7020029 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ενταξει οτι μπορει να το εκαναν επιτηδες δε σημαινει οτι υπαρχει κοτζαμ σκοτεινη βιομηχανια απο πισω. αυτα ειναι ακροτητες απο οπισθοδρομικους κολλημενους... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 δεν υπαρχει λογος να κλειδωθει παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Τραβηγμενο πολυ κατα την γνωμη μου !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Το βρήκες μόνος σου το site ή στο πασάρανε στο κατηχητικό? Άσε μας αγόρι μου με αυτές τις παπαδοχαζομάρες. Μια ζωή τις ίδιες βλακείες θα λένε μερικοί οπισθοδρομικοί, και δυστυχώς βρίσκουν πως να τα διαδίδουν και να τα αναπαράγουν... :lol::lol: Μου θύμισες τη Ρώπα στο Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή που ρώταγε την Καστάνη: "Εκεί στην εκκλησία που μαζεύεστε όλες οι λοβοτομημένες, σε ποιά γλώσσα συνεννοείστε;" Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ακόμα και αν δεν ήταν επεξεργασμένα τα κομμάτια/εικόνες, και ήταν όντως τα αυθεντικά, δεν έχει αποδειχθεί ως τώρα επιστημονικώς ότι κάτι τέτοια μηνύματα όντως προκαλούν αλλαγή στη στάση του καταναλωτή. σχετικές έρευνες δε, σε κοινό που υποβλήθηκε σε "υποσυνείδητα" μηνύματα, έχουν καταλήξει σε συγκεχυμένα αποτελέσματα, τα οποία τελικά καθορίζουν τον παράγοντα "τύχη" πιο πιθανό, όσον αφορά την στάση των καταναλωτών που διαμορφώνεται ύστερα από την έκθεση/αντίληψη στο/του υποσυνειδήτο(υ) μηνύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Μια χαρά φαίνεται το θεματάκι και όντως υπάρχουν πολλά ανεξήγητα σχεδόν θέματα που χρόνια τώρα αιωρούνται δίχως σαφή εξήγηση! Σε όσους δεν αρέσει κάτι δεν είναι και ότι καλύτερο να μπαίνουν σε θέματα και να λένε τα δικά τους ... απλά αγνοείστε το τόπικ! Έλεος δηλαδή... Για το ιν τόπικ , είχα διαβάσει (όχι θεωρίες και μύθους) κάπου ότι σε σινεμάδες βάζαν ανάμεσα στα καρέ τις ταινίας και το λογότυπο της κόκα κόλας (ή ότι άλλο για προώθηση) με αποτέλεσμα την αύξηση των αγοραστών στο διάλειμμα ~ και επιστημονικά αυτό είχε εξήγηση ότι "έμπαινε" στο υποσυνείδητο με αποτέλεσμα το πρώτο που θα σου έρθει στο μυαλό θα ήταν το αναψυκτικό! Υ.γ. αλήθεια l3ft3r1s , που το διάβασες αυτό? ... δεν έχω ακούσει τίποτα για την αντίθετη άποψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skivalo Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Αυτο το εχω διαβασει κ εγω!Ειχαν κανει ενα πειραμα σε κινηματογραφους στην Αμερικη οπου αναμεσα στις σκηνες περνουσαν τα εν λογω καρε που λες(drink coca cola και eat pop-corn)κ παρατηρηθηκε οτι η καταναλωση αυτων των προιοντων στα σινεμα που γινοταν αυξηθηκε πανω απο 50%:X! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Fernando_Sucre βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το θέμα σου. Όλα αυτά που παραθέτεις, υπερβολικά ή μη, συμβάινουν και είναι επιστημονικά διαβεβαιωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Έχει προσέξει κανείς σας τίποτα περίεργο όταν τελειώνει η ταινία fight club? Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Έχει προσέξει κανείς σας τίποτα περίεργο όταν τελειώνει η ταινία fight club? Ο χρόνος έκθεσης του συγκεκριμένος μηνύματος είναι αρκετά μεγάλος με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτό. ΥΓ Ο σκηνοθέτης έκανε ακριβός αυτό που είχε και στο σενάριο της ταινίας του...:p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Έχει προσέξει κανείς σας τίποτα περίεργο όταν τελειώνει η ταινία fight club? Φυσικά και το προσέξαμε ... αν και είναι λίγο άσεμνο για κοριτσάκια :p , αλλά είναι αναφορά σε αυτό που είπα και πριν! (απλά το κράτησαν λίγο παραπάνω για να το δούμε καλύτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 :lol::lol: Μου θύμισες τη Ρώπα στο Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή που ρώταγε την Καστάνη: "Εκεί στην εκκλησία που μαζεύεστε όλες οι λοβοτομημένες, σε ποιά γλώσσα συνεννοείστε;" :lol::lol::p Στο λίνκ που παρέθεσε, στην ενότητα "Συμπέρασμα" ακούγεται και ένας ύμνος της εκκλησίας. Τι άλλο θα δούμε. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Παιδιά,παρα πολλοί γνωστοί μου δε το είχαν προσέξει ποτέ :wacko: είχα ρίξει τρελό γέλιο τότε που το είχαμε πρωτοδεί!το κάναμε και freeze :p Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Παιδιά,παρα πολλοί γνωστοί μου δε το είχαν προσέξει ποτέ :wacko: είχα ρίξει τρελό γέλιο τότε που το είχαμε πρωτοδεί!το κάναμε και freeze :p Ενημερώστε κι εμάς τους ανίδεους βρε παιδιά. Το είχε η τηλεόραση ένα βράδυ, στις πρώτες πρωινές ώρες και δεν μπόρεσα να το δώ. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Στο Fight Club έχουν βάλει όντως μια κοπιά με πορνό νομίζω στο τέλος αλλά δεν προλαβαίνεις να την δεις εύκολα,όσο για το Jingle Bells είναι τρελή μούφα αφού στην reverse έκδοση ακούγεται και καλά devil αλλά στο ρεφρέν κανονικά δεν έχει γράμμα v πουθενά σε λέξη (μην βάλετε δυνατά τα ηχεία πετάγεται ένα ηλίθιο και γκαρίζει) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Μια χαρά φαίνεται το θεματάκι και όντως υπάρχουν πολλά ανεξήγητα σχεδόν θέματα που χρόνια τώρα αιωρούνται δίχως σαφή εξήγηση! Σε όσους δεν αρέσει κάτι δεν είναι και ότι καλύτερο να μπαίνουν σε θέματα και να λένε τα δικά τους ... απλά αγνοείστε το τόπικ! Έλεος δηλαδή... Για το ιν τόπικ , είχα διαβάσει (όχι θεωρίες και μύθους) κάπου ότι σε σινεμάδες βάζαν ανάμεσα στα καρέ τις ταινίας και το λογότυπο της κόκα κόλας (ή ότι άλλο για προώθηση) με αποτέλεσμα την αύξηση των αγοραστών στο διάλειμμα ~ και επιστημονικά αυτό είχε εξήγηση ότι "έμπαινε" στο υποσυνείδητο με αποτέλεσμα το πρώτο που θα σου έρθει στο μυαλό θα ήταν το αναψυκτικό! Υ.γ. αλήθεια l3ft3r1s , που το διάβασες αυτό? ... δεν έχω ακούσει τίποτα για την αντίθετη άποψη! Στο βιβλίο "Συμπεριφορά Καταναλωτή και Στρατηγική Μάρκετινγκ" του Πανεπιστημιακού καθηγητή κ. Γ. Σιώμκου. Ο συγγραφέας (και εγώ) δεν τάσσεται υπέρ της αντίθετης άποψης, απλά παρουσιάζονται τα γεγονότα... Αυτό με την κόκα κόλα που λες, έγινε το 1957, όταν έγινε μια έρευνα σε ένα drive in στο New Jersey από τον James Vicary. Συγκεκριμένα για μια ταινία βάλανε επί 5 λεπτά να προβάλλονται τα μηνύματα "Πίνετε Coca-Cola" και "τρώτε ποπ-κορν" με ταχύτητα 1/3000 το δευτερόλεπτο. Τα αποτελέσματα του πειράματος? Αύξηση των πωλήσεων κόκα-κόλα 18% και ποπ-κορν 58% στις έξι εβδομάδες που διήρκεσε το πείραμα. Ωστόσο δεν διενεργήθηκε κανένας επιστημονικός έλεγχος στο πείραμα, και επιπρόσθετα οι ερευνητές δεν κατάφεραν να επαναλάβουν τα αποτελέσματα. Ο James Vicary αφού απέτυχε κι αυτός να επαναλάβει τα αποτελέσματα, παραδέχτηκε πως τα αποτελέσματα της αρχικής έρευνας ήταν κατασκευασμένα. Ο ντόρος που ακολούθησε οδήγησε και σε άλλες έρευνες, οι οποίες υποστήριξαν τελικά πως οι καταναλωτές μπορούν να αντιληφθούν υποσυνείδητα μηνύματα, αλλά αυτά δεν θα επηρεάσουν τη στάση τους. Γενικώς το θέμα που επικρατεί πλέον σήμερα δεν είναι αν υπάρχουν υποσυνείδητα μηνύματα και πως (αν) επηρεάζουν αυτά, αλλά αν πιστεύει ο κόσμος ότι υπάρχουν υποσυνείδητα μηνύματα, και πως αυτό το γεγονός επηρεάζει την στάση/συμπεριφορά των καταναλωτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Ενημερώστε κι εμάς τους ανίδεους βρε παιδιά. Το είχε η τηλεόραση ένα βράδυ, στις πρώτες πρωινές ώρες και δεν μπόρεσα να το δώ. δείχνει ένα αντρικό...μόριο :p Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Καλά θυμόμουν ότι το ξαναδιάβασα αυτό εδώ μέσα.. Διάλεξε : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180411 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=77900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Πες λίγο τις σελίδες του βιβλίου συνάδελφε να τις δω και εγώ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Πες λίγο τις σελίδες του βιβλίου συνάδελφε να τις δω και εγώ:) 133-137, 649 καλή ανάγνωση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 133-137, 649 καλή ανάγνωση :) :lol:Τώρα κατάλαβα γιατί με έκοψε με 3,τα είχα διαβάσει αυτά εξεταστική Σεπτέμβρη και ούτε το θυμόμουν:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Μια χαρά φαίνεται το θεματάκι και όντως υπάρχουν πολλά ανεξήγητα σχεδόν θέματα που χρόνια τώρα αιωρούνται δίχως σαφή εξήγηση! Σε όσους δεν αρέσει κάτι δεν είναι και ότι καλύτερο να μπαίνουν σε θέματα και να λένε τα δικά τους ... απλά αγνοείστε το τόπικ! Έλεος δηλαδή... Για το ιν τόπικ , είχα διαβάσει (όχι θεωρίες και μύθους) κάπου ότι σε σινεμάδες βάζαν ανάμεσα στα καρέ τις ταινίας και το λογότυπο της κόκα κόλας (ή ότι άλλο για προώθηση) με αποτέλεσμα την αύξηση των αγοραστών στο διάλειμμα ~ και επιστημονικά αυτό είχε εξήγηση ότι "έμπαινε" στο υποσυνείδητο με αποτέλεσμα το πρώτο που θα σου έρθει στο μυαλό θα ήταν το αναψυκτικό! Υ.γ. αλήθεια l3ft3r1s , που το διάβασες αυτό? ... δεν έχω ακούσει τίποτα για την αντίθετη άποψη! Συμφωνω. Fernando Sucre, συμφωνω απολυτα μαζι σου και ειμαι της ιδιας αποψης απο πριν δημιουργησεις το τοπικ. Και ολα οσα λες ισχυουν... Ειναι τοσο απιθανο να συμβουν, που ισχυουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Μιλάμε για υποσυνείδητα μηνύματα και αυτό στην ταινία ήταν όντως ένα! Παρόμοια μηνύματα δείχνουν και οι φώτο στο site. Δεν βλέπω τον λόγο να επικεντρώνεσαι σ' αυτό. ΥΓ Αν συνεχίζεις να έχεις αντίθετη άποψη στείλε PM, για να μην βγαίνουμε of topic... Aυτό ήταν απολύτως συνειδητό στην ταινία,πλάκα έκαναν οι άνθρωποι..Πάντως έκπληξη μου προκαλεί που υπάρχουν άτομα που τα ψάχνουν,τα πιστεύουν όλα αυτά και μένουν και ασχολούνται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Aυτό ήταν απολύτως συνειδητό στην ταινία,πλάκα έκαναν οι άνθρωποι..Πάντως έκπληξη μου προκαλεί που υπάρχουν άτομα που τα ψάχνουν,τα πιστεύουν όλα αυτά και μένουν και ασχολούνται.. Γιατί πολύ απλά υπάρχουν. Ως πότε θα μαστε τα παιχνιδάκια των εταιριών? Μας υποβαθμίζουν την νοημοσύνη και μας ωθουν εκεί που πραγματικά τους συμφέρει!!Με αυτά τα κρυφά μνμτα όπως της κοκα κολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Γιατί πολύ απλά υπάρχουν. Ως πότε θα μαστε τα παιχνιδάκια των εταιριών? Μας υποβαθμίζουν την νοημοσύνη και μας ωθουν εκεί που πραγματικά τους συμφέρει!!Με αυτά τα κρυφά μνμτα όπως της κοκα κολας To δικό μου μήνυμα γιατί δεν το κατάλαβες?Κοίτα καλύτερα ξανά πάνω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts