enigma84 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Ολόιδιο!!! Δεν είναι ολόιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Το θέμα δεν με ενοχλεί, καθώς πατώντας το κουμπί η οθόνη επανέρχεται αλλά ήθελα να ρωτήσω μήπως αυτό προκαλέσει μακροπρόθεσμα κάποιο άλλο «πρόβλημα» που δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα. Κάποια άποψη ;; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να «χάσει» το calibration του ο αισθητήρας, τις ρυθμίσεις του δηλαδή. Προσωπικά, δε μου αρέσουν οι του συγκεκριμένου τύπου προστασίες οθόνης. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να «χάσει» το calibration του ο αισθητήρας, τις ρυθμίσεις του δηλαδή. Προσωπικά, δε μου αρέσουν οι του συγκεκριμένου τύπου προστασίες οθόνης. Μετά από αρκετές μέρες δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και κάτι που είδα είναι ότι το τζαμάκι τελικά έχει ένα απειροελάχιστο «κόψιμο» στο επάνω σημείο, εκεί δηλαδή που είναι ο αισθητήρας. Δεν το είχα παρατηρήσει νωρίτερα καθώς είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και πρέπει να το κοιτάξεις από πολύ κοντά και στο φώς για να φανεί αλλά υπάρχει τελικά και μάλλον είναι για αυτόν τον λόγο.:) Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos182 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Υπαρχει κατι επισημο η ανεπισημο για android 11 η Harmony os??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Υπαρχει κατι επισημο η ανεπισημο για android 11 η Harmony os??? Android 11, με emui 11 όχι. Εξ' ου και το πετσοκομμένο update σε emui 11. Harmony os υποτίθεται ότι το περιμένουμε σύμφωνα με αυτό. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=488568&highlight=Harmony Το υποτίθεται πάει στο ότι έτσι όπως έχουν τα πράγματα με τη Huawei πιστεύω όλα θα αλλάζουν συνέχεια. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos182 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Android 11, με emui 11 όχι. Εξ' ου και το πετσοκομμένο update σε emui 11. Harmony os υποτίθεται ότι το περιμένουμε σύμφωνα με αυτό. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=488568&highlight=Harmony Το υποτίθεται πάει στο ότι έτσι όπως έχουν τα πράγματα με τη Huawei πιστεύω όλα θα αλλάζουν συνέχεια. Ενταξει εφοσον ειναι λογια της εταιρειας λογικα θα παρουν. οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Σήμερα μου ήρθε και πέρασα νεα αναβάθμιση 11.0.0.143(C431 Ε3R1P4) EMUI 11.0.0 Προχθές αναβαθμίστηκε η συσκευή σε 11.0.0.146 (C431 Ε3R1P4) Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos182 Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Πέρασα την emui 11.0.0.165 σήμερα. Λογικά βαδίζουμε σε harmony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 To harmony θα έχει playstore? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Η τελευταία αναβάθμιση ασφαλείας είναι από το Μάρτιο!!! Τι harmony και ios λέτε; Λευκή πετσέτα έχουν ρίξει στο κινητό. Κρίμα και είχε potential. Πάμε για άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Γεια σας. Παιδιά μη γελάσετε με την άγνοιά μου αλλά πώς μπορώ να διαμοιράσω δεδομένα από το κινητό προς άλλες συσκευές (laptop, tablet); Ευχαριστώ προκαταβολικά. Btw, κι εγώ στην 11.0.0.143 έχω μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Ανοίγεις τα δεδομένα και απενεργοποιεις το wifi. Ενεργοποιείς το "προσωπικό ενεργό σημείο πρόσβασης" Κάνεις μια αναζήτηση στη συσκευή σου και σου βρίσκει το nova 5t. Κάνεις βάζεις τον κ δικό πρόσβασης που έχει η συσκευή, πατάς connect και έτοιμος ο φόντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Ανοίγεις τα δεδομένα και απενεργοποιεις το wifi. Ενεργοποιείς το "προσωπικό ενεργό σημείο πρόσβασης" Κάνεις μια αναζήτηση στη συσκευή σου και σου βρίσκει το nova 5t. Κάνεις βάζεις τον κ δικό πρόσβασης που έχει η συσκευή, πατάς connect και έτοιμος ο φόντας. Σ' ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Έχω πρόβλημα με το Wifi calling της Vodafone Της Cosmote δουλεύει κανονικά Έχει κάποιος εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Σε εμένα πάντως ενημερώσεις δεν έρχονται. Στην 11.0.0.143 είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Σε εμένα πάντως ενημερώσεις δεν έρχονται. Στην 11.0.0.143 είμαι. Μια απ'τα ίδια, το παράτησαν το τηλέφωνο. Η φάση είναι ότι έφυγα απ'τη Xiaomi που με κάθε ενημέρωση έτρεμα για το τι θα χαλάσουν, για να πάω στο άλλο άκρο που δε δίνουν καθόλου ενημερώσεις, οπότε όλα λειτουργούν μια χαρά lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos182 Δημ. August 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2021 Ήρθε ενημέρωση. Η 11.0.0.171 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos182 Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 Ήρθε ενημέρωση. Η 11.0.0.172 διορθώση του παραπάνω ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Τραβώντας την οθόνη είτε από αριστερά είτε από δεξιά από την κόψη της εμφάνιζε μια στήλη γρήγορης πρόσβασης σε εφαρμογές. Σε εμένα δεν λειτουργεί απλώς φαίνεται η προέκταση σαν αυτάκι με το σήμα των εφαρμογών αλλά η στήλη δεν εμφανίζεται. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει; Αν έχω πειράξει κάτι εγώ ή εξαφανίστηκε μετά από κάποια ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. September 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2021 16 hours ago, islanderfi said: Τραβώντας την οθόνη είτε από αριστερά είτε από δεξιά από την κόψη της εμφάνιζε μια στήλη γρήγορης πρόσβασης σε εφαρμογές. Σε εμένα δεν λειτουργεί απλώς φαίνεται η προέκταση σαν αυτάκι με το σήμα των εφαρμογών αλλά η στήλη δεν εμφανίζεται. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει; Αν έχω πειράξει κάτι εγώ ή εξαφανίστηκε μετά από κάποια ενημέρωση; Πήγαινε ρυθμίσεις, δυνατότητες προσβασιμοτητας, πολλαπλά παράθυρα και ενεργοποίησε το. On 27/8/2021 at 8:25 ΜΜ, jimakos182 said: Ήρθε ενημέρωση. Η 11.0.0.172 διορθώση του παραπάνω ποστ Πως το έχεις ρυθμισμένο και σου έρχονται συνέχεια ενημερώσεις? Εμένα έχει κάνα 3μηνο να έρθει ενημέρωση. Κ μέσω υποστήριξης δεν βρίσκω. Το έχω από παμπλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. September 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2021 (edited) manoslar δεν υπάρχει αυτή η παράμετρος στις δυνατότητες προσβασιμότητας. Έψαξα γενικά για πολλαπλά παράθυρα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στης γυναίκας μου που έχουμε το ίδιο υπάρχει σαν παράμετρος σε εμένα όχι. Όπως δεν υπάρχει και παράμετρος ψηφιακά ακουστικά ενω υπήρχε. Μήπως κάποια ενημέρωση πήγε στραβά, αλλά δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα το τηλέφωνο. Edited September 7, 2021 by islanderfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 On 16/8/2021 at 10:06 ΜΜ, manoslar said: Σε εμένα πάντως ενημερώσεις δεν έρχονται. Στην 11.0.0.143 είμαι. Ουτε σε εμένα ερχόταν, έβαλα το HiSuite στον υπολογιστή και το αναβάθμισα από εκεί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 On 7/9/2021 at 5:10 ΜΜ, islanderfi said: manoslar δεν υπάρχει αυτή η παράμετρος στις δυνατότητες προσβασιμότητας. Έψαξα γενικά για πολλαπλά παράθυρα αλλά δεν βρήκα κάτι. Στης γυναίκας μου που έχουμε το ίδιο υπάρχει σαν παράμετρος σε εμένα όχι. Όπως δεν υπάρχει και παράμετρος ψηφιακά ακουστικά ενω υπήρχε. Μήπως κάποια ενημέρωση πήγε στραβά, αλλά δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα το τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει πάει στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 On 8/9/2021 at 10:55 ΠΜ, alex999 said: Ουτε σε εμένα ερχόταν, έβαλα το HiSuite στον υπολογιστή και το αναβάθμισα από εκεί Το ήξερα ότι την πλήρη αδιαφορία της Huawei για Linux χρήστες, θα την έβρισκα κάποια στιγμή μπροστά μου🤬 Να ρωτήσω για πολλοστή φορά και εδώ, έχει βρει κάποιος-α λύση για update σε Linux? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Δυστυχώς χτες έσπασα την οθόνη του κινητού.... Συνεχίζει βέβαια να είναι πλήρως λειτουργικό στην αφή κτλ αλλά σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να φτιάξω.Συν το γεγονός ότι δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο από το τηλέφωνο και δεν θα ήθελα να το αλλάξω.εχει κανείς υπόψη του κάποιο κατάστημα για επισκευή-αλλαγη οθόνης στην Θεσσαλονίκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts