Petros the Great Δημ. October 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Πώς ψάχνουμε ρε παιδιά στα my tones ;Όλο κι όλο αυτές τις κατηγορίες έχει ;Δεν τα έχουν όλα αναλυτικά και κάποια παλαιότερα που είχαν; Εδώ θα βρεις όλα τα διαθέσιμα mytones ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tylerd Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Είδατε τις νέες δυνατότητες του My Tone; Μπορείς να κάνεις δώρο ένα τραγούδι, μπορείς να κατεβάσεις αλμπουμ, Top 10 και δυνατότητα να το ακούσεις από το TIM Plus. Α, και ενημέρωση για το πότε λήγει το κάθε τραγούδι. Εφόσον σε ενημερώνουν για το πότε λήγει, φαντάζομαι θα σου δίνουν και τη δυνατότητα να το ανανεώσεις. Μου έχουν φάει 2-3 τραγούδια οι κερατάδες. Και τώρα δεν μπορώ να τα ξαναβρώ. :( Παράθεση You will respect my authoritah!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Χθες εβαλα ενα mytone μεσω του ΤΙΜ Plus, πριν κανω την αγορα με ενημερωνε πως θα χρεωθω 1.78 Ευρω για την αγορα και 0.59 Ευρω για την ενεργοποιηση. Σημερα μπηκα στο site της ΤΙΜ και ειδα αυτο: Χρεώσεις Παραγγελία μουσικών τραγουδιών & ήχων: €1,7850. Μηνιαίο πάγιο τέλος: €0,5950. Παραγγελία κωδικού εισόδου -κενό SMS στο 432: €0,0595. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Υπαρχει οντως παγιο τελος για το mytone; :wacko: Αν ναι, αυτο πουθενα δεν αναφερεται κατα τη διαδικασια αγορας στο TIM Plus και φυσικα θα ζητησω να βγαλουν το mytone και να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Οποιος ξερει ας ενημερωσει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Ναι υπάρχει πάγιο. Αν και εγώ προσωπικά δεν αντιλήφθηκα ποτέ μείωση υπολοίπου στον λογαριασμό μου -με ότι κι αν σημαίνει αυτό. Στο site στο Internet, πάνω δεξιά που λέει χρεώσεις, γράφει: "Μηνιαίο πάγιο τέλος: €0,5950." Πάντως και να το βγάλεις τα χρήματά σου πίσω δεν πρόκειται να τα πάρεις. Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να το κρατήσεις. Αν μη τι άλλο τα πλήρωσες και είναι και ωραία -αν και περιττή- υπηρεσία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Φιλε chris στο tim plus δεν λεει καπου κατα τη διαρκεια της αγορας για μηνιαιο παγιο, θα τη κρατουσα αν ημουν μονιμα στην Ελλαδα, αλλα για 2-3 μηνες το χρονο να πληρωνω παγιο (το οποιο δεν λεει καπου οτι θα πληρωνω) ; Το ποσο ειναι μικρο, αλλα τους τα χρωσταω και δεν το θυμαμαι; ps. Billako στειλε μου 7 Ευρω με sharing (για τα παγια του επομενου χρονου) και υποσχομαι να ληξει το θεμα εδω, αλλιως θα εχουμε δευτερο σηριαλ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Φιλε chris στο tim plus δεν λεει καπου κατα τη διαρκεια της αγορας για μηνιαιο παγιο, θα τη κρατουσα αν ημουν μονιμα στην Ελλαδα, αλλα για 2-3 μηνες το χρονο να πληρωνω παγιο (το οποιο δεν λεει καπου οτι θα πληρωνω) ; Το ποσο ειναι μικρο, αλλα τους τα χρωσταω και δεν το θυμαμαι; ps. Billako στειλε μου 7 Ευρω με sharing (για τα παγια του επομενου χρονου) και υποσχομαι να ληξει το θεμα εδω, αλλιως θα εχουμε δευτερο σηριαλ :p :lol: :lol: :lol: εγω λεω παρατα το καρτοκινητο σου με τα mytone κι ελα να κανουμε ενα TIM1! :p ps. απο το bbest δεν γινεται sharing :wink: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 iparxei kapoios katalogos h mporw na dw kapou ton plhrh katalogo twn tragoudiwn? gia sto site exei mono ta topten,kai kapoia alla... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ε μα αυτά που έχει στο site είναι όλα... Φαντάζομαι μπήκες και στις κατηγορίες μέσα... http://wap.tim.gr/rbt/rbt/pub:login Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 mphka alla den prepei na einai ola.giati ta top10 tragoudia tha prepe na ta blepame kai stis ipokathgories... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Δεν είναι απαραίτητο. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα όσα υπάρχουν, είναι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Γιατί τελευταία δεν ακούγεται το tone που'χα επιλέξει? (συγκεκριμένα το Pink Panther). Aπό το site που το τσέκαρα φαίνεται ενεργοποιημένο για όλους & για όλες τις ώρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Γεια σας. Προχθες ανακάλυψα οτι στο πρωην νούμερο μου (το οποιο χρησιμοποιώ περιστασιακά πλέον εδώ και 2 μήνες) δεν υπάρχει η υπηρεσια my tone. Μπήκα στην σελίδα και λέει οτι έχω διαγραφεί απο την υπηρεσία χωρίς να έχω προβεί σε ανάλογη ενέργεια. Και ρωτώ. Πως μπορεί να διαγραφεί απο μόνη της η υπηρεσία; και δεύτερον είναι δυνατόν να με διαγράψει κάποιος άλλος την υπηρεσία; μόνο απο άτομο της τιμ σωστά; Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Μάλλον τελείωσε η κάρτα για αυτό ακυρώθηκε η υπηρεσία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 an einai kartokinito,kathe mina sou afairei 0.59 euro gia ths xrisi ths ipiresias (sindromi) stelonontas enimerotiko sms. an den ipraxoun monades gia na afairesei,automatws diagrafesai apo tin ipiresia. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZANTEMARIA Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 πριν η tim γινει wind,στην ιστοσελιδα της υπηρχαν πληροφοριες για το πως θα βαλουμε calling tunes.τωρα τι εγινε?δεν βρισκω κατι τετοιο?πως μπορω να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Υπηρεσίες > WIND Plus > My tones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με τα My tones. Μπηκα στο http://wap.wind.com.gr/rbt/rbt/pub:login# για να δω τα υπαρχοντα κομματια αλλα απογοητευτηκα ΠΛΗΡΩΣ. Σε ΟΛΑ τα τραγουδια που εκανα Preview η διαρκεια του tone δεν ηταν πανω απο 5-7 δευτερολεπτα.Δηλαδη ολα τα τραγουδια ηταν πετσοκομμενα. Αυτο ισχυει μονο για το preview ή και στην πραγματικοτητα ακουγονται τοσο ΑΘΛΙΑ;;; Εχω συνηθισει την αντιστοιχη υπηρεσια της Cosmote οπου τα περισσοτερα τραγουδια ειναι απο 20 εως 30 δευτερολεπτα και πραγματικα μου φαινεται απιστευτο!!! Φιλικα Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 ειναι ακριβως οπως το λες φιλε μου,preview. το αγορασμενο εχει αλλη γλυκα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Eυτχυχως που το ξεκαθαρισες bill γιατι μου φαινοταν πολυ χαλια. Παντως καλο θα ηταν το Preview να ειναι οπως ακριβως ο ηχος κλησης για να εχεις καλυτερη αποψη για το tone αλλα και για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις. Στο calling tunes για παραδειγμα το τραγουδι ειναι οπως ακριβως το ακους στο preview,δηλαδη ολοκληρο. Φιλικα Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Στη Vodafone απ' την άλλη σε βάζει να καλέσεις σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση εννοείται και το ακούς όπως ακριβώς θα το άκουγες αν καλούσες στον αριθμό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Παιδια εγω μεσα απο το πορταλ της Wind δεν εχω επιλογη να τα ακουσω τα Calling Tunes.Μονο να τα αγορασω ή να τα κανω δωρο. Για preview δεν υπαρχει επιλογη. Μπαινω μεσω Tim Plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tylerd Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Ούτε εγώ! Έχω HTC Tytn. Παράθεση You will respect my authoritah!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 H wind έχει welcome tones? Πως μπορώ να επιλέξω welcome tone? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 H wind έχει welcome tones? Πως μπορώ να επιλέξω welcome tone? έχει (αλλά δυστυχώς με πάγιο ανα μήνα) για να γραφτείς δες εδώ http://wap.wind.com.gr/rbt/rbt/pub:register?medium=html και αφού πάρεις τους κωδικούς σου μπαίνεις και διαλέγεις από εδώ: http://wap.wind.com.gr/rbt/rbt/pub:login Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts