Jump to content

tyfeonas_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tyfeonas_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σχετικα με το προβλημα του destinator με το στιγμα . υποψιαζομε οτι δεν ειναι το destcore.dll που εχει το προβλημα. το λεω αυτο γιατι οποτε περναω σπασμενη εκδοση με το ιδιο destcore.dll κανει το γνωστο προβλημα. μολις ομως περασω μεσα απο το pc μια γνησια εκδοση για την οποια ομως δεν εχω activasion και μετα πεταξω μεσα στο φακελο windows το σπασμενο destcore.dll παιζει κανονικα. το εχω δοκιμασει 2 φορες και επεξε χωρις προβληματα.
  2. εγω που εχω δει gps σε compact ηταν ποιο χαλια απο bluetooth gps. το bluetooth μπορεις να το συνδεσεις παντου κινητα , λαπτοπ. για εμενα ειναι καλυτερη λυση to bluetooth gps.
  3. ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το destinator pn , εχανε την πραγματικη θεση απο τον χαρτη. ειδα το post που εκανε παραπανω καποιος για την port. αν εχετε mobile 2005 πηγαιντε την επιλογη που εχει στα start/settings/system/gps και δοκιμαστε να βαλετε τα εξης. programs/ gps program port NONE hardware/ gps hardware port ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ acces ξεκλικαρετε το manage gps automatically και πατηστε οκ. εμενα παρα το οτι ξαναβρησκει το gps στην port 8 και οχι στην 3 που του εχω δηλςσει πιο πανω , σταματησε να εχει το προβλημα το να με δειχνει 2 στενα πιο πανω. περιμενω να μου πειτε αν ειδατε διαφορα και εσεις.
×
×
  • Create New...