινητού που φοράει τα αγγλικά WM) ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Μεγάλη βλακεία αυτό. Θέλω να έχω κουμπί να το κάνω rotate όταν το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο... Τελικά ίσως να αποτελεί και λόγο να μην το αγοράσω (δεν το έχω κάνει ακόμα)...
  9. Πως γίνεται η αλλαγή προσανατολισμού της οθόνης; Συνεργάζεται με το επιταχυνσιόμετρο του κινητού; Υπάρχει κάποιο κουμπί στο οποίο μπορείς να τον αντιστοιχίσεις; (Ξαναρωτάω γιατί δεν είχα κάποια απάντηση)
  10. Ας στείλει κάποιος video να το δω πως πάει το destinator 7.... Ή κάποιο screenshot... Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς GARMIN; Θέλει και αυτό skins σε αυτήν την ανάλυση; Είμαι σχεδόν έτοιμος να το χτυπήσω το μινι :)
  11. Υπάρχει: http://www.engadget.com/2010/01/15/official-htc-capacitive-stylus-for-hd2-now-shipping/
  12. Ελα όμως που δεν έχω χρόνο... :( Κάποιος φίλος είχε στείλει κάτι στις πρώτες σελίδες του θέματος... Νομίζω...
  13. Έχω παρακαλέσει και προηγουμένως. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει Destinator 7 με το κινητό, ας ποστάρει να δω πως φαίνεται χωρίς το theme... Και εγώ περιμένω το theme για να το πάρω αλλά θα ήθελα να δω πως φαίνεται... :)
  14. 1. Πως γίνεται η αλλαγή προσανατολισμού της οθόνης; Συνεργάζεται με το επιταχυνσιόμετρο του κινητού; 2. Μπορείς να ανεβάσεις κάπου δύο screenshots, να δούμε αυτό που ειπώθηκε αρχικά με το θέμα της ανάλυσης;
  15. Τέλεια... Ευχαριστώ πολύ. Καμμία φώτο με το destinator να φορτώνει στην πληρη-προβληματική ανάλυση; Να υποθέσω ότι το orientation της οθόνης του τηλεφώνου αλλάζει αυτόματα με το γυροσκόπιο (περιστρέφοντας την συσκευή);
×
×
  • Create New...