Jump to content

Sotris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sotris

  1. Καλημέρα στην παρέα. Να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε στην εφαρμογή του ραδιοφώνου αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να βλέπουμε τις πληροφορίες(RDS) των ραδιοφωνικών σταθμών?
  2. Καλημέρα. Με το lg phone from μου βγάζει provider GRC. Άρα Ελληνική πλακέτα μου έβαλαν. Λογικά θα παίρνουμε τις αναβαθμίσεις. Και στα updates που πήγα ψάχνει κανονικά και βγάζει ότι είναι η τελευταία version η V20g.
  3. Να προσθέσω για τον φίλο πιο πάνω ότι δεν θα παίρνουμε updates ότι εμένα ήταν 508 και τώρα 610 σειρά. Επίσης στα settings μου λέει V20g-EUR-xxx. Γιατί να μην πάρει updates? Εκτός και αν βλέπω κάτι λάθος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι ήταν Ελληνικό. Τώρα δεν ξέρω τι είναι. Θα ψάξω να το δω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια βοήθεια. Που το βλέπουμε τώρα από που είναι? Αν δλδ είναι Ελληνικό η κάτι άλλο? ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nemaki για bootloop το πήγα.
  4. Καλημέρα. Εγω δεν θα πω για το bootloop αλλά για την procordia. Δευτέρα μεσημέρι πήγα το κινητό και Πέμπτη ήταν έτοιμο. Μπράβο τους. Ευγενικοί και εξυπηρετικοί όλοι τους. Αφού νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα !!!
  5. Καλησπέρα και από εμένα. Κυριακή βράδυ και ενώ εβλεπα youtube κολησε ξαφνικα το κινητο. Βγαζω μπαταρια , ξαναβαζω και φυσικα bootloop. Σειρα 508. Εκανα reset, hard reset τπτ. Το πηγα prokordia μου ειπαν περιμενουν πλακετες. Δεν εχουν καμια. Αντε να δουμε θα το εχουμε τα Χριστουγεννα? Ειναι και εταιρικο ρε γμτ.
  6. Καλησπέρα. Εμένα έχει την V20f-EUR-XX με. Επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 2016-05-01. Το κινητό είναι Bal. (Μάλλον Χώρες Βαλτικής) Αγορασμένο από Vodafone. Δεν έχει εγγύηση?
  7. Καλησπέρα παλικάρια. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι. Το viber όταν έχω ανοιχτό το κινητό αν με πάρει κάποιος χτυπάει κανονικα. Αν όμως είναι σε αναμονή οποίος και να με καλέσει δεν χτυπάει το κινητό ούτε και ανάβει η οθόνη απλά μου την δείχνει σαν αναπάντητη. Μήπως ξέρετε τι το προκαλεί. Σίγουρα κάποια ρύθμιση ειναι.
  8. Καλησπέρα. Αυτό είναι το φυσιολογικό του. Θα βάζετε πρώτα τον φορτιστή και μετά θα το κλείνετε.
  9. Καλησπέρα. Η V20b-EUR-XX δεν χρειάζεται unlock boot loader. Είναι η official της LG.
  10. Καλύτερο smartphone: LG G4 Καλύτερο tablet: Surface Pro 4 Value for Money device: LG G4 Μεγαλύτερη απογοήτευση 2015: HTC One M9
  11. Καλή επιτυχία να έχουμε και καλές γιορτές.
  12. Καλησπέρα. Να βάλεις και tempered glass αλλά και μια λεπτή θήκη. Εγώ εχω της nillkin με 12 ευρώ και τάπες στις υποδοχές usb και ακουστικών, για την υγρασία.
  13. Nexus 4. Αν και τώρα έχω το lg g4 το nexus 4 έχει πάει στην σύζυγο. Όταν το παίρνω καμιά φορά ακόμα το θαυμάζω. Είναι πραγματικά πανέμορφο και ταχύτατο. Αν και του 2012 ακόμα κρατάει.
  14. +1 Με αυτή την τιμή μην το χάσετε.
  15. Ναι μου έκανε τρείς φορές αναβάθμιση. Μια μεγάλη για την 5.0 και δύο μικρές των 80 mb περίπου. Το λευκό τα σπάει:-)
  16. Καλησπέρα. Λευκό πήρα μαύρο είχε μόνο σε 32αρια. Ευχαριστώ.
  17. Παλικάρια εγώ που το πήρα εχτές απο τον Γερμανό στην Κηφισιά λέει στο αυτοκόλλητο s/n 501. Άρα είναι του 2015 σωστά?
  18. Καλησπέρα στην παρέα και από εμένα. Το πηρα σήμερα σε λευκό. Προέρχομαι από Nexus. Σε αυτή την τιμή (280) δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω. Ολα καλά ως τώρα. Το δικο μου είναι του 2015 τον Φλεβάρη. Να έπαιζε και το exchange θα ήταν τέλειο. Καμία ιδέα για συγχρονισμό με jibra? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  19. Παλικάρια ευχαριστώ και εγώ για τις πληροφορίες. Το πήρα σήμερα από Γερμανό στην Κηφισιά στα 280 το 16gb. Η φάση είναι οτι θα είχα και άλλη έκπτωση αν είχα κάρτα eurobank άλλα 10%. Όλα δουλεύουν ρολόι και το κινητό τα σπάει. Πηρα το λευκό αφου στα 16 δεν είχαν άλλα χρώματα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.
×
×
  • Create New...