Hierophant Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλημέρα. Σήμερα θα έρθει τι κουριερ να το παραλάβει για το θέμα της οθόνης.. Λέτε να αργήσει πολύ το ανταλλακτικο?? Στάλθηκε από το LG V10 Black μου Ρε φίλε, έλεος με τα άσχετα μηνύματα σου. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 ναι το γνωριζω γι αυτο θελω να το κοιταξω. ναι αυτο φιλε, αλλα συμφωνισαμε να το ελενξω πρωτα διοτι δεν εχει και αξιολογησεις. /QUOTE] Μακάρι να είναι σωστός, τσάμπα το πήρες πάντως. Super ευκαιρία, φοβερό value for money!!! :) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 ναι το γνωριζω γι αυτο θελω να το κοιταξω. ναι αυτο φιλε, αλλα συμφωνισαμε να το ελενξω πρωτα διοτι δεν εχει και αξιολογησεις. /QUOTE] Μακάρι να είναι σωστός, τσάμπα το πήρες πάντως. Super ευκαιρία, φοβερό value for money!!! :) Μακαρι! Να σας κανω μια ερώτηση. Τωρα ηρθε ο courier apo elta courier, και μου λεει πρεπει να πληρώσεις ολο το ποσο για να το ανοιξεις. Εμεις δεν εχουμε τετοια επιλογη για ελεγχο. Πηρα και τα κεντρικά και μου απάντησαν το ίδιο. Τωρα του στείλα ενα μηνυμα σαν αποστολεας αν μπορει να δώσει αδεια να ανοιχτει πρωτα πριν την αντικαταβολή. Γνωριζετε εσεις αν υπαρχει αυτη η δυνατότητα ελέγχου πριν την πληρωμη? Ευχαριστώ πολύ και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από όσο ξέρω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από όσο ξέρω. Αρα ολες οι συναλλαγες βασιζονται μονο στην εμπιστοσυνη που εχεις στον αποστολεα? Εννοω οσες γινονται απο αποσταση. Ελπιζω να μπορω να πληρωσω τα εξοδα αποστολης στο καταστημα και μετα απο συνεννόηση του καταστήματος με τον αποστολέα να το ανοιξω εκει και να δω αν αξιζει να το παραλαβω. Παντως την αγορα την επιβεβαιωσα απ το κατάστημα. Ευχαριστώ και παλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 προτιμώ να έχω το adaway παρά οτιδήποτε άλλο.με μικρότερη cpu/gpu θα ζήσω, χωρίς adaway προτιμώ να το πετάξω στα σκουπίδια.κινητό που δεν παίρνει adaway χωρίς να χάσεις την εγγύηση είναι για πέταμα, όποιο και να είναι αυτό. και φυσικά επειδή τα δοκίμασα όλα, κανένα δεν το αντικαθιστά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έπρεπε με Γενική Ταχυδρομική να το στείλει, προσοχή, έτσι και δώσεις λεφτά και δεν είναι αυτό που περίμενες το έφαγες μετά. Τι θα κάνεις?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έπρεπε με Γενική Ταχυδρομική να το στείλει, προσοχή, έτσι και δώσεις λεφτά και δεν είναι αυτό που περίμενες το έφαγες μετά. Τι θα κάνεις?? Το στειλαν ποσω καταστημα. Του στειλα μηνυμα να τους παρει σαν αποστολεας να δωσει αδεια να το ελεγξω στο καταστημα αφου πληρώσω τα μεταφορικα. Βλέπουμε απο δω και πέρα. Η γενική ταχυδρομικη εχει ελεγχο πριν την αντικαταβολή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Αρα ολες οι συναλλαγες βασιζονται μονο στην εμπιστοσυνη που εχεις στον αποστολεα? Εννοω οσες γινονται απο αποσταση. Ελπιζω να μπορω να πληρωσω τα εξοδα αποστολης στο καταστημα και μετα απο συνεννόηση του καταστήματος με τον αποστολέα να το ανοιξω εκει και να δω αν αξιζει να το παραλαβω. Παντως την αγορα την επιβεβαιωσα απ το κατάστημα. Ευχαριστώ και παλι!! ε ναι εννοείται ότι βασίζονται στην εμπιστοσύνη η οποία καλά καλά δεν υπάρχει ούτε με μαγαζιά.εγώ παλεύω με εταιρία κολοσσό να μου γυρίσει τα χρήματα πίσω για κάτι που δεν έστειλε και εσύ ψάχνεις εμπιστοσύνη στον κάθε τυχαίο. στην θέση σου δεν θα αγόραζα κινητό μεταχειρισμένο χωρίς να το πιάσω στο χέρι να το δω.αν μια στο εκατομμύριο έχει κάνει ρουτ, την έκατσες. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 προτιμώ να έχω το adaway παρά οτιδήποτε άλλο.με μικρότερη cpu/gpu θα ζήσω, χωρίς adaway προτιμώ να το πετάξω στα σκουπίδια.κινητό που δεν παίρνει adaway χωρίς να χάσεις την εγγύηση είναι για πέταμα, όποιο και να είναι αυτό. και φυσικά επειδή τα δοκίμασα όλα, κανένα δεν το αντικαθιστά. Δεν τα δοκιμάσες όλα φαίνεται, το adguard στην premium έκδοση μια χαρά το αντικαθιστά. :) Με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ, ίσως κάνει και καλύτερη δουλειά. Ξαναείπα, η ουσία είναι να κάνει ο καθένας να ξέρει τι θέλει & να κάνει σωστή επιλογή συσκευής. Όποιος θέλει root(& ξέρει φυσικά για τι το θέλει), δεν πάει στη συγκεκριμένη συσκευή, απλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 δεν τα κόβει τόσο καλά το adguard όσο το adaway που είναι και free. για μένα δεν υπάρχει συσκευή σωστή να αξίζει να τα σκάσω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Νομίζω ούτε η Γενική Ταχυδρομική έχει τέτοια υπηρεσία καθώς μια φορά που μου έστειλαν και πήγα και σε γραφείο που το είχε φίλος μου λέει απαγορεύεται, έχω και κάμερα πίσω μου και θα μου το κλείσουν το μαγαζί, δεν ξέρω μήπως στην Acs γίνεται Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 ε ναι εννοείται ότι βασίζονται στην εμπιστοσύνη η οποία καλά καλά δεν υπάρχει ούτε με μαγαζιά.εγώ παλεύω με εταιρία κολοσσό να μου γυρίσει τα χρήματα πίσω για κάτι που δεν έστειλε και εσύ ψάχνεις εμπιστοσύνη στον κάθε τυχαίο. στην θέση σου δεν θα αγόραζα κινητό μεταχειρισμένο χωρίς να το πιάσω στο χέρι να το δω.αν μια στο εκατομμύριο έχει κάνει ρουτ, την έκατσες. Αν δεν ελεγχθει δεν το παιρνω προφανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 δεν τα κόβει τόσο καλά το adguard όσο το adaway που είναι και free. για μένα δεν υπάρχει συσκευή σωστή να αξίζει να τα σκάσω. Σε μένα το adguard κόβει μέχρι και από το sofa, που ούτε το adaway έκανε δουλειά. Δεν έχω παράπονο, η μόνη ανησυχία ήταν μήπως επηρεάζει αρνητικά επιδόσεις & μπαταρία, αλλά τελικά και εκεί παίρνει καλό βαθμό. Ζητάει 22ευρώ αλλά σε απαλλάσσει από το βραχνά των ads, χωρίς root μια για πάντα. Για το 2ο, δεν ξέρω τι ψάχνεις, είναι δικό σου θέμα, υπάρχουν συσκευές αυτή τη στιγμή για όλα τα γούστα. Σημασία έχει ο καθένας να διαλέγει ''σωστά". Όπως και να χει αυτό δεν αφορά το νήμα του v10 & καλύτερα να το λήξουμε εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το στειλαν ποσω καταστημα. Του στειλα μηνυμα να τους παρει σαν αποστολεας να δωσει αδεια να το ελεγξω στο καταστημα αφου πληρώσω τα μεταφορικα. Βλέπουμε απο δω και πέρα. Η γενική ταχυδρομικη εχει ελεγχο πριν την αντικαταβολή?? Απ οτι ξερω οχι δε μπορεις να κανεις ελενγχο,ειχε γινει παλαιοτερα μια στραβη και απο τοτε απαγορευται ο ελεγχος πριν τη πληρωμη,ειναι θεμα τυχης να σε κοροιδεψει ο αλλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 ένα v10 με root και εγγύηση :lol::p Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Απ οτι ξερω οχι δε μπορεις να κανεις ελενγχο,ειχε γινει παλαιοτερα μια στραβη και απο τοτε απαγορευται ο ελεγχος πριν τη πληρωμη,ειναι θεμα τυχης να σε κοροιδεψει ο αλλος... Μιλησα με το παιδι και τa elta. Του είπαν οτι πρεπει να στειλει ενα μαιλ οτι τους επιτρεπει να το ανοίξουν στο κατάστημα. Οποτε λογικά θα ελεγχθει κανονικα το απόγευμα που θα το επιστρέψει ο courier. Μαλιστα μου πε οτι είχε πληρωσει εξτρα γι αυτόν τον έλεγχο πριν την πληρωμη! Θα σας ενημερωσω! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις! Και σορρυ που βγηκαμε off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ασφαλές κριτήριο για τα αποτελέσματα του root αποτελούν οι επιδόσεις της συσκευής και τι θέματα τυχόν μπορεί να εμφανίσει, σε βάθος χρόνου και μόνο. Για εμένα προσωπικά είναι λανθασμένη η αντίληψη 'αποκτώ δικαιώματα διαχειριστή για να έχω αποκλειστικά και μόνο εγώ το κουμάντο στη συσκευή και να κάνω παπάδες"! Η συσκευή από μόνη της προσφέρει πλήρη ελευθερία για να την διαμορφώσει ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Δεν ειναι αλλωστε τυχαίο νομίζω που κορυφαίες εταιρείες του χώρου δεν δίνουν δικαιώματα διαχειριστή και μάλιστα σε πολύ ακριβότερα μοντέλα από το δικό μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 @chrisvag Για σένα είναι λάθος να μπορείς να κάνεις ότι θες στη συσκευή που αγόρασες? Τελικά αρχίζει να μην μου φαίνεται περίεργο που στην Ελλάδα αδιαμαρτύρητα πληρώνουμε ενοίκιο(σ.σ. ενφια) στα σπίτια που έχουμε ήδη αγοράσει. :X:cry: :!: Εγώ ξαναρωτάω όσοι λέτε ότι το root κάνει κακό, σίγουρα ξέρετε τι είναι? :!: Αν δεν πειράξεις χρονισμούς στη cpu ή κάτι άλλο στο hw της συσκευής, η συσκευή δεν παθαίνει τίποτα, απολύτως. Μόλις κάνεις ένα καθαρό φλασάρισμα μιας stock rom, δεν μένει τίποτα. Οι λόγοι που δεν δίνονται τα δικαιώματα διαχειριστή, μόνο αυτοί που πιστεύετε δεν είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι αλλωστε τυχαίο νομίζω που κορυφαίες εταιρείες του χώρου δεν δίνουν δικαιώματα διαχειριστή και μάλιστα σε πολύ ακριβότερα μοντέλα από το δικό μας.... Δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό, με όλο το σεβασμό. Εκτός αν θεωρείς ότι η εκάστοτε εταιρία είναι φίλη σου & σκοπός της είναι το δικό σου όφελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Η συσκευή μας έχει δοθεί κάτω απο ορισμένες προϋποθέσεις Το EULA το έχετε διαβάσει? Δηλ είναι δική μας με προϋποθέσεις Οτι αποδεχόμαστε...κτλ... Τέλος απο μένα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited June 14, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 @chrisvag Για σένα είναι λάθος να μπορείς να κάνεις ότι θες στη συσκευή που αγόρασες? Τελικά αρχίζει να μην μου φαίνεται περίεργο που στην Ελλάδα αδιαμαρτύρητα πληρώνουμε ενοίκιο(σ.σ. ενφια) στα σπίτια που έχουμε ήδη αγοράσει. :X:cry: :!: Εγώ ξαναρωτάω όσοι λέτε ότι το root κάνει κακό, σίγουρα ξέρετε τι είναι? :!: Αν δεν πειράξεις χρονισμούς στη cpu ή κάτι άλλο στο hw της συσκευής, η συσκευή δεν παθαίνει τίποτα, απολύτως. Μόλις κάνεις ένα καθαρό φλασάρισμα μιας stock rom, δεν μένει τίποτα. Οι λόγοι που δεν δίνονται τα δικαιώματα διαχειριστή, μόνο αυτοί που πιστεύετε δεν είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό, με όλο το σεβασμό. Εκτός αν θεωρείς ότι η εκάστοτε εταιρία είναι φίλη σου & σκοπός της είναι το δικό σου όφελος. Τι να πεις ...εδώ μπαινεις σε νήμα νεξους και γράφει ο άλλος ότι δεν θα ρουταρει και εσύ ψαχνεις να βρεις άκρη σε lg ; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 @chrisvag Για σένα είναι λάθος να μπορείς να κάνεις ότι θες στη συσκευή που αγόρασες? :!: Εγώ ξαναρωτάω όσοι λέτε ότι το root κάνει κακό, σίγουρα ξέρετε τι είναι? :!: Αν δεν πειράξεις χρονισμούς στη cpu ή κάτι άλλο στο hw της συσκευής, η συσκευή δεν παθαίνει τίποτα, απολύτως. Ακούστε λίγο κάτι... Καταρχάς ναι, είναι λάθος να μπορείς να κάνεις ο,τι θες στη συσκευή σου. Ξέρεις γιατί? Γιατί οτιδήποτε θες να κάνεις, από αυτά που δε σε αφήνουν να κάνεις, παραβαίνει τους κανόνες που έχει ορίσει πρώτα η Google και μετά η εκάστοτε εταιρεία. Πες μου τί θες να κάνεις με το ρουτ, και θα σου δείξω ότι είναι παράνομο. Θα σου φέρω 2 παραδείγματα : Α) Με το ρουτ μπορείς να απενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις. Αυτό καλέ μου φίλε μπορεί να είναι τέλεια μαγκιά για σένα (και για μένα) αλλά της Google δεν της αρέσει καθόλου. (Και) από αυτές τις διαφημίσεις βγάζει λεφτά, για να εξελίξει το android που όλοι χρησιμοποιούμε και αγαπάμε. Αν όλος ο κόσμος, δισεκατομμύρια συσκευές έπαυαν να δέχονται διαφημίσεις τότε πολύ πιθανό ή εξέλιξη του λειτουργικού να μην ήταν η ίδια διότι δε θα έπεφταν τα ίδια χρήματα στο R&D. Είναι κατανοητό αυτό? Β) Θες να αλλάξεις εμφανισιακά κάτι στο λειτουργικό. Επίσης απαγορεύεται γιατί αυτό το χαρακτηριστικό (ίσως) το δώσει η Google σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση της. Οπότε εσύ θα πρέπει να υποχρεωθείς να αγοράσεις τις επόμενες συσκευές με το νέο λειτουργικό για να το έχεις. Αν προσθέτεις στο λειτουργικό όλα τα μελλοντικά καλούδια, τότε δε θα έχεις κανέναν λόγο να αγοράσεις την επόμενη συσκευή με το επόμενο λειτουργικό. Επίσης καμία εταιρεία δε σου έχει εμπιστοσύνη ότι δε θα πειράξεις τα ρεύματα και δε θα κάψεις καμιά πλακέτα. Οπότε ανεξαρτήτως αν το επιχειρήσεις ή όχι, και μόνο ότι είσαι σε θέση να το κάνεις, αυτόματα αφαιρείται από σένα το δικαίωμα της εγγύησης. Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί θέλετε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Και ρουτ, και εγγύηση. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Θες να πειραματιστείς ? Πολύ ωραία. Πάρτη τη συσκευή που πλήρωσες και είναι δική σου και βγάλε της τα μάτια. Αν ξεπεράσεις τα όρια όμως, δε σε καλύπτουμε. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ελεος πια με το ρουτ.... Οποιοι θελετε καντε ενα νημα μονοι σας. Μας πρηξατε Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) @Hierophant: + 1000 Είτε μας αρέσει είτε όχι έτσι είναι. Πράγματι η τόσο εκτενής συζήτηση ίσως είναι κουραστική :) Edited June 14, 2016 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ακούστε λίγο κάτι... Καταρχάς ναι, είναι λάθος να μπορείς να κάνεις ο,τι θες στη συσκευή σου. Ξέρεις γιατί? Γιατί οτιδήποτε θες να κάνεις, από αυτά που δε σε αφήνουν να κάνεις, παραβαίνει τους κανόνες που έχει ορίσει πρώτα η Google και μετά η εκάστοτε εταιρεία. Πες μου τί θες να κάνεις με το ρουτ, και θα σου δείξω ότι είναι παράνομο. Θα σου φέρω 2 παραδείγματα : Α) Με το ρουτ μπορείς να απενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις. Αυτό καλέ μου φίλε μπορεί να είναι τέλεια μαγκιά για σένα (και για μένα) αλλά της Google δεν της αρέσει καθόλου. (Και) από αυτές τις διαφημίσεις βγάζει λεφτά, για να εξελίξει το android που όλοι χρησιμοποιούμε και αγαπάμε. Αν όλος ο κόσμος, δισεκατομμύρια συσκευές έπαυαν να δέχονται διαφημίσεις τότε πολύ πιθανό ή εξέλιξη του λειτουργικού να μην ήταν η ίδια διότι δε θα έπεφταν τα ίδια χρήματα στο R&D. Είναι κατανοητό αυτό? Β) Θες να αλλάξεις εμφανισιακά κάτι στο λειτουργικό. Επίσης απαγορεύεται γιατί αυτό το χαρακτηριστικό (ίσως) το δώσει η Google σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση της. Οπότε εσύ θα πρέπει να υποχρεωθείς να αγοράσεις τις επόμενες συσκευές με το νέο λειτουργικό για να το έχεις. Αν προσθέτεις στο λειτουργικό όλα τα μελλοντικά καλούδια, τότε δε θα έχεις κανέναν λόγο να αγοράσεις την επόμενη συσκευή με το επόμενο λειτουργικό. Επίσης καμία εταιρεία δε σου έχει εμπιστοσύνη ότι δε θα πειράξεις τα ρεύματα και δε θα κάψεις καμιά πλακέτα. Οπότε ανεξαρτήτως αν το επιχειρήσεις ή όχι, και μόνο ότι είσαι σε θέση να το κάνεις, αυτόματα αφαιρείται από σένα το δικαίωμα της εγγύησης. Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί θέλετε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Και ρουτ, και εγγύηση. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Θες να πειραματιστείς ? Πολύ ωραία. Πάρτη τη συσκευή που πλήρωσες και είναι δική σου και βγάλε της τα μάτια. Αν ξεπεράσεις τα όρια όμως, δε σε καλύπτουμε. Στάλθηκε από το LG V10 μου Κοίτα αφού βρίσκεις φυσιολογικό να λειτουργείς τη συσκευή που πλήρωσες σε guest mode, οκ πάω πάσο. Φαντάζομαι και το pc σου σε guest mode το λειτουργείς? Σ'ευχαριστώ για τα παραδείγματα που φέρνεις & με βγάζεις από τον κόπο να τα γράψω μόνος μου. Δεν χρειάζονται περαιτέρω λόγια. Τόσο το Α, όσο και το Β είναι δύο από τις αποδείξεις όσουν εθελοτυφλούν ότι αυτοί οι περιορισμοί είναι για την προστασία του εκάστοτε χρήστη (:lol:). Θα συμφωνήσω, γι'αυτό με τα ρεύματα κλπ. Αυτό είναι το μόνο που έχει βάση και κατανοώ την εταιρία, αλλά ας βρει τρόπο να κλειδώσει το hw. Δικό της θέμα είναι. Για το τελευταίο φυσικά και θα διαφωνήσω κάθετα. Προφανώς και τα θέλω όλα. Δεν ζήτησα να με καλύψει για δικό μου λάθος, π.χ. έπεσα σε bootloop από τα λαθος φλασάρισμα, αλλά να συνεχίσει να ισχύει η ήδη υπάρχουσα εγγύηση. Άλλωστε, τόσες εταιρίες πως τα δίνουν και τα 2? Απαράδεκτη Lg που κλειδώνει τις συσκεές της. Καμία δικαιολογία. Υ.γ. Η τραγική apple, που ξεζουμίζει τον κοσμάκη και χιλιοκλειδώνει τις συσκευές της, μαντέψτε......το jailbreak δεν το έχει ποινικοποιήσει. ;) Y.γ.2: Ότι θα δικαιολογούντουσαν κλειδώματα στο android, που θεμελιώδης αρχή του είναι η ελευθερία, δεν το περίμενα :X Τι να πεις ...εδώ μπαινεις σε νήμα νεξους και γράφει ο άλλος ότι δεν θα ρουταρει και εσύ ψαχνεις να βρεις άκρη σε lg ; :lol: :lol: Εdit: Θα συμφωνήσω και γω, ότι εξαντλήθηκε το θέμα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Δεν έχει αξία να το συζητάμε περαιτέρω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts