zepelin Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Κάνε ένα hard reset και θα στρώσει, μου έχει τύχει σε qtek 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aman17-2 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 και κοίτα να έχεις ανοιχτό το BTH όταν ψάχνεις τις com γιατί το ,172 δεν την βλέπει αν έχεις το ΒΤΗ κλειστό... Παράθεση EINAI TRELOI AYTOI OI GALATES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_ipsi Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 το bt το εχω ανοιχτο συνεχεια. βρηκα ενα αρχειακι WM5GPSFIX.zip θα το δοκιμασω να δω αν το φτιαξω χωρις hard reset :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 καλημερα και απο εμενα . εχω το destinator σπασμενο και το εγκατεστησα στο dell x51v . μου λεει πως δεν βρεθηκε GPS στις φωνητικες οδηγιες ... αλλα το CF GPS λειτουργει κανονικα και βρησκει δορυφορους ... Ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανω ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 γεια σας και απο μενα... ειπα να μπω και εγω στην τρελα του Gps και για να πω την αληθεια εχω ψιλομπερδευτει ως προς το ποιο μηχανηματακι ειναι καλυτερο οσον αφορα φυσικα τον συσχετισμο τιμης και αποδοσης.... εχω καταληξει στο Mio 168 στα 460 ευρωπουλα εχει πανω Intel PXA-255 300 MHz και Μνήμη: 32 MB ROM / 64 MB SDRAM το δίνουν μαζι με το destinator pn 1.αποτι διαβασα και παραπάνω θα χρειαστω τελικά μεγαλύτερη SDRAM ? 2.παίζει ρολο ποσο γρηγορο ειναι το μηχανηματάκι σου οσον αφορα την ακρίβεια της θέσης ? (το mio ειναι οκ η θα μου λέει στρίψε εδω και εγω θα εχω παρκάρει ?) :wacko: 3.θεωρείτε οτι με τα 460 που θα σκάσω θα ειμαι ευχαριστημένος η θα τα κλαίω ? :cry: 4.παίζει πουθενα καλυτερες τιμες ? αυτην την βρήκα στο play247 5.Μπορείσ να βάλεις αργότερα και αλλους χαρτες απο εξωτερικο η δεν θα παιζουν ταυτόχρονα ? Ευχαριστω πολυ καμια γνωμη κανείς ??? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 γεια σας και απο μενα... ειπα να μπω και εγω στην τρελα του Gps και για να πω την αληθεια εχω ψιλομπερδευτει ως προς το ποιο μηχανηματακι ειναι καλυτερο οσον αφορα φυσικα τον συσχετισμο τιμης και αποδοσης.... εχω καταληξει στο Mio 168 στα 460 ευρωπουλα εχει πανω Intel PXA-255 300 MHz και Μνήμη: 32 MB ROM / 64 MB SDRAM το δίνουν μαζι με το destinator pn 1.αποτι διαβασα και παραπάνω θα χρειαστω τελικά μεγαλύτερη SDRAM ? οπωσδηποτε και μαλιστα προτιμησε καποια γρηγορη 2.παίζει ρολο ποσο γρηγορο ειναι το μηχανηματάκι σου οσον αφορα την ακρίβεια της θέσης ? (το mio ειναι οκ η θα μου λέει στρίψε εδω και εγω θα εχω παρκάρει ?) απ οσο γνωριζω θα σου κανει δουλεια προφανως και ειναι καλυτερα με ποιο γρηγορο επεξεργαστη αλλα τα παιδια που εχουν το μιο δεν εχουν κανενα προβλημα εχε ομως υπ οψιν σου πως το μιο ειναι στη "δυση" του 3.θεωρείτε οτι με τα 460 που θα σκάσω θα ειμαι ευχαριστημένος η θα τα κλαίω ? οσο πιο πολυ ψαχνεις τοσο πιο πολυ κερδιζεις ριξε μια ματια και στο http://www.skroutz.gr/ 4.παίζει πουθενα καλυτερες τιμες ? αυτην την βρήκα στο play247 δες και εδω http://www.fleamarket.gr/ 5.Μπορείσ να βάλεις αργότερα και αλλους χαρτες απο εξωτερικο η δεν θα παιζουν ταυτόχρονα ? μπορεις θα παιζουν κανονικα Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Eγώ τρέχω το .172 σε Acer με Samsung 266MHz και εσύ με 300άρη θα έχεις πρόβλημα; Οχι φίλε μου μια χαρά είναι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aman17-2 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 το gps fix για όσους το θέλουν http://rapidshare.de/files/18314341/WM5GPSFIX.zip.html Πηγή Aivanet forum Παράθεση EINAI TRELOI AYTOI OI GALATES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Parenthesi gia opoion endiaferetai http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=113859 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis8 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 to link sou den doulevei file,leei oti : Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους: 1. Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης; 2. Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. 3. Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myPhone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση. Παράθεση Y@nnis RuleZZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 to link sou den doulevei file,leei oti : Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους: 1. Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης; 2. Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. 3. Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myPhone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση. ΝΑΙ φιλε μου ισχυει οτι δεν μπορεις να δεις το περιεχομενο του λινκ γιατι το λινκ αυτο αναφερεται στην υποκατηγορια Buy and Sell στην οποια θα εχεις τη δυνατοτητα να μπεις και να χρησιμοποιησεις μονο οταν συμπληρωσεις ενα ικανο αριθμο μυνηματων ( δεν θυμαμαι ακριβως ποσα ..:) ) . Αν θελεις περισσοτερες λεπτομερειες μπορεις να κοιταξεις τις οδηγιες του Buy and Sell . Α για να σου φυγει η απορια στο λινκ αυτο πωλειται μια καρτα SD 256 mb της Sandisk ! Ελπιζω να βοηθησα! Καλο σου βραδυ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossssss Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 χρόνια πολλά σε όλους, υπάρχει κάποιος να μου στείλει τον τελευταίο χάρτη της ελλάδας για το pn? ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis8 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 a ok ,tote koita na deis eime 3xronia xristis tou myphone alla den bainw syhna logo oti den eixa xrono! twra exw to yakumo aplha x me 1gb sd k eimai ok! Παράθεση Y@nnis RuleZZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis8 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 an thes to xarti file thanos exeis PM :) autos einai o pio kainourios GreeceU Version 2005.Q4.3732 Παράθεση Y@nnis RuleZZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Εχω το Dell Axim X51V και το Fortuna Slim Bluetooth.Δεν μπορώ να συνδέσω το PDA με το Fortuna.Τι ρυθμίσεις χρειάζονται;Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα που δείχνει ότι είμαστε σε διπλανό δρόμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Εχω το Dell Axim X51V και το Fortuna Slim Bluetooth.Δεν μπορώ να συνδέσω το PDA με το Fortuna.Τι ρυθμίσεις χρειάζονται;Ευχαριστώ προκαταβολικά. χρησιμοποιησε το bluetooth manager και θα σου δημιουργήσει ένα εικονίδιο για το gps .Κανοντας click στο εικονιδιο με το bluetooth ανοικτο θα κάνει σύνδεση.Ισως χρειαστεί να κανεις κανεις και verify .Στο desitnator την πρωτη φορα θα χρειαστεί να επιλέξεις χειροκινητα το port.Σε εμενα είναι η 7 Δοκιμασε σε όλες μεχρ να το βρει.Μετα θα το βρίσκει αυτόματα. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Μια ερώτηση μόνο: τι διαφορά έχει το Destinator PN από το Destinator 3; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis8 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 kala ,kamia sxesi to ena me to allo apo tin mera stin nyxta kalitero perivallon kaliterous xartes k genika kaliteri ploiigisi den yparxei vathmos sygrisis !!! to PN ine i synnexeia tou 3 ara einai k kalitero se pollous tomeis Παράθεση Y@nnis RuleZZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 χρησιμοποιησε το bluetooth manager και θα σου δημιουργήσει ένα εικονίδιο για το gps .Κανοντας click στο εικονιδιο με το bluetooth ανοικτο θα κάνει σύνδεση.Ισως χρειαστεί να κανεις κανεις και verify .Στο desitnator την πρωτη φορα θα χρειαστεί να επιλέξεις χειροκινητα το port.Σε εμενα είναι η 7 Δοκιμασε σε όλες μεχρ να το βρει.Μετα θα το βρίσκει αυτόματα. ΟΚ.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Μια ερώτηση μόνο: τι διαφορά έχει το Destinator PN από το Destinator 3; PN, Διαφορές με το Destinator3 - pdf 63,70 kB Δές εδώ: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=50&languageid=2 Φιλικά Μάκης Καλή Ανάσταση Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 [ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ειμαι κανουριος στο χωρο των PocketPC και εχω αγορασει το HX2790 της HP.Εχω βρει και το Destinator PN και σκεφτομαι να παρω ενα CF GPS Receiver γιατι το βρισκω πιο βολικο απο ενα αντιστοιχο Bluetooth. Εδω ειναι τωρα το προβλημα μου και θελω να με βοηθησετε. Ποιον receiver να αγορασω; Υπαρχει στην Ελλαδα καπου να επιλεξω; Εγω δεν μπορεσα να βρω. Στο Ebay βρηκα 2 συσκευες μια η HOLUX GR-271 , και την Haicom HI-303III Ξερετε τιποτε για αυτες , συμβατοτητα με την συσκευη που εχω ή εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο; Επισης αληθευει η φημη οτι στα DELL x51v και στο δικο μου Pocket δεν καθονται ευκολα τα CF GPS λογω του λειτουργικου τους (WM5) ; Παιδια ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και παλι και παρακαλω οποιος θελει να βοηθησει ας απαντησει γιατι χρειαζομαι πραγματι βοηθεια. Ευχαριστω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyfeonas_ Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 εγω που εχω δει gps σε compact ηταν ποιο χαλια απο bluetooth gps. το bluetooth μπορεις να το συνδεσεις παντου κινητα , λαπτοπ. για εμενα ειναι καλυτερη λυση to bluetooth gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyfeonas_ Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 σχετικα με το προβλημα του destinator με το στιγμα . υποψιαζομε οτι δεν ειναι το destcore.dll που εχει το προβλημα. το λεω αυτο γιατι οποτε περναω σπασμενη εκδοση με το ιδιο destcore.dll κανει το γνωστο προβλημα. μολις ομως περασω μεσα απο το pc μια γνησια εκδοση για την οποια ομως δεν εχω activasion και μετα πεταξω μεσα στο φακελο windows το σπασμενο destcore.dll παιζει κανονικα. το εχω δοκιμασει 2 φορες και επεξε χωρις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 kali anastsi pedes !! ine kanenas pou exi to klidaki gia to programa!! exo to PN greece Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts