Jump to content

teo_ipsi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teo_ipsi

  1. Καλησπερα, μου φερανε προχθες μια SONY DSC-N1 αλλα δεν εχει φορτιστη!! Η μπαταρια της ειναι τυπου NP-BG1. Ξερει κανεις πως, που και ποσο!! μπορω να βρω εναν τετοιο φορτιστη? Ευχαριστω προκαταβολικα!!:D
  2. Eχει δοκιμασει κανεις ενω παιζει mp3 απο το μεγαφωνο του s200 και εχοντας ενεργοποιημενο το bluetooth hands free να δοκιμασει να κανει φωνητικη κληση? Εγω δοκιμασα και με το που πατησα το κουμπι ο ηχος μεταφερθηκε στο ακουστικο με τελεια αποδοση!!! Αλλα κρατησε μονο για 5 δευτερα και ο ηχος ξαναγυρισε πισω στο ηχειο! Ξερεις κανεις τιποτα για παρατεταμενη διαρκεια?? ; ))
  3. το bt το εχω ανοιχτο συνεχεια. βρηκα ενα αρχειακι WM5GPSFIX.zip θα το δοκιμασω να δω αν το φτιαξω χωρις hard reset :worry:
  4. Καλησπερα, ειμαι κατοχος του QTEK 200 και προσπαθώ να κάνω το Destinator Pn να δουλεψει με ενα BT GPS. Δυστυχως ενω κανω κανονικα assign την comm στο συστημα (την 7), στο προγραμμα δεν βλεπει την comm (μου βγαζει μονο τις 1,2,3,4,9). Εχει κανεις καμια ιδεα για να δουλεψει? ευχαριστω προκαταβολικα!!:happy:
  5. Μπορεί να ακούσει κάποιος mp3 μέσω του bluetooth HBH 600 στο P910i?
×
×
  • Create New...