harrisxan Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 5 ώρες πριν, katsiletra said: Καλή χρονιά σε όλους!! Έχουμε καμία ενημέρωση για την 12.5; 12.5.3 έχει κατεβάσει το δικό μου το απλό 10άρι εδώ και κάνα μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 Καλή χρονιά σε όλους!! Έχουμε καμία ενημέρωση για την 12.5;Έσκασε σε stable beta η 12.5.2, διανομή έγινε σε αρκετούς χρήστες (και εγώ το κατέβασα). Λογικά και σε εσένα θα σου εμφανιστεί. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 6 minutes ago, zurabi_97 said: On 2/1/2022 at 7:17 ΜΜ, katsiletra said: Καλή χρονιά σε όλους!! Έχουμε καμία ενημέρωση για την 12.5; Έσκασε σε stable beta η 12.5.2, διανομή έγινε σε αρκετούς χρήστες (και εγώ το κατέβασα). Λογικά και σε εσένα θα σου εμφανιστεί. Και πάνω που το μελετούσα. Ήρθε και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 Και πάνω που το μελετούσα. Ήρθε και σε μένα.Πήγε κατευθείαν στο enhanced και όχι στο απλό 12.5. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, zurabi_97 said: 6 ώρες πριν, katsiletra said: Και πάνω που το μελετούσα. Ήρθε και σε μένα. Πήγε κατευθείαν στο enhanced και όχι στο απλό 12.5. Ναι όντως αυτό είδα κι εγώ. Μέχρι στιγμής έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Edited January 4, 2022 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 22 ώρες πριν, katsiletra said: Ναι όντως αυτό είδα κι εγώ. Μέχρι στιγμής έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Εμένα δεν με κάνει και τόσο εντύπωση η μπαταρία, είναι πάνω κάτω ίδια με τη 12. Αλλά σε θέμα απόδοσης, νομίζω είναι καλύτερο συγκριτικά με τη 12. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 Έγινε πάλι διάφανο το πάνελ ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 1 minute ago, fotios81 said: Έγινε πάλι διάφανο το πάνελ ή είναι ιδέα μου; Ναι, επέστρεψε. Η τελευταία φορά που το είδαμε ήταν στο πρώτο μισοραμμένο MIUI 12 βασισμένο στο Android 10 (V12.0.1.0.QCXEUXM) και μετά έγινε γκρί. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 εμένα είναι ακόμα στην 12.0.3 έχω τεράστιο πρόβλημα κατά την κλήση...με το που πατήσω να πάρει τηλέφωνο κλείνει η οθόνη δεν μπορώ ούτε να το κλείσω ούτε ανοιχτή ακρόαση να βάλω...προχθές έκανα πήρα λάθος νούμερο και για να το κλείσω κράταγα πατημένο το power να κάνει επανεκκίνηση ....τραγικό που έχει σπάσει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 2 ώρες πριν, costasibiza84 said: εμένα είναι ακόμα στην 12.0.3 έχω τεράστιο πρόβλημα κατά την κλήση... με το που πατήσω να πάρει τηλέφωνο κλείνει η οθόνη δεν μπορώ ούτε να το κλείσω ούτε ανοιχτή ακρόαση να βάλω... προχθές έκανα πήρα λάθος νούμερο και για να το κλείσω κράταγα πατημένο το power να κάνει επανεκκίνηση .... τραγικό που έχει σπάσει τα νεύρα Βάλτο να κλίνει η κλήση με το πάτημα του power button. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 εμένα είναι ακόμα στην 12.0.3 έχω τεράστιο πρόβλημα κατά την κλήση...με το που πατήσω να πάρει τηλέφωνο κλείνει η οθόνη δεν μπορώ ούτε να το κλείσω ούτε ανοιχτή ακρόαση να βάλω...προχθές έκανα πήρα λάθος νούμερο και για να το κλείσω κράταγα πατημένο το power να κάνει επανεκκίνηση ....τραγικό που έχει σπάσει τα νεύραΈχεις κάνει calibration στον proximity sensor;; Δοκίμασε το μήπως στρώσει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 εμένα είναι ακόμα στην 12.0.3 έχω τεράστιο πρόβλημα κατά την κλήση...με το που πατήσω να πάρει τηλέφωνο κλείνει η οθόνη δεν μπορώ ούτε να το κλείσω ούτε ανοιχτή ακρόαση να βάλω...προχθές έκανα πήρα λάθος νούμερο και για να το κλείσω κράταγα πατημένο το power να κάνει επανεκκίνηση ....τραγικό που έχει σπάσει τα νεύραΜήπως έχεις τζαμακι προστασίας και μήπως καλύπτει το πάνω δεξιά από το ακουστικό αισθητήρα; Αν ναι, είναι αυτό το πρόβλημα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 το πιθανότερο έχω κάνει λάθος με το τζάμακι μάλλον ήθελε πιο κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 τελικά το τζάμακι κόβει τον αισθητήρα στην μέση με αποτέλεσμα επειδή δουλεύω σε περιβάλλον με σκόνη είχε χτίσει τοτζαμακι στην άκρη μάκα και ο αισθητήρας δεν έβλεπε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 το πιθανότερο έχω κάνει λάθος με το τζάμακι μάλλον ήθελε πιο κάτωΉθελε λίγο ποιο κάτω, έστω και λίγο να καλύπτει τον αισθητήρα, θα κάνει νούμερα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 πως κλειδώνω μια εφαρμογή να μην κλείνει; το λουκέτο που βάζαμε παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 πως κλειδώνω μια εφαρμογή να μην κλείνει; το λουκέτο που βάζαμε παλιά.Ασφάλεια, Ρυθμίσεις, Ενίσχυση Ταχύτητας, Κλείδωμα εφαρμογών. Αλλά αν έχεις θέμα με τη διαχείριση της RAM, ούτε αυτό βοηθάει Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 11 ώρες πριν, zurabi_97 said: Ασφάλεια, Ρυθμίσεις, Ενίσχυση Ταχύτητας, Κλείδωμα εφαρμογών. Αλλά αν έχεις θέμα με τη διαχείριση της RAM, ούτε αυτό βοηθάει Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν υπάρχει κάτι σε αυτή την διαδρομή όπως τα γράφεις, το είδα που το είχες γράψει και λίγο πιο πίσω. Miui 12.5.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν υπάρχει κάτι σε αυτή την διαδρομή όπως τα γράφεις, το είδα που το είχες γράψει και λίγο πιο πίσω. Miui 12.5.2 Είναι μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής "Ασφάλεια". Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 1 hour ago, zurabi_97 said: 1 hour ago, lefstef said: Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν υπάρχει κάτι σε αυτή την διαδρομή όπως τα γράφεις, το είδα που το είχες γράψει και λίγο πιο πίσω. Miui 12.5.2 Είναι μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής "Ασφάλεια". Καλά ούτε σε 100 χρόνια δεν θα το έβρισκα. Που να πάει το μυαλό μου ότι είναι μέσα σε εφαρμογή Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 καλησπέρα σας,έχω 2 sim και μία μόνο από τις επαφές μου όταν πάω να την καλέσω έχει προεπιλογή κατευθείαν από την μία sim να γίνει η κλήση. πως μπορώ να το αλλάξω αυτό? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 3 ώρες πριν, DEERHUNTER said: καλησπέρα σας,έχω 2 sim και μία μόνο από τις επαφές μου όταν πάω να την καλέσω έχει προεπιλογή κατευθείαν από την μία sim να γίνει η κλήση. πως μπορώ να το αλλάξω αυτό? ευχαριστώ Κάρτες SIM & κινητά δίκτυα, και στη επιλογή "Προεπιλεγμένη για κλήσεις", μπορείς να επιλέξεις είτε τη SIM 1, είτε τη SIM 2, είτε να κάνει ερώτηση κάθε φορά πριν να κάνεις κλήσεις. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 On 8/3/2022 at 8:11 ΜΜ, zurabi_97 said: Κάρτες SIM & κινητά δίκτυα, και στη επιλογή "Προεπιλεγμένη για κλήσεις", μπορείς να επιλέξεις είτε τη SIM 1, είτε τη SIM 2, είτε να κάνει ερώτηση κάθε φορά πριν να κάνεις κλήσεις. σε ευχαριστώ για την απάντηση σου . αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα . bydefault καλεί από συγκεκριμενη sim χωρίς να μου δίνει το περιθώριο επιλογής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 σε ευχαριστώ για την απάντηση σου . αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα . bydefault καλεί από συγκεκριμενη sim χωρίς να μου δίνει το περιθώριο επιλογής!Σε εκείνη τη επιλογή, επιλέγεις το 3ο (είναι ένα με στρογγυλό σχήμα) ώστε να κάνει πάντα ερώτηση. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Έχει βγει η 12.5.4 EU ROM; Γιατί κάπου το πήρε το μάτι μου για κατέβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts