DjTony Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Σε αυτή την έκδοση το τηλέφωνο έχει caller id ενώ σε COS COS COS δεν έχει. Ποια έκδοση είναι αυτή που σας δείχνω από κάτω; θα κάνω αλλαγή CSC στο τηλέφωνο που έχει COS COS για να έχω Caller id.. Γαλλικό ή Ισραήλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Σε αυτή την έκδοση το τηλέφωνο έχει caller id ενώ σε COS COS COS δεν έχει. Ποια έκδοση είναι αυτή που σας δείχνω από κάτω; θα κάνω αλλαγή CSC στο τηλέφωνο που έχει COS COS για να έχω Caller id.. Γαλλικό ή Ισραήλ? Το XEF είναι γαλλικό. Αν θες και ηχογράφηση κλήσης βάλε Ισραήλ ILO, αλλά δεν θα έχεις samsung pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Το XEF είναι γαλλικό. Αν θες και ηχογράφηση κλήσης βάλε Ισραήλ ILO, αλλά δεν θα έχεις samsung pay caller id θελω μονο ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φλασάρω XEF γαλλική rom και δεν αλλαζει απο COS COS COS COS... Και με τη διαδικασια αλλαγης CSC αφου βαζω τον αριθμο στο Phone της Google δεν βλεπω XEF για να κανω την αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 caller id θελω μονο ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φλασάρω XEF γαλλική rom και δεν αλλαζει απο COS COS COS COS... Και με τη διαδικασια αλλαγης CSC αφου βαζω τον αριθμο στο Phone της Google δεν βλεπω XEF για να κανω την αλλαγη Μηπως θαπρεπε να εχεις ρομ cosmote να εγκαταστησεις το Phone της Google και να κανεις την αλλαγη πρωτα και μετα φλασαρεις ... μια ιδεα ειναι δεν ξερω αν θα εχεις επιτυχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Με cosmote rom βλέπω λίγα csc με το phone της Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Πρέπει να φλασάρεις άλλο firmware για φύγεις πρώτα από cosmote και μετά κάνεις αυτό με τον dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Άλλαξα CSC με το Samkey εμφανίστηκε το caller ID και μόλις έβαλα τη sim και ξεκίνησε το τηλέφωνο έγινε EUR EUR XEF αντί για XEF XEF XEF COS που ήταν και εξαφανίστηκε ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 (edited) Από όταν άλλαξα CSC είναι πολύ ασταθές το 5G στη συσκευή μου ενώ πριν είχαν παντού σχεδόν 5G τώρα το αντίθετο. Έχω σε πολύ λίγα σημεία. Και σε σημείο που είχα υψηλές ταχύτητες και μόνιμα 5G τώρα αλλάζει συνέχεια σε 4G και πιάνει 5G πολύ λίγο.. Επηρεάζει τόσο πολύ η αλλαγή από ελληνικό σε γαλλικό; Edited January 7, 2021 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Πιθανον αναλογα με το csc αλλαζουν και οι συχνοτητες για το 5G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Πιθανον αναλογα με το csc αλλαζουν και οι συχνοτητες για το 5G... Σε ευχαριστώ, θα γυρίσω σε ελληνικό ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Έχει ενεργοποιηθεί το 5G στο S20+ ( Ελλάδα)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Έχει ενεργοποιηθεί το 5G στο S20+ ( Ελλάδα)?? Αν έχεις την 5G έκδοση ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Power saving mode + 120 hz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Power saving mode + 120 hz. χανονται ολες οι ρυθμισεις ομως ,,, καλο αλλα δεν θα παρω ,με το bixby routines ηταν πιο καλο . Τλχ βρεθηκε καινουριος τροπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazyd2 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 120Hz και power save χωρις settings reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 120Hz και power save χωρις settings reset τελειο ευχαριστω πολυ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Όταν το δουλέψετε παιδιά πείτε αν κομπιαζει η συσκευή για να ξέρουμε. Γιατί το πιο πιθανό είναι να κομπιαζει και εγώ θέλω να πηγαίνει σα ρουλεμάν λαδωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 :lol::lol::lol:........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 χανονται ολες οι ρυθμισεις ομως ,,, καλο αλλα δεν θα παρω ,με το bixby routines ηταν πιο καλο . Τλχ βρεθηκε καινουριος τροπος Δεν χανονται οι ρυθμισεις. Αυτο που λες ειναι με αλλο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Πως μπορώ να μου δώσει κάποιος τα αποθηκευμένα WiFi δίκτυα του; S20+ το ένα τηλέφωνο S20 Ultra το άλλο... Είναι εφικτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Πως μπορώ να μου δώσει κάποιος τα αποθηκευμένα WiFi δίκτυα του; S20+ το ένα τηλέφωνο S20 Ultra το άλλο... Είναι εφικτό;Πήγαινε στις ρυθμίσεις του WiFi και σε αυτό που έχεις αποθηκευμένο πάτα το γρανάζι ⚙ και μετά το QRcode Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Όταν το δουλέψετε παιδιά πείτε αν κομπιαζει η συσκευή για να ξέρουμε. Γιατί το πιο πιθανό είναι να κομπιαζει και εγώ θέλω να πηγαίνει σα ρουλεμάν λαδωμένο. Έλα ρε lurpac :) ... Ρίξε 0-30W στο εργαλείο λεπτόρρευστο τσίτα τα γκάζια ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Χαχαχα χαχαχα έτσι, έβαλα λάδι να πούμε και ήρθε βράδυ η κατάσταση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Samsung Ui & 120 hz δεν πας πουθενά μετά χα χα χα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Χαχαχα χαχαχα έτσι, έβαλα λάδι να πούμε και ήρθε βράδυ η κατάσταση.....πρόσεχε μην φρακαρει ψηλέ.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts