zafevolution Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Η κλήση στο 1432 από Wind F2G χρεώνεται? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Η κλήση στο 1432 από Wind F2G χρεώνεται? Ναι.Και αν θυμάμαι καλά η χρέωση είναι 0,90€/λεπτό.Καλύτερα να επιλέξεις κάποιο MyTone μέσα από το μενού υπηρεσιών Wind Plus.Εκεί τουλάχιστον θα πληρώσεις μόνο το MyTone (1,79€).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μου ήρθε σήμερα ένα μήνυμα για δυο τραγούδια δωρεάν, ένα της Μάρω Λύτρα και ένα της Αγγελικής Ηλιάδη. Μέχρι τις 14 Απριλίου, αν τα κατεβάσω. Αυτό ισχύει μόνο για τα συγκεκριμένα τραγούδια ή για όποια θέλουμε; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μου ήρθε σήμερα ένα μήνυμα για δυο τραγούδια δωρεάν, ένα της Μάρω Λύτρα και ένα της Αγγελικής Ηλιάδη. Μέχρι τις 14 Απριλίου, αν τα κατεβάσω. Αυτό ισχύει μόνο για τα συγκεκριμένα τραγούδια ή για όποια θέλουμε; Αφού σου λέει πια σου δίνει δωρεάν τότε αυτά μόνο μπορείς να "κατεβάσεις" δωρεάν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Μου ήρθε σήμερα ένα μήνυμα για δυο τραγούδια δωρεάν, ένα της Μάρω Λύτρα και ένα της Αγγελικής Ηλιάδη. Μέχρι τις 14 Απριλίου, αν τα κατεβάσω. Αυτό ισχύει μόνο για τα συγκεκριμένα τραγούδια ή για όποια θέλουμε; Εμένα μου ήρθε ένα μήνυμα με την ίδια ημερομηνία για ένα τραγούδι της ζουγανέλη. Οποίο να 'ναι στέλνουν στον καθένα μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 John ευχαριστώ :) Aris αλλάζουμε; :lol: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 John ευχαριστώ :) Aris αλλάζουμε; :lol: Μέσα! Προτιμώ την Μάρω! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Εμένα μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα: Super Προσφορά και πρόκληση: Πόσα My Tone μπορείς να κατεβάσεις ή να χαρίσεις μέχρι 12/04; ΟΛΑ! Και όλα δώρο από τη wind!!! Κάλεσε τώρα 1432. Φαντάζομαι μόνο με τηλέφωνο μπορώ να το κάνω αυτό που έχει χρέωση...:lol: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Εγώ πάντως που κατέβασα την Αγγελική και τη Μάρω του Αρη, δωρεάν το έκανα από το site Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Ρε παιδιά και εμένα μου ήρθε για δωρεάν "όλα τα MyTone", λέει πάρτε το 1432. Και όταν το καλέσεις αρχίζει "αυτή η κλήση χρεώνεται 1Ε-1.5Ε (δε θυμάμαι ακριβώς) το λεπτό, και η ενεργοποίηση της υπηρεσίας κοστίζει 1.70Ε... και μπλα μπλα... μετά το έκλεισα. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 μπορείς να μπεις στο wind my tones από το http://wap.tim.gr/rbt/rbt/pub:login η από το wind plus μέσο του κινητού σου. επίσης όταν έρχεται όλα τα my tones δωρεάν μπορείς να το εκμεταλλευτείς και μέσα τον άλλων πυλών εκτος του 1432 που έχει χρέωση Παράθεση http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 μπορείς να μπεις στο wind my tones από το http://wap.tim.gr/rbt/rbt/pub:login η από το wind plus μέσο του κινητού σου. επίσης όταν έρχεται όλα τα my tones δωρεάν μπορείς να το εκμεταλλευτείς και μέσα τον άλλων πυλών εκτος του 1432 που έχει χρέωση Α ωραία! Ευχαριστώ! :) Και είναι δωρεάν το MyTone αλλά το πάγιο το πληρώνουμε κανονικά; Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 τα δωρεάν ισχύουν και για εμας που δεν ήρθε μήνυμα?ενος φίλου ήρθε για δωρεάν σε όλα , μπορει να μου κάνει δώρο 5-6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 τα δωρεάν ισχύουν και για εμας που δεν ήρθε μήνυμα?ενος φίλου ήρθε για δωρεάν σε όλα , μπορει να μου κάνει δώρο 5-6? Μπορεί να στείλει δώρο κ σε άλλους όσα θέλεις! ΠΡΟΣΟΧΗ στην προσφορά με τα δωρεάν mytone μην κατεβάζεται απ'την κατηγορία "άλμπουμ" γιατί χρεώνουν κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Αμα σου έχει έρθει μήνυμα και δεν το ξέρεις υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις αν όντως έχει free my tones; Πχ μπαίνοντας στο WIND Plus ή στο site για τα my tones δείχνει τις τιμές free; Ή έχει κανονικά την τιμή απλώς δεν τα χρεώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Αμα σου έχει έρθει μήνυμα και δεν το ξέρεις υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις αν όντως έχει free my tones; Πχ μπαίνοντας στο WIND Plus ή στο site για τα my tones δείχνει τις τιμές free; Ή έχει κανονικά την τιμή απλώς δεν τα χρεώνει; Έχει κανονικά την τιμή...:) Δεν ξέρω όμως αν χρεώνει ή όχι γιατί δεν έχω αγοράσει κάποιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ενεργοποίησα την υπηρεσία αυτή τον Γενάρη.Το Μάρτη όμως μπήκα στο Wind Plus και διάγραψα το κομμάτι ελπίζοντας ότι η υπηρεσία απενεργοποιήθηκε.Όμως είδα τον επόμενο μήνα ότι ενώ το τραγούδι έχει διαγραφεί και ακούγεται μόνο ο ήχος του δικτύου αυτό συνεχίζει να με χρεώνει 0,50 ευρώ/μήνα.Τι να κάνω;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ενεργοποίησα την υπηρεσία αυτή τον Γενάρη.Το Μάρτη όμως μπήκα στο Wind Plus και διάγραψα το κομμάτι ελπίζοντας ότι η υπηρεσία απενεργοποιήθηκε.Όμως είδα τον επόμενο μήνα ότι ενώ το τραγούδι έχει διαγραφεί και ακούγεται μόνο ο ήχος του δικτύου αυτό συνεχίζει να με χρεώνει 0,50 ευρώ/μήνα.Τι να κάνω;:confused: Κάπου υπάρχει επιλογή διαγραφής από την υπηρεσία. Μπορείς να το κάνεις και από εδώ: http://wap.wind.com.gr/rbt/rbt/pub:login Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Κάπου υπάρχει επιλογή διαγραφής από την υπηρεσία. Μπορείς να το κάνεις και από εδώ: http://wap.wind.com.gr/rbt/rbt/pub:login Ευχαριστώ,θα το κοιτάξω.Να ρωτήσω και κάτι άλλο.Διάβασα στο thread που λέει κάποιος ότι αν κάποιος δεν έχει αρκετό υπόλοιπο ώστε να αφαιρεθούν 0,50 λεπτά η υπηρεσία απενεργοποιήτε.Όταν όμως το ανανεώσει κάποιος το υπόλοιπο του τότε η υπηρεσία θα ξαναενεργοποιηθεί;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 οχι μενει ανενεργη μεχρι να την ξαναενεργοποιησεις.. παντως γιατι δεν παιρνεις και στο 1260; νομιζω πως αν παρεις το 1342 την εχει την επιλογη αλλα θα χρεωθεις πολυ... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Παιδιά,γιατί κατά τη μεταφορά του F2G μου σε Wind Flexy απενεργοποιήθηκε το MyTone που είχα βάλει;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Παιδιά,γιατί κατά τη μεταφορά του F2G μου σε Wind Flexy απενεργοποιήθηκε το MyTone που είχα βάλει;:worry: Στο σύστημα σε θεωρεί για καινούργια σύνδεση οπότε ότι υπηρεσίες είχες στο καρτοκινητό απενεργοποιούνται αυτόματα κατά την μεταφορά σου σε Flexy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Παιδιά,γιατί κατά τη μεταφορά του F2G μου σε Wind Flexy απενεργοποιήθηκε το MyTone που είχα βάλει;:worry: Kαλα....το Bug αυτο ακομα δεν το φτιαξανε?!? :lol::lol: Λοιπον, θα παρεις τηλεφωνο στο CC και θα ζητησεις να κοιταξουν γιατι δεν παιζει το mytone σου. Βασικα, να τον στειλεις και τον αλλον, ζητα να σου ενεργοποιηθει το PRBT. Στο σύστημα σε θεωρεί για καινούργια σύνδεση οπότε ότι υπηρεσίες είχες στο καρτοκινητό απενεργοποιούνται αυτόματα κατά την μεταφορά σου σε Flexy Ακυρο, ειναι συστεμικο λαθος, που μια παραμετρος δεν ενεργοποιειται κατα την αλλαγη σε συμβολαιο. Με μια κληση στο CC και θα παιζει την ιδια ημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 πως απενεργοποιουμε την υπηρεσια? γνωριζει κανεις? Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παιδια καλημερα, εχει ιδεα καποιος πως μπορουμε να δουμε τα διαθεσημα mytones χωρις κληση στο 14032; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts