Jump to content

Realme X2 Pro

PARGINOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλορίζικος :) Εχει διαφορά ως προς το screen scrolling (πιο smooth σαφέστατα στα 90Ηz σε οποιες εφαρμογές το υποστηρίζουν) αλλα θα δεις καλυτερη λίγο απόδοση μαπταρίας στα 60Ηz ειδικά αν αναβαθμίσεις σε C27 και Android 10.

Με c27 και όλες τις άλλες του rmui σε σχέση με το (χαλιά κατά τα άλλα) coloros6.1 εγώ πάντως βλέπω χειρότερη απόδοση μπαταρίας... Battery drain όσο δεν πάει συγκριτικά με το coloroos6.2

Με c27 και όλες τις άλλες του rmui σε σχέση με το (χαλιά κατά τα άλλα) coloros6.1 εγώ πάντως βλέπω χειρότερη απόδοση μπαταρίας... Battery drain όσο δεν πάει συγκριτικά με το coloroos6.2

Την C26 την είχες δοκιμάσει? Εκει ήταν συγκριτικά πολυ χειρότερα σε σχέση με το Color OS. Η C27 ειναι πολυ πιο σταθερή και ειδικά στο θέμα μπαταρίας η βελτιωση ειναι σημαντική. Κάθε version θέλει τουλάχιστον 2-3 charging cycles να δείξει τα δόντια της πάντως και σίγουρα απο Android 9 και Color OS σε RMUI και A10, ελπίζω να εχεις κάνει hard reset για να την απολαύσεις πλήρως.;)

Εκεί οπου σίγουρα χρηζει βελτίωσης το RMUI είναι η κάμερα (οκ διορθώνεται με Gcam port και η βελτιωση ειναι σημαντική) αλλα κυριώς ο ηχος που στο Color OS απλά δεν υπήρχε, ηταν πιο πλουσιος στο Atmos και ειδικά στα μπάσα, καλός ειναι αλλά σίγουρα χρήζει βελτίωσης. Τους το εχω αναφερει απευθειας με mail πολλές φορές ελπίζω κάποια φορά να συγκινηθούν. :rolleyes:

~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~

Την C26 την είχες δοκιμάσει? Εκει ήταν συγκριτικά πολυ χειρότερα σε σχέση με το Color OS. Η C27 ειναι πολυ πιο σταθερή και ειδικά στο θέμα μπαταρίας η βελτιωση ειναι σημαντική. Κάθε version θέλει τουλάχιστον 2-3 charging cycles να δείξει τα δόντια της πάντως και σίγουρα απο Android 9 και Color OS σε RMUI και A10, ελπίζω να εχεις κάνει hard reset για να την απολαύσεις πλήρως.;)

Εκεί οπου σίγουρα χρηζει βελτίωσης το RMUI είναι η κάμερα (οκ διορθώνεται με Gcam port και η βελτιωση ειναι σημαντική) αλλα κυριώς ο ηχος που στο Color OS απλά δεν υπήρχε, ηταν πιο πλουσιος στο Atmos και ειδικά στα μπάσα, καλός ειναι αλλά σίγουρα χρήζει βελτίωσης. Τους το εχω αναφερει απευθειας με mail πολλές φορές ελπίζω κάποια φορά να συγκινηθούν. :rolleyes:

Συμφωνώ απόλυτα... το έχω παρατηρήσει και εγώ δυστυχώς... ελπίζω να το φτιάξουν στο μέλλον...

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Η αλήθεια είναι ότι hard reset έκανα μόνο στην μεγάλη μετάβαση, όταν δηλαδή πέρασα από coloros 6.1 σε rmui c.23 , όλες τις άλλες από c.24 μέχρι c.27 τις πέρασα χωρίς hard reset καθώς στην ουσία είναι τα μηνιαία patces..mαν κάθε μήνα θέλει hard reset την βάψαμε...

Πάντως έχει διαφορά θέματα.

1. Με τον ήχο σε σχέση με το coloros όπως ήδη αναφέρθηκε

2. Όταν χρησιμοποιείς ακουστικά σε jack δεν παίζουν όσο δυνατά στο τέρμα θα έπρεπε.

3.Πολλα πρόβληματα στο Call of duty mobile: όταν μιλάς με.μικροφωνο δεν δουλεύει σωστά ο ήχος απο τα ηχεία, ενώ αν χρησιμοποιείς hands free είναι οκ. Επίσης χάνει συνέχεια το toyxh screen την ανταπόκριση του.

4. Google chrome: κολλάει συνέχεια. Γενικώς , ότι ακριβώς λέει η λέξη. ΚΟΛΛΑΕΙ. Πολλές φορές κλεινει-ελαχιστοποιειται και από μόνος του.

5. Messenger: έρχεται μήνυμα, εμφανίζεται επάνω στην μπάρα , χτυπάει σαν ειδοποίηση αλλά δεν εμφανίζεται το στρογγυλό popup. Μόλις ανοίξω χειροκίνητα την εφαρμογή messenger εμφανίζεται και το popup !

Γενικά ερχόμενος από oneui σε samsung galaxy s8 το software είναι buggy και απογοήτευση , πάρα το γεγονός ότι τρέχει σφαίρα και smooth

Η αλήθεια είναι ότι hard reset έκανα μόνο στην μεγάλη μετάβαση, όταν δηλαδή πέρασα από coloros 6.1 σε rmui c.23 , όλες τις άλλες από c.24 μέχρι c.27 τις πέρασα χωρίς hard reset καθώς στην ουσία είναι τα μηνιαία patces..mαν κάθε μήνα θέλει hard reset την βάψαμε...

2. Όταν χρησιμοποιείς ακουστικά σε jack δεν παίζουν όσο δυνατά στο τέρμα θα έπρεπε.

3.Πολλα πρόβληματα στο Call of duty mobile: όταν μιλάς με.μικροφωνο δεν δουλεύει σωστά ο ήχος απο τα ηχεία, ενώ αν χρησιμοποιείς hands free είναι οκ. Επίσης χάνει συνέχεια το toyxh screen την ανταπόκριση του.

4. Google chrome: κολλάει συνέχεια. Γενικώς , ότι ακριβώς λέει η λέξη. ΚΟΛΛΑΕΙ. Πολλές φορές κλεινει-ελαχιστοποιειται και από μόνος του.

5. Messenger: έρχεται μήνυμα, εμφανίζεται επάνω στην μπάρα , χτυπάει σαν ειδοποίηση αλλά δεν εμφανίζεται το στρογγυλό popup. Μόλις ανοίξω χειροκίνητα την εφαρμογή messenger εμφανίζεται και το popup !

Γενικά ερχόμενος από oneui σε samsung galaxy s8 το software είναι buggy και απογοήτευση , πάρα το γεγονός ότι τρέχει σφαίρα και smooth

Chrome δουλεύει σφαίρα σε εμένα, κανένα θέμα και με το messenger , προερχόμενος από s10 lite ευχαριστιεμαι ταχύτητα!!

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στειλε το πισω... μαπα συσκευη σου εκατσε!

Στειλε το πισω... μαπα συσκευη σου εκατσε!

Με ποια ακριβώς αιτιολόγηση θα το στείλω πίσω και θα το δεχτούν;

Είναι καθαρά θέμα software το οποίο αντιμετωπίζω απο την μετάβαση σε Realme UI και μετά με ΟΛΕΣ τις εκδόσεις

https://www.realme.com/eu/support/software-update

Κάνε factory reset,,( ως τελευταία επιλογή σου), και ξαναπερνα το firmware. ..C27,

μήπως φτιάξει..

Με ποια ακριβώς αιτιολόγηση θα το στείλω πίσω και θα το δεχτούν;

Είναι καθαρά θέμα software το οποίο αντιμετωπίζω απο την μετάβαση σε Realme UI και μετά με ΟΛΕΣ τις εκδόσεις

Εδω αναφερεις οτι το touch screen δεν ανταποκρινεται... οτι κολλαει συνεχεια το chrome... οτι κοβεται ο ηχος...

Παιδιά η ένδειξη μπαταρίας πάνω δεξιά σε χρώμα κίτρινο είναι?

Νομίζω δεν ήταν έτσι.

Και δεν έκανα και τίποτα για να αλλάξει..

kountouraN

Παιδιά η ένδειξη μπαταρίας πάνω δεξιά σε χρώμα κίτρινο είναι?

Νομίζω δεν ήταν έτσι.

Και δεν έκανα και τίποτα για να αλλάξει..

Έλεγξε μήπως έχει μπει σε εξοικονόμηση ενέργειας

Poco F6 Pro 256GB

Εδω αναφερεις οτι το touch screen δεν ανταποκρινεται... οτι κολλαει συνεχεια το chrome... οτι κοβεται ο ηχος...

Αναφέρω ότι χάνει το touch screen ΜΟΝΟ στο call of duty. Απ'οτι είδα το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στο pubg και τι αναφέρουν σαν pubg touch screen failure , το οποίο διόρθωσαν. Υπάρχει όμως και στο cod , άρα είναι θέμα software. Το ιδιο και με τον ήχο , μόνο στο call of duty το αντιμετωπίζω (ενώ με άλλα κινητά που έχω δοκιμάσει δεν υπάρχει το πρόβλημα...ξεκάθαρα bug).

Όσο για τον chrome αυτός ναι κολλάει πολλές φορές, αλλά και πάλι, αν τους πω ότι κολλάει ο chrone πιστεύεις θα μου πουν συγγνώμη για την αναστάτωση θα σας αντικαταστήσουμε το κινητό ? Η ότι θα μου αλλάξουν πχ τι ? Μητρική ? Επεξεργαστή ? Δεν παίζει με την καμία....ξεκάθαρα bugs του software είναι και κάποια από αυτά τα αντιμετωπίζω από την ώρα που πήρα το realmeui.

Ναι , πρέπει να κάνω ένα factory reset , απλά επειδή δεν έχω χρόνο , θα περιμένω στο επόμενο update να το κανω και καπάκι clean install την c.28 (να φανταστώ έτσι θα λέγεται...,)

Έλεγξε μήπως έχει μπει σε εξοικονόμηση ενέργειας

Καλημέρα!

Ναι αυτό ήταν.

Πριν μερικές μέρες γύρισε μόνο του στα 60hz.

Πως γίνεται αυτό?

Μάλλον τότε έγινε η δουλειά.

Επίσης άλλαξε και η λειτουργία απόδοσης απο υψηλή που το είχα..

Παράξενο.

kountouraN

Καλημέρα!

Ναι αυτό ήταν.

Πριν μερικές μέρες γύρισε μόνο του στα 60hz.

Πως γίνεται αυτό?

Μάλλον τότε έγινε η δουλειά.

Επίσης άλλαξε και η λειτουργία απόδοσης απο υψηλή που το είχα..

Παράξενο.

Εεε κάποια bugs τα ψιλοεχουμε αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια επειδή το λατρεύουμε:p

Έχει δοκιμάσει κάποιος από xda καμία Rom;

Με τρώει το λειρί μου για την Aosip:worry:

Poco F6 Pro 256GB

Εεε κάποια bugs τα ψιλοεχουμε αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια επειδή το λατρεύουμε:p

Έχει δοκιμάσει κάποιος από xda καμία Rom;

Με τρώει το λειρί μου για την Aosip:worry:

Το να σου πεταει εκτος τον chrome...δεν το λες μικρο bug.

Το λειτουργω δυο εβδομαδες και πεταει το τηλεφωνο...το σημα εξωπραγματικο...το gps σκοτωνει... η καμερα με gcam ειναι super.

Το λειτουργω δυο εβδομαδες και πεταει το τηλεφωνο...το σημα εξωπραγματικο...το gps σκοτωνει... η καμερα με gcam ειναι super.

Την μέρα πάντως μου αρέσει πολύ και η stock camera... για να λέμε και του στραβού το δίκιο...

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

Εμενα απεναντιας φιλε μου το opera μερικες φορες σερνεται ενω το chrome παει σφαιρα..φυσαει στην κυριολεξια

Δοκιμασες να κανεις clear cache -data στην εφαρμογη στο chrome;

Poco F6 Pro 256GB

Παιδια μια βοηθεια. Εχω το τηλεφωνο δεκα μερες. Πριν απο αυτο ειχα ενα προιστορικο που ξεκλειδωνε η οθονη με ενα 4ψηφιο pin.

Οταν ανοιξα και εκανα τις πρωτες ρυθμισεις του real ζητηθηκε και αποτυπωμα και face unlock και pin.

Για να λειτουργει το 1 απο τα 3 και και να μπω σε μια σειρα πρεπει να σβησω τα αλλα 2?

Το συνδιαστικο το γνωριζω αποτυπωμα και face αλλα δε με βολεψε..

Εγώ μόνο με το viber συνεχίζω να έχω θέμα. Δεν τραβάει φωτο με την πίσω κάμερα...κολλάει. πρέπει αρκετές φορές για να πιάσει όπως με τις παλιότερες ρομ. Σε σας δουλεύει καλά;
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Την μέρα πάντως μου αρέσει πολύ και η stock camera... για να λέμε και του στραβού το δίκιο...

Η stock καμερα περα οτι υπερτονίζει λιγο τα χρωματα, μπορει να τραβήξει καλυτερη λεπτομερεια απο την gcam ειδικα εαν παιξει με τα 64 mp.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ μόνο με το viber συνεχίζω να έχω θέμα. Δεν τραβάει φωτο με την πίσω κάμερα...κολλάει. πρέπει αρκετές φορές για να πιάσει όπως με τις παλιότερες ρομ. Σε σας δουλεύει καλά;

Δεν δουλευω το vider! Aλλα σε Whats App και Facebook Messenger δουλευει αψογα!

Παίδες... ποια gcam χρησιμοποιητε?? ποια είναι η τελευταία??

Παίδες... ποια gcam χρησιμοποιητε?? ποια είναι η τελευταία??

Στις πισω σελλιδες εχουμε παραθεσει link με ολες τις GCAM. Βαζεις την τελευταια.

Οverall, η GCAM ειναι απο λιγο εως και πολυ καλυτερη απο την STOCK. Οσο μειώνεται ο φωτισμος τοσο η διαφορα μεγαλωνει.

Καλησπέρα σε όλους , κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και 3 μήνες. Αγορά έγινε από amazone Ισπανίας .Η συσκευή πάει σφαίρα κυριολεκτικά,απίστευτη φόρτιση και οθόνη και ωραίος ήχος,όπως ειπώθηκε πιο πάνω το gps όντως είναι πολύ γρήγορο,και γενικά μπορεί να χαρακτηριστεί flagship killer .Η καμερουλα μας τα χαλάει λίγο αν και μπορείς να τραβήξεις πολύ πιο γρήγορα φωτογραφία σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες αλλά με την gcam βελτιώνεται αρκετά.

Η γνήσια θήκη σε γκρι από Ali είναι πανέμορφη αν και άργησε πολύ να tempered glass έχει στο ali αλλά όποιος θέλει μπορεί να πάρει για oneplus 7 t που ταιριάζει και αυτό.

Το chrome όντως μετά την αναβάθμιση κολλάει αρκετά.

Το chrome όντως μετά την αναβάθμιση κολλάει αρκετά.

Κολλάει, τι εννοείς ? Σε έμενα πάει σφαίρα.

Καθαρίστε cache από τον Chrome και από το Android Web View (Ρυθμισεις-Διαχείριση Εφαρμογών-Λίστα Εφαρμογών) και μια χαρά θα πηγαίνει. Όπως προείπαν και τα παιδιά πάει σφαίρα.
~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~

• The title was changed to Realme X2 Pro