xristos350 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 Α ναι νομιζα πως τα ειχες βαλει. Μονο Eurobank μεχρι στιγμης χωρις gms οι αλλες τραπεζες μονο απο browser και συντομευση στην αρχικη οθονη, με κωδικους καθε φορα, δυστυχως.Χτες αγόρασα το κινητό, της εθνικής δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 (edited) γιατι το ice white χρώμα ειναι 170 ευρώ ακριβότερο ? Τόση έλλειψη υπάρχει σε αυτο το χρώμα απο τα καταστήματα που το φέρνουν? https://www.skroutz.gr/s/23164594/Huawei-P40-Pro-256GB-Ice-White.html Edited January 16, 2021 by Xorxhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 γιατι δεν εχει ζητηση και δεν ειναι τοσο εμπορικο!!!επειδη ειχα ολα τα χρωματα καλυτερο silver frost και απο τo ceramic balck του p40 pro plus Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2021 γιατι δεν εχει ζητηση και δεν ειναι τοσο εμπορικο!!! Μήπως το ανάποδο; Επειδή έχει ζήτηση είναι ανεβασμένη η τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Χτες αγόρασα το κινητό, της εθνικής δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αρα εμπλουτιζουν συνεχεια, εμενα πριν λιγο καιρο, η εθνικη δεν δουλευε, σιγα σιγα οργανωνονται, αλλα βαλε gms να ησυχασεις, να τα εχεις ολα απο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Μήπως το ανάποδο; Επειδή έχει ζήτηση είναι ανεβασμένη η τιμή; το ασπρο δεν εχει καθολου ζητηση..εχω παρει πανω απο 6 φορες p40 pro συν φιλων που του περναω service ολοι ειναι υπερ του silver frost Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Για προστασία οθόνης τι προτείνετε; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 (edited) Θέλω να κάνω μια ερώτηση και δεν ξέρω που να το γράψω. Εδώ συνήθως όλοι ενδιαφέρονται να περάσουν Google services στα Ηuawei τους. Εγώ ενδιαφέρομαι για το αντίστροφο. Σε ένα android που έχω, να περάσω huawei mobile services. Επειδή γενικότερα μου αρέσει το EMUI αλλά και επειδή χρησιμοποίησα αρκετά τις εφαρμογές της σε προηγούμενο Honor που είχα με αποτέλεσμα να έχω αρκετά δεδομένα στο huawei account μου, τα τηλέφωνά της δυστυχώς έχουν μικρές (για τα γούστα μου) οθόνες. Τα Mate 40 Pro που είναι όντως μεγάλα, δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Έτσι έχω παραγγείλει ένα Motorola G9 Plus με 6.81" οθόνη αλλά θέλω να το κάνω να λειτουργεί όσο γίνεται με εφαρμογές της huawei. Τουλάχιστον τα huawei health, files, cloud κτλ. Τι πρέπει να κάνω λοιπόν αν γίνεται; Να κατεβάσω το apk του HMS Core από το ίντερνετ ή τα huawei mobile services απ το google play store, ή και τα δύο; Μετά φαντάζομαι θα πρέπει να κάνω login στο huawei id μου και να κατεβάσω και ό,τι εφαρμογές της huawei θέλω από το huawei app gallery ας πούμε; Αν θέλει να ρίξει καμιά ιδέα κανείς, θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ! Edited January 18, 2021 by ikgamsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Σας έχει έρθει τι emui 11. Σε εμένα ακόμα τίποτα. Έχω την 121 την 10. Ελληνικό είναι το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Σας έχει έρθει τι emui 11. Σε εμένα ακόμα τίποτα. Έχω την 121 την 10. Ελληνικό είναι το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο δικό μου αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο (δεν ξέρω ποιας χώρας είναι) από το μενού του κινητού δεν μου έβγαζε την 11. Από το hisuite οταν το σύνδεσα με το κινητό και πάτησα για αναβάθμιση μου την έβγαλε. Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Θέλω να κάνω μια ερώτηση και δεν ξέρω που να το γράψω. Εδώ συνήθως όλοι ενδιαφέρονται να περάσουν Google services στα Ηuawei τους. Εγώ ενδιαφέρομαι για το αντίστροφο. Σε ένα android που έχω, να περάσω huawei mobile services. Επειδή γενικότερα μου αρέσει το EMUI αλλά και επειδή χρησιμοποίησα αρκετά τις εφαρμογές της σε προηγούμενο Honor που είχα με αποτέλεσμα να έχω αρκετά δεδομένα στο huawei account μου, τα τηλέφωνά της δυστυχώς έχουν μικρές (για τα γούστα μου) οθόνες. Τα Mate 40 Pro που είναι όντως μεγάλα, δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Έτσι έχω παραγγείλει ένα Motorola G9 Plus με 6.81" οθόνη αλλά θέλω να το κάνω να λειτουργεί όσο γίνεται με εφαρμογές της huawei. Τουλάχιστον τα huawei health, files, cloud κτλ. Τι πρέπει να κάνω λοιπόν αν γίνεται; Να κατεβάσω το apk του HMS Core από το ίντερνετ ή τα huawei mobile services απ το google play store, ή και τα δύο; Μετά φαντάζομαι θα πρέπει να κάνω login στο huawei id μου και να κατεβάσω και ό,τι εφαρμογές της huawei θέλω από το huawei app gallery ας πούμε; Αν θέλει να ρίξει καμιά ιδέα κανείς, θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ! Και να μπεις σε αυτή τη διαδικασία θα ταλαιπωρηθείς. Είμαστε εκτός θέματος εδώ, αλλά κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερα αν είχες κοιτάξει προς P40 Lite μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Δυστυχώς μετα το update στην 11.0.0.151 η μπαταρία κρατάει λιγότερο. Μου βγάζει περιπου 36 ώρες ένω παλιότερα μου έβγαζε πάνω από 2 24ωρα. Με πάνω κάτω την ίδια χρήση. Και ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 αν δεν εχεις service δοκιμασε hard reset και παρακολουθησε το Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 αν δεν εχεις service δοκιμασε hard reset και παρακολουθησε το Δυστυχώς έχω και βαριέμαι πάλι την διαδικασία. Θα περιμένω επόμενο update μπας και δω φως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Το apkpure είναι αξιόπιστο; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 (edited) Παιδιά επειδή μου αρέσει πολύ το κινητό, λυστε μου μερικές απορίες για τις εφαρμογές: Σε chrome, κτλ ισχύει ότι δεν γίνεται sync με το λογαριασμό; Έχει δοκιμάσει κάποιος εφαρμογές τύπου Skype for business ή teams αν δουλεύουν; Επίσης παίζει να δουλέψει Android auto? Edited January 25, 2021 by kekropas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Αν ενδιαφέρει κάποιον από Αθήνα θήκη για p40pro ringke fusion x μαύρη καινούργια συν full glue γυαλί με άψογη τοποθέτηση με την θήκη ας μου στείλει pm για λεπτομέρειες. Αν το μήνυμα θεωρείται άκυρο για την ομάδα παρακαλώ διαγράψτε το. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Καλημέρα την πέρασε κανείς αυτή την αναβάθμιση? Δουλεύει η ηχογράφηση της κλήσης? Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Δουλεύει αν δεν κανεις επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Δυστυχώς παρατήρησα ότι ο συγχρονισμός των επαφών τελικά δεν λειτουργεί. Κάποιες επαφές που προσπάθησα να περάσω στο λογαριασμό της google στο κινητό μου στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν μέσα στο λογαριασμό μου όταν μπω από κάποια άλλη συσκευή. Όταν βάζω το κινητό μου να κάνει συγχρονισμό, στον συγχρονισμό επαφών στον λογαριασμό της google στις ρυθμίσεις, έχει ένα θαυμαστικό και τελευταίο συγχρονισμό μου δείχνει την ημερομηνία που πρώτο-εγκατέστησα τις εφαρμογές στο τηλέφωνο. Στο κάτω-κάτω μέρος εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει "ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή. Θα είναι διαθέσιμο ξανά σύντομα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 (edited) Λοιπόν βρήκα λύση στο πρόβλημα με τις επαφές παραθέτω από κάτω τις οδηγίες και τα αντίστοιχα link. Ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες μην γίνει κάποιο λάθος στα google services : 1. Uninstall existing 'google contacts sync' - go to Apps - show system processes - search for 'google contacts sync' - force stop - uninstall 2. Dload 'contacts sync v4.4.4' from below link https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-contacts-sync/google-contacts-sync-4-4-4-1227136-release/google-contacts-sync-4-4-4-1227136-android-apk-download/ 3. Dload latest version 'fix play services' from below link https://apkpure.com/fix-play-services-2020-update/com.rs.fix_and_update_play_services/versions 4. Install 'contacts sync v4.4.4' 5. Install 'fix play services' 6. Open 'fix play services' and choose FIX PROBLEM 7. It'll redirect to latest 'google play services' in play store 8. Click update 9. Clear p.services n p.store cache ONLY ( no DATA ) 10. Restart handphone Edited January 30, 2021 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Γειά σας, νέος κάτοχος του κινητού καθώς έρχεται αύριο. Για αρχή έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό τζαμακι προστασίας που να πιάνει όλη την οθόνη; επίσης για τις κάμερες χρειάζεται προστασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Κανένα καλό ad Block έχουμε για αυτά τα τηλέφωνα..? Όχι από play store εννοώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Κανένα καλό ad Block έχουμε για αυτά τα τηλέφωνα..? Όχι από play store εννοώ..Στο P40 lite και στο P20 pro έχω βάλει το dns66 και δουλεύει μια χαρά. Open source εφαρμογή, λιτή και κάνει τη δουλειά της αθόρυβα. Απλά αν δεις ότι στην κλείνει η διαχείριση μνήμης/μπαταρίας, να τη βάλεις στις εξαιρέσεις να μην το κλείνει. https://f-droid.org/en/packages/org.jak_linux.dns66/ Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το blokada, open source και αυτή. https://blokada.org/ Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 παιδια στην 176 μπορω να περασω gms κι αν ναι με ποιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts