guy_fawkes Δημ. November 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Εδώ είσαι,το έκανα δοκιμή και δουλεύει. Η SONY μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 ά,μα νομίζω ότι αυτό υπήρχε πριν! η αναβάθμιση που περιμένουμε είναι 4Κ 120 fps,οπως εχει και το 5 ιι! ευχαριστώ πολύ πάντως για τον χρόνο σου στην παράκληση μου για την φωτό!:) Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 8, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 https://www.sony.com/electronics/support/articles/00246245 Εγώ να σου πω πρώτη φορά το βλέπω, ίσως να μήν είχα δώσει σημασία. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 εγώ είχα δωσει,γιατι ήταν άδικο!!χαχαχαχαχ Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Bγηκε gclam 8.0 !εχει βαλει κανεις σας gcam στο 1 ιι? ότι προσπάθησα κρασαρε!!! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Δεν μπορείς να περάσεις σε sony gcam. Εκτός και αν έχει αλλάξει με το 5ii και το 1ii Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 https://rootmygalaxy.net/gcam-google-camera-7-3-sony-xperia-1-ii/ Για δες εδω , μια προσπάθεια να δεις εαν σου δουλέψει μια απο τις 2 που δίνει , μετά περνάς το config με τις ρυθμίσεις , πρώτα δες αν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! από εσάς το έχει δοκιμάσει κανείς? μα γιατί να μην μπορομε να περάσομε gcam????? και ο λόγος που την θέλω προσωπικά,ειναι για να αναδειχτει η 8αρα σελφι κάμερα στο μέγιστο!!!! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 12, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! από εσάς το έχει δοκιμάσει κανείς? μα γιατί να μην μπορομε να περάσομε gcam????? και ο λόγος που την θέλω προσωπικά,ειναι για να αναδειχτει η 8αρα σελφι κάμερα στο μέγιστο!!!! Λοπόν πλάκα πλάκα δοκίμασα χθες την μπροστινή κάμερα, πιο πολύ για παιχνίδι και διαπίστωσα ότι έχει στρώσει σε σχέση με τον Ιούνιο που πήρα το κινητό. Δεν είναι κάτι τρομερό αλλά δεν είναι και του πεταματού! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 ατο είναι ακτι που έχω τονίσει παντού!!!είναι αξιοπρεπής απόλυτα! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 iPhone 12 pro max https://drive.google.com/file/d/1Y430EAeaUuKjcCcbFALCz1Es-hNxVLhf/view Xperia 1 ii https://drive.google.com/file/d/1XxzMFL-wMTWZ_N1QWrUBSR9WwcyyCkNe/view Από χρήστη στο Reddit Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 πως βγηκε του sony ; δεν τιθετε θεμα συγκρισης πιστευω , ειναι ευκολα ανωτερη του sony , δεν θα κατσω να αναλυσω απο την στιγμη κιολας που δεν εχω απολυτα τους ορους της φωτογραφιας για να βγαλω ενα σωστο σχολιο . αλλα το θεμα ειναι πως βγηκε του sony ; σιγουρα ειναι στο χερι αλλα εχει ρυθμισεις ανθρωπου ; η ειναι κατι σε αυτοματο; γιατι το iphone ειναι σιγουρα αυτοματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 πως βγηκε του sony ; δεν τιθετε θεμα συγκρισης πιστευω , ειναι ευκολα ανωτερη του sony , δεν θα κατσω να αναλυσω απο την στιγμη κιολας που δεν εχω απολυτα τους ορους της φωτογραφιας για να βγαλω ενα σωστο σχολιο . αλλα το θεμα ειναι πως βγηκε του sony ; σιγουρα ειναι στο χερι αλλα εχει ρυθμισεις ανθρωπου ; η ειναι κατι σε αυτοματο; γιατι το iphone ειναι σιγουρα αυτοματο. Σύμφωνα με τα γραφόμενα όλα AUTO Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Το iPhone 12 Pro Max είναι σαν να έχει night mode ενεργό. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Σίγουρα εχει night mode . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 τυχεράκηδες 1-ΙΙ, βάλτε ενα ξένο google account και κατεβάστε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.ar.mandalorian&pcampaignid=pcampaignidMKT-Other-global-all-co-prtnr-py-PartBadge-Mar2515-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 https://www.gsmarena.com/flagship_camera_comparison_fall_2020-review-2202.php Συγκριτικό με NOTE 20 ULTRA VS IPHONE 12 PRO MAX VS MATE 40 PRO VS XPERIA 1II Δεν με ενδιαφέρει το conclusion που γράφει ο καθένας. Με ενδιαφέρει ότι στις νυχτερινές το xperia είναι ισορροπημένο χωρίς πολύ θόρυβο καθώς και τελικά η selfie του δεν είναι τόσο για τα μπάζα. Κοιτάξτε λίγο τις φωτογραφίες σε μεγέθυνση και θα δείτε ότι ακόμα το IPHONE 12 θέλει δουλίτσα. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 αυτό με την σελφι το έχω πει από την πρώτη στιγμή!:) Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 http://www.xperiablog.net/ Από Δεκέμβρης αρχίζει το android 11 και θα έρθει επίσης 4Κ 120 FPS Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Δεν θα δωσει τιποτα beta εκδοσεις να υποθεσω,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 http://www.xperiablog.net/ Από Δεκέμβρης αρχίζει το android 11 και θα έρθει επίσης 4Κ 120 FPS Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τέλεια!!!!! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 (edited) https://www.eprice.com.tw/mobile/talk/4544/5593524/1/rv/sony-xperia-1-ii-8gb_256gb-review Συγκριτικό από το e-price. Xperia 1ii vs iPhone 12 Pro Max Είναι από τα αξιόπιστα κινέζικα sites γενικότερα. Η θα δείτε τα videos και τίς φωτό η θα βάλετε και μεταφραση Google Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 2, 2020 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 5, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8106740#post8106740 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Along with the native Android 11 features, the Xperia 1 II gets the following in-house features: -Cinema Pro app adds support for 4K HDR 120fps slow motion video recording (previously 4K HDR 60fps) -Photo Pro app adds new MR mode to set/save frequently used options -5G+4G dual SIM dual-standby capability (previously 4G+4G dual-standby) -BatteryCare now provides custom options for 80% and 90%. -Screen recording added to notification bar -New wallpapers -Long press power button brings smart home control -Wi-Fi and hotspot can be turned on at same time -Modem (baseband version) updated Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Ξεκινησε η διαθεση του Android 11 (αλλα οχι στα ευρωπαικα μοντελα ακομα): - 933 mb update - security patch Νοεμβριου ξανα - no 120Hz display option Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts