p_k Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Μου κάνει εντύπωση, διότι όσες φορές είχα δοκιμάσει τον συγκεκριμένο launcher σε Xiaomi κινητά, τον απεγκατεστησα άμεσα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 (edited) Μου κάνει εντύπωση, διότι όσες φορές είχα δοκιμάσει τον συγκεκριμένο launcher σε Xiaomi κινητά, τον απεγκατεστησα άμεσα. Πήγα στο Google Pay και βρήκα εκεί την εφαρμογή και γράφει ότι πρέπει πρώτα να το απενεργοποιήσω γατί μετά να το διαγράψω. Κάπου διάβασα ότι έχει δικαιώματα διαχειριστή και δεν διαγράφεται. Καμιά ιδέα; Edited November 9, 2020 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Πήγα στο Google Pay και βρήκα εκεί την εφαρμογή και γράφει ότι πρέπει πρώτα να το απενεργοποιήσω γατί μετά να το διαγράψω. Κάπου διάβασα ότι έχει δικαιώματα διαχειριστή και δεν διαγράφεται. Καμιά ιδέα; Θα πας στις ρυθμίσεις και θα βρεις τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Βρίσκονται στις ρυθμίσεις / Απόρρητο. Καλύτερα άνοιξε τις ρυθμίσεις και γράψε επάνω "διαχείριση" για να το βρεις άμεσα. Εκεί θα βρεις τον Microsoft launcher και θα τον κάνεις ανενεργό. Μετά θα μπορέσεις να τον απεγκαταστήσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Θα πας στις ρυθμίσεις και θα βρεις τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Βρίσκονται στις ρυθμίσεις / Απόρρητο. Καλύτερα άνοιξε τις ρυθμίσεις και γράψε επάνω "διαχείριση" για να το βρεις άμεσα. Εκεί θα βρεις τον Microsoft launcher και θα τον κάνεις ανενεργό. Μετά θα μπορέσεις να τον απεγκαταστήσεις. Σ ευχαριστώ το βρήκα όλα οκ. Εντωμεταξύ όταν κάνω επανεκκίνηση την συσκευή μου βγάζει σφάλμα για την κάμερα. Αυτό το κάνει απ όταν αναβάθμισα σε miui 12. Το παρατήρησε κανένας άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2020 Παρακαλώ. Καλή συνέχεια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Σ ευχαριστώ το βρήκα όλα οκ. Εντωμεταξύ όταν κάνω επανεκκίνηση την συσκευή μου βγάζει σφάλμα για την κάμερα. Αυτό το κάνει απ όταν αναβάθμισα σε miui 12. Το παρατήρησε κανένας άλλος;Μάλλον είσαι ο μόνος. Δεν έχω κάποιο θέμα με την κάμερα. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου κάνει εντύπωση, διότι όσες φορές είχα δοκιμάσει τον συγκεκριμένο launcher σε Xiaomi κινητά, τον απεγκατεστησα άμεσα.Ίσως μάλλον, λόγω ότι ήταν ως προεπιλογή, δεν τον άφηνε να το κάνει απεγκατασταση. Στο "Εκκαθάριση Προεπιλογων" όταν πάει στις ρυθμίσεις και επιλέγει πχ το launcher, το αφαιρεί από προεπιλογή και δίνει την δυνατότητα να το απεγκαταστησει. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Μάλλον είσαι ο μόνος. Δεν έχω κάποιο θέμα με την κάμερα. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως μάλλον, λόγω ότι ήταν ως προεπιλογή, δεν τον άφηνε να το κάνει απεγκατασταση. Στο "Εκκαθάριση Προεπιλογων" όταν πάει στις ρυθμίσεις και επιλέγει πχ το launcher, το αφαιρεί από προεπιλογή και δίνει την δυνατότητα να το απεγκαταστησει. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Είχε δικαιώματα διαχειριστή γι αυτό δεν την διέγραφε. Τελικά την έσβησα. Η κάμερα δουλεύει κανονικά, αλλά όταν κάνω restart όταν μπαίνει στην αρχική οθόνη τότε βγάζει το σφάλμα και γράφει να στείλω αναφορά ή όχι στην Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Έτυχε να μιλάω στο Viber και να μου κάνει επανεκκίνηση η συσκευή. MIUI12 12.0.1.0 QCXEUXM Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Καλημέρα Δοκίμασα σε ένα Redmi Note 8T να ενεργοποιήσω το WiFI Calling με Cosmote, όπως περιγράφεται στο site της εδώ και εδώ. Ήρθε το SMS επιβεβαίωσης αλλά στις ρυθμίσεις κλήσεων δεν εμφανίζεται ο διακόπτης "Κλήσεις Wi-Fi" (μετά από επανεκκίνηση). Καμιά βοήθεια...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Το έχεις ανοίξει από τις ρυθμίσεις του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Το έχεις ανοίξει από τις ρυθμίσεις του κινητού; Που/πως το κάνω αυτό; Δεν το έχω διαθέσιμο αυτή τη στιγμή να το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Που/πως το κάνω αυτό; Δεν το έχω διαθέσιμο αυτή τη στιγμή να το ψάξω. Δες αν υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις σου. Αν δεν υπάρχει, πληκτρολόγησε αυτά στην εφαρμογή των κλήσεων. VoLTE: *#*#86583#*#* VoWifi: *#*#869434#*#* Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Δες αν υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις σου. Αν δεν υπάρχει, πληκτρολόγησε αυτά στην εφαρμογή των κλήσεων. VoLTE: *#*#86583#*#* VoWifi: *#*#869434#*#*Δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα, γιατί είναι στη λίστα και τα συστήματα τους αναγνωρίζουν ότι η συσκευή είναι στη λίστα. Η Επανεκκίνηση θα βοηθούσε, και λίγο χρόνο ώστε να εμφανιστεί. Σε εμένα δεν απαιτήθηκε καμία ενέργεια ώστε να ενεργοποιηθεί. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα Δοκίμασα σε ένα Redmi Note 8T να ενεργοποιήσω το WiFI Calling με Cosmote, όπως περιγράφεται στο site της εδώ και εδώ. Ήρθε το SMS επιβεβαίωσης αλλά στις ρυθμίσεις κλήσεων δεν εμφανίζεται ο διακόπτης "Κλήσεις Wi-Fi" (μετά από επανεκκίνηση). Καμιά βοήθεια...;Τσέκαρε στις ρυθμίσεις της συσκευής Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα, γιατί είναι στη λίστα και τα συστήματα τους αναγνωρίζουν ότι η συσκευή είναι στη λίστα. Η Επανεκκίνηση θα βοηθούσε, και λίγο χρόνο ώστε να εμφανιστεί. Σε εμένα δεν απαιτήθηκε καμία ενέργεια ώστε να ενεργοποιηθεί. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Άλλο τι ισχύει κανονικά, άλλο τι ισχύει με τους παρόχους, που άλλοι το δίνουν ακόμα επιλεκτικά και άλλοι καθόλου. Αυτοί οι κωδικοί είναι και για να εμφανιστεί και ο διακόπτης στις ρυθμίσεις, σε περίπτωση που δεν υπάρχει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Άλλο τι ισχύει κανονικά, άλλο τι ισχύει με τους παρόχους, που άλλοι το δίνουν ακόμα επιλεκτικά και άλλοι καθόλου. Αυτοί οι κωδικοί είναι και για να εμφανιστεί και ο διακόπτης στις ρυθμίσεις, σε περίπτωση που δεν υπάρχει.Κανονικά θα έπρεπε εφόσον η υπηρεσία ήταν ενεργή, οι επιλογές θα έπρεπε να ήταν ήδη διαθέσιμες στις ρυθμίσεις. Τώρα το τι παίζει με τη συσκευή του, δεν ξέρω. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Κανονικά θα έπρεπε εφόσον η υπηρεσία ήταν ενεργή, οι επιλογές θα έπρεπε να ήταν ήδη διαθέσιμες στις ρυθμίσεις. Τώρα το τι παίζει με τη συσκευή του, δεν ξέρω. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Είναι συνδυασμός cosmote και xiaomi. Αν πωλείται η συσκευή μέσω των καταστημάτων γερμανός/cosmote, είναι πλήρως συμβατή και έχεις πολλές πιθανότητες να υπάρχουν οι συγκεκριμένες επιλογές στις ρυθμίσεις. Πχ, στο poco f1 μου, αγορασμένο από mi store Ελλάδας, οι διακόπτες δεν εμφανίζονταν χωρίς τους κωδικούς. Είναι και xiaomi, που θέλει μια δουλειά με τα updates της. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Εμένα μετά από επανεκκίνηση της συσκευής μου βγάζει αυτό: Είναι σφάλμα της κάμερας. Ξέρει κανένας πώς διορθώνεται; Να περάσω πάλι το update; Ή μόνο ως επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Είναι συνδυασμός cosmote και xiaomi. Αν πωλείται η συσκευή μέσω των καταστημάτων γερμανός/cosmote, είναι πλήρως συμβατή και έχεις πολλές πιθανότητες να υπάρχουν οι συγκεκριμένες επιλογές στις ρυθμίσεις. Πχ, στο poco f1 μου, αγορασμένο από mi store Ελλάδας, οι διακόπτες δεν εμφανίζονταν χωρίς τους κωδικούς. Είναι και xiaomi, που θέλει μια δουλειά με τα updates της.Φίλε, εγώ έχω αγορασμενο από Σκρουτζ τη συσκευή, αυτόματα βγήκαν οι διακόπτες. Δεν έχει σχέση άμα είναι αγορασμένο από Cosmote, Γερμανό ή οπουδήποτε αλλού. Το προφίλ IMS της Cosmote υπάρχει ήδη, ο πάροχος το υποστηρίζει απευθείας. Πολύ πιθανό ο συνφορουμιτης να μπήκε σε λάθος ρύθμιση. Οι διακόπτες δεν βρίσκονται στην εφαρμογή Τηλεφώνου Google, αλλά στις ρυθμίσεις της συσκευής. Εκτός εάν κάνει λάθος και έχει το Redmi Note 8 και όχι το 8Τ, του οποίου θα πω ναι, πρέπει να βάλει τους κωδικούς αυτούς για να ενεργοποιηθεί. Ας μην λέμε ασυναρτησίες για το ΑΝ είναι αγορασμενο από εκεί θα παίξει και εάν άλλου, όχι. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μετά από επανεκκίνηση της συσκευής μου βγάζει αυτό: Είναι σφάλμα της κάμερας. Ξέρει κανένας πώς διορθώνεται; Να περάσω πάλι το update; Ή μόνο ως επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;Έκανες ενημέρωση από το MIUI 11 σε MIUI 12 χωρίς επαναφορά; Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που/πως το κάνω αυτό; Δεν το έχω διαθέσιμο αυτή τη στιγμή να το ψάξω.Φίλε, δοκίμασε το εξής, βάλε το CPUZ (της CPUID) και δες στη καρτέλα DEVICE εάν λέει willow (εάν είναι global rom) ή willow_eea (Ευρωπαϊκή), του οποίου είναι το 8Τ. Εάν γράφει ginkgo, είναι το Note 8. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Φίλε, εγώ έχω αγορασμενο από Σκρουτζ τη συσκευή, αυτόματα βγήκαν οι διακόπτες. Δεν έχει σχέση άμα είναι αγορασμένο από Cosmote, Γερμανό ή οπουδήποτε αλλού. Το προφίλ IMS της Cosmote υπάρχει ήδη, ο πάροχος το υποστηρίζει απευθείας. Πολύ πιθανό ο συνφορουμιτης να μπήκε σε λάθος ρύθμιση. Οι διακόπτες δεν βρίσκονται στην εφαρμογή Τηλεφώνου Google, αλλά στις ρυθμίσεις της συσκευής. Εκτός εάν κάνει λάθος και έχει το Redmi Note 8 και όχι το 8Τ, του οποίου θα πω ναι, πρέπει να βάλει τους κωδικούς αυτούς για να ενεργοποιηθεί. Ας μην λέμε ασυναρτησίες για το ΑΝ είναι αγορασμενο από εκεί θα παίξει και εάν άλλου, όχι. Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Μόνο αν μια συσκευή είναι αγορασμένη από το δίκτυο καταστημάτων της cosmote και είναι από αυτές που αναφέρονται στη σελίδα υποστήριξης για το WiFi calling λειτουργούν από το κουτί. Φαντάζομαι το κατάστημα του skroutz θα προμηθεύτηκε μερικές συσκευές που προορίζονταν για την cosmote. Για το αν λέω ασυναρτησίες ή όχι, θα σου απαντήσουν άλλοι ή θα κάνεις μια βόλτα και από το επίσημο θέμα για το WiFi calling της cosmote. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Ισχύει το τελευταίο, το επιβεβαιώνω απ'τις συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι και σε γνωστούς μου. Όσες είναι από cosmote έχουν κανονικά αυτόματα έχει έρθει η επιλογή πάνω στην γραμμή κατάστασης. Το 9ς που είναι από MediaMarkt δεν έχει ενεργοποιηθεί... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 με το miui 12 πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία ή είναι ιδέα μου? δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 με το miui 12 πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία ή είναι ιδέα μου? δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Ναι. Πέφτει. Στο MIUI 11 κρατούσε παραπάνω. Είτε κάνεις επαναφορά είτε όχι, είναι γενικό το πρόβλημα με το MIUI 12. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Αγορασμένα από κατάστημα όχι επίσημης αντιπροσωπείας (το 3/32 και 4/64-- ένα με Ευρωπαϊκη έκδοση και το με global), δούλεψαν με το πρώτο άνοιγμα τόσο το volte και το vowifi της cosmote. (Στο ένα δουλεψε και στη wind το volte). Στο δικό μου 4/64 είχε ενεργοποιηθεί το volte σε συσκευή Samsung με μήνυμα παλιότερα Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 (Στο ένα δουλεψε και στη wind το volte). Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Wind και volte; :blink: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Ναι έχει δώσει Volte η Wind , το VoWifi περιμένουμε... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts