stark Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 (edited) On 4/10/2021 at 9:16 ΠΜ, StryGR said: Δεν έχω τέτοιο reader. Αλλά δεν προτίθεμαι να πάρω διότι δεν είναι και φτηνό. Μου κάνει φοβερή εντύπωση η αναξιοπιστία της μνήμης αυτής, άσχετα από τον πραγματικό λόγο που συνέβη το πρόβλημα! Έχω μέσα υλικό που δεν έχω περάσει πουθενά αλλού με backup! Φίλε μου μια ερώτηση. Είχες μήπως και offline αρχεία / μουσική / κλπ να κατεβαίνουν / αποθηκεύονται συχνά στην κάρτα από κάποια εφαρμογή όπως το Spotify ; Edited October 9, 2021 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StryGR Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 2 ώρες πριν, stark said: Φίλε μου μια ερώτηση. Είχες μήπως και offline αρχεία / μουσική / κλπ να κατεβαίνουν / αποθηκεύονται συχνά στην κάρτα από κάποια εφαρμογή όπως το Spotify ; Μουσική όχι. Ηχητικά από κλήσεις μόνο και (χειροκίνητα) αρχεία backup του τηλεφώνου... Δεν μπορώ να καταλάβω τι χάλασε το file system της κάρτας έτσι ξαφνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katemas Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Καλησπέρα παιδιά notification από την εφαρμογή της εθνικής τράπεζας έρχονται στην συσκευή Huawei p40 lite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Γειά χαρά. Έχει πάρει κανείς κινητό από αυτό το σαιτ...? https://www.backmarket.gr/huawei-huawei-p40-pro-256-gb-ftino-proion/345988.html#l=12 Είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BalDwin Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς πώς να εγκαταστήσω/δουλέψει η εφαρμογή σκαναρίσματος covid free gr σε μανίσιο P40 (σκέτο,όχι pro)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. December 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 (edited) Από χθες, η εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας για κινητά με HMS, με την έκδοση 5.5.7, φαίνεται να είναι ίδια με αυτή του Play Store, με ειδοποιήσεις και ανέπαφες συναλλαγές. Ως προς τις ειδοποιήσεις, νομίζω ότι είναι ΟΚ. Μένει τώρα να δοκιμαστούν και οι συναλλαγές με NFC. Update: Και με NFC όλα ΟΚ! Edited December 23, 2021 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Huawei P30 με (νόμιμα / επίσημα) GMS φυσικά, και Winbank app από Play Store (κι όχι από Huawei App Gallery) και από χθες δεν μου έρχονται notifications για approval online συναλλαγών με την πιστωτική μου VISA Πειραιώς. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι τέτοιο τώρα τελευταία; Βλέπω και μια άλλη αναφορά στο γειτονικό forum, με Nova 5T. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Μήπως σου έκανε μόνο του αναβάθμιση από app gallery ; Το έκανε σε μένα και μπέρδεψε τις ανέπαφες πληρωμές. Έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση από play store και έστρωσε. Είναι άλλες εκδόσεις και χρησιμοποιούν άλλα services. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 1 ώρα πριν, _NikitaS_ said: Μήπως σου έκανε μόνο του αναβάθμιση από app gallery ; Το έκανε σε μένα και μπέρδεψε τις ανέπαφες πληρωμές. Έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση από play store και έστρωσε. Είναι άλλες εκδόσεις και χρησιμοποιούν άλλα services. Πολύ πιθανό! Σ' ευχαριστώ για την ιδέα. Θα το δοκιμάσω αυτό που πρότεινες, αφού πρώτα κάνω disable στο app gallery το auto-update. Το οποίο νόμιζα ότι ήταν στο off, αλλά έκανα λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 στο huawei p20 lite εχει εξαφανιστει η ενδειξη volte ; γιατι; και εμφανιζεται η ενδειξη 4g+ κανονικα οταν κανω κληση μεσω 4g .Ειχε περασει καποια στιγμη καποια αναβαθμιση λογισμικου . Επισης ενα αλλο σπαστικο οταν εχει notifications εξαφανιζεται η ενδειξη του δικτυου πανω δεξια , πολυ σπαστικο. Γνωριζει κανενας πως μπορουμε να αποθηκευσουμε sms στην καρτα σημ; . οπως γινοτανε και σε παλαιοτερα μοντελα huawei ; . Τελος θελω να ρωτησω επειδη δημοσιευτηκε η καταργηση του 3g και απο την vodafone μεσα στο ετος 2022, ηδη στην κοσμοτε εχει καταργηθει ηδη , πως μπορω να κλειδωσω το κινητο να δουλευει μονο σε 4g only ; . το θελω περισσοτερο για hotspot οταν κανω σε υπολογιστη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Καλησπέρα σε όλους ...καλή χρονιά με υγεία ερώτηση εγινε μετάβαση μιας φίλης από xiaomi σε mate 20 pro και ενώ έκανε αντίγραφα ασφαλείας στο viber στην παλιά συσκευή μέσω google drive στο mate 20 pro δεν έχει επαναφορά και τις βγάζει αντί για google drive τις υπηρεσίες της huawei ...υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει το huawei σε google drive ή κάποια άλλη λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 8 minutes ago, harislg said: Καλησπέρα σε όλους ...καλή χρονιά με υγεία ερώτηση εγινε μετάβαση μιας φίλης από xiaomi σε mate 20 pro και ενώ έκανε αντίγραφα ασφαλείας στο viber στην παλιά συσκευή μέσω google drive στο mate 20 pro δεν έχει επαναφορά και τις βγάζει αντί για google drive τις υπηρεσίες της huawei ...υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει το huawei σε google drive ή κάποια άλλη λύση? Μάλλον το Viber που έχει, εγκαταστάθηκε η πήρε update από το app gallery της Huawei. Το απεγκαθιστά, μετά πάει στα settings του app gallery και απενεργοποιεί τα αυτόματα updates και μετά εγκαθιστά το Viber από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Να διαγράψει το viber που έχει εγκαταστήσει. Να κλείσει την αυτόματη αναβάθμιση από το App gallery της huawei και μετά να το ξανακανεβασει από το play store. Τότε θα λειτουργεί το Google drive στο viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 στο huawei p20 lite στην εφαρμογη wind f2g δεν με αφηνει να μπω με στοιχεια συνδεσης μου βγαζει προβλημα , ενω ξερω οτι ειναι σωστα . Τι γινεται; ειδα στο android market δεν υπαρχει αλλη αναβαθμιση , τι μπορει να φταιει; Με ενα xiaomi note 6 pro με βαζει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2022 Μήπως η εφαρμογή υπάρχει και στο app store και σου έκανε καμία αυτόματη αναβάθμιση σε άλλη έκδοση από αυτή του play store; Θα πρότεινα να χρησιμοποιούμε ή μόνο το play store ή μόνο το app store. Τσέκαρε το, και κάνε απεγκατασταση την εφαρμογή (όχι μόνο διαγραφή δεδομένων) και μετά εγκατάσταση από το play store. Σημείωση εδώ να έχεις απενεργοποιησει την αυτόματη αναβάθμιση από το App store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 Nα κανω μια ερώτηση . Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω σπασμένο Yp6. Και επειδη θα σταλει για επισκευη μπορω με καποιο τροπο απο υπολογιστη να σβησω τις εφαρμογες που ειναι ανοικτες γιατι μπορει να εχει προσβαση ο καθενας μετα την επισκευη του. Η να κανω κάποιο reset?? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 γενικα δαιφημισεις εχεθι το λειτουργικο; μπορουμε καπως να τις μπλοκαρουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Καλημέρα,έχω Samsung κινητό και θέλω να πάρω Huawei,πως μπορώ να τσεκαρω κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιω αν υπάρχουν μέσω gspace η ότι άλλο υπάρχει για google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 4 ώρες πριν, gjimmys said: Καλημέρα,έχω Samsung κινητό και θέλω να πάρω Huawei,πως μπορώ να τσεκαρω κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιω αν υπάρχουν μέσω gspace η ότι άλλο υπάρχει για google; Σκέψου το πριν προχωρήσεις στην αλλαγή. Πρέπει να οπλιστείς με υπομονή. Σαν συσκευές θεωρώ ότι είναι πολύ καλές, αλλά ...η απουσία των gms δυσκολεύει την κατάσταση. Εγώ είχα το p40 lite, πολύ καλό τηλεφωνο αλλά με κούρασε το θέμα των εφαρμογών - ενημερώσεων - ειδοποιήσεων. Κάποιες εφαρμογές, δυστυχώς όχι όλες, υπάρχουν στο appgallery και δουλεύουν σωστά, κάποιες από αυτές όμως δεν ενημερώνονται συχνά. Βρήκα εφαρμογές που είχαν να ενημερωθούν μήνες ή χρόνια. Δυστυχώς δεν υπάρχει η υποστήριξη που θα έπρεπε να υπάρχει στο appgallery. Κατεβάζεις βέβαια από άλλα app stores εφαρμογές, αλλά...κάποιες δουλεύουν σωστά, κάποιες άλλες όχι και φυσικά με την προσοχή που απαιτείται, ειδικά αν πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. Όσο για το gspace, υπάρχει σαν εφαρμογή στο appgallery, το κάνεις εγκατάσταση και βλέπεις αν υπαρχουν οι εφαρμογές που θέλεις. Έχουν όμως διαφημίσεις και δύσκολα θα έχεις ειδοποιήσεις. Εσύ αποφασίζεις! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 2 ώρες πριν, np60s said: Σκέψου το πριν προχωρήσεις στην αλλαγή. Πρέπει να οπλιστείς με υπομονή. Σαν συσκευές θεωρώ ότι είναι πολύ καλές, αλλά ...η απουσία των gms δυσκολεύει την κατάσταση. Εγώ είχα το p40 lite, πολύ καλό τηλεφωνο αλλά με κούρασε το θέμα των εφαρμογών - ενημερώσεων - ειδοποιήσεων. Κάποιες εφαρμογές, δυστυχώς όχι όλες, υπάρχουν στο appgallery και δουλεύουν σωστά, κάποιες από αυτές όμως δεν ενημερώνονται συχνά. Βρήκα εφαρμογές που είχαν να ενημερωθούν μήνες ή χρόνια. Δυστυχώς δεν υπάρχει η υποστήριξη που θα έπρεπε να υπάρχει στο appgallery. Κατεβάζεις βέβαια από άλλα app stores εφαρμογές, αλλά...κάποιες δουλεύουν σωστά, κάποιες άλλες όχι και φυσικά με την προσοχή που απαιτείται, ειδικά αν πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. Όσο για το gspace, υπάρχει σαν εφαρμογή στο appgallery, το κάνεις εγκατάσταση και βλέπεις αν υπαρχουν οι εφαρμογές που θέλεις. Έχουν όμως διαφημίσεις και δύσκολα θα έχεις ειδοποιήσεις. Εσύ αποφασίζεις! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Με προβλημάτισες αρκετά θα έλεγα και θα το σκεφτώ σοβαρά.Και πάλι σε ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasakis87 Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 Καλησπερα παιδια προσπαθω να εγκαταστησω το WhatsApp στο κινητο και μου πεταει συνεχεια αυτο το μυνημα δεν ξερω τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 Καλησπερα παιδια προσπαθω να εγκαταστησω το WhatsApp στο κινητο και μου πεταει συνεχεια αυτο το μυνημα δεν ξερω τι να κανω??? Huawei χωρίς google services είναι η συσκευή σου;Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 από το play store το βάζεις; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasakis87 Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 kai play store και απο το appgallery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 55 minutes ago, sasakis87 said: Καλησπερα παιδια προσπαθω να εγκαταστησω το WhatsApp στο κινητο και μου πεταει συνεχεια αυτο το μυνημα δεν ξερω τι να κανω??? Γυρνα το στο πλάι να δεις τι δεν βρέθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts