Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές LG

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα λογικά είναι τα νούμερα που αναφέρεις, AN όντως με την ίδια χρήση στο mate ήσουν στο 50%, μιας και εκεί μου φαίνεται περίεργο ότι και το mate το εξαντλούσες σε 16h αναμονής με ~3h οθόνης (?).

Όπως και να χει,το V10 έχει περίπου το 50-60% της αυτονομία του mate στην πράξη.

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όποιος έχει προταιρεότητα μπαταρία (όπως και root :p), δεν πάει στο v10. :!:

(Προσωπικά το έχω αναφέρει πάμπολλες φορές, που θα καταντήσω γραφικός στο τέλος :lol:)

Εσυ τα λες εσυ τα ακους χαχαχαχαχα παρτε το ulefone power εχει 8+ ωρες οθονη :lol::lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 221
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άρα λογικά είναι τα νούμερα που αναφέρεις, AN όντως με την ίδια χρήση στο mate ήσουν στο 50%, μιας και εκεί μου φαίνεται περίεργο ότι και το mate το εξαντλούσες σε 16h αναμονής με ~3h οθόνης (?).

Όπως και να χει,το V10 έχει περίπου το 50-60% της αυτονομία του mate στην πράξη.

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όποιος έχει προταιρεότητα μπαταρία (όπως και root :p), δεν πάει στο v10. :!:

(Προσωπικά το έχω αναφέρει πάμπολλες φορές, που θα καταντήσω γραφικός στο τέλος :lol:)

Δηλαδή βρε φίλε υπάρχει άνθρωπος που θα πάει να αγοράσει smartphone και μία από τις προτεραιότητες του δεν θα είναι η μπαταρία;;;δεν μιλησα για το ρουτ που συνέχεια το επαναφέρεται και μετά σας κουράζει και επειδή δεν ήθελα να γίνει πάλι vs δεν αναφέρθηκα ότι σε όλα σχεδόν εκτός νυχτερινης λήψης της κάμερας το mate είναι καλύτερο,ισα ίσα είπα ότι το v10 είναι εξαιρετικό τώρα αν σονυ και καλά πρέπει να υπερισπιζομασται την αγορά μας να φωνάζω και εγώ ότι το v10 είναι η καλύτερη συσκευή στην ιστορία των τηλεπικοινωνιών

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δηλαδή βρε φίλε υπάρχει άνθρωπος που θα πάει να αγοράσει smartphone και μία από τις προτεραιότητες του δεν θα είναι η μπαταρία;;;

Τώρα σοβαρά με ρωτάς?:blink:

Φυσικά και υπάρχει, είναι ξεκάθαρο.

Ίσως είναι και η πλειοψηφία. ;)

Μιλάω για προτεραιότητες. :)

Τώρα βασικά νομίζω ότι κανείς χιούμορ αλλά οκ να χαρειτε την συσκευή σας είναι όντως πολύ καλή εκτός μπαταρίας μου άφησε καλές εντυπώσεις υπάρχουν όμως πιο ολοκληρωμένες προτάσεις εκεί έξω και μην ξεχάσω επειδή δύο τρία άτομα που έτυχε να έχουν v10 στην Ελλαδα και γράφουν σε ένα φόρουμ νομίζουν ότι το ρουτ διώκεται ποινικά δεν σημαίνει ότι δεν κάνει και για ρουτ μία χαρά κάνει το XDA έχει πολλες custom ROM για την συσκευη σας ;)

Τώρα βασικά νομίζω ότι κανείς χιούμορ αλλά οκ να χαρειτε την συσκευή σας είναι όντως πολύ καλή εκτός μπαταρίας μου άφησε καλές εντυπώσεις υπάρχουν όμως πιο ολοκληρωμένες προτάσεις εκεί έξω και μην ξεχάσω επειδή δύο τρία άτομα που έτυχε να έχουν v10 στην Ελλαδα και γράφουν σε ένα φόρουμ νομίζουν ότι το ρουτ διώκεται ποινικά δεν σημαίνει ότι δεν κάνει και για ρουτ μία χαρά κάνει το XDA έχει πολλες custom ROM για την συσκευη σας ;)

Aυτό κατάλαβες ότι λέω ότι έχει καλή μπαταρία.? :lol: Οκ, πάω πάσο.

:!: Με συγχωρείς αλλά είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω, ΟΧΙ γι'αυτά που καταλαβαίνεις. :!:

Φυσικά, και δεν κάνει για ρουτ & για πείραγμα.

Lg χωρίς εγγύηση, είναι ανέκδοτο. Αν πάθει κάτι(παράξενο για lg, είναι άτρωτα :lol:), θα την τρέξω στα παιδιά του xda. :X

Επίσης, συσκευή χωρίς εγγύηση=20% κάτω σε μεταπωλητική αξία, αν βάλουμε κάτω ότι πρόκειται για lg ίσως μιλάμε για πολύ παραπάνω.

δεν νομίζω να είμαστε 2 με 3 που έχουμε το v10 και γράφουμε εδώ μέσα. Φυσικά και υπάρχουν συσκευές που κυκλοφορούν και είναι ολοκληρωμένες για τα γούστα του καθενός. Δεν βλέπω όμως το λόγο να υπάρχει αυτή η ειρωνεία από μέρους σου.

Ο καθένας επιλέγει την πιο ολοκληρωμένη συσκευή για τις απαιτήσεις του και για την τσέπη του. Αυτά που θεωρείς εσύ αρνητικά στο v10 εγώ μπορεί να μη τα θεωρώ ή με τον τρόπο μου μπορεί να τα έχω λύσει. Όπως και αυτά που θεωρώ εγω αρνητικά στη συσκευή σου εσύ να μην τα θεωρείς ή να τα έχεις λύσει.

Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος πριν αγοράσει κάτι κάνει ερευνα αγοράς. Και υποτίθεται αγοράζει αφού πρώτα αξιολογήσει σωστά. Αυτή η επιλογή του έχει την απαίτηση να είναι σεβαστή γιατί είναι απλά...δική του.

Edited by miltos74

Από που προκύπτει ότι κατάλαβα πως ειπες ότι έχει καλή μπαταρία ημαρτον δηλαδή δεν ξέρουμε και να διαβάζουμε κατάλαβα ότι ειπες ότι ή πλειοψηφία των χρηστών δεν λαμβάνει υπόψιν την μπαταρία που και αυτό δεν είναι σωστό κατά την γνώμη μου σύμφωνοι για εγγύηση και ρουτ ποτέ δεν το έλαβα υπόψιν ούτε με ενδιαφέρει όμως ή συσκευή μία χαρά είναι για ρουτ το αν θα το κάνεις ή όχι δεν μου πέφτει λόγος πάντως μέχρι και την 5 επανέρχονταν σε στοκ κατάσταση @miltos εννουσα δύο τρεις που έχουν την άποψη που έχουν για το ρουτ επίσης σε ποιο σημείο ειρωνευτικα είπα για την μπαταρία της συσκευής και άλλοι ειρωνευτικαν και ξαναμιλησαν για ρουτ κλπ

Edited by Stef08

Από που προκύπτει ότι κατάλαβα πως ειπες ότι έχει καλή μπαταρία ημαρτον δηλαδή δεν ξέρουμε και να διαβάζουμε κατάλαβα ότι ειπες ότι ή πλειοψηφία των χρηστών δεν λαμβάνει υπόψιν την μπαταρία που και αυτό δεν είναι σωστό κατά την γνώμη μου σύμφωνοι για εγγύηση και ρουτ ποτέ δεν το έλαβα υπόψιν ούτε με ενδιαφέρει όμως ή συσκευή μία χαρά είναι για ρουτ το αν θα το κάνεις ή όχι δεν μου πέφτει λόγος πάντως μέχρι και την 5 επανέρχονταν σε στοκ κατάσταση @miltos εννουσα δύο τρεις που έχουν την άποψη που έχουν για το ρουτ επίσης σε ποιο σημείο ειρωνευτικα είπα για την μπαταρία της συσκευής και άλλοι ειρωνευτικαν και ξαναμιλησαν για ρουτ κλπ

εχεις P.M.

Έχεις δίκιο δεν το διάβασα καλά & νόμιζα ότι εννοούσες ότι υποστήριζα ότι το v10 έχει καλή μπαταρία. Δικό μου φάουλ, το συγκεκριμένο & φυσικά ανακαλώ.

Όσο για το ''αν η πλειοψηφία των χρηστών δεν λαμβάνει υπόψιν τη μπαταρία'', όχι δεν είπα αυτό, εδώ είσαι λάθος.

Είπα ότι δεν είναι προτεραιότητα: (post:3753) :

Μιλάω για προτεραιότητες. :)

όπως και συ αυτό ρώτησες:
Δηλαδή βρε φίλε υπάρχει άνθρωπος που θα πάει να αγοράσει smartphone και μία από τις προτεραιότητες του δεν θα είναι η μπαταρία;;;

Δεν είπα ποτέ ότι δεν τη λαμβάνει υπόψιν, φυσικά και τη λαμβάνει.

Και για να ξεκαθαρίσουμε, υπόψιν τη λαμβάνουν όλοι(ή σχεδόν όλοι), αλλά πρoτεραιότητα ναι συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος που δεν την έχει & μάλιστα ότι αυτό το μερίδιο του κόσμου, που δεν την έχει πρoτεραιότητα, είναι και η πλειοψηφία, το τελευταίο το στηρίζω στο ότι εκεί έξω βρίθει συσκευών με κακές & μέτριες αυτονομίες, την ίδια στιγμή που συσκεύες αστέρια αυτονομίας είναι η μειοψηφία.

Y.γ. Σου ξαναείπα ποιο είναι το θέμα με root. (Εγγύηση & μεταπωλητική) Δεν επανέρχεται σε πλήρη stock κατάσταση η συσκευή πλέον & φαίνεται όως γίνεται και στα samsung, τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ, αν ισχύουν άλλα διορθώστε με.

Το σε πειράζει ή όχι, εμένα δεν με αφορά, αρκεί να μη λέμε ανακρίβειες και πάρουμε κόσμο στο λαιμό μας.

Πραγματικά όμως με το root κούρασε τόσο πολύ, που πλέον προσωπικά δεν ξαναγράφω τίποτα, ακόμα και αν λεχθούν στην πορεία ανακρίβειες.

Edited by bas13

Έχεις P.M. Τώρα εξήγησες ότι δεν αναφέρεσαι γενικά αλλά σε συγκεκριμένους. Ο.Κ. καταλαβα.:)

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum. :)

Δεν χρειάζεται επανάληψη σε αυτό που έχουμε να ρωτήσουμε. Εφόσον έχεις ήδη απευθυνθεί με το ίδιο ερώτημα στο topic της συγκεκριμένης συσκευής τα υπόλοιπα ποστ δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Παιδια βοηθηστε με δυστοιχως μ εχει πεσει μεσα στο νερο εβγαλα την μπαταρια να το καθαρισω και τωρα λεει firware update ενω δεν εχω καποιο usb συνδεδεμενο πανω του ουτε στο pc το εχω συνδεσει τι να κανω πανε τα λεφτα που εδωσα για παντα το πεταω για παντα το στελω αντιπροσωπια ; Εβγαλα την μπαταρια να την καθαρισω αν και δεν πηγε νερο μεσα τιποτα και μ λεει το παραπανω που σας ειπα. Το κλεινω βγαζοντας την μπαταρια το ξανα αναβω και το ιδιο παλι.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Παιδια βοηθηστε με δυστοιχως μ εχει πεσει μεσα στο νερο εβγαλα την μπαταρια να το καθαρισω και τωρα λεει firware update ενω δεν εχω καποιο usb συνδεδεμενο πανω του ουτε στο pc το εχω συνδεσει τι να κανω πανε τα λεφτα που εδωσα για παντα το πεταω για παντα το στελω αντιπροσωπια ; Εβγαλα την μπαταρια να την καθαρισω αν και δεν πηγε νερο μεσα τιποτα και μ λεει το παραπανω που σας ειπα. Το κλεινω βγαζοντας την μπαταρια το ξανα αναβω και το ιδιο παλι.

Κοίτα, λίγο δύσκολο αυτό που λες να γίνεται. Αυτό το βγάζει (ή μάλλον εσύ το κάνεις), πχ όταν το κινητό έχει μπρικάρει και θέλεις να περάσεις ξανά τα factory images, αλλά τώρα, από νερό, αυτό δεν νομίζω να γίνεται. Στέγνωσέ το καλά, άφησε το κάπου για λίγες ώρες, να στεγνώσει καλά, και ξαναπροσπάθησε. Κάνε αυτό που λέει το παιδί από κάτω. Δεν νομίζω πάντως το κινητό να μπήκε σε download mode (έτσι λέγεται αυτό που σου βγάζει) λόγω νερού. Πάντως δεν το προσέχεις και πολύ για καινούργιο κινητό, προχθές σου έπεσε κάτω και γέμισε γρατσουνιές, τώρα σου έπεσε σε νερό:p

Edited by THD
Θάνος :)

Κοίτα, λίγο δύσκολο αυτό που λες να γίνεται. Αυτό το βγάζει (ή μάλλον εσύ το κάνεις), πχ όταν το κινητό έχει μπρικάρει και θέλεις να περάσεις ξανά τα factory images, αλλά τώρα, από νερό, αυτό δεν νομίζω να γίνεται. Στέγνωσέ το καλά με πιστολάκι, άφησε το κάπου για λίγες ώρες, να στεγνώσει καλά, και ξαναπροσπάθησε. Δεν νομίζω πάντως το κινητό να μπήκε σε download mode (έτσι λέγεται αυτό που σου βγάζει) λόγω νερού. Πάντως δεν το προσέχεις και πολύ για καινούργιο κινητό, προχθές σου έπεσε κάτω και γέμισε γρατσουνιές, τώρα σου έπεσε σε νερό:p

συγνωμη εχεις καμια συγγενεια με τον μητσοτακη?ή μας δουλευεις?

παρε ενα σακκουλι ρυζι.βγαλε την μπαταρια,και βαλε τα τρια κομματια για μια ημερα στο σακκουλι να τραβηξει την υγρασια και μετα δοκιμασε!

οχι πιστολακι

Οπως πηγα να το ξεκινησω μπηκε σε download mode απο μονο του λεω ελα χρηστε και παναγια. Δεν φταιω εγω αλλα αυτα τα πειραματα που βλεπουμε μεσα στο youtube φταινε και με παρασηρουν το ιδιο εκανα και με το s6 το απλο πριν 3 μηνες και το πουλησα και το παιδι που το πειρε λεει ακομη οτι του δουλευει αψογα. Τωρα το εβαλα μεσα στο ρυζακι αφου το στεγνωσα καλα με χαρτομαντιλα και θα δω. Παντος οταν το συνδεσα με USB στο pc ξεκινησε με την μια. παραξενο.

Οπως πηγα να το ξεκινησω μπηκε σε download mode απο μονο του λεω ελα χρηστε και παναγια. Δεν φταιω εγω αλλα αυτα τα πειραματα που βλεπουμε μεσα στο youtube φταινε και με παρασηρουν το ιδιο εκανα και με το s6 το απλο πριν 3 μηνες και το πουλησα και το παιδι που το πειρε λεει ακομη οτι του δουλευει αψογα. Τωρα το εβαλα μεσα στο ρυζακι αφου το στεγνωσα καλα με χαρτομαντιλα και θα δω. Παντος οταν το συνδεσα με USB στο pc ξεκινησε με την μια. παραξενο.

Ώπα ώπα, περίμενε. Τι ακριβώς έκανες; Το έριξες στο νερό επίτηδες, για να κάνεις test, σαν αυτά που κάνουν ρίχνοντας συσκευές χωρίς πιστοποίηση αδιαβροχότητας στο νερό και περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα; Ή μήπως δοκίμασες να πειράξει τίποτα rom, flashάροντας καινούργια; Κάπως μπερδεμένα τα λες. Και στο τέλος που λες ότι ξεκίνησε κανονικά, τι εννοείς, πως bootαρε κανονικά, χωρίς να σε "βάζει" σε download mode;

Θάνος :)

Ώπα ώπα, περίμενε. Τι ακριβώς έκανες; Το έριξες στο νερό επίτηδες, για να κάνεις test, σαν αυτά που κάνουν ρίχνοντας συσκευές χωρίς πιστοποίηση αδιαβροχότητας στο νερό και περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα; Ή μήπως δοκίμασες να πειράξει τίποτα rom, flashάροντας καινούργια; Κάπως μπερδεμένα τα λες. Και στο τέλος που λες ότι ξεκίνησε κανονικά, τι εννοείς, πως bootαρε κανονικά, χωρίς να σε "βάζει" σε download mode;

Το εβαλα μεσα στο νερο οχι επιτιδες αλλα απο περιεργια.

Μετα εβγαλα την μπαταρια και την στεγνωσα καλα με χαρτομαντιλο.

Μετα το ξεκινησα και με επαιρνε σε download mode με το κουμπακι απο πισω το ξεκιναω το στροκυλο το κυκλακι.

Μετα λεω αφου ειναι download mode να το συνδεσω με τον υπολογιστη μου. Ετσι και το συνδεσα και αφου το συνδεσα το αναψα ξανα και ξεκινησε απο μονο του να με βγαζει κανονικα στο περιβαλλον της android κανονικα ομως με εικονιδεια και ολα.

:confused::confused::confused::wacko:

Το όχι επίτηδες είναι ότι σου έπεσε κατά λάθος. Το από περιέργεια είναι το με τρώει ο @@@ μου....

Αυτά που βλέπεις στο youtube βλέπεις αν δουλεύουν μετά ή καλή τη πίστη λες ότι μάλλον θα είναι ok οι συσκευές;;;

Επίσης επειδή είπες ότι το έκανες και στο s6 κάτι τέτοια βλέπω και δεν αγγίζω μεταχειρισμένο κινητό....

Edited by enigma84

• Administrators

Μετα εβγαλα την μπαταρια και την στεγνωσα καλα με χαρτομαντιλο.

Μετα το ξεκινησα και με επαιρνε σε download mode με το κουμπακι απο πισω το ξεκιναω το στροκυλο το κυκλακι.

Μετα λεω αφου ειναι download mode να το συνδεσω με τον υπολογιστη μου. Ετσι και το συνδεσα και αφου το συνδεσα το αναψα ξανα και ξεκινησε απο μονο του να με βγαζει κανονικα στο περιβαλλον της android κανονικα ομως με εικονιδεια και ολα.

Τραγική κίνηση! :wacko:

Ακόμα και αν δουλέψει τώρα, τα αποτελέσματα (διάβρωση της πλακέτας) από την υγρασία εμφανίζονται αργότερα ακόμα και αν τώρα φαίνεται ότι μπορεί να δουλεύει κανονικά.

Όταν το πουλήσεις και αυτό ενημέρωσε τον μελλοντικό κάτοχο για τις δοκιμές σου όπως ελπίζω να έχεις ήδη κάνει όταν πούλησες το S6.

Αν δέχεσαι και τη γνώμη μου... δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποβάλλεις τις συσκευές σου σε αυτή τη διαδικασία μιας και δεν κερδίζεις τίποτα και μόνο ζημιά μπορείς να κάνεις.

Modpic.gif

:confused::confused::confused::wacko:

Το όχι επίτηδες είναι ότι σου έπεσε κατά λάθος. Το από περιέργεια είναι το με τρώει ο @@@ μου....

Αυτά που βλέπεις στο youtube βλέπεις αν δουλεύουν μετά ή καλή τη πίστη λες ότι μάλλον θα είναι ok οι συσκευές;;;

Επίσης επειδή είπες ότι το έκανες και στο s6 κάτι τέτοια βλέπω και δεν αγγίζω μεταχειρισμένο κινητό....

Παντος το παιδι που το πειρε το S6 απο μενα ειναι οκ ακομα του δουλευει απροβληματιστα και τι προβλημα μπορει να παθει μια κινητη συσκευη αν δεν ειναι αδιαβροχη ; Τα δοκιμαζω και λεω ή θα δουλευει μετα ή οχι σιγα το πραμα θα κλαψω αλλα θα μ περασει μετα.

Γιατι δεν αγγιζεις μεταχειριμενες συσκευες φιλε μου ; Δεν μενω Ελλαδα αλλα Κυπρο οποτε οτι και να πουλησω θα το βαλω στο Bazaraki.com.cy και αν πωληθει καλως αν οχι δεν με χαλαει.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τραγική κίνηση! :wacko:

Ακόμα και αν δουλέψει τώρα, τα αποτελέσματα (διάβρωση της πλακέτας) από την υγρασία εμφανίζονται αργότερα ακόμα και αν τώρα φαίνεται ότι μπορεί να δουλεύει κανονικά.

Όταν το πουλήσεις και αυτό ενημέρωσε τον μελλοντικό κάτοχο για τις δοκιμές σου όπως ελπίζω να έχεις ήδη κάνει όταν πούλησες το S6.

Αν δέχεσαι και τη γνώμη μου... δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποβάλλεις τις συσκευές σου σε αυτή τη διαδικασία μιας και δεν κερδίζεις τίποτα και μόνο ζημιά μπορείς να κάνεις.

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου αλλα εχω ενημερωση τον νεο κατοχο του S6 του απλου και μ ειπε δεν με χαλαει. Ομως λυσε μ μια απορια που δεν καταλαβα. Γιατι καποιες συσκευες λενε οτι ειναι αδιαβροχες το S5 S7 M4 Sony π.χ. που ειναι αδιαβροχες αυτες γιατι σ λενε οτι το σερβησ θα σ την φτιαξουν εφοσον ειναι αδιαβροχη και αυτες που δεν ειναι δεν σου τις φτιαχνουν και λενε οτι φταις εσυ δηλαδη αυτο που θελω να μαθω ειναι που η διαφορα οτι στην μια βαζουν πιστοση αδιαβροχητας και στην αλλη οχι ; Δηλαδη τι εννοεις θα παθει κακο η πλακετα με το περασμα του χρονου σε αυτα τα μην αδιαβροχα κινητα και δεν το παθενει τωρα που μπηκε νερο μεσα ; Αν μ το εξηγησεις θα καταλαβω σε βαθος αυτο που γινεται. Και αναγνωριζω οτι εκανα λαθος αλλα μια παροιμια μου τεριαζει: η περιεργια σκοτοσε την γατα.

Άτυχος ρε αδερφέ από τούμπα τις προάλλες σε βουτιά τώρα :( κρίμα... Βάλτο σε ενα μπολ με ρύζι το οποίο ρουφάει την υγρασία άστο μισή μέρα περίπου και βλέπεις διαφορετικά πάπαλα... Χρειάζεται άνοιγμα. :(

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωχ τώρα διάβασα όλα τα μηνύματα... Ρε φίλε αυτά είναι σοβαρά πράγματα τι περιέργεια και νερά? Ας πρόσεχες...αφού το συγκεκριμένο κινητό δεν φέρει πιστοποίηση ότι είναι αδιάβροχο σε ορισμένο βάθος και για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.

Konakis.

• Administrators
Γιατι καποιες συσκευες λενε οτι ειναι αδιαβροχες το S5 S7 M4 Sony π.χ. που ειναι αδιαβροχες αυτες γιατι σ λενε οτι το σερβησ θα σ την φτιαξουν εφοσον ειναι αδιαβροχη και αυτες που δεν ειναι δεν σου τις φτιαχνουν και λενε οτι φταις εσυ δηλαδη αυτο που θελω να μαθω ειναι που η διαφορα οτι στην μια βαζουν πιστοση αδιαβροχητας και στην αλλη οχι ;

Όταν μια συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη για αδιαβροχοποίηση σημαίνει και ότι μπορεί να περάσει υγρασία εντός του εσωτερικού της κυκλώματος και να χαλάσει. Που είναι το παράξενο λοιπόν στο να μην σε καλύπτει η εγγύηση σε περίπτωση που πάρει υγρασία μια συσκευή η οποία δεν είναι αδιάβροχη; Επίσης... το S6 που έδωσες λες ότι δουλεύει κανονικά. Το ξέρεις όμως ότι αν χρειαστεί ακόμα και για άσχετο λόγο επίσκεψη στο service, όταν θα ανοιχτεί η συσκευή θα διαπιστωθεί η υγρασία και ταυτόχρονα θα βγει και εκτός εγγύησης;

Δηλαδη τι εννοεις θα παθει κακο η πλακετα με το περασμα του χρονου σε αυτα τα μην αδιαβροχα κινητα και δεν το παθενει τωρα που μπηκε νερο μεσα ; Αν μ το εξηγησεις θα καταλαβω σε βαθος αυτο που γινεται.

Είναι θέμα φυσικής. Η υγρασία για να προκαλέσει διάβρωση σε μια πλακέτα χρειάζεται να περάσει ένα χρονικό διάστημα, δεν γίνεται αμέσως αλλά το αποτέλεσμα είναι εξίσου καταστροφικό.

Τέλος... επειδή έχουμε βγει εκτός θέματος, θα παρακαλέσω να επιστρέψουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο και κάποια στιγμή θα ακολουθήσει εκ νέου καθάρισμα από αυτές τις off topic συζητήσεις.

Modpic.gif

Παντος το παιδι που το πειρε το S6 απο μενα ειναι οκ ακομα του δουλευει απροβληματιστα και τι προβλημα μπορει να παθει μια κινητη συσκευη αν δεν ειναι αδιαβροχη ; Τα δοκιμαζω και λεω ή θα δουλευει μετα ή οχι σιγα το πραμα θα κλαψω αλλα θα μ περασει μετα.

Γιατι δεν αγγιζεις μεταχειριμενες συσκευες φιλε μου ; Δεν μενω Ελλαδα αλλα Κυπρο οποτε οτι και να πουλησω θα το βαλω στο Bazaraki.com.cy και αν πωληθει καλως αν οχι δεν με χαλαει.

Δεν είπαμε ότι θα πέσεις και του θανατά...άλλωστε λένε ο πληρών είναι και μαθών....

Τώρα σχετικά με το που μένεις, είναι απλά άσχετο με το θέμα. Από την στιγμή που κάποιος αγοράζει μια συσκευή από κάποιον τρίτο δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει κάνει ο άλλος. Και ας μένει και δίπλα σου.

Επίσης αν πουληθεί άλλος θα το φάει το αγγούρι...όχι εσύ.

Συμφωνω μαζι σου φιλε μου αλλα εχω ενημερωση τον νεο κατοχο του S6 του απλου και μ ειπε δεν με χαλαει. Ομως λυσε μ μια απορια που δεν καταλαβα. Γιατι καποιες συσκευες λενε οτι ειναι αδιαβροχες το S5 S7 M4 Sony π.χ. που ειναι αδιαβροχες αυτες γιατι σ λενε οτι το σερβησ θα σ την φτιαξουν εφοσον ειναι αδιαβροχη και αυτες που δεν ειναι δεν σου τις φτιαχνουν και λενε οτι φταις εσυ δηλαδη αυτο που θελω να μαθω ειναι που η διαφορα οτι στην μια βαζουν πιστοση αδιαβροχητας και στην αλλη οχι ; Δηλαδη τι εννοεις θα παθει κακο η πλακετα με το περασμα του χρονου σε αυτα τα μην αδιαβροχα κινητα και δεν το παθενει τωρα που μπηκε νερο μεσα ; Αν μ το εξηγησεις θα καταλαβω σε βαθος αυτο που γινεται. Και αναγνωριζω οτι εκανα λαθος αλλα μια παροιμια μου τεριαζει: η περιεργια σκοτοσε την γατα.

Μαζί με τα video που βλέπεις στο youtube, θα έβλεπες στα teardown ότι οι συσκευές αυτές έχουν και κάποιες διαφορές στην κατασκευή τους. Συγκεκριμένα προφυλάσσουν το νερό από το να μπει στα συγκεκριμένα μέρη ώστε να μην υπάρξει θέμα. Εδώ παλιά είχαν μέχρι και τάπες για να μην μπει το νερό. Δεν είναι απλά ένα χαρτί το ότι πληρούν τα ip67 κοκ....

Και το g5 όχι τάπες δεν έχει αλλά με το modular σχέδιο που έχει το νερό μπαίνει απλά παντού....

Το νερό από μόνο του ίσως να μην έκανε και πολλά. Βάλε όμως ότι δεν ήταν απιονισμένο και με τα άλατα θα δεις τι μπορεί να γίνει πάνω στα κυκλώματα και πως αυτά διαβρώνονται...

Εδώ άλλωστε που ρωτούσες σου είπαν ότι άλλοι είχαν θέμα που απλά έπιασαν το κινητό τους με νερά...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για συσκευές LG
  • The topic was pinned