YanniZ Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Πολύ ευχαριστημένος από την οθόνη κι εγώ. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Να ρωτήσω τους κατόχους γιατί ο καθένας στα reviews λέει τα δικά του. Βγάζει διαφημίσεις- προτάσεις σε καμία εφαρμογή το κινητό; Κάτι Αγγλικά reviews λένε πως βγάζει. Παίζει ρόλο και από πού θα τι πάρεις; Από infoquest μπορεί και να έχει διαφημίσεις; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Από infoquest μου έβγαζε μόνο στην εκκαθάριση αρχείων, αλλά βρήκα στο youtube μια ρύθμιση που τώρα δεν θυμάμαι, και τώρα δεν μου βγάζει πουθενά. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Υπάρχει ειδική ρύθμιση που τις απενεργοποιεί. Πιο συγκεκριμένα, Ρυθμίσεις -> Σύνδεση και κοινοποίηση -> Προσωπικό DNS -> dns.adguard.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Aπο φωτό το βράδυ πως πάει παιδια; Το night mode κάνει δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Καλησπέρα στην παρέα σας. Τον πρότεινα σε φίλο μου αλλά μπερδεύτηκα στο φινάλε γιατί σε κάποια reviews το δείχνει ότι δέχεται κάρτα μνήμης και σε άλλα όχι. Καποιος κάτοχος να επιβεβαιώσει? Επίσης απενεργοποιούνται οι πολλές διαφημίσεις? Σορυ αν κουρασα. Είστε ευχαριστημένοι ή υπάρχουν και καλύτερες επιλογές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 καλησπέρα Με ενδιαφέρει και μενα πολύ το κινητο και το βρισκω στο bestprice στα 260 ευρώ. Μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορές(εκτός από την εγγύηση φυσικά) έχουν σε χαρακτηριστικά τα κινητά των σκρουτζομαγαζα,bestprice από αυτων των μεγάλων αλυσίδων ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Κάρτα μνήμης δεν δέχεται. Διαφημίσεις μου έβγαζε μόνο στην εκκαθάριση μνήμης αλλά υπάρχει επιλογή να τις αποκλείσεις. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Καλησπέρα στην παρέα σας. Τον πρότεινα σε φίλο μου αλλά μπερδεύτηκα στο φινάλε γιατί σε κάποια reviews το δείχνει ότι δέχεται κάρτα μνήμης και σε άλλα όχι. Καποιος κάτοχος να επιβεβαιώσει? Επίσης απενεργοποιούνται οι πολλές διαφημίσεις? Σορυ αν κουρασα. Είστε ευχαριστημένοι ή υπάρχουν και καλύτερες επιλογές ? Εγώ έχω το mi 9 lite αλλά ξέρω ότι δεν έχει σλοτ γιά κάρτα μνήμης (δεν παίρνει κάρτα) όσο γιά τις διαφημίσεις έχω κάνει ότι λέει στο ποστ 54 ο Στάυρος στο mi9 lite και δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις.... ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα Με ενδιαφέρει και μενα πολύ το κινητο και το βρισκω στο bestprice στα 260 ευρώ. Μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορές(εκτός από την εγγύηση φυσικά) έχουν σε χαρακτηριστικά τα κινητά των σκρουτζομαγαζα,bestprice από αυτων των μεγάλων αλυσίδων ? ευχαριστώ Από ότι ξέρω δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Αξηζει στο τηλέφωνο να αλλάξουμε ρομ?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Αξηζει στο τηλέφωνο να αλλάξουμε ρομ?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω το εχω σκεφτει, οπως και για το να το κανω root, αλλα δουλευει τοσο σωστα και καλα το τηλεφωνο που ακομα δεν εχω λογο να το πειραξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 και εγω το εχω σκεφτει, οπως και για το να το κανω root, αλλα δουλευει τοσο σωστα και καλα το τηλεφωνο που ακομα δεν εχω λογο να το πειραξω. Μετά από 2.5 χρόνια επέστρεψα στο MIUI (από RN2 σε Α1 και τώρα 10 lite). Απίστευτα καλή συμπεριφορά της συσκευής που δεν περίμενα. Δεν χρειάζεται (για τώρα τουλάχιστον καμία απολύτως παρέμβαση. Σε άλλα νέα, έχει ψαχτεί κανείς με GCam; Έχει βρει κάποια που να πιστεύει ότι είναι η καλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες; Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Έχω βάλει του urnix την 7.3.018 v2.1. Βγάζει καλύτερες σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού αλλά σε καθημερινές προτιμώ την εργοστασιακή. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρατήρησα ότι με την χρήση του poco launcher η χρήση του περιβάλλοντος είναι περισσότερο ομαλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Παιδιά αυτό η το mi note 10 lite βγάζει καλύτερες φωτογραφίες στο σκοτάδι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Εχει εργοστασιακα περασμένη προστασία η οθόνη και θήκη η συσκευασία; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Έχει μια ζελατίνα και μια θήκη σιλικόνης, για το ξεκίνημα μέχρι να προμηθευτεί κάποιος tampered glass και τις θήκες που του αρέσουν η συσκευή προστατεύεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Σε tempered glass, έχει παρατηρήσει κανείς, επιβάρυνση στο performance του fingerprint scanner; Έχει το φιλμάκι για την ώρα που κάνει τη δουλίτσα του, αλλά όπως και να το κάνεις, τζαμάκι δεν είναι. Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Δεν έχω παρατηρήσει καθυστέρηση, αλλά είχα διαβάσει κάπου στο myphone για τα αποτυπώματα και τα ξαναέβαλα από την αρχή έπειτα από την εφαρμογή του glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmanak Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Μια ερωτηση.Εχω το Μi 10 Lite.Πως γινεται να φαινεται μονιμα αναμενη η Always on display;Μετα απο 10 δευτερα σβηνει.Τι μαλ..κια ειναι αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Μια ερωτηση.Εχω το Μi 10 Lite.Πως γινεται να φαινεται μονιμα αναμενη η Always on display;Μετα απο 10 δευτερα σβηνει.Τι μαλ..κια ειναι αυτη; Πας ρυθμίσεις>allways on display>προβολή αντικειμένων>εμφάνιση αντικειμένων και το βάζεις Πάντα, ή το προγραμματίζεις όποιες ώρες το θέλεις αναμμένο... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε tempered glass, έχει παρατηρήσει κανείς, επιβάρυνση στο performance του fingerprint scanner; Έχει το φιλμάκι για την ώρα που κάνει τη δουλίτσα του, αλλά όπως και να το κάνεις, τζαμάκι δεν είναι. Πάντως εμένα στο mi9 lite μετά από πέρασμα tempered glass και αργεί αρκετά παραπάνω και δεν πιάνει πάντα....μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmanak Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Geotzia στο Μι 10 Lite η εμφανιση αντικειμενων ειναι ρυθμισμενη μονο στα 10 δευτερολεπτα.Δεν μου βγαζει καμια αλλη ρυθμιση.Δεν ξερω γιατι.Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Δυστυχώς είναι το μόνο παράπονο μου από το τηλέφωνο. Δεν έχει aod, μόνο για δέκα δευτερόλεπτα. Κάποιος είπε ότι είναι επιλογή της xiaomi γιατί έχει led για ειδοποιήσεις. Εγώ έχω απενεργοποιήσει το miui optimization και έτσι έχει aod κανονικά. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmanak Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Eυχαριστω για την απαντηση YanniZ.Δυστυχως οντος ετσι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Καλημέρα στην παρέα. Να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε στην εφαρμογή του ραδιοφώνου αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να βλέπουμε τις πληροφορίες(RDS) των ραδιοφωνικών σταθμών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts