Jump to content

the_firm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by the_firm

  1. Τα έχω κάνει ήδη αλλά τίποτα!
  2. Χαίρεται, Φίλος έχει πάρει το 9520 και αντιμετωπίζει πρόβλημα στα sms με την προνόηση κειμένου. Πληκτρολογεί το άρθρο 'την' και του βγάζει 'Επικεφαλή (την επικεφαλής)' ή 'το' και του εμφανίζει'Καιρό (τον καιρό)'! Δοκίμασα να του απενεργοποιήσω το "Predictive Input" αλλά κανένα αποτέλεσμα. Πριν στείλω κάποιο mail στην RIM χρήστης του myphone μου πρότεινε να δημιουργήσω ένα θέμα μήπως κάποιος άλλος έχει βρει κάτι! Παρακαλώ πολύ για τα 'φώτα' σας και προκαταβολικά ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!
  3. Καλησπέρα σας, Φίλος έχει πάρει το 9520 και αντιμετωπίζει πρόβλημα στα sms με την προνόηση κειμένου. Πληκτρολογεί το άρθρο 'την' και του βγάζει 'Επικεφαλή (την επικεφαλής)' ή 'το' και του εμφανίζει' Καιρό (τον καιρό)'! Κάπου είχα βρει, πολύ πριν προκύψει στον φίλο μου το πρόβλημα, σχόλια για το πρόβλημα αυτό αλλά όσες φορές χρησιμοποίησα την αναζήτηση δεν κατάφερα να ξαναβρώ κάτι. Παρακαλώ πολύ για τα 'φώτα' σας και προκαταβολικά ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!
  4. Καλησπέρα σας. Μετά την αναβάθμιση στην v30 το 5800 που έχω παρουσίασε πρόβλημα στην οθόνη (flickering) με οριζόντιες γραμμές!! Μετά την αναβάθμιση στην v31 το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Επισκέφθηκα ένα Nokia κατάστημα και πέρασαν εκ νέου την v31 αλλά το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε! Βρήκα σε κάποια forum του εξωτερικού ανάλογες αναφορές αλλά λύση καμία! Παρακαλώ αν κάποιος αντιμετώπισε κάτι ανάλογο ή αναφέρθηκε κάτι αντίστοιχο σε κάποιο άλλο σημείο να με ενημερώσει! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!
  5. Μέχρι στιγμής κάνοντας hard reset και ανάκτηση back up από την memory card πλην των ρυθμίσεων 2η μέρα και όλα βαίνουν καλώς!
  6. Δεν έκανα format στην MCard αλλά σχετικά με τις ρυθμίσεις το σκέφτηκα και γω όταν σήμερα με άφησε το κινητό χωρίς σήμα για πάνω από δύο ώρες (!!!) χωρίς να το πάρω χαμπάρι! Τελικά η v20 πρέπει να έχει αρκετά bugs!
  7. Μετά την αναβάθμιση στην v20.0.012 τα shortcuts στην αρχική οθόνη εξαφανίστηκαν και δεν δουλεύουν τα πλήκτρα των επαφών/τηλεφωνικού καταλόγου και πληκτρολογίου!! Έκανα hard reset μετά από λίγες μέρες ξανά τα ίδια, έκανα πάλι αναβάθμιση και hard reset και μετά από λίγα λεπτά(!!!) ξανά τα ίδια!!! Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα?
  8. http://europe.nokia.com/explore-services/maps/download Εδώ θα δεις ότι δεν έχει βγει κάτι για το δικό σου κινητό.
  9. Εχει αυτή την μικρή σχισμή . Ποια σχισμή??? Είναι σεξουαλικό υπονοούμενο μήπως?
  10. Τα προβλήματα τα οποία έχω βρει μέχρι στιγμής πέρα από αυτό των πιστοποιητικων. 1. Η κάμερα κολάει στη λήψη video για κάποια δευτερόλεπτα όταν έχει ενεργοποιημένο το Accelerometer sensor (τουλάχιστον στη VGA ανάλυση) 2. Αν έχεις εγκαταστήσει προγράμματα (sis) μη συμβατά με την ν9.4 κάποιες φορές κολάει και θέλει restart. 3. Από το βάλε βγάλε στη θήκη το αλουμινένιο πλαίσιο της οθόνης "παίζει". Αυτά για τώρα θα επανέλθω
  11. Αυτα που μπορεις να κανεις αμεσα ειναι: 1.να βαλεις το δικτυο σε GSM απο αυτοματο 2.να ελατωσεις τη φωτεινοτητα της οθονης 3.να την αφηνεις τουλαχιστον 4 ωρες στην πριζα, στις πρωτες φορτισεις
  12. stifmeister συγνωμη δεν αγνοησα το μηνυμα σου το ειδα μολις αποψε (21/10), αρκετα αργα. Πιστευω ομως πως μεσα απο τα αλλα post μου πηρες την απαντηση. Συγνωμη και παλι και καλο σου βραδυ.

    Σταυρος

  13. Το κινητο μια χαρα ειναι, λογικο ομως οπως καθε νεα συσκευη να εχει καποια bugs. Η παρακατω λιστα απο δικη μου πειρα ειχε τα χιλια μυρια προβληματα, μιλαω παντα για τις πρωτες παρτιδες, k800 w910 v640 w580 s500 c902 μερικα SE, Ν73 Ν71 Ν76 (ειδικα αυτο!!!!) Ν80 (ανεξαρτητα νεου ή παλαιου) Ν95 Ε65 απο ΝΟΚΙΑ, LG ολα τα chocolate (μαζι με τις γκοφρετες) ασε το KS 20, Motorola (ποιο να πρωτοπεις) Samsung F700 Armani κλπ κλπ κλπ Δεν υπαρχει 'κακο' κινητο πλεον... μονο 'κακοι' προγραμματιστες που δεν μπορουν να παρουν το μεγιστο απο μια συσκευη!!!!
  14. Όσο εισαι ακομα σε περιοδο DOA (Defective On Arrival) μια και η Samsung εχει μολις 7 μερες πηγαινε στο καταστημα που το πηρες για αντικατασταση! Μην το παραλειψεις, ισως σου πουν οτι θα πρεπει να το ελεγξει τεχνικος πρωτα δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο, αλλωστε τη δουλεια τους κανουν οι ανθρωποι. Μην το αμελησεις
  15. Ρε Μιχαλακη ασε τα flashαρισματα σε αυτους που ξερουν... εσυ ασχολησου με το Jetta!!!!:lol:
  16. nervous σε ευχαριστω... παμε τωρα στα πιο δυσκολα!!!! Μηπως εχουμε βρει ή κατεβασει καπου το αρχειο? Ειναι κατι σε java (δε νομιζω) ή ειναι λειτουργικο (πιθανοτερο) το οποιο δεν μπορει να τρεξει οπως τα .sis αρχεια στα S40 κινητα?:wacko:
  17. Ειναι πραγματικοτητα! Nokia 6300i με προεγκατεστημενο το Nokia Maps.... Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο?
  18. Υπαρχει για 6300 εφαρμογη μπλοκαρισματος εισερχομενων κλησεων και SMS. Ευχαριστω για τη βοηθεια σας.
  19. Καλησπερα σας. Δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου για να ψαξω γι αυτο ζηταω τη βοηθεια σας. Υπαρχει για 6300 εφαρμογη για μπλοκαρισμα εισερχομενων κλησεων και SMS. Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια σας.
  20. Καλημέρα και καλό σας μήνα. Λοιπόν στα λεφτά που μπορείς να το αγοράσεις δεν το συζητάμε είναι το value for money της Nokia. Πάρε το με κλειστά μάτια. Δεν έχω κάποια foto να σου επισυνάψω αλλά μην περιμένεις εκπληκτικά πράγματα, είναι καθαρά business phone. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!
  21. Σήμερα τσέκαρα το κουτί του N73 ME Vodafone Live και δεν ανέφερε πουθενά για Memory Card αν το θυμηθώ θα επισυνάψω φώτο. Χωρίς Vodafone Live, ΜΕ υπάρχουν αλλά λίγα κομμάτια έως ελάχιστα! nikoskat έχεις εγκατεστημένες τις version 1.0, 1.1 και 2.0? Από τον κωδικό λάθους που μου έβγαζε εκεί κατέληξα ως συμπέρασμα. Αν κάνω λάθος σε παρακαλώ διόρθωσε με μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου!!!!
  22. Bayern7 επειδή είσαι και f1 freak άκου (καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε)... Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο Desktop PC μου με το update της Nokia, υπάρχει μια πιθανότητα αν έχεις εγκατεστημένα 'NET Framework' (ελέω ATI κάρτας γραφικών) στο PC σου να δημιουργεί πρόβλημα. Μόνο στο Lap κατάφερα να ολοκληρώσω γιατί δεν είχα εγκαταστήσει σχεδόν τίποτα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!!! πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε βαλε κάποια άλλη SIM Card στην οποία δεν θα υπάρχει πιθανότητα να σε καλέσει κάποιος γιατί όλο το update μου πήρε σύνολο 1 ώρα με 1024 γραμμή.
  23. Στη Vodafone υπάρχουν και οι 2 version του Ν73 ME με μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε αυτή με την Vodafone Live έκδοση η οποία είναι και φθηνότερη, 494,97€ έναντι 530€ (με 2 GB κάρτα όμως). Δεν υπάρχει πλεον η απλή έκδοση στα 440€
×
×
  • Create New...