kremmydass Δημ. October 13, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Πάντως,εγώ,στον σκελετό του iPhone 12 mini βλέπω το επόμενο se (ή μπορεί ο πεινασμένος καρβέλια να ονειρεύεται) Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Πάντως,εγώ,στον σκελετό του iPhone 12 mini βλέπω το επόμενο se (ή μπορεί ο πεινασμένος καρβέλια να ονειρεύεται) Σίγουρα, αλλά σε 4 χρόνια από τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Ξέχασα να το γράψω,αλλά όσοι ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το τηλέφωνο,κάντε το άμεσα,γιατί η Apple θα αρχίσει να το κυκλοφορεί με τη νέα «συρρικνωμένη» εκδοχή του. (Βέβαια παίρνετε braided lightning to usb c) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο με το πως μοιάζει η νέα συσκευασία Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Δεν είναι braided, ένα απλο καλώδιο με άκρη σε usb c είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Δεν είναι braided, ένα απλο καλώδιο με άκρη σε usb c είναι. Λάθος μου,απλώς στο video μου φάνηκε διαφορετικό σε ποιότητα από το απλό πλαστικό του παλιού καλωδίου Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το έχω δει live σε κατάστημα και δεν είναι και άσχημο. Αν το αγοράσω από σκρουτζομαγαζο το καλύπτει η αντιπροσωπεία σαν εγγύηση η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το έχω δει live σε κατάστημα και δεν είναι και άσχημο. Αν το αγοράσω από σκρουτζομαγαζο το καλύπτει η αντιπροσωπεία σαν εγγύηση η όχι; Για το πρώτο χρόνο το καλύπτει η Apple και τον δεύτερο το κατάστημα αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Ποια είναι φίλε η αντιπροσωπεία; Η infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Ποια είναι φίλε η αντιπροσωπεία; Η infoquest? https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.9833333&lon=23.7333333&address=Αθήνα&carrier=no-contract Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Ευχαριστώ! Δηλαδή το βράδυ βγάζει καλές φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Ευχαριστώ! Δηλαδή το βράδυ βγάζει καλές φωτογραφίες; Αξιοπρεπείς... δεν φτάνει τις επιδόσεις των ναυαρχίδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Eυχαριστω και πάλι φίλε.Παντως το μαύρο χρώμα του πάει περισσότερο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Πάντως, το αποκλείω η Apple να το σκοτώσει (να το αποσύρει από την αγορά), δεδομένου ότι η τιμή του iPhone 12 Mini, είναι στο Θεό (στα 869€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Πάντως, το αποκλείω η Apple να το σκοτώσει (να το αποσύρει από την αγορά), δεδομένου ότι η τιμή του iPhone 12 Mini, είναι στο Θεό (στα 869€). Δεν προκύπτει από κάπου αυτό. Προφανώς και θα το κρατήσει ως την πιο οικονομική επιλογή στην γκάμα των iPhone. Το ίδιο συμβαίνει και με το απλό iPad... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Παιδιά, κατασκευαστικά πώς λέτε να έγινε το SE 2020? Πήραν το 8άρι που τους έμεινε, έβγαλαν την οθόνη, άλλαξαν κάποια εξαρτήματα και ξανα κόλλησαν την οθόνη, δηλαδή ένα ανακατασκευασμένο (refurbished) 8άρι? Μου κάνει τρομερή εντύπωση που το σασί του είναι ολόιδιο με το 8άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Παιδιά, κατασκευαστικά πώς λέτε να έγινε το SE 2020? Πήραν το 8άρι που τους έμεινε, έβγαλαν την οθόνη, άλλαξαν κάποια εξαρτήματα και ξανα κόλλησαν την οθόνη, δηλαδή ένα ανακατασκευασμένο (refurbished) 8άρι? Μου κάνει τρομερή εντύπωση που το σασί του είναι ολόιδιο με το 8άρι. Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να τα πιστεύεις αυτά που γράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Δεν πάει έτσι, ίσως μερικά εξαρτήματα να είναι από την παραγωγή του 8 αλλά δεν πήραν τα ηδη «ενωμένα» 8αρια και τα αποσυνθέσανε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να τα πιστεύεις αυτά που γράφεις. Εσένα δηλαδή σου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να κάθισαν και να ξαναέφτιαξαν 8άρια εν έτει 2020? Επίσης, δεν σου κάνει εντύπωση που μία συσκευή της Apple (που είναι γνωστή για την υπερτιμολόγηση των προϊόντων της) χρεώνει μόλις 500€ μία συσκευή με τον επεξεργαστή A13? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Απλά πήραν το ίδιο σασί και έβαλαν ότι έπρεπε Η οθόνη και γενικά τα μεγέθη είναι ίδια άρα κανένα σχεδιασμό δεν κάθισαν να φτιάξουν οπότε λιγότερο κόστος παραγωγής και λοιπά και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Εσένα δηλαδή σου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να κάθισαν και να ξαναέφτιαξαν 8άρια εν έτει 2020? Επίσης, δεν σου κάνει εντύπωση που μία συσκευή της Apple (που είναι γνωστή για την υπερτιμολόγηση των προϊόντων της) χρεώνει μόλις 500€ μία συσκευή με τον επεξεργαστή A13? Απόλυτα, όπως και σχεδόν 5 χρόνια πριν με το πρώτο SE. Φθηνότερα πλέον υλικά, φθηνότερες τεχνολογίες, φθηνότερη παραγωγή, έτοιμα σχέδια, μηδενικό R&D κλπ. Οπότε έχεις μια φθηνότερη πανίσχυρη συσκευή που θα υποστηρίζεται για 5-6 χρόνια. Και πάλι, όπως ακριβώς έγινε σχεδόν 5 χρόνια πριν. Όσο για την τιμολόγηση, δεν θα ανοίξω αυτό το θέμα όταν συζητάμε το αν η απλ πήρε 8αρια από την αποθήκη και μαστόρευε για να τα κάνει SE. 399 δολάρια η τιμή του και έκατσε μια χαρά (σχεδόν στα μισά λεφτά) σαν επιλογή φθηνότερη από το 11 στα 699 δολάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Παιδιά από υγεία μπαταρίας πως πάτε? Εγώ μέσα στην εβδομάδα κλείνω εξάμηνο και είμαι στο 97%.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 3 μήνες ακριβώς και είμαι στο 99%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 25, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Παιδιά από υγεία μπαταρίας πως πάτε? Εγώ μέσα στην εβδομάδα κλείνω εξάμηνο και είμαι στο 97%.... Μέσα στο εξάμηνο 94% Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 99% και πάω για το 7μηνο τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Ποιο χρώμα έχετε; Το μαύρο μου φαινεται πιο ωραίο έτσι που το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts