mikahakkinen Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Καλημέρα Λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: 1. Ανοίγω την εφαρμογή του ραδιοφώνου της Samsung. 2. Μετά, είτε χρησιμοποιώντας τα πλαϊνά κουμπιά στο τηλέφωνο, είτε τα κουμπιά των ακουστικών, ΔΕΝ αυξομειώνεται η ένταση του ήχου. 3. ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να πάω Ρυθμίσεις > Ήχοι και δόνηση > Ένταση, να "πειράξω" λίγο πάνω κάτω την ένταση στα Μέσα και μετά λειτουργεί κανονικά και από τα πλήκτρα του κινητού και των ακουστικών. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Έτσι λειτουργεί; Αν όχι, ξέρει κάποιος πως διορθώνεται; Ευχαριστώ και καλημέρα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Εγώ δεν εχω αυτό το πρόβλημα. Τα πλήκτρα δουλεύουν μετά το κλείσιμο του ραδιοφώνου. Είμαι με την τελευταία ελληνική rom Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 SMPT, εννοώ ότι δεν λειτουργούν τα ΠΛΉΚΤΡΑ της έντασης του ήχου από την αρχή, όταν ακούω ράδιο. Χρειάζεται πρώτα, όπως είπα να πειράξω την ένταση από τις Ρυθμίσεις και μετά είναι όλα ΟΚ. Όταν το ράδιο είναι κλειστό, τα πλήκτρα λειτουργούν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Και μέσα στην εφαρμογή, τα πλήκτρα εντάσεις δουλεύουν κανονικά Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Το google lens δεν δουλέυει για αυτη την συσκευή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Μια χαρά δουλεύει στο Α71. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Ήρθε νέα ενημέρωση. from my S10 lite Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Επιβεβαιώνω, μικρό update των 160κάτι mb. Ξέρει κάποιος τι περιλαμβάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Ξέρει κάποιος τι περιλαμβάνει; Εάν πας Ρυθμίσεις - Ενημέρωση λογισμικού - Τελευταία ενημέρωση θα δείς τί περιλαμβάνει. :) Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Αυτές τις γενικότητες τις είδα και όταν ήρθε το update. :D Το αν εντόπισε κάποιος καμία διαφορά εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Λογικά και με βάση το μικρό μέγεθος πρέπει να έχει μόνο security fix. Γενικά πάντως το ότι δεν υπάρχει πουθενά ένα κανονικό changelog είναι μεγάλη χαζομάρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Νέος κάτοχος κι εγώ του Α71. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό τζαμάκι οθόνης, που να λειτουργεί το αποτύπωμα; Έβαλα αυτό της Spigen. Πολύ καλό, αλλά αποτύπωμα μηδέν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Ρυθμίσεις - Οθόνη - Ευαισθησία Αφής. Το ενεργοποιησες; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Ρυθμίσεις - Οθόνη - Ευαισθησία Αφής. Το ενεργοποιησες; ;) Ναι και δεν το βλέπει με τίποτα. Υπάρχουν και κριτικές στο Skroutz γι'αυτό το πράγμα, τις οποίες όμως δεν έλαβα υπόψη μου, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Θα είναι πολύ χοντρό λοιπόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Δεν μου ανοιγει η εφαρμογή gogle lens εχει σχεση με το bixby; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Επειδή έχω γεμίσει γύρω στα 72giga πήρα μια κάρτα 128 evo samsung. Μόλις την τοποθετήσω και την διαμορφώσω μπορώ με κάποιο άμεσο τρόπο να μετακινήσω όλες τις παλιές φώτο και τραγούδια αλλά και όλα τα καινούρια να αποθηκευονται στην κάρτα; Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Φυσικα και μπορείς να τα μεταφέρεις όλα στην εξωτερική SD μέσω της εφαρμογής "Τα αρχεία μου". Απλή Αντιγραφή από την εσωτερική μνήμη και Επικόλληση στην εξωτερική SD θέλει. Μετά θα πας στις ρυθμίσεις της κάμερας να επιλέξεις να αποθηκεύονται οι φωτο που τραβάς στην εξωτερική SD και τέλος. Ότι άλλο θες μελλοντικά να μεταφέρεις στο τηλέφωνο (αρχεία μουσικής κλπ κλπ ) απλώς θα επιλέγεις την external SD αντί της εσωτερικής μνήμης της συσκευής για να τα κάνεις "Επικόλληση". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 (edited) επιβεβαιώνω και εγώ οτι το δακτυλικό αποτύπωμα δεν δουλεύει με spigen. Τουλάχιστον η εκμάθηση, γιατί στην εκμάθηση λέει να το κάνεις χωρίς τζάμι. Δεν ξέρω τι γίνετε αν πρώτα κάνεις την εκμάθηση και μετά βάλεις το τζάμι. Εκεί μπορεί να παίζει. Δεν μου ανοιγει η εφαρμογή gogle lens εχει σχεση με το bixby; εγώ έκανα δοκιμή του goggle lens χωρίς πρόβλημα και δεν εχω πειράξει τίποτα στο bixby. δεν το χρησιμοποιώ κιόλας. Επειδή έχω γεμίσει γύρω στα 72giga πήρα μια κάρτα 128 evo samsung. Μόλις την τοποθετήσω και την διαμορφώσω μπορώ με κάποιο άμεσο τρόπο να μετακινήσω όλες τις παλιές φώτο και τραγούδια αλλά και όλα τα καινούρια να αποθηκευονται στην κάρτα; μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή "τα αρχεία μου" όπως είπε και ο Μακης. Εγώ για όλα αυτά χρησιμοποιώ την x-plore. Έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες. Για τις νέες φωτογραφίες πρέπει να πας στην εφαρμογή και να δηλώσεις την νέα τοποθεσία. Λογικά θα σε ρωτήσει την πρώτη φορά που θα ανοίξεις την εφαρμογή και θα δει την κάρτα. Αν δεν έχει γίνει πας :κάμερα -> ρυθμίσεις κάμερας -> θέση αποθήκευσης. Edited November 1, 2020 by smpt Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Να ρωτήσω για έναν γνωστό στη δουλειά που έχει το A71. Εκανε πριν 3 μέρες την τελευταία αναβάθμηση και από τότε δεν μπορεί να κλείσει το τηλέφωνο ούτε να κάνει επανεκίνηση. Όταν πατάς το κουμπί για να κλείσει ανοίγει ο βοηθός bixbi. Όση ώρα και να το πατάς δεν κάνει επανεκίνηση. Του είπα να το αφήσει να κλείσει από μπαταρία. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 (edited) Για να βάλει το πλήκτρο να κλείνει το τηλέφωνο Ρυθμίσεις -> σύνθετες λειτουργίες ->πλαϊνό πλήκτρο ->πιέστε παρατεταμένα -> μενού απενεργοποίησης Αλλιώς αν σύρει την οθόνη προς τα κάτω, ένα από τα εικονίδια είναι για το κλείσιμο.] (αυτό δίπλα από τα settings) Edited November 10, 2020 by smpt Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Εκτός από την παραπάνω ρύθμιση, υπάρχει και κουμπί που ανοίγει το "μενού απενεργοποίησης". Το βρίσκεις εάν κατεβάσεις την κουρτίνα. Επάνω δεξιά. Δίπλα από το κουμπί που ανοίγει τις ρυθμίσεις. from my S10 lite Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Να ρωτήσω για έναν γνωστό στη δουλειά που έχει το A71. Εκανε πριν 3 μέρες την τελευταία αναβάθμηση και από τότε δεν μπορεί να κλείσει το τηλέφωνο ούτε να κάνει επανεκίνηση. Όταν πατάς το κουμπί για να κλείσει ανοίγει ο βοηθός bixbi. Όση ώρα και να το πατάς δεν κάνει επανεκίνηση. Του είπα να το αφήσει να κλείσει από μπαταρία. Όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω, εναλλακτικά, κατεβάζεις τις ειδοποιήσεις και επάνω δεξιά έχει κουμπί απενεργοποίησης. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Γειά σε όλους. Μόλις χτες έκανα μετάβαση από A70 σε A71. Ενώ στο A70 με αναγνώριση προσώπου το τηλ άνοιγε κατευθείαν, τώρα αναγνωρίζει ξεκλειδώνει αλλά πρέπει να σείρω προς τα επάνω για άνοιγμα. Έχω ενεργοποιησει την αφύπνιση με το σήκωμα, αλλά δεν ξέρω τι δεν μπορώ να βρω. Ξέρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Στο Α40 που έχω στο μενού της αναγνώρισης προσώπου έχει να τσεκάρης το "παραμονή στην οθόνη κλειδώματος". Όταν είναι ξετσεκαρισμένο μεταβαίνει κατευθείαν μέσα όπου ήταν τελευταία φορά. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts