DjFo Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Την έχει κάνει κανείς την ενημέρωση? Η ηχογράφηση δουλεύει? Στο κινητό γενικά αλλάζει κάτι? Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Όλα καλά δουλεύουν και η ηχογράφηση Στάλθηκε από το MAR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Το μόνο που παρατήρησα με την τελευταία αναβάθμιση είναι ότι σταμάτησε να λειτουργεί το YouTube music μέσω vanced στο παρασκήνιο και με την εξοικονόμηση ενέργειας σε χρηση. Οποιαδήποτε ρύθμιση και να κάνω σταματάει να λειτουργεί μετά από λίγο. Φυσικά με απενεργοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας λειτουργεί κανονικά αλλά πριν την αναβάθμιση λειτουργούσε και με την εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιημένη και με κάποιες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Έχει αλλάξει ο assistant με τη νέα αναβάθμιση Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Από χθες το youtube μου κάνει το εξής. Βλέπω κάτι στο youtube. Πατάω pause και αφήνω το κινητό για λίγο στην άκρη. Σβήνει η οθόνη του κινητού ( ρύθμιση να σβήνει μετά από 30 δευτερόλεπτα). Όταν πάω να συνεχίσω το βίντεο, παίζει μόνο ο ήχος και η οθόνη μαύρη. Τι φταίει? Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Νέο κάτοχος του P40 Pro!! Μετά από 7 μήνες ευχάριστης συνυπάρξης με το mi 10 είπα να έρθω στη παρέα σας γιατί ήθελα το κάτι παραπάνω στη φωτογραφία. Είχα παλαιότερα p30 Pro και δεν ήρθα στο 40 προ λόγο gapps. Αν εξαιρέσεις τις εφαρμογές τράπεζας που δεν ασχολήθηκα ακόμη, μου φαίνονται όλα οκ. Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη που να μην πετάει βτο uv τζαμακι? Επίσης υπάρχει κάποιος κάτοχος της γνήσιας θήκης flip cover της huawei.? Να μου πει αν υπάρχει μαγνήτης που κρατάει κλειστη τη θήκη έτσι ώστε σε πιθανή πτώση να μην ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 https://www.kotsovolos.gr/collection/2020/20w52/p7548-telecoms-smartphones-huawei-p40?utm_campaign=%7B%7Bcampaign.name%7D%7D&utm_medium=social&utm_source=facebook.com Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Σε mediamarkt έχει επιστροφή 20% σε yellows της Πειραιώς και Γερμανός 15% στην Εθνική, με ίδιες τιμές Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Σε mediamarkt έχει επιστροφή 20% σε yellows της Πειραιώς και Γερμανός 15% στην Εθνική, με ίδιες τιμές Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπηκα στο media αλλα δεν ειδα να λεει για την επιστροφη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 https://yellow.piraeusbank.gr/el/yellows/prosfora/neo-yellow-app-gia-na-kerdizeis-perissotera Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Συγνώμη έχω μπερδευτεί. Η συσκευή είναι 5g?? Στο σκρουτζ δεν αναφέρει ούτε σε αρκετά search την βάζει στις 5g. Στο Γερμανό και σε κάποια άλλα λέει είναι. Τι ισχύει? Μήπως βγαίνει σε δύο εκδόσεις κανονική και 5g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Συγνώμη έχω μπερδευτεί. Η συσκευή είναι 5g?? Στο σκρουτζ δεν αναφέρει ούτε σε αρκετά search την βάζει στις 5g. Στο Γερμανό και σε κάποια άλλα λέει είναι. Τι ισχύει? Μήπως βγαίνει σε δύο εκδόσεις κανονική και 5g? Είναι 5G αλλά συνήθως το έχω disable, σε κάποια σημεία έχω δει ταχύτητες μέχρι και 1gbps σε κάποια σχεδόν τίποτα, αυτό δημιουργεί προβλήματα. Εξαρτάται και την περιοχή που βρίσκεσαι. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Με ενδιαφέρει η αγορά της συσκευής και θέλω να ρωτήσω τους κατέχοντες 1. Αν υπάρχουν και λειτουργούν κάποια apps όπως: Winbank, Vodafone, free2go 2. Με ποιο τρόπο αποθηκεύονται οι καινούργιες επαφές, που συνήθως αποθηκεύουμε στο gmail. Επίσης με ποιο τρόπο περνάμε τις επαφές από την παλιά συσκευή στο P40 pro; 3. Αν διαθέτει 3,5mm jack και FM radio ( όχι ιντερνετικό ). Ευχαριστώ! Edited May 1, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulouri Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 1) Το winbank λειτουργει χωρις ομως να μπορεις να πληρωνεις ανεπαφα με nfs ( τα notifications δε ξερω αν λειτουργουν ) Vodafone app λειτουργει free2go δεν γνωριζω! 2) Οι επαφες δεν σωζονται στο contact.google.com για να τις περασεις απο αλλο smartphone τις κανεις εξαγωγη σε μορφη CSV νομιζω και απλα περνας το αρχειο στο P40 και τις κανεις import 3) οχι δε διαθετει τιποτα απο τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 1) Το winbank λειτουργει χωρις ομως να μπορεις να πληρωνεις ανεπαφα με nfs ( τα notifications δε ξερω αν λειτουργουν ) Vodafone app λειτουργει free2go δεν γνωριζω! 2) Οι επαφες δεν σωζονται στο contact.google.com για να τις περασεις απο αλλο smartphone τις κανεις εξαγωγη σε μορφη CSV νομιζω και απλα περνας το αρχειο στο P40 και τις κανεις import 3) οχι δε διαθετει τιποτα απο τα 2 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε εσένα και την οικογένεια σου, όπως και σε όλα τα παιδιά του νήματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Καλημέρα!Χρονια πολλα σε ολους ... Σε αναμονή παραλαβής της συσκευής ηθελα να ρωτησω ποια μέθοδο χρησιμοποιείται για τα notifications με περασμενα gms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Καλημέρα!Χρονια πολλα σε ολους ... Σε αναμονή παραλαβής της συσκευής ηθελα να ρωτησω ποια μέθοδο χρησιμοποιείται για τα notifications με περασμενα gms; Χρόνια Πολλά. Όταν λες notifications τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Χρόνια Πολλά. Όταν λες notifications τι ακριβώς εννοείς; Push notifications ειδοποιήσεις για messenger, mail κτλ νσ σου έρχεται ειδοποίηση. Εχω δει για το icebox που κανεις freeze το gms framework και θα ηθελα να ξερω αν εινναι οντως ο πιο λειτουργικός τρόπος καθως επίσης και καμια πληροφορία για την εγκατάσταση και την λειτουργία της εφαρμογής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Κατάλαβα. Εγώ δεν έχω περασμένα gms αλλά οι ειδοποιήσεις όλων των εφαρμογών έρχονται κανονικά. Σε p smart 2021. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Κατάλαβα. Εγώ δεν έχω περασμένα gms αλλά οι ειδοποιήσεις όλων των εφαρμογών έρχονται κανονικά. Σε p smart 2021. Ποιο store χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 App gallery και όποιες εφαρμογές δεν βρίσκω εκεί, τις βρίσκω είτε μέσω more apps είτε petal search που σε κατευθύνουν κυρίως σε apkpure στις περισσότερες περιπτώσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 App gallery και όποιες εφαρμογές δεν βρίσκω εκεί, τις βρίσκω είτε μέσω more apps είτε petal search που σε κατευθύνουν κυρίως σε apkpure στις περισσότερες περιπτώσεις.Φίλε p_k αν και off topic, επειδή σε γνώρισα κυρίως από το νήμα του Redmi note 8 pro, πως σου φαίνεται τώρα το P smart 2021 που έχει πολύ αδύναμο επεξεργαστή σε σχέση με το Xiaomi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Φίλε p_k αν και off topic, επειδή σε γνώρισα κυρίως από το νήμα του Redmi note 8 pro, πως σου φαίνεται τώρα το P smart 2021 που έχει πολύ αδύναμο επεξεργαστή σε σχέση με το Xiaomi; Καλησπέρα φίλε μου, το Note 8 pro το δουλεύω και αυτό κανονικά. Επειδή έχω την twin sim έχω δύο συσκευές. Επέλεξα το P smart 2021 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η εμπειρία χρήσης είναι άψογη. Κι αυτό είναι γρήγορο, δεν κολλάει σε εφαρμογές κλπ., έχει τρομερή μπαταρία 5000 η οποία λόγω του ότι δεν τρέχει gms η συσκευή, προσφέρει φοβερή αυτονομία. Εκεί που υπερέχει ξεκάθαρα το Huawei είναι στον πομποδέκτη. Πολύ καλή λήψη και εκπομπή, ακόμη και σε δυσκολες και οριακές περιοχές. Αυτό το είχα παρατηρήσει και με άλλες Huawei συσκευές που είχα (P9 Lite, P40 Lite). Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Καλησπέρα φίλε μου, το Note 8 pro το δουλεύω και αυτό κανονικά. Επειδή έχω την twin sim έχω δύο συσκευές. Επέλεξα το P smart 2021 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η εμπειρία χρήσης είναι άψογη. Κι αυτό είναι γρήγορο, δεν κολλάει σε εφαρμογές κλπ., έχει τρομερή μπαταρία 5000 η οποία λόγω του ότι δεν τρέχει gms η συσκευή, προσφέρει φοβερή αυτονομία. Εκεί που υπερέχει ξεκάθαρα το Huawei είναι στον πομποδέκτη. Πολύ καλή λήψη και εκπομπή, ακόμη και σε δυσκολες και οριακές περιοχές. Αυτό το είχα παρατηρήσει και με άλλες Huawei συσκευές που είχα (P9 Lite, P40 Lite).Συμφωνώ. Σε όσα Huawei/Honor είχα, το σήμα και το wi-fi ήταν πολύ καλύτερο κι από τα 3 Xiaomi που υπήρχαν στο σπίτι. Επίσης το emui μου αρέσει που είναι πιο απλό σε σχέση με miui. Ρωτάω γιατί κι εγώ έχω ένα tcl 10 5g με SnapDragon 765 και θέλω να πάω στο p smart pro 2019 με Kirin 710 λόγω 6.6" 19.5:9 και pop up κάμερα, χωρίς νοτς κτλ και ψιλοδισταζω λόγω επεξεργαστή. Τέλος off topic, σε ευχαριστώ για την απάντηση! Να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts